Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αμα χαναμε ποσα αρθρα θα διαβαζαμε για τον Τουντορ και την παρελαση?Τωρα...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Γιατι ρε Κατ ποσα αρθρα εχεις διαβασει μετα απο καποιες ηττες με κραξιμο και παρελασεις κλπ?
Υπερβαλλεις νομιζω :?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

“Χειρουργείο” και στο ΠΑΟ – ΑΕΚ

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για το επόμενο βήμα για να διαρραγεί πλήρως το μέτωπο Σαββίδη – Αλαφούζου – Μελισσανίδη και την ευθύνη όλων για το σημερινό καθεστώς της διαιτησίας.

Το πρώτο βήμα για να διαρραγεί το μέτωπο, όπως αυτό παρουσιαζόταν τον καιρό που οι τρεις τους έβρισκαν νόημα να συναντώνται, έγινε. Ο Ιβάν Σαββίδης και ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκαν να τσακώνονται το βράδυ της Κυριακής πάνω από τα καμώματα του διαιτητή Αρετόπουλου. Αρχισαν να “τσακώνονται” πριν από το ντέρμπι, κι ο τσαμπουκάς έφτασε στην κορύφωσή του μετά από τη λήξη του. Είναι πλέον σαφές ότι ο πρώτος διπλός στόχος έχει επιτευχθεί. Οι μεν δεν πρέπει να φωνάζουν στο εξής για τη διαιτησία, επειδή στις εντυπώσεις έχουν ήδη ευνοηθεί (και οχι στην πραγματικοτητα ;) )και οι δε χάνουν το δικαίωμα να φωνάζουν για τη διαιτησία επειδή δεν έχουν ομάδα έτοιμη για πρωταθλητισμό.

Το επόμενο βήμα θα είναι να τσακωθούν ο Αλαφούζος με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αφού το κόλπο δεν έπιασε στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα, όταν τα όσα συνέβησαν στο τερέν δεν έδωσαν αφορμή για τσαμπουκά ανάμεσα στον Σαββίδη και τον Μελισσανίδη. Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος δίνει τη σπουδαία ευκαιρία για τσαμπουκά χάρη στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής: όποιος ευνοηθεί από τη διαιτησία, που στη στιγμή που συζητάμε μοιάζει πιο πιθανό να είναι ο Παναθηναϊκός, δίχως να αποκλείεται φυσικά να είναι αυτή η ΑΕΚ, θα τα βάλει με τον άλλο. Και κάπως έτσι το τέλος του Οκτωβρίου θα βρει το πρώην μέτωπο των τριών κομματιασμένο.

Δική τους είναι η ευθύνη, αυτών των τριών και όσων εκ των υπολοίπων συμμετεχόντων στο πρωτάθλημα ισχυρίζονται ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη στη διαιτησία, για αυτό που εξακολουθεί να συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Διότι δεν κατάφεραν να βρουν στη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού έναν κοινό τρόπο δράσης που θα προκαλούσε τις απαραίτητες αλλαγές στο καθεστώς διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν απαίτησαν με τη στάση τους να αλλάξει χέρια η διαιτησία και να παραδοθεί εν λευκώ σε έναν ξένο μάνατζερ με εμπειρία, δεν επιχείρησαν να αλλάξουν το καθεστώς της διαιτησίας. Εζησαν αυτό το καλοκαίρι με την προσμονή ότι ο Ανακριτής Διαφθοράς και οι υπόλοιποι δικαστικοί λειτουργοί θα έλυναν μόνοι το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου επειδή θα έπαυαν τη σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ. Και δεν “επαναστάτησαν”.

