Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Που το διαβασες οτι δεν μπορει να δηλωθει στην Ευρωπη ο Σοφο??
Νομιζω οτι μπορει κανονικα να δηλωθει στο Γιουροκαπ .
Νομιζω οτι μπορει κανονικα να δηλωθει στο Γιουροκαπ .
Επειδη διαβασα πολλα για τον Σοφο οτι δεν ειναι καλος και αλλα τετοια...
Δειτε το βιντεο που ειναι προσφατο απο το top 16 Euroleague του 2015!
Αντιπαλος του ο Αγιον ενας απο τους καλυτερους αν οχι ο καλυτερος
Σεντερ της Euroleague περσυ.
https://www.youtube.com/watch?v=-9ROU5XmrtI
Δειτε το βιντεο που ειναι προσφατο απο το top 16 Euroleague του 2015!
Αντιπαλος του ο Αγιον ενας απο τους καλυτερους αν οχι ο καλυτερος
Σεντερ της Euroleague περσυ.
https://www.youtube.com/watch?v=-9ROU5XmrtI
-
Να προλαβω πριν απο την ανακοινωση της αποκτησης του να πω οτι δεν ξεχναω την συμπεριφορα του εναντιον του λαου του ΠΑΟΚ στο παλατακι...
ΣΟΦΟΚΛΗ ΜΙΕΣΑΙΓΑ
ΣΟΦΟΚΛΗ ΜΙΕΣΑΙΓΑ
- Μπαρκαρούτσος
Ο κόσμος στις κερκίδες τον έβριζε απ'ό,τι λένε... Ο Σκόνδρας δεν προκλήθηκε, γκολ έβαλε και μας έβριζε (κόμπλεξ).
[quote="BigBaby"]Που το διαβασες οτι δεν μπορει να δηλωθει στην Ευρωπη ο Σοφο??
Νομιζω οτι μπορει κανονικα να δηλωθει στο Γιουροκαπ .[/quot
Είναι στους κανονισμούς της ευρωλιγκα αδερφε δυστηχως δεν εχει δικαίωμα συμετοχης μεχρι την επομενη φαση.
Νομιζω οτι μπορει κανονικα να δηλωθει στο Γιουροκαπ .[/quot
Είναι στους κανονισμούς της ευρωλιγκα αδερφε δυστηχως δεν εχει δικαίωμα συμετοχης μεχρι την επομενη φαση.
-
Δεν ξερω αμα ησουν μεσα ή εχεις ακουσει κατι αλλο,αλλα μια χαρα χειρονομια ειχε κανει και μια χαρα ειρωνικα γελακια πουλουσε το τσουτσεκι.Ο ανθρωπος ηθελε να γινει θεμα και το ειχε καταφερει με την μαλ@κια που ειχε στον εγκεφαλο...
Προφανως ολοι εδω βριζατε τον ταπουτο οταν εβαζε καλαθι σωστα?
εγω τον εβριζα όπως κι αυτους που τον εφεραν, μαγαρησε το νουμερο 7.Dimg4 έγραψε:Προφανως ολοι εδω βριζατε τον ταπουτο οταν εβαζε καλαθι σωστα?
Το μεγαλυτερο σιχαμα που φορεσε την φανελα
- KalamarGiannis
ποτέ δεν βρίζω παίκτη που φοράει το δικέφαλο στο στήθος και αγωνίζεται για μας...
όσο κι αν ξέρω ότι είνα λακαμάς. Με ενδιαφέρει μόνο το αγωνιστικό. Βέβαια εσείς οι ποδοσφαιρικοί είστε μαθημένοι σε αυτά που δε σας άρεζε τους μισούς ο Σαλπι, ο Άγγελος κλπ κλπ...
Ο Ταπούτος έπαιξε καλό μπάσκετ στον ΠΑΟΚ κι έριξε κι ένα τριαντάποντο στο σκουλίκι.
