6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Τι συγκρίνουμε; Έλεος!
Καλός, χρυσός, πολύτιμος, προσφέρει ηρεμία στο παιχνίδι και ειδικά στο transition από άμυνα -> επίθεση ο Αλέξανδρος ΑΛΛΑ ...
Δε θα μπω καν στη διαδικασία να αναφέρω πως τρέχει παραπάνω π.χ.
Το Τζιόλη τον έφαγε το προπέρσυνο κλίμα επί Στέβενς να παίζει σώνει και καλά μην τύχει και χαθεί η Βραζιλία και το κρέμασμα της ομάδας με το που ήρθε ο Νάτχο, ενώ είχε εξασφαλισμένα παιχνίδια (π.χ. τα διπλά με Μπενφίκα).
Στην περσυνή και φετινή ομάδα είναι απαραίτητος και πρέπει κι ο ίδιος να προστατεύσει τον εαυτό του από συνεχή καταπόνηση όντως ειλικρινής με τον προπονητή του.
1000 φορές να τον έχω 10 στα 15 παιχνίδια με απόδοση 8, παρά και στα 15 με απόδοση το 4-5.
Καλός, χρυσός, πολύτιμος, προσφέρει ηρεμία στο παιχνίδι και ειδικά στο transition από άμυνα -> επίθεση ο Αλέξανδρος ΑΛΛΑ ...
Δε θα μπω καν στη διαδικασία να αναφέρω πως τρέχει παραπάνω π.χ.
Το Τζιόλη τον έφαγε το προπέρσυνο κλίμα επί Στέβενς να παίζει σώνει και καλά μην τύχει και χαθεί η Βραζιλία και το κρέμασμα της ομάδας με το που ήρθε ο Νάτχο, ενώ είχε εξασφαλισμένα παιχνίδια (π.χ. τα διπλά με Μπενφίκα).
Στην περσυνή και φετινή ομάδα είναι απαραίτητος και πρέπει κι ο ίδιος να προστατεύσει τον εαυτό του από συνεχή καταπόνηση όντως ειλικρινής με τον προπονητή του.
1000 φορές να τον έχω 10 στα 15 παιχνίδια με απόδοση 8, παρά και στα 15 με απόδοση το 4-5.
- ΑποστόληςΑ
Έχεις διττό ρόλο πλέον στην ομάδα: Εκτός του να παίζεις καλά πρέπει να και να διδάσκεις σωστά τον διάδοχό σου.
- desperando
- Επικοινωνία:
βαρεθηκα βαρεθηκα βαρεθηκα να σε βλεπω να γυρνας συνεχεια την μπαλα πισω
εχω σκασει με τον τροπο που αγωνιζεσαι
οσο για την φαση του πρωτου γκολ απλα τραγικος. δεν ηταν αντιδραση ενος απο τους πιο εμπειρους παικτες της ομαδας
εχω σκασει με τον τροπο που αγωνιζεσαι
οσο για την φαση του πρωτου γκολ απλα τραγικος. δεν ηταν αντιδραση ενος απο τους πιο εμπειρους παικτες της ομαδας
το χειροτερο παινιδι του κατα τα αλλα αξιοπρεπεστατου τζιολη φετος (με μεγαλη ευθυνη και στο πρωτο γκολ)...αν και δε φταιει αυτος που μερικοι πανω του βλεπουν τη μετενσαρκωση του τεραστιου παμπλου...ειναι προσβολη για το αθλημα η συγκριση και κριμα για τον τζιολη που αποτελει εναν τιμιο ποδοσφαιριστη...
Ισχυει οτι ειχε μεγαλη ολιγωρια στο 1ο γκολ και η ευθυνη ειναι κατα 50% σ'αυτον (η υπολοιπη στο βιτορ ελεω παππα βεβαια), αλλα νομιζω στα υπολοιπα εισαι κομματακι υπερβολικος, αφου μπροστα του συνηθως ειχε το απολυτο κενο για 25 μετρα καθως ουτε ο Πελκας προσφεροταν για βοηθεια ουτε ο Μακ..