Είναι σαφές ακόμη και στο μυαλό όσων παρακολουθούν εξ αποστάσεως τη ζωή του ποδοσφαίρου ότι το σημερινό κατεστημένο δεν πρόκειται να σπάσει όσο η διοίκηση βρίσκεται στα σημερινά χέρια. Κι είναι μακριά οι επόμενες εκλογές της ΕΠΟ (τον επόμενο Οκτώβριο). Μέχρι τότε οι σημερινοί έχουν τον τρόπο να δουλέψουν για να εξασφαλίσουν ότι θα είναι και αυριανοί. Κι όσο οι επιχειρηματίες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου επιμένουν να μην αντιλαμβάνονται ότι, εδώ που έχει φτάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, το κοινό συμφέρον, δηλαδή το “50-50” είναι ο μόνος τρόπος να εξυπηρετήσουν τα “ατομικά” συμφέροντά τους, η κατάσταση θα παραμείνει ίδια.

Εδώ και δεκαετίες το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα έπρεπε να ζει στην εποχή των υψηλά αμειβομένων επαγγελματιών διαιτητών που διοικούνται από υψηλότερα αμειβόμενο διευθυντή διαιτησίας, με ανοιχτά κινητά και ανοιχτούς τραπεζικούς λογαριασμούς και “πόθεν έσχες”. Η διαιτησία θα έπρεπε να είναι ήδη στα χέρια μιας Ανεξάρτητης Αρχής, σαν αυτή που πρότεινε να συσταθεί το 2011 ο τότε πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος στον τότε γενικό γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή για την διερεύνηση των “στημένων”.

Φαντάσου το σκηνικό: ένας επαγγελματίας “αρχιδιαιτητής”, με υπογεγραμμένο συμβόλαιο ανάθεσης έργου το οποίο να μην τον κουνάει (παρά μόνο σε περίπτωση καταβολής μιας πολύ υψηλής ρήτρας) για τουλάχιστον μια αγωνιστική σεζόν, και μια ομάδα επαγγελματιών διαιτητών της επιλογής του, η οποία θα έχει ανά πάσα ώρα και στιγμή ανοιχτά τα whereabouts, τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τα λοιπά φορολογικά στοιχεία και τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, όλα στη διάθεση μιας Ανεξάρτητης Αρχής που θα τους παρακολουθεί και θα βεβαιώνει την ακεραιότητά τους, πιστοποιώντας και την διαφάνεια στις διαδικασίες λειτουργίας της διαιτησίας. Αυτό το καθεστώς θα κέρδιζε σε διάστημα λίγων ημερών και την έξωθεν καλή μαρτυρία και την υποστήριξη της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων. Ποιος όμως να το στηρίξει αυτό το καθεστώς; Ποιος να νοιαστεί για αυτό;

Στην τελευταία φορά που τάχα προσπάθησε, το επαγγελματικό ποδόσφαιρο συμβιβάστηκε με την πρόσληψη ενός ξένου αρχιδιαιτητή εν μία νυκτί με αυθαίρετα κριτήρια και στην κακήν κακώς αποπομπή του σε διάστημα τριών αγωνιστικών πρωταθλήματος. Το ίδιο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δηλαδή οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, οι επενδυτές, το ανέχθηκε όλο αυτό. Γι' αυτό και ουδείς από όλους αυτούς νομιμοποιείται να κλαίει πάνω από το πτώμα. Οι κινήσεις όλων, και κυρίως η δημόσια συμπεριφορά τους δημιουργεί μία και μόνη εντύπωση: νοιάζονται ο καθένας για τα συμφέροντά του. Μέχρι να μας πείσουν για το αντίθετο, καλά έπαθαν, παθαίνουν και θα παθαίνουν. Διότι ακόμη και αν δεν το θέλουν, αυτό το ποδόσφαιρο ανέχονται. Αυτό το ποδόσφαιρο “εμπορεύονται”.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Simba Η παρενθεση με κοκκινα ειναι δικη σου προσθηκη ή υπάρχει στο κείμενο?

Πάντως αν κάποιος έχει ευθύνη για την διάσπαση του υποτιθέμενου "μετώπου" (αν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο), είναι ξεκάθαρα ο αφραγκουζος. Αν θέλει ο Σαμπράκος να τα λέει σωστά καταρχήν να τα λέει ολοκληρωμένα και συγκεκριμένα. Γιατί τα γεγονότα δεν αμφισβητούνται. Ο ΠΑΟΚ δεν γκρίνιαξε επίσημα όταν έχασε τους δυο καλύτερους παίχτες πριν τον χαμένο τελικό. Καπάκι έρχεται η παρουσία βάζελων στην ουεφα με εφημερίδες του γαυρου και η αφαιρεση 3 (15 δηλαδη) βαθμων από τα πλει-οφ.