Ο Σόφο τώρα: έχει δηλωσει κατά καιρούς : ότι μικρός ήταν ΠΑΟΚ. (Το πιστεύω, κάποια παιδιά στο ποσειδώνιο ξέραν τον αδελφό του και το έχω ξανακούσει)
Ότι η καλύτερη του στιγμή με τον Αρη ήταν εκείνη η πούτσα που μας ρίξαν στο Παλέ -για όσους θυμούνται...(ήμουν σε ένα γάμο κι έκλαιγα...)
όσο για το εντός που προκάλεσε, μέσα ήμουν , σιγά τα ωά...του βρίζεις του άλλου ότι έχει και δεν έχει και μετά σε πειράζει άμα σηκώσει κάνα κωλοδάκτυλο...
ε εντάξει το μεσαίο του Φασούλα στο ΣΕΦ εκείνη τη μέρα με τους 45 τραυματίες μας πιο πολύ με πείραξε-λόγω του πολέμου, λόγω του ότι μας πρόδωσε, λόγω του ότι μας γκρέμισαν από το θρόνο μόλις ανεβήκαμε...
του Σόφο το συγχωρώ εύκολα αν είναι να βελτιώσει την ομάδα μου σε αυτή τη στιγμή που παραπαίει...
όσο κι αν ξέρω ότι είνα λακαμάς. Με ενδιαφέρει μόνο το αγωνιστικό. Βέβαια εσείς οι ποδοσφαιρικοί είστε μαθημένοι σε αυτά που δε σας άρεζε τους μισούς ο Σαλπι, ο Άγγελος κλπ κλπ...
Ο Ταπούτος έπαιξε καλό μπάσκετ στον ΠΑΟΚ κι έριξε κι ένα τριαντάποντο στο σκουλίκι.
Ο Σόφο τώρα: έχει δηλωσει κατά καιρούς : ότι μικρός ήταν ΠΑΟΚ. (Το πιστεύω, κάποια παιδιά στο ποσειδώνιο ξέραν τον αδελφό του και το έχω ξανακούσει)
Ότι η καλύτερη του στιγμή με τον Αρη ήταν εκείνη η πούτσα που μας ρίξαν στο Παλέ -για όσους θυμούνται...(ήμουν σε ένα γάμο κι έκλαιγα...)
όσο για το εντός που προκάλεσε, μέσα ήμουν , σιγά τα ωά...του βρίζεις του άλλου ότι έχει και δεν έχει και μετά σε πειράζει άμα σηκώσει κάνα κωλοδάκτυλο...
ε εντάξει το μεσαίο του Φασούλα στο ΣΕΦ εκείνη τη μέρα με τους 45 τραυματίες μας πιο πολύ με πείραξε-λόγω του πολέμου, λόγω του ότι μας πρόδωσε, λόγω του ότι μας γκρέμισαν από το θρόνο μόλις ανεβήκαμε...
του Σόφο το συγχωρώ εύκολα αν είναι να βελτιώσει την ομάδα μου σε αυτή τη στιγμή που παραπαίει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Πέμ 29 Οκτ 2015, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Duke_Rolson
ΠΑΟΚτσή σταμάτα να είσαι αυτοκαταστροφικός..
Πρώτα απ'όλα σταμάτα να κρίνεις κατά τω δοκούν, όπως πάντα σου άρεσε.
Πρώτα απ'όλα σταμάτα να κρίνεις κατά τω δοκούν, όπως πάντα σου άρεσε.
- kataramenos5
Κι αυτον να παιρναμε για σεντερ αντι γι αυτον που εχουμε
ευχαριστημενος θα μουν ,οχι με τον Σοφο.

ευχαριστημενος θα μουν ,οχι με τον Σοφο.

Ο σοφο λωκόπαιδι από τα λίγα απο τα λίγα , τεράστιο ταλεντο αλλα δε δούλεψε και εμεινε ένας καλος Σέντερ απλα
Για μας π π καλος αν εχει ορεξη
Για μας π π καλος αν εχει ορεξη
- kataramenos5