Igor Tudor
- abc_o_ karpouzas
Re: Igor Tudor
joshua
μπορω να πω οτι αρχιζεις και βλεπεις ποδοσφαιρο
αλλα για αυτο εισαι και ΠΑΟΚ....
αν δεν το αναγνωριζες θα ησουν κατι αλλο....
μπορω να πω οτι αρχιζεις και βλεπεις ποδοσφαιρο
αλλα για αυτο εισαι και ΠΑΟΚ....
αν δεν το αναγνωριζες θα ησουν κατι αλλο....
Για αυτο ειπα ψιλο,υμνους εγραψα για παρτυ του τον πρωτο καιρο απλα καποια στιγμη στραβωσα με 2-3 πραγματα,δεν κανω πληρη κωλοτουμπα,μεχρι εκει τα καταφερνω.sourmenetes έγραψε:Εισαι και ψηλος και πως να γινει η κωλοτουμπα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- sourmenetes
- Moderator
Λογικες και οι ενστασεις λογικη ομως και η επιμονη του ιγκορ...
Και σιγουρα εχει και λαθη.Ουδεις αλανθαστος.
Και σιγουρα εχει και λαθη.Ουδεις αλανθαστος.
Κλειδι για την συνεχεια θα ειναι η αρμονικη συνυπαρξη του με τον Αρνεσεν.Ακομα και μετα απο 11 μεταγραφες λειπουν για μενα 4-5 βασικα γραναζια απο την εντεκαδα που πρεπει να προστεθουν στις επομενες 2 μεταγραφικες περιοδους.
Παροτι τον πιστευω, τον γουσταρω και τον στηριζω απεριοριστα,
η ταπεινη μου αποψη (απ'οσα εχω δει τουλαχιστον, δεν ξερω πως θα εξελιχθει η φαση) παραμενει οτι οι 3 στην αμυνα απεναντι σε λιμα ειναι λιγο υπερβολη και στοιχιζει στην αναπτυξη μας...
Βεβαια, απ'την αλλη, μπορει να εχει συμβαλλει στο να μη δεχομαστε τοσες πολλες φασεις απο αντεπιθεσεις...
Επισης εχω παρατηρησει οτι με καλους αντιπαλους (ακομα και με κουλα-βαζελο, οχι με ντορτμουντ κλπ που επαιζες κυριως πισω), οι 3 στην αμυνα παιζουν τοσο κοντα μεταξυ τους (ακομα και οταν εχουν 1 αντε 2 αντιπαλους) μεσα στην περιοχη, μ'αποτελεσμα να κλεινεται καπως αχρειαστα η ομαδα και οι ακραιοι να επιφορτιζονται με πολυ σημαντικο βαρος..
Δεν ξερω ρε γμτ, θα ηθελα οι 3 να δινουν λιγο περισσοτερο πλατος στην αμυνα, με πιο ενεργητικη παρουσια και να μη μαμιουνται τοσο οι ακραιοι..
Βεβαια ειναι ακομα νωρις και οι 3 ακομα δενουν μεταξυ τους..
Μπορει και η επιλογη των 3 να "καλυπτει" τις αμυντικες αδυναμιες που μπορει να ειχαν οι 2..
Αλλα γενικα νομιζω οτι με την αποκτηση τουλαχιστον 1 πολυ καλου στοπερ, μπορουμε πολυ ανετα να σταθουμε με 2..
η ταπεινη μου αποψη (απ'οσα εχω δει τουλαχιστον, δεν ξερω πως θα εξελιχθει η φαση) παραμενει οτι οι 3 στην αμυνα απεναντι σε λιμα ειναι λιγο υπερβολη και στοιχιζει στην αναπτυξη μας...
Βεβαια, απ'την αλλη, μπορει να εχει συμβαλλει στο να μη δεχομαστε τοσες πολλες φασεις απο αντεπιθεσεις...
Επισης εχω παρατηρησει οτι με καλους αντιπαλους (ακομα και με κουλα-βαζελο, οχι με ντορτμουντ κλπ που επαιζες κυριως πισω), οι 3 στην αμυνα παιζουν τοσο κοντα μεταξυ τους (ακομα και οταν εχουν 1 αντε 2 αντιπαλους) μεσα στην περιοχη, μ'αποτελεσμα να κλεινεται καπως αχρειαστα η ομαδα και οι ακραιοι να επιφορτιζονται με πολυ σημαντικο βαρος..
Δεν ξερω ρε γμτ, θα ηθελα οι 3 να δινουν λιγο περισσοτερο πλατος στην αμυνα, με πιο ενεργητικη παρουσια και να μη μαμιουνται τοσο οι ακραιοι..
Βεβαια ειναι ακομα νωρις και οι 3 ακομα δενουν μεταξυ τους..
Μπορει και η επιλογη των 3 να "καλυπτει" τις αμυντικες αδυναμιες που μπορει να ειχαν οι 2..

Αλλα γενικα νομιζω οτι με την αποκτηση τουλαχιστον 1 πολυ καλου στοπερ, μπορουμε πολυ ανετα να σταθουμε με 2..
Πάρτε ρε ένα μεταφραστή της προκοπης ρεεεεεεε. Ο Τουντορ λέει πως μέχρι να μπουν οι αλλαγές δεν είμασταν επικυνδινοι στην επίθεση και ο μεταφραστής λέει ότι κινδυνευσαμε από τον αντιπαλο.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ναι αυτό το πρόσεξα κι εγώ, το δεν είμασταν επικίνδυνοι έγινε κινδυνεύσαμε.
Το παλικάρι είναι καλό αλλά πρέπει να προσέχει περισσότερο.