Τώρα θυμήθηκες το μέτωπο εσυ ρε Σαμπράκο δηλαδή? Τώρα διαλύθηκε Οκτώβρη 2015? Έχεις χάσει επεισόδια μάλλον.
Και ναι δεν κατάφεραν να βρουν κοινο τρόπο δράσης, αλλά η ευθύνη δεν πάει δια τρία, οταν ο ενας απλα θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Και μ'αρεσει που εμμεσα το λεει και μονος του (δεν επιασε το κολπο στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ), αλλα στο δια ταυτα καταληγει ότι φταινε κι οι τρεις το ίδιο. Πολύ σάλτσα για το τίποτα το άρθρο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

simba έγραψε:Γιατι ρε Κατ ποσα αρθρα εχεις διαβασει μετα απο καποιες ηττες με κραξιμο και παρελασεις κλπ?
Υπερβαλλεις νομιζω :?
Σπανια διαβαζω σαιτ κι εφημεριδες αλλα στο ραδιο, μετα τη γρια νομιζω, ακουστηκε οτι δυσκολα τη βγαζει τη παρελαση.Αν στραβωνε και χθες σιγουρα θα αρχιζε το πανηγύρι
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Paokhead δικη μου προσθηκη, θελοντας να πιστευω οτι αυτο εννοουσε χρησιμοποιωντας τη λεξη "εντυπωσεις"..

Σωστες οι επισημανσεις σου..
Και το κολπο στο οποιο αναφερεται στα ΠΑΟΚ-αεκ και ΠΑΟΚ-παο νομιζω πως ειναι για το γαυρο και το τσιρακι του την επο..

Απλα εγω ηθελα να τονισω τις παραλειψεις των 3 το καλοκαιρι και οτι δε δικαιουνται να κλαιγονται και να φωναζουν για ανισονομια κλπ σε συνεντευξεις και ανακοινωσεις..

Ρε συ Kat, ποια ραδια τωρα..Οι τυποι ψωμολυσανε και με κατι τετοια πανηγυριζουν..
Αναξια αναφορας πρεπει να ειναι στις συζητησεις μας.. ;)
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

simba έγραψε: Και το κολπο στο οποιο αναφερεται στα ΠΑΟΚ-αεκ και ΠΑΟΚ-παο νομιζω πως ειναι για το γαυρο και το τσιρακι του την επο..
Αυτο ειναι το κολπο οντως, αλλα οπως παραδεχεται κι ο ιδιος ο Σαμπρακος, ο Μελισσανιδης δεν "τσιμπησε" (τουλαχιστον μεχρι στιγμης), ο Ιβαν επίσης δεν τσίμπησε αρχικά. Αρά ποιος μένει? Η πράσινη γλίτσα που έσπευσε να εκμεταλλευτει τυχοδιωκτικα το σύστημα που τον έσμπρωξε για να σπάσουν οι (λυκο)συμμαχίες. Και αντι να το βουλώσει βγαινει και προκαλει μάλιστα απο την προηγουμενη Δευτερα και κλαιγεται για να δημιουργησει εντυπωσεις.

Γι'αυτο κι εγω λεω (στον Σαμπρακο και τον καθε Σαμπρακο, οχι σε σενα) οτι ο αποκλειστικος υπευθυνος που δεν εγινε κανενα βημα μπροστα το καλοκαιρι εχει ονομα συγκεκριμενο.

