8. Χάρης Χαρίσης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Pr.Jon

Re: 21. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Νομίζω ο επόμενος τζιόλης σε λίγο πιο γρήγορη βερσιόν...
Αν και φέρνει σε παυλάρα λίγο :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

simba έγραψε:Παροτι ο back in black τα εγραψε πολυ ωραια, παρουσιαζοντας τα και πιο σφαιρικα λεγοντας οτι ειχε να αντιμετωπίσει εξαιρετικά αντίπαλα χαφ και γενικα η ομάδα της Πορτογαλίας ήταν πραγματικά δυναμίτης,
βλεπω οτι εχει γινει σημαια απο πολλους και εχω διαβασει πολλα ποστς που λενε οτι καλως δε μπαινει αφου και στην εθνικη δεν ηταν καλος, και ειρωνιες του τυπου "λαθη τετοιος ετοιμος παιχταρας" "και μετα καποιοι λενε γιατι δεν τον δοκιμαζει"..

Συγνωμη, να μαστε λιγο σοβαροι αλλα απο που και ως που ενας αγωνας εθνικης με αλλο προπονητη και αλλα 10 "νιανιαρα" που εχουν κανει 3 προπονησεις μεταξυ τους μπορει να σταθει σοβαρο κριτηριο για να κρινουμε την ετοιμοτητα αλλα και τις εν γενει δυνατοτητες ενος παικτη?? :?

Τεσπα, αν και την αποψη μου την εχω πει μεσες ακρες και στο thread του Σαμπο,
μια ακομη οπτικη ειναι η παρακατω.

Ειναι φορες που αναρωτιεσαι (Βεβαια μπορει να ταιριαζει καλυτερα στο thread του Ιγκορ) πως θα ανταποκρινονταν ο χαρισης, ο γκολασα ή ακομη και ο σαββιδης αν τους δειχνανε την ιδια ακριβως εμπιστοσυνη και τους δινανε ιδια περιοδο χαριτος-προσαρμογης με συνεχομενα παιχνιδια...Βεβαια, επειδη ειναι και μικροτεροι και με λιγοτερες εμπειριες, κανεις δεν ειπε να μπουνε σε τοσα πολλα..

Συνεχισε ετσι μικρε μου! Μπραβο σου, το μελλον σου ανηκει..
:pano:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

αν αυτο το παλικαρακι ειναι ανετοιμο τοτε φανταζομαι πως θα ειναι ετοιμος....
απλα παικταρα...τι πελκας και τι σαμπο...αυτο ειναι πουλεν με διαφορα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αλλα στοιχεια ο καθενας και αλλες θεσεις αθενς.Και εμενα μου αρεσε ο Χαρισης βεβαια.
Και καλα τρεξιματα.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

σήμερα MVP για μένα γιατί έχει κάκκαλα και είναι μαχητής
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πολύ ελπιδοφόρα η πρώτη του εμφάνιση. Αν και είναι μικρός (12.01.1995) δείχνει να κατέχει τον χώρο. Πράγματι σε μερικές φάσεις θύμισε PG.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πάρα πολύ καλός.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εμβιπι ο ανέτοιμος 20χρονος. Φανταστείτε την συνέχεια
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

χαρη εισαι το σημερινο κερδος της ομαδας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

eorptol έγραψε:χαρη εισαι το σημερινο κερδος της ομαδας
Συμφωνώ μαζί με τον Γκολασα

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειχε πολλες καλες στιγμες αλλα και αρκετες κακες κατι λογικο για την ηλικια και το μικρο των συνμετοχων.Ειναι αιφνιδιαστικα καλος με την μπαλλα στα ποδια αν και θελει δουλεια στην πασα αλλα και μετριος ως κοφτης.Εχουμε δυστυχως γεμισει με παικτες που δεν ειναι ουτε 6 ουτε 8 και πρεπει να παρθουν αποφασεις για το ποιοι πρεπει να παρουν τις περισσοτερες ευκαιριες.Εγω θα τον στηριζα αλλα θα πρεπει να πανε πισω αλλοι παικτες.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Όσο πρόλαβα να δω ήταν ωραίος, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι ούτε μια τρίχα από του Πάμπλο. Έχει προοπτικές και δουλευταρα προπονητή να τον καθοδηγεί. Όλα θα γινουν
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλα ναι οποιαδηποτε συγκριση με Παμπλο αυτη τη στιγμη ειναι αστεια και δεν βλεπω το λογο να γινεται.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

χαρη ηρθες για να μεινεις !

δουλεψε σκληρα κι εμεις θα φροντισουμε (με λιγο κραξιμο :mrgreen: ) να παρεις κι αλλες ευκαιριες !
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Ξεκίνησε λίγο μουδιασμένα ενώ δεν "κόλλησε" και ως δίδυμο με το Σαμπο. Με το Γκολάσα δίπλα του και όσο περνούσε η ώρα ανέβηκε και βρήκε ρυθμό, κάνοντας εξαιρετικό δευτερο ημίχρονο.
Έχω την εντύπωση ότι στη θέση 6 δείχνει να είναι καλύτερος απο τον Κάτσε, καθώς έχει τα ίδια τρεξίματα με αυτόν, αλλά είναι πιο δυναμικός και με καλύτερα σωματικά προσόντα, τα οποία δείχνει ότι ξέρει να τα χρησημοποιεί. Δείχνει ότι μπορεί να προστατευει την μπάλα ικανοποιητικά, έχει καλή αντίληψη του χώρου που κινείται και μαρκάρει κυρίως με το σώμα και όχι με τα χέρια , κάτι που αναγκάζεται να κάνει συχνά ο Κάτσε λόγω σωματότυπου. Φαίνεται ότι δεν αρκείται μόνο στις αμυντικές προσπάθειες αλλά προσπαθεί να προωθεί το παιχνίδι και να συμμετέχει και στην ανάπτυξη.
Περιμένουμε να τον δούμε και σε δυσκολότερα παιχνίδια με ικανότερους αντιπάλους απο τους σημερινούς.
Νομίζω ότι οι όποιες συγκρίσεις του Χαρίση με τον Πάμπλο γίνονται μόνο για να (ανα)δείξουν τον τρόπο που προστατευει την μπάλα, το τρέξιμο του και γενικότερα το σουλούπι του που θυμίζει αρκετά Πάμπλο .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”