Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από theodorsalonika »

KOSTAS54 έγραψε:
theodorsalonika έγραψε:Χρειαζόμαστε περισσότερους ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Ή δεν έχουμε παίκτες ή οι παίκτες που έχουμε δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αυτή είναι η ειλικρινής απάντησή μου».

ειπε και αυτο ο τιτανομεγιστος τουντορ..τελικα φρανκ σου την λεει καπως η μου φαινετε?> :redcard:
Αυτες που έγραψες δεν είναι δηλώσεις του Τουντορ, μάλλον ειναι δικες σου!

αντε καλα!!βρηκα δικες μου και τις εβαλα..ρε τι εχω παθει...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:Το ερωτημα ειναι αν ο Αρνεσεν ειναι ο καταλληλος ανθρωπος για το μπατζετ του ΠΑΟΚ.
Και καπως ετσι με τα "ναι μεν ΑΛΛΑ" αρχιζει το πριονισμα.Ευχαριστω δε θα παρω.Αν υπαρχει καποιος που ξερει καλυτερα ΑΠ ΟΛΟΥΣ τι χρειαζεται ειναι ο Αρνεσεν.Και χθες να ερχοταν στον ΠΑΟΚ παλι θα ηξερε καλυτερα απο μας τους ξερολες του πληκτρολογιου.Γιατι?Πολυ απλα με μια κουβεντα :ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.Θεος δεν ειναι,λαθη θα κανει,αλλα για τη θεση αυτη ειναι ο καλυτερος διαθεσιμος κι εμεις οι αλλοι πρεπει να κανουμε τουμπεκι ψιλοκομμένο .Για Τουντορ ,για παικτες μπορουμε να πουμε διαφορα,γι αυτον ΟΧΙ.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

ναι οποιος μιλαει αρχιναει το πριονισμα....εμεις δεν λεμε αυτο...δεν πα να κατσει 10 χρονια ακομα....εγω θα κραζω οταν η ομαδα δεν παει καλα και δεν με αρεσει αυυτο που βλεπω...αν ειναι τοτε θα γραφαμε εδω περα μονο τα καλα που υπαρχουν... :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καλως τον κατ

Που πήγαν της πλειοψηφίας μην τον αγγίξει κανεις κλπ
Τουντοροσκυλα και αηδίες

Υπομονη στο πλανο μονο με νίκες ο ΠΑΟΚτσης

Δε θελω να κανω συγκρίσεις με μεγαλα κλαμπ

Φετος εγινε ενα μαζωμα ταλαντούχων Σχετθκα νεαρών αλλα άπειρων , στη διαδρομή κάποιοι θα βγουν κάποιοι οχι

Είπαμε στα πλει οφ κρίνονται ολα κοντα να μαστε
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ήδη βγάζουμε σιγα σιγα
Του τι λεει ο τουντορ
Αποτυχίες μίζες

Καλα παμε

Όσο χαμηλά και να ναι οι προσδοκίες μου ο πάτος πιο κατω
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

ναι οποιος μιλαει αρχιναει το πριονισμα....εμεις δεν λεμε αυτο...δεν πα να κατσει 10 χρονια ακομα....εγω θα κραζω οταν η ομαδα δεν παει καλα και δεν με αρεσει αυυτο που βλεπω...αν ειναι τοτε θα γραφαμε εδω περα μονο τα καλα που υπαρχουν...
Καλα δεν παει ετσι οπως λες, θα κραζεις δλδ οταν δεν παει κατι καλα και οταν δε σου αρεσει κατι..

Το θεμα ειναι να κανεις εποικοδομητικη κριτικη με επιχειρηματα, συνυπολογιζοντας παντα και παραμετρους που αποτελουν ελαφρυντικα σε μια κατασταση..