Οι υπολοιποι πρεπει πλεον να δουν τι μπορουν να κανουν χωρις αυτον. Κι αυτο ειναι μια μεγαλη συζητηση...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

simba έγραψε: Ρε συ Kat, ποια ραδια τωρα..Οι τυποι ψωμολυσανε και με κατι τετοια πανηγυριζουν..
Αναξια αναφορας πρεπει να ειναι στις συζητησεις μας.. ;)
Ναι μεν αλλα δεν υπερβαλω οπως ειπες .Ακουστηκαν αυτα και ακουγονται χρονια τωρα .Θυμιζω Καρπουζα με καλαμποκια (τετοια εποχη ηταν) ,Μπολονι μετα απ Κερκυρα κλπ .Οι ιδιοι τα λενε χρονια τωρα και καποια προβατα μασανε.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Πέρασε στο στάδιο διαίρει και βασίλευε πλέον η εγκληματική οργάνωση. Αφού οι τρεις μεγάλοι δεν έκαναν τίποτα τα καλοκαίρι πέρα από κάποιες ανακοινώσεις αυτοί πέρασαν στην αντεπίθεση και σε λίγο ο μαρινάκης θα διαλέγει ο ίδιος τους διαιτητές με αναλογες εντολές σε ποιον να δίνουν τα σπορια κάθε φορά... για μια δεύτερη θέση που ουσιαστικά έτσι όπως κατάντησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο το μόνο που δίνει είναι δικαίωμα στην ελπίδα.

Πολύ καλά κάνει ο Ιβάν και δεν ασχολείται με ανακοινώσεις απάντηση στις ανακοινώσεις κι άλλες τέτοιες παρωχημένες μπούρδες που δεν έχουν και νόημα στην τελική. Αν δεν αλλάξουν οι όροι με τους οποίους διεξάγεται το πρωτάθλημα κάθε χρόνο θα απαξιώνεται όλο και περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

paokrevolution (και τα μυαλά στο μίξερ)

ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 2-0 (Κερδίζει ποδοσφαιριστές, έστω κι αργά)

Ο Ιγκόρ Τούντορ λίγο έλειψε να τινάξει τα πάντα στον αέρα στον ΠΑΟΚ, αλλά στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις η λογική έχει πρυτανεύσει κι ο Δικέφαλος μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία. Εν πολλοίς αυτό οφείλεται στους Γλύκο, Μαλεζά, Σκόνδρα, Χαρίση και Ζάιρο. Μιλάμε για πέντε ποδοσφαιριστές που ο Κροάτης είχε ξεχάσει για ένα μήνα και κάτι. Προσωπική μου άποψη είναι, ότι λύσεις μπορούν να δώσουν τόσο ο Γκολάσα, όσο κι ο Κοροβέσης. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα αξιοπρεπές ρόστερ, με 14 ποδοσφαιριστές χρονιά δεν βγαίνει κι έτσι ο Κροάτης άκουσε τις προτροπές της σελίδας μας, αλλά και του απλού κόσμου, σώζοντας το κεφάλι του. Στα του αγώνα, το πρώτο ημίχρονο είχε μόνο Ζάιρο, στο δεύτερο με την είσοδο Μακ-Ροντρίγκες και την έξοδο Σάμπο, οι δύο πρώτοι, ο Πέλκας, ο Χαρίσης κι ο Βραζιλιάνος πήραν πρωτοβουλίες και το 2-0 ήρθε μάλλον εύκολα χάρη σε τέρματα των Πέλκα και Μακ. Επόμενο ραντεβού στην Τρίπολη και μετά τελικός στη Ρωσία ...
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ρε δεν πάνε καλά οι άνθρωποι ρε.
Ανακατεύτηκα πρωί-πρωί.
Στ' αλήθεια τώρα;
Τους διαβάζει κόσμος;
Θέλω να με πει κάποιος αναγνώστης τους, τί είδους κύρος βρίσκει στα σάιτ αυτά του κώλου.
Ειλικρινά παιδιά, σας παρακαλώ, θέλω να πεισθώ ότι εγώ πάω στραβά και όχι ο γυαλός.
Πείτε μου έναν σοβαρό, γ@μημένο λόγο που παίρνουν κλικ και σχόλια αυτοί οι λέτσοι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Το παρέθεσα μόνο και μόνο για να ξέρουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ από ποιους να προφυλάσσονται.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Του Ισοβίτη.

