Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
- paokovios1974
- john4serres
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
2-2 στο 91'
τελικο σκορ
τελικο σκορ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Τετ 28 Οκτ 2015, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να και τα ευχάριστα, κόκκινη στον Πλατανιά στο 95'. Να μάθετε να μην τα βάζετε με το αφεντικό.
Τουλαχιστο η 2η κιτρινη ηταν...spyretto έγραψε:Να και τα ευχάριστα, κόκκινη στον Πλατανιά στο 95'. Να μάθετε να μην τα βάζετε με το αφεντικό.
paokovios1974 έγραψε:2-2 σπυρο
Ναι σωστά
Τελικό
Δε θα ήταν καλή ιδέα να αρχίσουν να τα τρώνε από τους μπουκ, γιατί μια φορά θα το κάνουν και μετά θα τους έχουν στην μπούκα. Κι αυτούς όχι ο μαριδάκης αλλά ούτε θεός τους κάνει καλά.
- kataramenos5
Επειδη ειναι μεγαλη η φωτο και δε τη παιρνει βαζω το λινκ.
Ηρθε ο Κοκε ,τρομος στις αντιπαλες αμυνες.
Ηρθε ο Κοκε ,τρομος στις αντιπαλες αμυνες.

Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.sport24.gr/football/omades/Aris/rovas-o-koke-foraei-treis-mplouzes-kai-antianemiko.3735401.html

Bill Veloso λέει, μλκ μουουουουου!!!!!!

Τί αρθράρα είναι αυτή, δικέ μου;!;!;
Πωπωπωπωπωπωπωωπω!!!
Έγινε ήδη σελιδοδείκτης!!!

- Μπαρκαρούτσος
Veloso!!!!!!!!!!!!!
Ο τίτλος, όλα τα λεφτά...
Ρόβας: "Ο Κόκε φοράει τρεις μπλούζες και αντιανεμικό"
Η φωτογραφία του Σέρχιο Κόκε σε προπόνηση του Άρη, στην οποία φαίνονται τα παραπανίσια κιλά του, προκάλεσαν πολλά επικριτικά σχόλια. Ο συμπαίκτης του Ισπανού, Βασίλης Ρόβας, βγήκε μπροστά και τον υπερασπίστηκε.
Ο 31 ετών μεσοαμυντικός έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: "Επειδή πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και σαν χώρα τα ισοπεδώνουμε όλα, έχω να πω πως ο Κόκε είναι ένας μεγάλος παίκτης και παραμένει μεγάλος παίκτης. Κάποιοι, επειδή κρίνετε από την εικόνα και όχι με το τι ισχύει πραγματικά, έχω να σας πως πως φοράει τρεις μπλούζες και ένα αντιανεμικό και μπλούζα από πάνω.
Οπότε είναι φυσιολογικό να φαίνεται υπέρβαρος. Όντως έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και σαν οικογένεια που είμαστε θα τον βοηθήσουμε όσο το δυνατόν πιο πολύ γίνεται. Ο Κόκε είναι καλά και είναι κομμάτι μας. Respect και σε λίγο καιρό θα μιλήσει μέσα στο γήπεδο".

Ο τίτλος, όλα τα λεφτά...
Ρόβας: "Ο Κόκε φοράει τρεις μπλούζες και αντιανεμικό"
Η φωτογραφία του Σέρχιο Κόκε σε προπόνηση του Άρη, στην οποία φαίνονται τα παραπανίσια κιλά του, προκάλεσαν πολλά επικριτικά σχόλια. Ο συμπαίκτης του Ισπανού, Βασίλης Ρόβας, βγήκε μπροστά και τον υπερασπίστηκε.
Ο 31 ετών μεσοαμυντικός έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: "Επειδή πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και σαν χώρα τα ισοπεδώνουμε όλα, έχω να πω πως ο Κόκε είναι ένας μεγάλος παίκτης και παραμένει μεγάλος παίκτης. Κάποιοι, επειδή κρίνετε από την εικόνα και όχι με το τι ισχύει πραγματικά, έχω να σας πως πως φοράει τρεις μπλούζες και ένα αντιανεμικό και μπλούζα από πάνω.
Οπότε είναι φυσιολογικό να φαίνεται υπέρβαρος. Όντως έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και σαν οικογένεια που είμαστε θα τον βοηθήσουμε όσο το δυνατόν πιο πολύ γίνεται. Ο Κόκε είναι καλά και είναι κομμάτι μας. Respect και σε λίγο καιρό θα μιλήσει μέσα στο γήπεδο".

Πήγαινε στο postimage.org, διάλεξε να ανεβάσεις από Δίκτυο, βάλε το link και μετά διάλεξε διαστάσεις εικόνας..kataramenos5 έγραψε:Επειδη ειναι μεγαλη η φωτο και δε τη παιρνει βαζω το λινκ.
Ναι, αλλά το σωστό θα ήταν να αλλάζει και τις διαστάσεις εικόνας. Κάπως έτσι:RoMaN έγραψε:Πήγαινε στο postimage.org, διάλεξε να ανεβάσεις από Δίκτυο, βάλε το link και μετά διάλεξε διαστάσεις εικόνας..kataramenos5 έγραψε:Επειδη ειναι μεγαλη η φωτο και δε τη παιρνει βαζω το λινκ.

Στυλάκι ο τύπος και με τρεις μπλούζες.
- sourmenetes
- Moderator
- john4serres
παπαδες στην La Liga , χτιζει ονομα και αυτο ειναι καλο για εμας
τι ποσοστο εχουμε ;
τι ποσοστο εχουμε ;
Αυτό που επειδή ο Λούκας παίζει ομολογουμένως μεγάλη μπάλα στην Ισπανία και το τρίβετε στην μούρη όσων τον έλεγαν τιτίκα (όπως κ εγώ) είναι τελείως άκυρο πάντως..
Και για να ξεκαθαρίσω:Το οτι κάνει αυτά τα πράγματα εκεί,δεν σημαίνει πως θα έκανε τα ίδια και εδώ.Εδώ ήτανε τιτίκα το παιδί,πως να το κάνουμε δηλαδή.Δεν γούσταρε ο άνθρωπος ρε παιδί μου,δεν είχε όρεξη να παίξει,του έκατσε στραβά η όλη κατάσταση.Ότι κάνει εκεί,το κάνει επειδή δίνει το 100% ακριβώς γιατί γουστάρει.
Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.Αυτόν τον Λούκας στον ΠΑΟΚ δεν θα τον βλέπαμε ποτέ.
Και για να ξεκαθαρίσω:Το οτι κάνει αυτά τα πράγματα εκεί,δεν σημαίνει πως θα έκανε τα ίδια και εδώ.Εδώ ήτανε τιτίκα το παιδί,πως να το κάνουμε δηλαδή.Δεν γούσταρε ο άνθρωπος ρε παιδί μου,δεν είχε όρεξη να παίξει,του έκατσε στραβά η όλη κατάσταση.Ότι κάνει εκεί,το κάνει επειδή δίνει το 100% ακριβώς γιατί γουστάρει.
Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.Αυτόν τον Λούκας στον ΠΑΟΚ δεν θα τον βλέπαμε ποτέ.