Π.Α.Ο.Κ.-παο, 3-1, mvp, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-παο, 3-1, mvp, σχόλια και παραλειπόμενα
Εμετός ανακοίνωση βάζελου και κατι αρδ στο σντιενει
Έλεος σιχάματα
Έλεος σιχάματα
Όλα αυτά που λες, δε θα τα δεις ποτέ να τα γράφουν αντίπαλοι μας, όταν σε βιάζουν διαιτητικά... Γιατί αυτοί θα έλεγαν το απλό. 3 έφαγες και μιλάς για διαιτησία;pyrgioths έγραψε:ΣΑΜΠΟ 12 15%
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτο που με ξενερωσε ηταν η καταφανης ευνοια που εδειξε η διαιτησια προς το μερος μας......αισθάνθηκα αηδια οχι μονο για το πεναλτι, που ηταν 10-20 ποντους εξω απο την περιοχη, αλλα για τα γενικοτερα "σπορια" που τα εδινε ολα υπερ μας........φυσικα αυτο δεν εγινε για να ευνοηθουμε εμεις....ξερει ο gayros....τα εχουμε παθει κι εμεις....τα εχουμε παθει και απο τους ζελους οταν διεκδηκουσαμε πρωταθλημα μερικα χρονια πριν....τετοια ευνοια δεν θυμαμαι ποτε ξανα να ειχαμε τα τελευταια 15-20 χρονια που βλεπω και καταλαβαινω τα παιχνιδια του ΠΑΟΚ.........![]()
![]()
Μαζί σου, αλλά σήμερα δεν ήθελε να ευννοησει εσένα το σύστημα... Το οποίο σύστημα, όταν θα σε σφάξει, θα αρχίσει να λέει ότι πήρες ένα πέναλτι, και θα ξεχνάει ότι δεν πήρες με Ξάνθη, Γιάννενα κλπ κλπ κλπ
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
γενικά, 4η φορά φέτος που μας κόβουν σέντρα αντικανονικά με χέρι στην περιοχή και δεν κερδίζουμε το αυτονόητο... 

αυτοί τραβάνε μεγάλο ζόρι σήμερα ας τους να κλαφτούν.MANIAKOS έγραψε:Εμετός ανακοίνωση βάζελου και κατι αρδ στο σντιενει
Έλεος σιχάματα
Mapogo, ο τροπος σου ηταν απαραδεκτος μ'αυτο που ειπες για το οτι υπαρχουν οι μιρλιαρηδες εδω μεσα σημερα, λεγοντας την πλαγιως για οσους ειπαν οτι δεν ηταν πεναλτι, και που εκλεισες με τα 3 Μ (μιρλα, μιζερια,μ@λ@κια)Mapogo έγραψε:Ρε συ Simba , απόψεις λέμε εδώ.simba έγραψε:Πρεπει να το βαλω και αυτο σε gifaki οταν κατω απ'το ΟΕΟ σου λεω οτι ειναι μαρς πεναλτι?
Αν ειναι πες μου και να το βαλω
Αλλα οταν λεω κριμα για το επιπεδο μερικων εδω μεσα, ειμαι κακος..
Που μου το βαζεις και με μεγαλα το οεο..
Τεσπα, το κλεινω εδω..
Λες εσύ , λέω εγώ , τρολλάρουν κ κάποιοι ... κ όλα καλά.
και ολιγην για το οεο..
Φυσικα και λεμε αποψεις εδω, απλα να μην κατηγορουμε με τα παραπανω τις αποψεις των αλλων (που αποδεικνυονται και απ΄το φακο στα gifακια) και δημιουργουμε εριδες

σιμπα δεν νομιζω (απο μια ανδρομη που εκανα) να αναφεροταν σε εσενα. παντως, αλλο που δεν ηθελες να τον αρχισεις τα περι αισθήματος δικαίου... μέχρι και τζιφ για τα πεναλτι..
βρες απο το πλαϊ λεμαι και ασε τα άλλα.

βρες απο το πλαϊ λεμαι και ασε τα άλλα.

Να είσαι καλά ρε. Και προσοχή στα Aρνεσενοκινητα!kataramenos5 έγραψε:Μη χανεσαι ρε Καρλ μας λυπει το μουστακι σου(εκτος απ τη ψύχραιμη σκεψη).