Το παλικάρι είναι καλό αλλά πρέπει να προσέχει περισσότερο.
lamosas έγραψε:Πάρτε ρε ένα μεταφραστή της προκοπης ρεεεεεεε. Ο Τουντορ λέει πως μέχρι να μπουν οι αλλαγές δεν είμασταν επικυνδινοι στην επίθεση και ο μεταφραστής λέει ότι κινδυνευσαμε από τον αντιπαλο.

Δεν υπαρχει συστημα 3-5-2 βαλτε το καλα στο μυαλο σας.
Εμ εχουμε τα χειροτερα στημενα του πρωταθληματος σε αμυνα και επιθεση,εμ χανουμε εναν δημιουργικο παικτη λογω του συστηματος.
Εχω αρχισει πλεον να απελπιζομαι με σενα Τουντορ,δεν ξερω τι συστημα παιζατε στην Γιουβεντους οταν ησουν αμυντικος,αλλα εκει ο Κοστα θα παιζε 10 χρονια νεοτερος και θα μαρκαρε και θα εκοβε και θα μοιραζε μπαλιες κια για αυτο θα λειτουργουσε κιολας
Κριμα γιατι σε παω περισσοτερο απ'ολους τους προπονητες των τελευταιων χρονων σε νοοτροπια και mentality,αλλα τακτικα δεν μπορω να διαφωνισω περισσοτερο
Εμ εχουμε τα χειροτερα στημενα του πρωταθληματος σε αμυνα και επιθεση,εμ χανουμε εναν δημιουργικο παικτη λογω του συστηματος.
Εχω αρχισει πλεον να απελπιζομαι με σενα Τουντορ,δεν ξερω τι συστημα παιζατε στην Γιουβεντους οταν ησουν αμυντικος,αλλα εκει ο Κοστα θα παιζε 10 χρονια νεοτερος και θα μαρκαρε και θα εκοβε και θα μοιραζε μπαλιες κια για αυτο θα λειτουργουσε κιολας
Κριμα γιατι σε παω περισσοτερο απ'ολους τους προπονητες των τελευταιων χρονων σε νοοτροπια και mentality,αλλα τακτικα δεν μπορω να διαφωνισω περισσοτερο
Η ομάδα δεν χάνει γιατι δεν παίζει 433 343 ή 385. Για τη συμπεριφορά του μακ και την αφέλεια της Τριάδας δεν φταίει κανένα σύστημα. Αλλα φταίνε και εκει ο τουντορ θα πρεπει να δώσει βάρος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gimnistis την Κυρ 01 Νοέμ 2015, 17:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hasio_john
Μας στεναχώρησες σήμερα Igor, αλλά είμαστε μαζί σου!
Ωστόσο σα να δείχνεις πως ΔΕΝ μαθαίνεις από τα λάθη σου.
Σε κάθε ματς τα ίδια και τα ίδια.., γιατί??
Το σημερινό ματς, με διαφορετική διαχείριση θα ήταν ένα χαλαρό 1-3!
Ωστόσο σα να δείχνεις πως ΔΕΝ μαθαίνεις από τα λάθη σου.
Σε κάθε ματς τα ίδια και τα ίδια.., γιατί??
Το σημερινό ματς, με διαφορετική διαχείριση θα ήταν ένα χαλαρό 1-3!
- sourmenetes
- Moderator
Απολυτα σωστος...Gimnistis έγραψε:Η ομάδα δεν χάνει γιατι δεν παίζει 433 343 ή 385. Για τη συμπεριφορά του μακ και την αφέλεια της Τριάδας δεν φταίει κανένα σύστημα. Αλλα φταίνε και εκει ο τουντορ θα πρεπει να δώσει βάρος.
Άντε πίσω είναι κ οι 4 επικίνδυνοι, δεν υπάρχει σωτηρία και μέχρι το Δεκέμβρη πάμε αναγκαστικά έτσι.
Μπροστά γτ δεν πέφτει καμιά ψιλή ρε γαμώτο? Φτάνει με την Μακ-ακία στον εγκέφαλο.Τι γίνεται με τα τελειώματα φάσεων?
Βγάζουμε σε κάθε ματς 3-4 φορές παίκτη ελεύθερο στη baseline και δεν έχει γίνει ΕΝΑ σωστό γαμογύρισμα. Ο κωλοβάζελος κ η κούλα σήμερα το χωριό 3 τεμάχια άμα το πετύχαιναν έτσι
Μπροστά γτ δεν πέφτει καμιά ψιλή ρε γαμώτο? Φτάνει με την Μακ-ακία στον εγκέφαλο.Τι γίνεται με τα τελειώματα φάσεων?
Βγάζουμε σε κάθε ματς 3-4 φορές παίκτη ελεύθερο στη baseline και δεν έχει γίνει ΕΝΑ σωστό γαμογύρισμα. Ο κωλοβάζελος κ η κούλα σήμερα το χωριό 3 τεμάχια άμα το πετύχαιναν έτσι