29.Róbert Mak
- ΑποστόληςΑ
- Trilofiotis
Re: 11.Róbert Mak
Αυτος όντως δε φάνηκε, αλλα δε με χαλάει ο πιο παραγωγικος επιθετικος μας να ειναι ντεφορμε σε ενα ματς και να ριχνουμε τριμπαλα.. 

Το παιχνίδι με το βάζελο ήταν από τα λίγα του Μακ που παίρνει το χαρακτηρισμό θετικός. Εξηγούμαι: Ο Μακ είτε παίζει για 9-10 δηλαδή άριστο παιχνίδι, είτε για 3-5 που είναι φάντασμα. Με βάζελο έπαιξε στο 7. Βασικά μου άρεσε, γιατί κράτησε πολλούς παίκτες πάνω του. Η ομάδα των λαγών προσαρμόστηκε πάνω στο Μακ, γιατί κρίνανε ότι είνια ο πιο επικίνδυνος και με το πρέσινγκ τους οδήγησαν τον ΠΑΟΚ να παίξει μόνο από δεξιά (λολ) όπου δεν κάνανε καλό σκάουτιγκ μάλλον τον Γκάρι. Ίσως να νομίζανε ότι η κακή συνεργασία Ζάιρο - Γκάρι θα χαλάει τις επιθέσεις μας. Παιξανε (ρισκάρανε) και χάσανε. Ακόμη και με 3 παίκτες πάνω στο Μακ, ο παίκτης μας έκανε φάσεις και έδωσε 1 έτοιμο γκολ στο 89 στον Κλάους, όταν ο δεύτερος δεν είχε κάνει από νωρίς το σπριντ και δεν είχε πάρει θέση μέσα στην περιοχή. Τέλος, θεωρώ ότι το επιθετικό του πρέσινγκ σε 90' λεπτά άδωσε σημαντική βοήθεια στην αμυντική μας λειτουργία, και ανάγκασε σε πολλά λάθη τα λαγουδάκια.
Περιμένω να ξεκουραστεί και να μην παίξει ούτε λεπτό στο κύπελλο, για να είναι φρέσκος στα επόμενα 2 παιχνίδια που είναι δύσκολα και σημαντικά.
Περιμένω να ξεκουραστεί και να μην παίξει ούτε λεπτό στο κύπελλο, για να είναι φρέσκος στα επόμενα 2 παιχνίδια που είναι δύσκολα και σημαντικά.
αν συνεχισει ολη αυτη η μουρμουρα για αυτον θα καταληξουμε να χασουμε ακομα εναν παικταρα οπως χασαμε και την "τιτικα"
τα ιδια ισχυουν και για τον Πελκα.

τα ιδια ισχυουν και για τον Πελκα.
- Trilofiotis
ρε παοκάρα23 δε σε προλαβαίνω, και στο τοπικ του Κλάους τα ίδια!
Γιατι φιτιλιάζεις ενώ δεν υπάρχει ουτε καν καπνος..; Αν ειδες κάνα υπερβολικο σχόλιο, δειξτο και σεμένα, αλλα και εδώ λογικά πράματα λεμε απότι ειδα. ΟΚ, δεν έκανε κάτι προχθες αλλα χεστήκαμε κιόλας..
Τέτοιος ειναι, εκεί που τον χάνεις, μπαίνει στο επόμενο και σου πετάει ένα χατ τρικ νάχεις να τον θυμάσαι!
Ψυχραιμία ΩΡΕ!
Γιατι φιτιλιάζεις ενώ δεν υπάρχει ουτε καν καπνος..; Αν ειδες κάνα υπερβολικο σχόλιο, δειξτο και σεμένα, αλλα και εδώ λογικά πράματα λεμε απότι ειδα. ΟΚ, δεν έκανε κάτι προχθες αλλα χεστήκαμε κιόλας..