Αντίδοτο

Πλέον, οι μόνες μέρες που γελάω είναι οι μέρες που παίρνω κάποια λεφτά από τη δουλειά. Τα πιο πολλά βράδια δε με πιάνει ο ύπνος επειδή στο παντελόνι κουδουνίζουν μόνο ψιλά -και με τα ψιλά ούτε γάλα δε φτάνει να πάρεις. Έχω τη μάνα κατάκοιτη τόσα χρόνια, δεν μπορώ ούτε για ψώνια να πάω, με χρειάζεται συνεχώς. Με παράτησε η γυναίκα με τα παιδιά, έφυγαν στην Αθήνα, πενήντα χρονών και μένω πάλι στο πατρικό με τον πατέρα μου, τέτοια ξεφτίλα δεν περίμενα να τη ζήσω. Φτιάχνω καφέ από το σπίτι και κατεβαίνω στην πλατεία σαν πιτσιρίκος, να βρεθώ με τους κολλητούς, ολόκληροι μαντράχαλοι κι ούτε για έναν καφέ δεν περισσεύει το επίδομα. Δεκαεφτά ώρες τη μέρα δουλεύω εδώ στην ξενιτιά, τα βάζω στον άκρη για να ξεχρεώσω κάποτε όσα χρωστάω πίσω στην πατρίδα, μπας και καταφέρω να επιστρέψω. Κοιμόμαστε τρεις σε δανεικό σπίτι, άμα με διώξουν θα πρέπει να βρω καλό παγκάκι να βγάλω το χειμώνα. Μπαινοβγαίνουμε στα νοσοκομεία με τον μικρό, μετάγγιση μέρα παρά μέρα, το χειρότερο είναι που πρέπει να κάνω τον καραγκιόζη, να έχει ψυχολογία. Ούτε εμένα δεν αναγνωρίζει η μάνα μου, την πλένω, την ξεσκατώνω, της μαγειρεύω και όλο αναρωτιέται ποια είμαι. Κάνω το μαλάκα στο αφεντικό, σκύβω το κεφάλι, δε με παίρνει να λέω «όχι», ντρέπομαι αλλά πού να βρω άλλη δουλειά σε τέτοια ηλικία. Δε με καταλαβαίνει κανένας, ούτε φίλοι, ούτε γονείς, δεν ξέρω ποιος είναι ο δρόμος, έχω μπλοκαριστεί. Από μέρα σε μέρα θα μου το πάρει το σπίτι η τράπεζα, τα παράτησα, δεν το παλεύω άλλο, δεν έχει χαΐρι. Με τα ψέματα το κρατάω το μαγαζί, μόνος απ’ το πρωί ως το βράδυ, πώς να πληρώσεις υπάλληλο, τα χρέη είναι πιο πολλά απ’ το εμπόρευμα. Μέχρι και το ψυγείο στη μέση το έχουμε χωρίσει, τα δικά μου επάνω, τα δικά της κάτω, των παιδιών ενδιάμεσα, μένουμε ακόμα μαζί επειδή ποιος αντέχει να μείνει μόνος του. Το έχω στο γκαράζ το αμάξι, παρέδωσα πινακίδες, για ένα σέρβις που δεν έχω να δώσω κυκλοφορώ με το αστικό. Έχω να αγοράσω καινούργια ρούχα από το γάμο μου, ρε μαλάκα. Όποτε χτυπάει το κινητό πετάγομαι, η τράπεζα θα είναι πάλι, δεν ξέρω τι να τους πω πια. Φίλος, μόνο σ’ εσένα το λέω, αν καμιά μέρα δεν απαντάω στο κινητό, έλα να με ξεκρεμάσεις απ’ την κουζίνα.

