71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
στη γωνια που καλυπτεις και η αντιδραση σου ειναι να κατσεις με τα γονατα κατω...σουτ 40 μετρων χωρις σωματα μπροστα σου και δεν μπορεις να μπλοκαρεις μπαλα...ακολουθει πανικοβλημενο διωξιμο κατευθειαν πανω στον επιθετικο...
δεν θελω να σχολιασω εχω συμβιβαστει πλεον...
δεν θελω να σχολιασω εχω συμβιβαστει πλεον...
- pisakaipoupoula
Πιο σταθερός απ τον Όλσεν φέτος ναι, αλλά και τον Ντε Χέα να χαμε Με ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΠΕΡ, ακριβώς τα ίδια γκολ θα τρώγαμε, άντε ένα λιγότερο..οι 3 ή μάλλον οι δύο Πορτογάλοι είναι το θέμα κ όχι ο τερματάς.
Ο Όλσεν πάντως δε ξέρουμε που μπορεί να φτάσει, τον Παναγιώτη τον ξέρουμε και το ταβάνι του και τα πάντα.
Ο Όλσεν πάντως δε ξέρουμε που μπορεί να φτάσει, τον Παναγιώτη τον ξέρουμε και το ταβάνι του και τα πάντα.
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
Τον αγώνα δεν τον είδα, αλλά αν κράζετε για το 2ο γκολ που μπήκε επειδή παραχώρησε κόρνερ, να τον κράζατε αν το παραχωρούσε και δεν το τρώγαμε. Κόβω το χέρι μου και το δίνω στα σκυλιά να το φάνε, ότι δεν θα τον κράζατε για αυτό, αν δεν το τρώγαμε.
έχω κουραστεί να σε βλέπω να τα τρως από την κλειστή σου γωνία.
Πραγματικά, έχω κουραστεί να σε βλέπω να τα τρως από την κλειστή σου γωνία.
Αυτοί εκεί στην διοίκηση, δεν κουράστηκαν ακόμη;
Πραγματικά, έχω κουραστεί να σε βλέπω να τα τρως από την κλειστή σου γωνία.
Αυτοί εκεί στην διοίκηση, δεν κουράστηκαν ακόμη;
Κράτα το χέρι σου ρε φίλε, κρίμα είναι, φυσικά κ θα κράζαμε. Η φάση είναι απαράδεκτη, κάτσε να τη δεις κ πώς ξεκινάει κιόλας
Όπως ακριβώς κράζω κ το πορτογαλικό ανέκδοτο στο άχαστο που χάνει ο μυταράς, που μέσα στη μικρή περιοχή κ με μοναδκή ευθύνη τον έχει χάσει για πλάκα
Όπως ακριβώς κράζω κ το πορτογαλικό ανέκδοτο στο άχαστο που χάνει ο μυταράς, που μέσα στη μικρή περιοχή κ με μοναδκή ευθύνη τον έχει χάσει για πλάκα
Συμφωνώ 100% με despe για το πρωτο γκολ..
Ειναι φαση που δε μπορεί ν αντιδρασει κανεις πιστεύω..
Βλεπουμε εμεις βολικα την καταληξη της φασης κ λεμε ε το μλκ το φαγε στην κλειστη γωνία?
Ειναι δυνατον να το λεμε αυτο οταν ο επιθετικος ειναι μονος φατσα με το τερμα σου και εχεις μια ολοκληρη εστια να υπερασπιστεις?
Οσο για τη φαση π την εβγαλε κορνερ, ειπα τη γνώμη μου στα του ματς..
2 λαθη μετρησα εγω, 1 που μετα απο κορνερ δικο μας και ολοι ειναι ψηλα, η μπαλα φτανει στα ποδια του και αντι να περιμενει λιγακι ή να τη στελει βαθια μεσα, αυτος βιαζεται και τη στελενει χαμηλά στο κεντρο με κινδυνο να φαμε κοντρα..