Ψυχραιμία ΩΡΕ!
δεν φιτιλιαζω ρε μεγαλε.τα γραφω τωρα που κερδισαμε κι ειναι ολα ροδινα απλα..
απλα ξερω οτι στην επομενη στραβη θα αρχισουν συγκεκριμμενα τροπαρια.
τον συγκεκριμμενο τον βλεπω πολυ επηρεασμενο απ την ολη μουρμουρα.σαν να κρυβοταν μου φανηκε.
στη φαση του 80 στα καλα του θα ντριμπλαριζε και θα τελειωνε τη φαση.
αντιθετως αυτος κοντοσταθηκε κι εψαχνε να την δωσει σε συμπαικτη..
απλα ξερω οτι στην επομενη στραβη θα αρχισουν συγκεκριμμενα τροπαρια.
τον συγκεκριμμενο τον βλεπω πολυ επηρεασμενο απ την ολη μουρμουρα.σαν να κρυβοταν μου φανηκε.
στη φαση του 80 στα καλα του θα ντριμπλαριζε και θα τελειωνε τη φαση.
αντιθετως αυτος κοντοσταθηκε κι εψαχνε να την δωσει σε συμπαικτη..
Δλδ ρε παοκαρα απτη μουρμουρα στα σαιτ ηταν επηρεασμένος ή απτο καργιολικι π φαίνεται οτι τους εριξε ο Ιγκορ και απτη συζητηση π εγινε μες στην ομαδα, που μεχρι και σταυροκοπηματα κανουν πλεον για να δειξουν την προθεση τους?
Απλα πλεον ολοι εχουν πρωτα στη σκεψη τους την πασα γιατι αρκετα μας στοιχισαν οι ατομιστιες και με την προηγούμενη νοοτροπία δεν πηγαιναμε πουθενα..
Καλα λεει ο τριλοφιωτης, μην κανουμε την τριχια τριχια και μην ανακαλυπτουμε φαντάσματα..
Απλα πλεον ολοι εχουν πρωτα στη σκεψη τους την πασα γιατι αρκετα μας στοιχισαν οι ατομιστιες και με την προηγούμενη νοοτροπία δεν πηγαιναμε πουθενα..
Καλα λεει ο τριλοφιωτης, μην κανουμε την τριχια τριχια και μην ανακαλυπτουμε φαντάσματα..

δεν βλέπω πως κάποιος μπορεί να έχει κάποιο "θέμα" με τον φετινό μακ, του οποίου οι εμφανίσεις, τουλάχιστον στην πλειονότητα τους, είναι πολύ υπεράνω των προσδοκιών μας.
ναι, όπως όλοι, έχει αδυναμίες, αλλά φαίνεται ότι και απο πέρυσι έχει δουλέψει σε κάποιες απο αυτές αλλά και διατεθειμένος να βελτιώσει και τις υπόλοιπες του. αυτό πάντα, είναι το πλέον ενθαρρυντικό.
ναι, όπως όλοι, έχει αδυναμίες, αλλά φαίνεται ότι και απο πέρυσι έχει δουλέψει σε κάποιες απο αυτές αλλά και διατεθειμένος να βελτιώσει και τις υπόλοιπες του. αυτό πάντα, είναι το πλέον ενθαρρυντικό.
Εγραψα για σαιτ και δεν το ξερω;
Σε γενικο κλιμα αναφερομαι..
Θεωρεις οτι ο συγκεκριμμενος δεν επηρεαζεται απ το κλιμα που εισπρατει;Δεν μου φαινεται για τετοιος τυπος.
Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι εχει επηρεαστει..Απ τον ματς με τον Ατρομητο το λεω.
Τωρα αν ειναι απ τα καργιολικια του Ιγκορ(πρωτη φορα το διαβαζω) η των συμπαικτων του δεν μπορω να το γνωριζω.
Δεν ειμαι μεσα στην ομαδα να βλεπω τι γινεται..
Εκτιμησεις κανω.Οπως ο εσυ πχ εκτιμας οτι ειναι ατομιστης,εγω εκτιμαω οτι απο ολη αυτη την φασαρια περι μη ομαδικοτητας εχει κομπλεξαριστει αποφευγωντας τις ατομικες ενεργειες κι εκβιαζοντας την πασα ,κατι που θεωρω οτι ζημιωνει την ομαδα.
fixed