Ο ΠΑΟΚ είναι το μόνο μας αναλγητικό. Η διέξοδος. Η γλυκιά παραμύθα. Το τίποτα και τα πάντα. Το μόνο πράγμα που έχουμε να πιαστούμε, το δεκανίκι στην ανηφόρα. Το ασπρόμαυρο ουράνιο τόξο στη μαυρίλα της καθεμέρας. Η ανάσα πριν μας καταπιεί το επόμενο κύμα. Η αγκαλιά όταν δεν έχουμε άλλα χέρια να μας χαϊδέψουν. Το μοναδικό αντίδοτο στο φαρμάκι της πραγματικότητας.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ανώνυμη εταιρεία. Ο ΠΑΟΚ έχει όνομα. Νίκος, Χριστίνα, Κώστας, Ηλέκτρα, Δημήτρης, Βαγγέλης, Χάρης, Γιώργος, Μάγια, Μαρία, Θανάσης, Θόδωρος, Φωτεινή, Παναγιώτης, Γιάννης, Μιχάλης, Στέλιος, Στάθης, Φώτης, Αντώνης, Μελίνα, Αγάπιος, Λευτέρης, Απόστολος, Κατερίνα, Στέφανος, Βασίλης, Θεόφιλος, Πάρης, ένα εκατομμύριο ονόματα έχει. Ο ΠΑΟΚ είμαι εγώ. Αν δεν αντέχεις την ευθύνη, αν δεν αντιλαμβάνεσαι το βάρος στις πλάτες σου όταν φοράς το σύμβολο που συγκεντρώνει ένα προς ένα όλα τα ονόματα του ΠΑΟΚ, αν δε νιώθεις υπηρέτης της μεγαλύτερης δύναμης που έχει ο καθένας μας μέσα του και τον βοηθάει να σταθεί όρθιος κάθε που ανατέλλει ο ήλιος, άντε γαμήσου. Θες και ανάλυση, «τι είναι ο ΠΑΟΚ». Είναι το μόνο πράγμα για το οποίο είσαι σίγουρος πως θα βρίσκεται στη θέση του, όταν ξημερώσει η μέρα. Είτε θα το ασπαστείς, είτε θα το λερώσεις -αν επιλέξεις να είσαι λεκές, κάποιος θα βρεθεί να σε καθαρίσει. Μην υποτιμάς οτιδήποτε κινεί τις μηχανές των ανθρώπων, επειδή δεν μπορείς να το καταλάβεις.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

ΑποστόληςΑ έγραψε:paokrevolution (και τα μυαλά στο μίξερ)

ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 2-0 (Κερδίζει ποδοσφαιριστές, έστω κι αργά)

Ο Ιγκόρ Τούντορ λίγο έλειψε να τινάξει τα πάντα στον αέρα στον ΠΑΟΚ, αλλά στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις η λογική έχει πρυτανεύσει κι ο Δικέφαλος μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία. Εν πολλοίς αυτό οφείλεται στους Γλύκο, Μαλεζά, Σκόνδρα, Χαρίση και Ζάιρο. Μιλάμε για πέντε ποδοσφαιριστές που ο Κροάτης είχε ξεχάσει για ένα μήνα και κάτι. Προσωπική μου άποψη είναι, ότι λύσεις μπορούν να δώσουν τόσο ο Γκολάσα, όσο κι ο Κοροβέσης. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα αξιοπρεπές ρόστερ, με 14 ποδοσφαιριστές χρονιά δεν βγαίνει κι έτσι ο Κροάτης άκουσε τις προτροπές της σελίδας μας, αλλά και του απλού κόσμου, σώζοντας το κεφάλι του. Στα του αγώνα, το πρώτο ημίχρονο είχε μόνο Ζάιρο, στο δεύτερο με την είσοδο Μακ-Ροντρίγκες και την έξοδο Σάμπο, οι δύο πρώτοι, ο Πέλκας, ο Χαρίσης κι ο Βραζιλιάνος πήραν πρωτοβουλίες και το 2-0 ήρθε μάλλον εύκολα χάρη σε τέρματα των Πέλκα και Μακ. Επόμενο ραντεβού στην Τρίπολη και μετά τελικός στη Ρωσία ...
ΕΛΕΟΣ!!!
Και ο πλέον αδαής γνωρίζει ότι ο Τουντορ κάνει ΜΟΝΟ ότι του λέει το paokmania.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αυτό είναι αλήθεια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”