Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Και μόνο για 2 μήνες, και μόνο για Ελλάδα..? Είναι σίγουρο αυτό? Και σέντερ στην Ευρώπη ποιος θα παίζει?
Εγω ξερω οτι μπορει να παιξει Ευρωπη...τωρα ο αδερφος που διαβασε οτι δεν μπορει??McCarthy έγραψε:Και μόνο για 2 μήνες, και μόνο για Ελλάδα..? Είναι σίγουρο αυτό? Και σέντερ στην Ευρώπη ποιος θα παίζει?
Μαλλον ποδοσφαιροφιλος ειναι.
Ε ναί κι εμένα δε μου κολλάει να πάρεις κάποιον που μπορεί να σου φύγει και να μη μπορεί να παίξει και Ευρώπη. Γιατί μετά φεύγει και ο Αμπάλαμπαν και μένει ο Κώττας. Οπότε λογικά θα μπορεί.
apo tora mexri tis 10 dekembri to mono pou tha prolabei o sofoklis tha einai na mas faei (me to symbolaio tou) ola ta dipla hotdog tou 1 euro apo ola ta todaylicius tis polis.
Θα σου πω μονο ενα πραγμα...ειναι η δευτερη φορα που ο Σουλης θα εχει παικτη στηνpalok έγραψε:apo tora mexri tis 10 dekembri to mono pou tha prolabei o sofoklis tha einai na mas faei (me to symbolaio tou) ola ta dipla hotdog tou 1 euro apo ola ta todaylicius tis polis.
ρακετα που να μπορει να τραβαει την αντιπαλη αμυνα πανω του (μετα τον Λαζο).
Φαντασου τι εχει να γινει με τον Σοφο κατω απο το καλαθι και ποσο ελευθεροι θα ειναι οι περιφερειακοι μας.
Ολες οι αμυνες των αντιπαλων μεχρι στιγμης προσαρμοζονται στην περιφερεια γιατι απο το ζωγραφιστο δεν
απειλει η ομαδα μας...με Σοφο στο παρκε θα ακουμπαμε την μπαλα στον ψηλο και θα εχουμε 10 ποντους σε
καθε παιχνιδι απο εκει...βαλε και την φθορα των φαουλ των αντιπαλων με τον Σοφο μεσα (δεν υπαρχει ανθρωπος
στην Ευρωπη να τον παιξει αμυνα).
αυτός που περιγράφεις δεν είναι ο σόφο αλλά ο χακίμ ολαγιουγούν.
- WestBlock4
Λοιπον για μεταγραφη Σοφο για οσους νιωθουν απο μπασκετ σιγουρα ο παιχτης εχει παρει τη κατηφορα.. στον Φετινο ΠΑΟΚ ομως θα ειναι μαζι με τον βασιλειαδη τοπ παιχτες... βολευει πολυ την ομαδα του σουλη τετοιος παιχτης και επιτελους θα δουμε ριμπαουντ... αν μπορουσαμε να παρουμε κ ενα τεσαρι αμερικανο ακομη θα ειμασταν 2 επιπεδα πανω. Αυτο που δεν καταλαβαινω ομως ειναι οτι πως βρεθηκαν λεφτα για τετοιο παιχτη ενω ο κοσμος ειναι απων για τα καλα.. Ας ελπισουμε οτι τα σεναρια που ακουγονται για επενδυτη η και για τον ιδιο το ρωσσο ισχυουν εστω και στο 40% γιατι το μπασκετ μας χρειαζετε να δωσει οραμα να αρχισει να νιωθει ο κοσμος ξανα κ να γεμιζει η γηπεδαρα μας
- Μπαρκαρούτσος
Sportingbet.gr!WestBlock4 έγραψε:Αυτο που δεν καταλαβαινω ομως ειναι οτι πως βρεθηκαν λεφτα για τετοιο παιχτη ενω ο κοσμος ειναι απων για τα καλα..
- Μπαρκαρούτσος
Κ.Α.Ε.,
έτσι και ανακοινώσεις τον Σοφοκλή τώρα που θα λείψω 2-3 ωρίτσες, θα κάψω το διαρκείας μου τη Δευτέρα στο Παλατάκι!
Το θέλω αυτό το topic, κανονίστε!

έτσι και ανακοινώσεις τον Σοφοκλή τώρα που θα λείψω 2-3 ωρίτσες, θα κάψω το διαρκείας μου τη Δευτέρα στο Παλατάκι!
Το θέλω αυτό το topic, κανονίστε!
Φιλικα,δεν πρεπει να υπαρχει σεντερ παγκοσμιως με χειροτερα νουμερα στον μ.ο ριμπαουντ .Θεωρητικα μπορει με τον ογκο του να μπλοκαρει τον αντιπαλο του και να παρινουν ριμπαουντ οι αλλοι αλλα ως ξεροι αριθμοι οι μεσοι οροι του σε αυτον τον τομεα θυμιζουν πλει μεικερ υψους 1.80.WestBlock4 έγραψε:Λοιπον για μεταγραφη Σοφο για οσους νιωθουν απο μπασκετ σιγουρα ο παιχτης εχει παρει τη κατηφορα.. στον Φετινο ΠΑΟΚ ομως θα ειναι μαζι με τον βασιλειαδη τοπ παιχτες... βολευει πολυ την ομαδα του σουλη τετοιος παιχτης και επιτελους θα δουμε ριμπαουντ... αν μπορουσαμε να παρουμε κ ενα τεσαρι αμερικανο ακομη θα ειμασταν 2 επιπεδα πανω. Αυτο που δεν καταλαβαινω ομως ειναι οτι πως βρεθηκαν λεφτα για τετοιο παιχτη ενω ο κοσμος ειναι απων για τα καλα.. Ας ελπισουμε οτι τα σεναρια που ακουγονται για επενδυτη η και για τον ιδιο το ρωσσο ισχυουν εστω και στο 40% γιατι το μπασκετ μας χρειαζετε να δωσει οραμα να αρχισει να νιωθει ο κοσμος ξανα κ να γεμιζει η γηπεδαρα μας
- Μπαρκαρούτσος
-
mbison
Λιπομέτρηση θα του κάνουν?
Αν και δεν για μενα δεν παιζει ρολο αν ειναι χονδρος. Σημασία έχει να ξέρει μπάσκετ.
Ο Λάζος είχε πει ότι το μπάσκετ παίζεται με το μυαλό.
Αν και δεν για μενα δεν παιζει ρολο αν ειναι χονδρος. Σημασία έχει να ξέρει μπάσκετ.
Ο Λάζος είχε πει ότι το μπάσκετ παίζεται με το μυαλό.