Όσα δόθηκαν ήταν πέναλτι και ένα που δεν δόθηκε (το χέρι του Ζέκα).
Όσα δεν δόθηκαν θα δινότανε μόνο στου gay και δεν έπαιζε στο συγκεκριμένο ματς
3 γκολάκια έφαγαν οι πράσινες γλίτσες, ούτε 1 ούτε 2 αλλά 3... Δεν δικαιούνται να ομιλούν με την πρώτη τους τελική στο 33' και την δεύτερη στο 60φεύγα...
Άιντε και το παραχέσαμε το θέμα!!!!!
Υ.Γ. έλειψες Κάρολε
Όσα δεν δόθηκαν θα δινότανε μόνο στου gay και δεν έπαιζε στο συγκεκριμένο ματς

3 γκολάκια έφαγαν οι πράσινες γλίτσες, ούτε 1 ούτε 2 αλλά 3... Δεν δικαιούνται να ομιλούν με την πρώτη τους τελική στο 33' και την δεύτερη στο 60φεύγα...
Άιντε και το παραχέσαμε το θέμα!!!!!
Υ.Γ. έλειψες Κάρολε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Δευ 26 Οκτ 2015, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η μεγάλη πλάκα είναι ότι όταν έδωσε το πέναλτι, ούτε ένας δεν διαμαρτυρήθηκε...
Νομιζω ΚΑΙ σ'εμενα αναφεροταν γιατι μου το ειπε οτι εχω λαθος και κατα τη διαρκεια του ματς στο thread του αγωνα..K_geo έγραψε:σιμπα δεν νομιζω (απο μια ανδρομη που εκανα) να αναφεροταν σε εσενα. παντως, αλλο που δεν ηθελες να τον αρχισεις τα περι αισθήματος δικαίου... μέχρι και τζιφ για τα πεναλτι..![]()
![]()
βρες απο το πλαϊ λεμαι και ασε τα άλλα.![]()
Και τα gifακια τα εβαλα οχι μονο γι'αυτο αλλα γενικα για να ειμαστε δικαιοι και να μη γαυριζουμε

Αλλα μια παρατηρηση για τους χαρακτηρισμους, παροτι ηταν στον αερα, απο σενα που εισαι mod την περιμενα ειναι η αληθεια, ανεξαρτητα αν συμφωνουσες ή οχι με τα λεγομενα του..
Τι να βρω απο το πλαϊ?

Πιλοτε, αυτο ειναι και το μεγαλυτερο ελαφρυντικο του γιατι η φαση εγινε τοσο γρηγορα που ουτε ο ταυλαριδης πηρε χαμπαρι οτι ηταν εκτος περιοχης..
Και νταξ, στην τελικη χρειαστηκε 2 ριπλει για να δουμε οτι ηταν 10 εκατοστα εξω απ'τη γραμμη..

pilotos έγραψε:Όλα αυτά που λες, δε θα τα δεις ποτέ να τα γράφουν αντίπαλοι μας, όταν σε βιάζουν διαιτητικά... Γιατί αυτοί θα έλεγαν το απλό. 3 έφαγες και μιλάς για διαιτησία;pyrgioths έγραψε:ΣΑΜΠΟ 12 15%
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτο που με ξενερωσε ηταν η καταφανης ευνοια που εδειξε η διαιτησια προς το μερος μας......αισθάνθηκα αηδια οχι μονο για το πεναλτι, που ηταν 10-20 ποντους εξω απο την περιοχη, αλλα για τα γενικοτερα "σπορια" που τα εδινε ολα υπερ μας........φυσικα αυτο δεν εγινε για να ευνοηθουμε εμεις....ξερει ο gayros....τα εχουμε παθει κι εμεις....τα εχουμε παθει και απο τους ζελους οταν διεκδηκουσαμε πρωταθλημα μερικα χρονια πριν....τετοια ευνοια δεν θυμαμαι ποτε ξανα να ειχαμε τα τελευταια 15-20 χρονια που βλεπω και καταλαβαινω τα παιχνιδια του ΠΑΟΚ.........![]()
![]()
Μαζί σου, αλλά σήμερα δεν ήθελε να ευννοησει εσένα το σύστημα... Το οποίο σύστημα, όταν θα σε σφάξει, θα αρχίσει να λέει ότι πήρες ένα πέναλτι, και θα ξεχνάει ότι δεν πήρες με Ξάνθη, Γιάννενα κλπ κλπ κλπ
Αδελφε μου νομιζω η 2η η 3η και η 4η σειρα που εγραψα λενε ακριβως οτι λες κι εσυ........