Σε γενικο κλιμα αναφερομαι..
Θεωρεις οτι ο συγκεκριμμενος δεν επηρεαζεται απ το κλιμα που εισπρατει;Δεν μου φαινεται για τετοιος τυπος.
Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι εχει επηρεαστει..Απ τον ματς με τον Ατρομητο το λεω.
Τωρα αν ειναι απ τα καργιολικια του Ιγκορ(πρωτη φορα το διαβαζω) η των συμπαικτων του δεν μπορω να το γνωριζω.
Δεν ειμαι μεσα στην ομαδα να βλεπω τι γινεται..
Εκτιμησεις κανω.Οπως ο εσυ πχ εκτιμας οτι ειναι ατομιστης,εγω εκτιμαω οτι απο ολη αυτη την φασαρια περι μη ομαδικοτητας εχει κομπλεξαριστει αποφευγωντας τις ατομικες ενεργειες κι εκβιαζοντας την πασα ,κατι που θεωρω οτι ζημιωνει την ομαδα.
fixed
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος παοκαρα23 την Τρί 27 Οκτ 2015, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Νομίζω οτι πλέον πιεζει πολυ περισσότερο αμυντικά και για αυτο προχθές κερδίσαμε αρκετές μπάλες
Ο Μακ χρειάζεται ένα τρίωρο κάθε μέρα, για μία βδομάδα, μπροστά από έναν τερματά μπας και μάθει να τελειώνει καλύτερα τις φάσεις.
Είναι μεγάλο μείον για τον ίδιο και κατ'επέκταση για την ομάδα που έχει κακά τελειώματα, ενίοτε.
Κατά τ'άλλα, είμαι ικανοποιημένος με όσα έχει δείξει.
Είναι μεγάλο μείον για τον ίδιο και κατ'επέκταση για την ομάδα που έχει κακά τελειώματα, ενίοτε.
Κατά τ'άλλα, είμαι ικανοποιημένος με όσα έχει δείξει.
Να κανει πασα σουταροντας
ωπ τωρα τοδα του μπαγκερα..
Ε ρε παοκαρα, σαιτ,φορουμ,ραδιοφωνα εννοουμε οταν λεμε γενικη μουρμουρα, τι αλλο?
Ο ΠΑΟΚτσης π τον βρισκει στο σουπερμαρκετ η στο φαναρι?
Δλδ εσυ και απτη συμπεριφορα των υπολοιπων δεν εχεις συμπερανει οτι εχει υπαρξει "καργιολικι" απο Ιγκορ (οπως προχθες π πεταξε το μπουκάλι κ ηθελε να μπουκάρει μεσα) ή γενικα κουβέντα μεταξυ των ποδοσφαιριστων,.ειδικα απο κανα μπερμπατοφ π ακομα κ μεσα στους αγωνες την "ειπε" σε πολλους?
Anw, εγω πιστευω οτι συμβαίνει αυτο π γραφτηκε πριν λιγες μερες εδω, οτι πασχιζει πολυ για να φτιαξει νουμερα και βιογραφικο βαζοντας καποιες φορες την ομαδα σε δευτερο πλανο.. Και επειδή ευτύχησε να βαλει αρκετα γκολ στην αρχη λογω κ της νεας θεσης(αλλα κ αδύναμων αντιπαλων), αυτο δεν το δικαιολογει να κανει ατομιστιες οταν η πασα ειναι προφανης, ειδικα οταν διπλα σου παιζει ενας Μπερμπα που δεν εχει τροφοδοτηθει σχεδον καθολου..
Και συνεχιζω ν πιστευω πως η θεση του ειναι στα δεξια (βλεπε αεκ) ανεξαρτητα αν εκανε αρκετα γκολ οντας 2ος..
Αν και, τεσπα, οταν εχεις 3 (ζαιρο μακ γκαρι) π μπορουν να ειναι ACDC
, οι θεσεις αυτες καθαυτες δεν εχουν κ πολυ σημασια..
Το θεμα πάντως ειναι να μην απογοητευτει αν πρεπει να μπει σε καποια καλουπια κ
δε σκοραρει 20 γκολ, αλλα αρχισει να σερβιρει κιολας
Θαναι κριμα να αρχισει να χανεται τωρα π ανεβαινουν οι αλλοι, αντι να συμπαρασυρεται απαυτους ωστε οι αντιπαλοι να συναντανε τους 3 μονο στη φυσουνα

Ε ρε παοκαρα, σαιτ,φορουμ,ραδιοφωνα εννοουμε οταν λεμε γενικη μουρμουρα, τι αλλο?
Ο ΠΑΟΚτσης π τον βρισκει στο σουπερμαρκετ η στο φαναρι?

