19.Jairo De Macedo da Silva
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
Σωστά.Sera4 έγραψε:το εχω ξαναγραψει λεβεντη μου εσυ δεν πρεπει να ξαναβγεις απο την 11αδα και θεωρω οτι απο εδω και περα ετσι θα γινει...
οταν δε βρεις ρυθμο και περισσοτερη χημεια με τους συμπαιχτες σου θα κλαινε μανουλες...για μενα εισαι ο κρυφος ηρωας του σημερινου ματς...
πολλα μπραβο και περιμενω ακομα περισσοτερα :ugeek:
ο παικτης πρέπει να αρχισει να αποκταει ρυθμό και πρεπει να δουλέψει και να βελτιώσει, τις συνεργασίες του με τους υπόλοπους ειδικά σε τελικές ενεργειες.
Αυτό ειναι και θεμα προπονητη, να τραβηξει λίγο το αυτάκι του ελπιδοφόρου πάικτη μας.
Αυτό ειναι και θεμα προπονητη, να τραβηξει λίγο το αυτάκι του ελπιδοφόρου πάικτη μας.
- ΑποστόληςΑ
Zorro4 έγραψε:ο παικτης πρέπει να αρχισει να αποκταει ρυθμό και πρεπει να δουλέψει και να βελτιώσει, τις συνεργασίες του με τους υπόλοπους ειδικά σε τελικές ενεργειες.
Σωστός!
Όπως και στο copy paste με Γκάρυ.
Προσοχή και καθαρό μυαλό στην ¨προτελευταία¨ πάσα/ενέργεια.
Εκεί είανι και το γενικό πρόβλημα της ομάδας.
Ο παίχτης είναι 10αρι, άντε όχι 10αρι, αλλά για τον άξονα να ξεκινάει τουλάχιστον
και σφυράτε όσο θέλετε.
και σφυράτε όσο θέλετε.
- Aureliano Buendia
Ο εμ ο βι ο πι του χθεσινού ματς, κατ' εμέ.
Και μέγιστο πουλέν από την αρχή.
Και μέγιστο πουλέν από την αρχή.
Καλα ρε, ακομα και με τα παιδακια θεατρο;
[youtube]aSxZydUtgbI[/youtube]
(στο 4:20)
[youtube]aSxZydUtgbI[/youtube]
(στο 4:20)
-
Μπαρκαρούτσος
-
john4serres
αν εβαζε το γκολ θα μιλαγαμε ολι για μαγεια...δεν το βαλε και λεμε τι μλκ εκανε και δεν εδωσε πασα...
γενικα βελτιωμενος μου φανηκε
γενικα βελτιωμενος μου φανηκε
παικτης που εχει δειξει πολυ καλα στοιχεια στις διαφορες θεσεις που εχει αγωνιστει
φοβαμαι ομως οτι δεν εχει βρεθει ακομα η θεση στο συστημα τουντορ που να αξιοποιειται πληρως
φοβαμαι ομως οτι δεν εχει βρεθει ακομα η θεση στο συστημα τουντορ που να αξιοποιειται πληρως