Επισης ενας απο τους λογους που ολοι ειμαστε ΠΑΟΚ ειναι γιατι εχουμε ζησει την αδικια και οποτε την βλεπουμε να την υποκεινται αλλοι την λεμε......κι ας προκειται για μια συστημική και απολυτα υπουλη ομαδα οπως ο ζελος.......
Ναι.γαυριζουμε. Ελεος. Θα βγάλετε και το βαζελο από πάνω... Χέρι ζελα πέναλτι στο δώδεκα.τέλος η ιστορία κύριοι.
Κατά τα άλλα πιστευω μιλουσε γενικά. Στη διάρκεια του αγώνα δεν παρακολουθούσα το φόρουμ.
Κατά τα άλλα πιστευω μιλουσε γενικά. Στη διάρκεια του αγώνα δεν παρακολουθούσα το φόρουμ.
Ακόμα και έτσι γιατί δεν δεχόμαστε ότι για μια φορά δεν έγινε ηθελημένο λάθος από τη διαιτησία (σε αυτή τη φάση εννοείται) αφού όπως δεν είδε το μαρς χέρι στο 15', δεν εκτίμησε τη απόσταση από την περιοχή, κάτι που για εσάς χρειάστηκαν 3 ριπλεϊ 

Φάουλ είναι και τα δύο, το θέμα είναι αν το πρώτο είναι εντός περιοχής ή όχι. Ο παίκτης του βάζελου κάνει βουτιά αλλά επαφή βέβαια υπάρχει.
Νομίζω του Ροντρίγκεζ ειναι οριακά εκτός, η όλη κίνηση βέβαια γίνεται μέσα κι αυτό μπερδεύει τον διαιτητή. Ή αν δεν τον μπερδεύει και εψαχνε ευκαιρία να το δώσει την βρήκε. Οπως το πάρει κανείς.
Εικασίες μπορούμε να κάνουμε και τίποτα αλλο.
Η φάση του Τζαβέλλα είναι αυτή που παραπατάει και φαίνεται να παίρνει και τον Μπεργκ που είναι μπροστά του; Γιατί δεν βλεπω να τον τραβάει με τα χέρια, απλά πέφτει και πέφτει μαζί του και ο Μπεργκ που ακολουθεί.
Νομίζω του Ροντρίγκεζ ειναι οριακά εκτός, η όλη κίνηση βέβαια γίνεται μέσα κι αυτό μπερδεύει τον διαιτητή. Ή αν δεν τον μπερδεύει και εψαχνε ευκαιρία να το δώσει την βρήκε. Οπως το πάρει κανείς.
Εικασίες μπορούμε να κάνουμε και τίποτα αλλο.
Η φάση του Τζαβέλλα είναι αυτή που παραπατάει και φαίνεται να παίρνει και τον Μπεργκ που είναι μπροστά του; Γιατί δεν βλεπω να τον τραβάει με τα χέρια, απλά πέφτει και πέφτει μαζί του και ο Μπεργκ που ακολουθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 26 Οκτ 2015, 00:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καμία ενοχή, καμία ψευδαίσθηση πως δήθεν ευνοήθηκα.
Αιντε με τους εγκληματίες και τους μαφιόζους.
Αιντε με τους εγκληματίες και τους μαφιόζους.
Εγώ σήμερα θεωρώ ότι αδικήθηκα περισσότερο από τον βαζελο. Γιατί αν μου έδινε στο 13,τότε που όλοι αυτοί που φωνάζουν τώρα για μη πέναλτι στον Γκαρυ, θα είχαν φύγει με έξι γκολ από την Τούμπα.pyrgioths έγραψε:pilotos έγραψε:Όλα αυτά που λες, δε θα τα δεις ποτέ να τα γράφουν αντίπαλοι μας, όταν σε βιάζουν διαιτητικά... Γιατί αυτοί θα έλεγαν το απλό. 3 έφαγες και μιλάς για διαιτησία;pyrgioths έγραψε:ΣΑΜΠΟ 12 15%
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αδελφε μου νομιζω η 2η η 3η και η 4η σειρα που εγραψα λενε ακριβως οτι λες κι εσυ........![]()
Επισης ενας απο τους λογους που ολοι ειμαστε ΠΑΟΚ ειναι γιατι εχουμε ζησει την αδικια και οποτε την βλεπουμε να την υποκεινται αλλοι την λεμε......κι ας προκειται για μια συστημική και απολυτα υπουλη ομαδα οπως ο ζελος.......
Άντε με τα σιχάματα που θέλουν να βγουν κι από πάνω...
Και ξαναλέω!!! Βρείτε έναν παίκτη του βαζελου, που διαμαρτύρεται για τον καταλογισμο του πέναλτυ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 26 Οκτ 2015, 00:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.