Δλδ εσυ και απτη συμπεριφορα των υπολοιπων δεν εχεις συμπερανει οτι εχει υπαρξει "καργιολικι" απο Ιγκορ (οπως προχθες π πεταξε το μπουκάλι κ ηθελε να μπουκάρει μεσα) ή γενικα κουβέντα μεταξυ των ποδοσφαιριστων,.ειδικα απο κανα μπερμπατοφ π ακομα κ μεσα στους αγωνες την "ειπε" σε πολλους?
Anw, εγω πιστευω οτι συμβαίνει αυτο π γραφτηκε πριν λιγες μερες εδω, οτι πασχιζει πολυ για να φτιαξει νουμερα και βιογραφικο βαζοντας καποιες φορες την ομαδα σε δευτερο πλανο.. Και επειδή ευτύχησε να βαλει αρκετα γκολ στην αρχη λογω κ της νεας θεσης(αλλα κ αδύναμων αντιπαλων), αυτο δεν το δικαιολογει να κανει ατομιστιες οταν η πασα ειναι προφανης, ειδικα οταν διπλα σου παιζει ενας Μπερμπα που δεν εχει τροφοδοτηθει σχεδον καθολου..
Και συνεχιζω ν πιστευω πως η θεση του ειναι στα δεξια (βλεπε αεκ) ανεξαρτητα αν εκανε αρκετα γκολ οντας 2ος..
Αν και, τεσπα, οταν εχεις 3 (ζαιρο μακ γκαρι) π μπορουν να ειναι ACDC

Το θεμα πάντως ειναι να μην απογοητευτει αν πρεπει να μπει σε καποια καλουπια κ
δε σκοραρει 20 γκολ, αλλα αρχισει να σερβιρει κιολας

Θαναι κριμα να αρχισει να χανεται τωρα π ανεβαινουν οι αλλοι, αντι να συμπαρασυρεται απαυτους ωστε οι αντιπαλοι να συναντανε τους 3 μονο στη φυσουνα

ωραιες οι ειρωνιες ρε μαγκες αλλα χανεται το ποιντ.τεσπα κουβεντα ετσι δεν γινεται.
Σιμπα για να μιλησω για καργιολικι απο Τουντορ δεν μπορω να βασιστω σε συμπερασματα παρα μονο σε γεγονοτα.
Δεν το θεωρω απιθανο αλλα δεν μπορω να μιλησω και με βεβαιοτητα γι αυτο.
Αυτο που ξερω ειναι οτι οταν πετουσε ο Μακ μεχρι κι.. η περιπτερου της γειτονιας μιλουσε για την ατομιστια του..
Την ανυπαρκτη κατ εμε ατομιστια του.Οπως θεωρω οτι και γενικα αυτα περι ατομιστιας γι ολη την ομαδα ειναι ατοπα.
Και για να το κλεισουμε απ το ματς με την ΑΕΚ και μετα τοτε που οι στοιχομυθιες για την ατομιστια του εφτασαν στο ζενιθ τους
,θεωρω οτι ο παικτης κρυβεται..δλδ δεν τολμαει να παρει προσπαθειες πανω του.
Διαφωνω στο οτι η θεση του ειναι δεξια.Ειδικα στο συγκεκριμμενο παιχνιδι(με την ΑΕΚ) στο πρωτο ημιχρονο ηταν που πετουσε κι αν δεν ηταν η κολολακουβα κι ο Ροντριγκεζ που του πηρε τη μπουκια απ το στομα θα χαν φαει 4 απ το πρωτο.Βεβαια μεχρι και γι αυτην τη φαση ο Μακ τ ακουσε(ειναι που δεν τον κραζει κανεις..)
Σιμπα για να μιλησω για καργιολικι απο Τουντορ δεν μπορω να βασιστω σε συμπερασματα παρα μονο σε γεγονοτα.
Δεν το θεωρω απιθανο αλλα δεν μπορω να μιλησω και με βεβαιοτητα γι αυτο.
Αυτο που ξερω ειναι οτι οταν πετουσε ο Μακ μεχρι κι.. η περιπτερου της γειτονιας μιλουσε για την ατομιστια του..
Την ανυπαρκτη κατ εμε ατομιστια του.Οπως θεωρω οτι και γενικα αυτα περι ατομιστιας γι ολη την ομαδα ειναι ατοπα.
Και για να το κλεισουμε απ το ματς με την ΑΕΚ και μετα τοτε που οι στοιχομυθιες για την ατομιστια του εφτασαν στο ζενιθ τους

Διαφωνω στο οτι η θεση του ειναι δεξια.Ειδικα στο συγκεκριμμενο παιχνιδι(με την ΑΕΚ) στο πρωτο ημιχρονο ηταν που πετουσε κι αν δεν ηταν η κολολακουβα κι ο Ροντριγκεζ που του πηρε τη μπουκια απ το στομα θα χαν φαει 4 απ το πρωτο.Βεβαια μεχρι και γι αυτην τη φαση ο Μακ τ ακουσε(ειναι που δεν τον κραζει κανεις..)