4.Marin Leovac
Re: 4.Marin Leovac
Δεν ανέβηκε πολυ στο α γιατι είχε τον Καρέλη που αναγκάστηκε να παει Πο την αλλη τοςο γιατι ο λεοβατς τον επαιζε καλα όσο και να μην ανεβαίνει ο ντουρασελ παλτό γκαρι
Ντουρασελ παλτό Γκαρυ , κλαίω ρε μλκ κλαιωωωωωωωωωωωωωω
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- Aureliano Buendia
Μου άρεσε στο χθεσινό ματς, αλλά μία μόνο παρατήρηση.
Στη φάση του πέναλτι, κάνει κάτι που το έκανε άλλες 2-3 φορές στο ματς
Πάει για να ελευθερωθεί σε επικίνδυνο σημείο αντί να διαολοστείλει.
Στη φάση του πέναλτι, κάνει κάτι που το έκανε άλλες 2-3 φορές στο ματς
Πάει για να ελευθερωθεί σε επικίνδυνο σημείο αντί να διαολοστείλει.
Τα χει κανει και ο Ραμος πολλες φορες αυτα (ακομα και ο γκοδιν ψες στο τελος) και την εχει πατησει 

- ΑποστόληςΑ
για μενα ολοι οι παικτες που εφερε ο φρανκ ειναι υπερτιμημενοι σε τρεις μηνες δεν εδειξαν ακομη τιποτε .......τρεις ολοκληροι μηνες 90 μερες .......
;)

-
Καλος ειναι ο λεοβατς..οσες φορες τον εχω δει και τον εχω δει μεσα στο γηπεδο ειναι μια χαρα..λιγο ρυθμο να βρει να παρει παιχνιδια και θα ειναι μια χαρα..
Εφ''όσον ήταν από την αρχή και παραμένει βασική επιλογή του Τούντορ για το σύστημά του εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Άλλωστε δεν τον βρήκε στον ΠΑΟΚ, τον έφεραν το καλοκαίρι ο Τούντορ με τον Αρνεσεν. Το ίδιο ισχύει και για τον Τσίμιροτ τον οποίο περιμένουμε να δούμε.
-
eorptol έγραψε:για μενα ολοι οι παικτες που εφερε ο φρανκ ειναι υπερτιμημενοι σε τρεις μηνες δεν εδειξαν ακομη τιποτε .......τρεις ολοκληροι μηνες 90 μερες .......;)
???????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι εχει παλι?? ατομικο απο κυριακη...αλλα δεν λενε αν 8α παιξει... λογικα οχι ομως... με ποιον 8α παμε αριστερα??
Γκάρι.
ΥΓ: Έκανα και ρίμα.
Τρολάρει.chris.paok.mytilene έγραψε:eorptol έγραψε:για μενα ολοι οι παικτες που εφερε ο φρανκ ειναι υπερτιμημενοι σε τρεις μηνες δεν εδειξαν ακομη τιποτε .......τρεις ολοκληροι μηνες 90 μερες .......;)
???????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ: Έκανα και ρίμα.
περιμενουμε ακομη να δικαιολογησεις τα λεφτα σου...παντως δεν εχει καμια ποιοτητα σε σχεση με ρατς και Λινο αυτο φωναζει απο μακρια
Άλλος ο ρόλος του στην ομάδα. Για αυτό στο πρώτο ημίχρονο δεν σου έκαναν φάση
ανυπαρκτος επιθετικα καμια ισσοροπια για τον ρολο του φουλ μπακ που τον θελει ο τουντορ δεν τον εχει δικαιολογησει ουτε σε ενα παιχνιδιpilotos έγραψε:Άλλος ο ρόλος του στην ομάδα. Για αυτό στο πρώτο ημίχρονο δεν σου έκαναν φάση