71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Όχι δεν ήταν τυχαίο τους μιλούσε-κατευθυνε κιόλας...
Αλλά σε 180 λεπτά μια φορά με βολέ δεν βρήκε δικό μας
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Αλλά σε 180 λεπτά μια φορά με βολέ δεν βρήκε δικό μας
- desperando
- Επικοινωνία:
πες μου τωρα οτι ο καλυτερος τερματα με τα ποδια στην ελλαδα (και με διαφορα απο τον δευτερο ) εχει προβλημα στα βολε
ειναι ο μονος τερματας ο οποιος μπορει να σημαδεψει σε μπαλια 50-60 μετρων των συμπαικτη του που ειναι στα ακρα
αυτη την κομπινα την καναν διαρκως περσι με το να βγαινει ο κλαους στα ακρα και να παιρνει την κεφαλια
ειναι ο μονος τερματας ο οποιος μπορει να σημαδεψει σε μπαλια 50-60 μετρων των συμπαικτη του που ειναι στα ακρα
αυτη την κομπινα την καναν διαρκως περσι με το να βγαινει ο κλαους στα ακρα και να παιρνει την κεφαλια
Βρες μου ΈΝΑ που πήγε η μπάλα σε δικό μας, δυο ματς τώρα.
Αυτο δεν ακυρώνει ότι έστρωσε γενικά η αμυντική λειτουργία της ομάδας
Αυτο δεν ακυρώνει ότι έστρωσε γενικά η αμυντική λειτουργία της ομάδας
O καλύτερος τερματάς με τα πόδια στην Ελλάδα με τα περισσότερα απευθείας πλάγια άουτ ελέυθερα/βολέ(στην αριστερή του πλευρά) 

Ντεσπε, οντως παλιοτερα το εχει δειξει αυτο και μπορουσε πολυ ευκολα να βρει συμπαικτη (και οχι με καμιναδα αλλα με πιο ντιρεκτ),
αλλα στα 2 τωρα που επαιξε, μπορει και της ελλειψης ρυθμου, τα βολε του δεν ηταν και τα καλυτερα (ειδικα σε καποια ντιρεκτ-σορτ που εκανε και βρηκε το κεντρο μας σε ανισορροπια, με κινδυνο να φαμε φαση)..
Μακαρι αν βρει ρυθμο να φερει τα βολε του στα παλιοτερα επιπεδα..
αλλα στα 2 τωρα που επαιξε, μπορει και της ελλειψης ρυθμου, τα βολε του δεν ηταν και τα καλυτερα (ειδικα σε καποια ντιρεκτ-σορτ που εκανε και βρηκε το κεντρο μας σε ανισορροπια, με κινδυνο να φαμε φαση)..
Μακαρι αν βρει ρυθμο να φερει τα βολε του στα παλιοτερα επιπεδα..
- desperando
- Επικοινωνία:
@Pa0ki
μπορεις να αντιλυφθεις φανταζομαι οτι πολλα απο τα βολε του καταλιγουν αουτ γιατι στοχευουν τον παικτη που ειναι πανω στην γραμμη και οταν μιλαμε για μπαλιες 50 και 60 μετρων ειναι λογικο να κανει και λαθη
το μον ευκολο γι αυτον ειναι να την μπουμπουναει στο κεντρο οπως κανουν οι περισσοτεροι τερματαδες αλλα αυτος ειναι φανερο οτι εχει εντολη τα ελευθερα να τα κανει στα πλαγια και να ψαχνει με βολε να βρει τον μακ στην αντεπιθεση
μπορεις να αντιλυφθεις φανταζομαι οτι πολλα απο τα βολε του καταλιγουν αουτ γιατι στοχευουν τον παικτη που ειναι πανω στην γραμμη και οταν μιλαμε για μπαλιες 50 και 60 μετρων ειναι λογικο να κανει και λαθη
το μον ευκολο γι αυτον ειναι να την μπουμπουναει στο κεντρο οπως κανουν οι περισσοτεροι τερματαδες αλλα αυτος ειναι φανερο οτι εχει εντολη τα ελευθερα να τα κανει στα πλαγια και να ψαχνει με βολε να βρει τον μακ στην αντεπιθεση
σωστοdesperando έγραψε: και οταν μιλαμε για μπαλιες 50 και 60 μετρων που στοχευουν τον παικτη που ειναι πανω στην γραμμη ειναι λογικο να κανει και λαθη
το μον ευκολο γι αυτον ειναι να την μπουμπουναει στο κεντρο οπως κανουν οι περισσοτεροι τερματαδες
Δίκιο έχεις, απλά είμαι λίγο αρνητικά προκατειλημμένος απέναντί τουdesperando έγραψε:@Pa0ki

Σίγουρα πάντως είναι ο μόνος που Neuerίζει στην Ελλάδα, με τα καλά και τα κακά του
- ΑποστόληςΑ
Μπορει καποιος να βρει την αποκρουση?Δεν την ειδα και δεν βρισκω highlights
Παντως,στα 3 παιχνιδια που επαιξε(Κραζνονταρ,Βαζελο,Πανθρακικο) δεχτηκαμε μολις 1 γκολ και αυτο με πεναλτυ.
Ισως να σημαινει αρκετα,ισως και οχι τοσο.
Εγω παντως,πλεον μ αυτον,οταν γυρναει η μπαλα στα ποδια του,μπορω και πηγαινω για κατουρημα,γιατι με Ολσεν ετρεμε η ψυχη μου και εκει πηγαινα οχι για κατουρημα αλλα για τοοοο..αλλο

Παντως,στα 3 παιχνιδια που επαιξε(Κραζνονταρ,Βαζελο,Πανθρακικο) δεχτηκαμε μολις 1 γκολ και αυτο με πεναλτυ.
Ισως να σημαινει αρκετα,ισως και οχι τοσο.
Εγω παντως,πλεον μ αυτον,οταν γυρναει η μπαλα στα ποδια του,μπορω και πηγαινω για κατουρημα,γιατι με Ολσεν ετρεμε η ψυχη μου και εκει πηγαινα οχι για κατουρημα αλλα για τοοοο..αλλο

- Duke_Rolson