- desperando
- Επικοινωνία:
οταν θα δω τον τζιολη να πασαρει καθετα την μπαλα σε αποσταση πανω απο 15 μετρα θα ανοιξω σαμπανια
Αυτό το κάνει πάντα, δεν είναι σημερινό φαινόμενο
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- desperando
- Επικοινωνία:
γι αυτο λεω οτι η ομαδα θα ανεβει επιπεδο οτνα ο τζιολης θα ερχετε απο τον παγκο
οσο ειναι απο τους κομβικους παικτες της ομαδας δεν μπορουμε να εχουμε πολλες απαιτησεις απο αυτην την ομαδα και τον προπονητη
οσο ειναι απο τους κομβικους παικτες της ομαδας δεν μπορουμε να εχουμε πολλες απαιτησεις απο αυτην την ομαδα και τον προπονητη
την βλεπω τη σαμπανια να γινεται ντον περνιε 20ετιας
ενταξει δεν την εχει αυτην την κινηση ο τζιολης αλλα εγω αυτο που γραφεις περιμενω να το δω κυριως απο το 8αρι που παιζει διπλα του και τους μπροστινους του...
ο τζιολης ειναι αυτος που ξερουμε και δεν προκειται να αλλαξει...οταν θα καταφερουμε να τον στειλουμε στον παγκο θα καταλαβουμε οτι αλλαξαμε επιπεδο...

ενταξει δεν την εχει αυτην την κινηση ο τζιολης αλλα εγω αυτο που γραφεις περιμενω να το δω κυριως απο το 8αρι που παιζει διπλα του και τους μπροστινους του...
ο τζιολης ειναι αυτος που ξερουμε και δεν προκειται να αλλαξει...οταν θα καταφερουμε να τον στειλουμε στον παγκο θα καταλαβουμε οτι αλλαξαμε επιπεδο...
Μόνο αν θες παιχνίδι κατοχής και προηγησαι. Δηλαδή με 0-2 στο ημίχρονο, μια χαρά εμφάνιση θα είχε
O Tζιολης με το στυλ παικτη που ειναι, ειναι για ΜΟΝΟ μπροστα απο τα σεντερ μπακ.
Δεν αντεχα να τον βλεπω σημερα στην επιθεση. Δυο ωρες να κανει κοντρολ. Δυο ωρες να στρηψει το σωμα (οσο στρηβει) και αλλες δυο ωρες να δωσει την, συνηθος προς τα πισω η στο πλαι πολυ safe, πασα. Ηταν παραφωνεια και κατεστρεφε την κυκλοφορια της μπαλας.
Ακομα και ο Κοστα ρε γαμοτο που ειναι σεντερ μπακ σε κανα δυο κινησεις μπροστα που εκανε εδειξε ΜΙΛΙΑ καλυτερος με την μπαλα στα ποδια.
Δεν αντεχα να τον βλεπω σημερα στην επιθεση. Δυο ωρες να κανει κοντρολ. Δυο ωρες να στρηψει το σωμα (οσο στρηβει) και αλλες δυο ωρες να δωσει την, συνηθος προς τα πισω η στο πλαι πολυ safe, πασα. Ηταν παραφωνεια και κατεστρεφε την κυκλοφορια της μπαλας.
Ακομα και ο Κοστα ρε γαμοτο που ειναι σεντερ μπακ σε κανα δυο κινησεις μπροστα που εκανε εδειξε ΜΙΛΙΑ καλυτερος με την μπαλα στα ποδια.
Ομάδα σοβαρή δεν θα κάνεις ποτέ με τον Τζιόλη στα χαφ. Για αυτό και σε όσες σοβαρές ομάδες πήγε Βέρντερ, Μονακό τον έδιωξαν. Αργός και μαρκάρει μόνο προς τα εμπρός, για να γυρίσει και να κυνηγήσει παίκτη προς την άμυνα ούτε λόγος.
Αφήστε τον το καλοκαίρι να πάει στην ευχή του θεού ο αργοκαρούτας.
Αφήστε τον το καλοκαίρι να πάει στην ευχή του θεού ο αργοκαρούτας.
Οταν χανουμε παιρνουμε ζβαρνα ολα τα τοπικ και κράξουμε γι αυτο καθε χρονο το συμπέρασμα ένας ειναι 20 μετεγγραφες και γι αυτο καθε χρονοβοντζιολης θα παιζει
- theodorsalonika