Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Ρε συ Τζος όπως περσι ήσουν πρώτος και κατέληξες τελευταίος
Μην κρίνουνε το τωρα
Είπαμε πλει οφ ολη η δουλεια
Μην κρίνουνε το τωρα
Είπαμε πλει οφ ολη η δουλεια
Βρε αφηστε με εμενα τον γκρινιαρη που στο κατω κατω ο λογος μου μονο καφενειακη αξια εχει τις δηλωσεις του Του τορ τις ακουει κανεις;
Το ότι είσαι αυτή τη στιγμή κάτω απ' όλους αυτούς σημαίνει απαραίτητα ότι θα είσαι και στο τέλος της season;
Η τελική κατάταξη δεν είναι που μετράει;
Η τελική κατάταξη δεν είναι που μετράει;
Το οτι εχουμε το δευτερο μπατζετ δεν εχει να λεει κατι.Κια ναι και το επομενο καλοκαιρι θα ειμαστε σε διαδικασιας χτισιματος γιατι οταν λεμε χτιζω εννοουμε σκαβουμε,βαζουμε θεμελια ,μετα μπετα,ανεβαινουμε σιγα σιγα οροφους και φτανουμε στην κορυφη.Οποτε ειμαστε στην αρχη της δημιουργιας και εχουμε ακομα δουλεια.Το οτι ζελα,κουλα ειναι απο πανω μας εχει να κανει με το δικο τους ευκολο προγραμμα,με τον μεγαλυτερο βαθμο ομοιογενειας τους.Δεν δικαιολογω τα κακως κειμενα της ομαδας,απλα παραθετω την αποψη μου οπως τα βλεπω εγω.
Δεν τις διαβασα μετα απο ηττα τα αθλητικά σαιτ ανοίγουν μετα απο δυο μερεςjoshua έγραψε:Βρε αφηστε με εμενα τον γκρινιαρη που στο κατω κατω ο λογος μου μονο καφενειακη αξια εχει τις δηλωσεις του Του τορ τις ακουει κανεις;
MANIAKOS έγραψε: Δεν τις διαβασα μετα απο ηττα τα αθλητικά σαιτ ανοίγουν μετα απο δυο μερες
Κατι παρομοιο και εγω, τα ανοιγω το επομενο πρωι
- theodorsalonika
Τι έχουν πάλι οι δηλώσεις του;joshua έγραψε:Βρε αφηστε με εμενα τον γκρινιαρη που στο κατω κατω ο λογος μου μονο καφενειακη αξια εχει τις δηλωσεις του Του τορ τις ακουει κανεις;
- theodorsalonika
Χρειαζόμαστε περισσότερους ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Ή δεν έχουμε παίκτες ή οι παίκτες που έχουμε δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αυτή είναι η ειλικρινής απάντησή μου».
ειπε και αυτο ο τιτανομεγιστος τουντορ..τελικα φρανκ σου την λεει καπως η μου φαινετε?>
ειπε και αυτο ο τιτανομεγιστος τουντορ..τελικα φρανκ σου την λεει καπως η μου φαινετε?>
Το σχεδίο μαΙ πλανο ειναι η ομαδα να παει σαν τον γκαρι
Τον βρίζαμε και τωρα εθναι διακριθείς σχεδον συνέχεια
Βεβαια αν αρχίσουμε παλι νε τα τόξα και τα βέλη προβλημα μας
Τον βρίζαμε και τωρα εθναι διακριθείς σχεδον συνέχεια
Βεβαια αν αρχίσουμε παλι νε τα τόξα και τα βέλη προβλημα μας
Αυτες που έγραψες δεν είναι δηλώσεις του Τουντορ, μάλλον ειναι δικες σου!theodorsalonika έγραψε:Χρειαζόμαστε περισσότερους ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Ή δεν έχουμε παίκτες ή οι παίκτες που έχουμε δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αυτή είναι η ειλικρινής απάντησή μου».
Ναι πραγματικά σε κανα μπαλαδορο τη βρηκες αυτη την απομαγνητοφωνηση?
Το βρηκα, στο εγυροτατο sportit
http://www.sportit.gr/i-den-echoume-pek ... i-diafora/

Το βρηκα, στο εγυροτατο sportit
http://www.sportit.gr/i-den-echoume-pek ... i-diafora/