Αν και φέρνει σε παυλάρα λίγο

simba έγραψε:Παροτι ο back in black τα εγραψε πολυ ωραια, παρουσιαζοντας τα και πιο σφαιρικα λεγοντας οτι ειχε να αντιμετωπίσει εξαιρετικά αντίπαλα χαφ και γενικα η ομάδα της Πορτογαλίας ήταν πραγματικά δυναμίτης,
βλεπω οτι εχει γινει σημαια απο πολλους και εχω διαβασει πολλα ποστς που λενε οτι καλως δε μπαινει αφου και στην εθνικη δεν ηταν καλος, και ειρωνιες του τυπου "λαθη τετοιος ετοιμος παιχταρας" "και μετα καποιοι λενε γιατι δεν τον δοκιμαζει"..
Συγνωμη, να μαστε λιγο σοβαροι αλλα απο που και ως που ενας αγωνας εθνικης με αλλο προπονητη και αλλα 10 "νιανιαρα" που εχουν κανει 3 προπονησεις μεταξυ τους μπορει να σταθει σοβαρο κριτηριο για να κρινουμε την ετοιμοτητα αλλα και τις εν γενει δυνατοτητες ενος παικτη??![]()
Τεσπα, αν και την αποψη μου την εχω πει μεσες ακρες και στο thread του Σαμπο,
μια ακομη οπτικη ειναι η παρακατω.
Ειναι φορες που αναρωτιεσαι (Βεβαια μπορει να ταιριαζει καλυτερα στο thread του Ιγκορ) πως θα ανταποκρινονταν ο χαρισης, ο γκολασα ή ακομη και ο σαββιδης αν τους δειχνανε την ιδια ακριβως εμπιστοσυνη και τους δινανε ιδια περιοδο χαριτος-προσαρμογης με συνεχομενα παιχνιδια...Βεβαια, επειδη ειναι και μικροτεροι και με λιγοτερες εμπειριες, κανεις δεν ειπε να μπουνε σε τοσα πολλα..
Συμφωνώ μαζί με τον Γκολασαeorptol έγραψε:χαρη εισαι το σημερινο κερδος της ομαδας