Ποσο μαλλον σε κατι τοσο νεο οπως η παρουσα και με δεδομενες δυσκολιες στην αρχη..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 01 Νοέμ 2015, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

RoMaN έγραψε:
john4serres έγραψε:Εγώ θέλω μια χαφαρα με μισθό 1,5-2,0 εκατομμύρια
Είχαμε τον Noboa...ανάθεμα κι αν κατάλαβε κανείς γιατί έφυγε.
Noboa...ανάθεμα κι αν κατάλαβε κανείς οτι ... ήρθε :)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ο νομποα ηρθε για λάθος λόγους γι αυτο και έφυγε

Τοςο κωλοχανειο ημασταν
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

theodorsalonika έγραψε:..εγω θα κραζω οταν η ομαδα δεν παει καλα και δεν με αρεσει αυυτο που βλεπω...
MANIAKOS έγραψε:
Υπομονη στο πλανο μονο με νίκες ο ΠΑΟΚτσης
:roll:
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Το κράξιμο θα υπαρχει παντα. Στήριξη και αλλα όμορφα ειναι για τον Ιούνη. Το ζήτημα ειναι να αντέξει ο Άρνεσεν και ο ο κάθε Άρνεσεν όταν του ανατίθεται ένα σχέδιο. Ευελπιστώ πως ως Ευρωπαίος δεν θα χαμπαριάσει πολυ από τα δίαφορα που θα ακουστούν τους επόμενους μήνες γιατι είμαι σίγουρος πως θα υπάρξουν.

Καλη υπομονη (σε εμάς κυρίως).
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ποιός Νομπόα,Περέιρα,Ράτς,Λούκας,κλπ ρε παιδιά...
Με αυτούς δεν σταυρώσαμε νίκη ολόκληρο δεύτερο γύρο πέρυσι.Τα ξεχνάτε τόσο γρήγορα?Μας γλεντούσαν μέσα έξω όλα τα χωριά..
Έπρεπε να φύγουν γιατί δέν γούσταραν πλέον να παίζουν για τον ΠΑΟΚ και αυτό έκαναν.Τί μυξοκλαίτε σαν τις χήρες, έλεος πια!
Και επιτέλους να δούμε αυτην την περιβόητη `υπομονή και στήριξη`που ακούμε τόσο καιρό.Δέν φτιάχνεις ομάδα απο την μία στιγμή στην άλλη, και όποιος πιστεύει το αντίθετο ας ασχοληθεί με άλλο άθλημα.
Δέν είμαστε γαύροι ούτε θέλουμε να γίνουμε ποτέ.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ !
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Νομίζω ότι ο Pereyra θα μας έλυνε κάποια προβλήματα φέτος
(πάντοτε οι καλύτεροι είναι αυτοί που δεν παίζουν)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μίστερ Φρανκ κάνε με να υποκλιθώ στο μεγαλείο σου (δικαιολογημένα όμως πια) τον Ιανουάριο!!! Ξέρω πόσο δύσκολο είναι γι αυτό το λέω...Ξέρεις εσύ...Κοίταξε λίγο προσεκτικά τι χρειαζόμαστε από "αραπιά" μεριά!!!

:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Γίνεται πολύς λόγος μέσα στο φόρουμ για την ανάγκη απόκτησης έτοιμων παικτών. Ρώτησα σε κάποιον που το ανέφερε, πώς θα προσδιόριζε έναν έτοιμο παίκτη. Δεν πήρα απάντηση.
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω από το επίθετο ''έτοιμος'' είναι κάποιος που μπορεί άμεσα να μπει και να παίξει ικανοποιητικά, άσχετα με την ηλικία του.
Αυτό τουλάχιστον συμβαίνει στην προηγμένη Ευρώπη. Και από κει προέρχεται ο Άρνεσεν
Εδώ έχουμε το σύνδρομο του ταλέντου.
Όταν κάποιος εδώ βλέπει τον Σάμπο στα 24 ή τον Ζάιρο στα 23 ή τον Γκάρι στα 24 σαν ταλέντο, ο Άρνεσεν τον βλέπει ήδη σαν παίκτη έτοιμο να βοηθήσει.
Άρα λοιπόν αν το έτοιμος το θεωρεί κανείς ως ηλικιακό κριτήριο, νομίζω ότι το ξεκαθαρίζουμε ότι δεν είναι (τουλάχιστον στα σοβαρά πρωταθλήματα).
Τώρα αν το έτοιμος έχει να κάνει με παραστάσεις και εγώ με αυτό πιστεύω πως έχει να κάνει και δεν είναι πάντα ανάλογο της ηλικίας, τότε δυστυχώς λυπάμαι αλλά είναι πολύ δύσκολο να έρθει κάποιος εδώ που να πληρεί αυτά τα κριτήρια και να μην είναι πάνω από 32-33.
Θα πει κάποιος, ''μα ήρθε ο Νάτχο''. Ναι και έκατσε 4 μήνες. ''Ήρθε ο Νομπόα''. Ναι και έκατσε 4 μήνες ως τουρίστας. Και για να λέμε όλη την αλήθεια ήρθε και ο Γκαρσία ή ο Κοντρέρας, αλλά σε διαφορετική εποχή και δεν είναι τυχαίο ότι δεν καταφέραμε να τους αντικαταστήσουμε ποτέ παρά τα χρήματα που έχουμε.
Και προφανώς μια επιλογή κάποιου στα 32-33 θα κοστίζει πολύ περισσότερο όταν αυτός θα έχει παραστάσεις. Σημαντικές παραστάσεις.
Το να μιλήσουμε για ηλικίες 25-30, για παίκτες που θα έρθουν από προηγμένα πρωταθλήματα και θα είναι έτσι όπως τους φαντάζεστε, το θεωρώ σχεδόν απαγορευτικό.
Μόνο κίνητρο το οικονομικό σε αυτές τις περιπτώσεις για να έρθουν στην Ελλάδα. Το είπε ο ίδιος ο Άρνεσεν ότι έφαγε πόρτα από παίκτες της συγκεκριμένης κατηγορίας. Το αν το αμφισβητείτε είναι άλλο θέμα και καλό θα ήταν να το πείτε.
Και γίνεται επίσης λόγος και για παίκτες επιπέδου Τσ. Λου. Δηλαδή παίκτες που αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν (προφανώς όχι μια φορά) ή είναι αντάξιοι να αγωνιστούν στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Έτσι, το καταλαβαίνω εγώ δηλαδή μιας και είναι γενικός ο όρος.
Όπως είναι φανερό και πάλι, για να αποκτήσεις τέτοιον παίκτη και μάλιστα όχι έναν γιατί μιλάμε για 3-4 τουλάχιστον, πρέπει να τα σκάσεις χοντρά.
Άρα το να μιλάμε πολλές φορές και να λέμε θέλω το ένα και το άλλο (και με λεφτά άλλου), είναι εύκολο. Όταν φτάσουμε στην ουσία των πραγμάτων, θα δούμε ότι δεν είναι και τόσο απλό.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

theodorsalonika έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:
theodorsalonika έγραψε:Χρειαζόμαστε περισσότερους ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Ή δεν έχουμε παίκτες ή οι παίκτες που έχουμε δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αυτή είναι η ειλικρινής απάντησή μου».

ειπε και αυτο ο τιτανομεγιστος τουντορ..τελικα φρανκ σου την λεει καπως η μου φαινετε?> :redcard:
Αυτες που έγραψες δεν είναι δηλώσεις του Τουντορ, μάλλον ειναι δικες σου!

αντε καλα!!βρηκα δικες μου και τις εβαλα..ρε τι εχω παθει...
Από κει και πέρα, ο Τούντορ ήθελε χθες να στείλει συγκεκριμένα μηνύματα με... συγκεκριμένουν παραλήπτες: "Αν οι παίκτες που έχουμε δεν βγάζουν την ποιότητά τους στο γήπεδο, θα χρειαστούμε άλλους παίκτες" είπε χαρακτηριστικά έχοντας σαν στόχο να δημιουργήσει μια πίεση στο εσωτερικό της ομάδας του και όχι να το χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία.

@Mīngus
Τα είπες ολα!!!!!!!!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”