Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
πάντως η ομάδα έχει 2 εξάρια καθαρά με τζιόλη βασικό και αναντικατάστατο και απο πίσω τον Χαρίση και περίπου 4-5 οχτάρια απ τα οποία κανένα δεν κάνει για βασικό (Δεν έχουμε δει Cimirot )..
Θα προτιμούσα να δώσουμε Κάτσε-Γκολάσα και να πάρουμε ένα 8ρί να κάνει παπάδες
Θα προτιμούσα να δώσουμε Κάτσε-Γκολάσα και να πάρουμε ένα 8ρί να κάνει παπάδες
- Μπαρκαρούτσος
- desperando
- Επικοινωνία:
Ο φρανκ είμαι σίγουρος ότι στο συμβόλαιο του έχει ποσοστό από πωλήσεις παικτών που θα φέρει,άρα είναι λογικό να φέρνει παίκτες τύπου ζαιρο, σαμπο,τσιμιροτ Και όχι νατχους και ρατς
- john4serres
Δολο λοιπον καταλογιζουμε και στις μεταγραφες του δανου..?
Το οτι ο φρανκ ολη του την ζωη εκανε αυτο το πραγμα λεει κατι..?
Μια ζωη σε οποια ομαδα και αν ηταν εφερνε ταλεντα και ποδοσφαιριστες με προοπτικες εξελιξης και οχι μεγαλα ονοματα..μηπως αυτο λεει κατι..?
Ή και στην προηγουμενες ομαδες του ειχε αυτο τον ορο στο συμβολαιο του..?
Ο ανθρωπος για αυτον ακριβως τον λογο ηρθε στον ΠΑΟΚ,ουτε καμια ειδικη συμφωνια εχει στο συμβολαιο του ουτε τιποτα..
Μια ζωη σε οποια ομαδα και αν ηταν εφερνε ταλεντα και ποδοσφαιριστες με προοπτικες εξελιξης και οχι μεγαλα ονοματα..μηπως αυτο λεει κατι..?
Ο ανθρωπος για αυτον ακριβως τον λογο ηρθε στον ΠΑΟΚ,ουτε καμια ειδικη συμφωνια εχει στο συμβολαιο του ουτε τιποτα..
Δεν έχει καμία λογική αυτό που λες.desperando έγραψε:Ο φρανκ είμαι σίγουρος ότι στο συμβόλαιο του έχει ποσοστό από πωλήσεις παικτών που θα φέρει,άρα είναι λογικό να φέρνει παίκτες τύπου ζαιρο, σαμπο,τσιμιροτ Και όχι νατχους και ρατς
Πρώτον γιατί άλλο νάτχο κι άλλο ρατς, ο ένας είναι 27 κι ο άλλος 34, μόνο η ηλικία τους φτάνει για να τους κατατάξει σε διαφορετική κατηγορία.
Δεύτερον γιατί αν φέρει χ-ψ νατκχο και του βγει θα βγάλει πολλά περισσότερα προφανώς.
- Μπαρκαρούτσος
Είχαμε τον Noboa...ανάθεμα κι αν κατάλαβε κανείς γιατί έφυγε.john4serres έγραψε:Εγώ θέλω μια χαφαρα με μισθό 1,5-2,0 εκατομμύρια
Εγραψα και πριν,εχει τεραστια διαφορα να παιρνεις ταλεντα οπως ο Στοχ,ο Ραικοβιτς,ακομα και ο Ρουντνεβς,παικτες που αγοραζε με ποσα της ταξης των 5 μυριων και συμβολαια του μυριου και να παιρνεις Ζαιρο και Σαμπο.Το εργο του στον ΠΑΟΚ ειναι ισως το πιο δυσκολο που ειχε ποτε αλλα για αυτο και πληρωνεται με αστρονομικα λεφτα για τεχνικο διευθυντη στην Ελλαδα.ZamanFou έγραψε:Δολο λοιπον καταλογιζουμε και στις μεταγραφες του δανου..?
- ΑποστόληςΑ
Για αυτό ψάχνει σε άλλες αγορές. Μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μας
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Συμφωνω..!!joshua έγραψε:Εγραψα και πριν,εχει τεραστια διαφορα να παιρνεις ταλεντα οπως ο Στοχ,ο Ραικοβιτς,ακομα και ο Ρουντνεβς,παικτες που αγοραζε με ποσα της ταξης των 5 μυριων και συμβολαια του μυριου και να παιρνεις Ζαιρο και Σαμπο.Το εργο του στον ΠΑΟΚ ειναι ισως το πιο δυσκολο που ειχε ποτε αλλα για αυτο και πληρωνεται με αστρονομικα λεφτα για τεχνικο διευθυντη στην Ελλαδα.ZamanFou έγραψε:Δολο λοιπον καταλογιζουμε και στις μεταγραφες του δανου..?
Και εν κατακλειδι λοιπον ολα στην συγχρονη ζωη και εν τι προκειμενω στο ποδοσφαιρο εχουν να κανουν με τα φραγκα..
Ο αρνεσεν λοιπον απλωνει τα ποδια του μεχρι εκει που φτανει το παπλωμα..και μιας & τα φραγκα ειναι αλλου και εχει σμπρωξει ηδη πααααρα πολλα ξεπερνωντας τις προσδοκιες μας δεν μας πεφτει και λογος..