Και 2ο στη φαση π ειπε ο πετρος που την εστειλε πανω στο γιαννου..
Ειναι φαση που δε μπορεί ν αντιδρασει κανεις πιστεύω..
Βλεπουμε εμεις βολικα την καταληξη της φασης κ λεμε ε το μλκ το φαγε στην κλειστη γωνία?
Ειναι δυνατον να το λεμε αυτο οταν ο επιθετικος ειναι μονος φατσα με το τερμα σου και εχεις μια ολοκληρη εστια να υπερασπιστεις?
Οσο για τη φαση π την εβγαλε κορνερ, ειπα τη γνώμη μου στα του ματς..
2 λαθη μετρησα εγω, 1 που μετα απο κορνερ δικο μας και ολοι ειναι ψηλα, η μπαλα φτανει στα ποδια του και αντι να περιμενει λιγακι ή να τη στελει βαθια μεσα, αυτος βιαζεται και τη στελενει χαμηλά στο κεντρο με κινδυνο να φαμε κοντρα..
Και 2ο στη φαση π ειπε ο πετρος που την εστειλε πανω στο γιαννου..
Ας πούμε ότι έχει κάποια ευθύνη στο πρώτο γκολ - που δεν έχει.
Στα υπόλοιπα που έχει ευθύνη; κακές τοποθετήσεις, αντε να το δεκτούμε...όταν όμως ο αντίπαλος σου κάνει 4 κλασσικές ευκαιρίες σε 4 λεπτά ( 87'-91' )
σίγουρα δεν φταίει ο τερματοφύλακας.
Μιλάμε για μια άμυνα που είναι αργή και στο μυαλό και στο σώμα. Απλά δεν μπορούν παραπάνω και το δείχνουν σε κάθε παιγνίδι που πιέζονται λίγο από τον αντίπαλο.
Στα υπόλοιπα που έχει ευθύνη; κακές τοποθετήσεις, αντε να το δεκτούμε...όταν όμως ο αντίπαλος σου κάνει 4 κλασσικές ευκαιρίες σε 4 λεπτά ( 87'-91' )
σίγουρα δεν φταίει ο τερματοφύλακας.
Μιλάμε για μια άμυνα που είναι αργή και στο μυαλό και στο σώμα. Απλά δεν μπορούν παραπάνω και το δείχνουν σε κάθε παιγνίδι που πιέζονται λίγο από τον αντίπαλο.
- Kostomanolis
Στο πρωτο γκολ φταιει για μενα ξεκαθαρα.Κακιστη αντιδραση.Εχει προηγηθει ομως το σλαλομ του Μπερτολιο που δεν τον κοβει κανεις..
- theodorsalonika
Σοβαρά τώρα;Μπράβο σου;
Ο τύπος έχει φάει 150 γκολ στην κλειστή γωνία χωρίς την παραμικρή αντίδραση,δεν μπλοκάρει σουτ από τα 40+ μέτρα με ελεύθερο οπτικό πεδίο,σε κάποια φάση μετά πάει και πετάει την μπάλα πάνω στον παίκτη του Αστέρα..Τί άλλο να κάνει;
Καλύτερος του Όλσεν στις εξόδους.Αλλά λίγος,ότι ακριβώς ξέραμε δηλαδή από τα τόσα χρόνια που τον βλέπουμε.
Ο τύπος έχει φάει 150 γκολ στην κλειστή γωνία χωρίς την παραμικρή αντίδραση,δεν μπλοκάρει σουτ από τα 40+ μέτρα με ελεύθερο οπτικό πεδίο,σε κάποια φάση μετά πάει και πετάει την μπάλα πάνω στον παίκτη του Αστέρα..Τί άλλο να κάνει;
Καλύτερος του Όλσεν στις εξόδους.Αλλά λίγος,ότι ακριβώς ξέραμε δηλαδή από τα τόσα χρόνια που τον βλέπουμε.