Π.Α.Ο.Κ.-παο, 3-1, mvp, σχόλια και παραλειπόμενα
- Kostas_Peraia4
Re: Π.Α.Ο.Κ.-παο, 3-1, mvp, σχόλια και παραλειπόμενα
Iσχυει οτι σημερα η Τουμπα σαν εδρα ηταν τελειως ντεφορμε?
στο α' οχι ήταν πολύ καλά!
σωστή η παρατήρηση για το σύνθημα με την κάρτα φιλάθλου.
πήγε ο κωτούλας δυο φορές να αλλαξει το ρυθμό αλλά...
σωστή η παρατήρηση για το σύνθημα με την κάρτα φιλάθλου.
πήγε ο κωτούλας δυο φορές να αλλαξει το ρυθμό αλλά...
Αυτό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mīngus έγραψε:Παίδες στο 13ο λεπτό έχουμε χέρι το Ζέκα, μαρς πέναλτι που δε δόθηκε. Αφήστε τα βαζέλια τώρα να σκούζουν για το αν ήταν ή όχι το πέναλτι που δόθηκε. Μην ασχολείστε.
Αλλά κάποιοι εδώ μετράν εκατοστά.

τώρα το είδα...
γεια σου ρε γατα αναστασιου που ηθελες να φερεις το παιχνιδι στη..καλη μας πλευρα...
τσακαλοτσακαλε...

ΣΑΜΠΟ 12 15%
Οσο για το παιχνιδι ημασταν πολυ καλυτεροι.....ελπιζω ο τουντορ να πηρε το μαθημα του που δεν εκανε ροτεισον στην προηγουμενη σειρα αγωνων.....νεος ειναι και αυτος μαθαινει.....
Αυτο που με ξενερωσε ηταν η καταφανης ευνοια που εδειξε η διαιτησια προς το μερος μας......αισθάνθηκα αηδια οχι μονο για το πεναλτι, που ηταν 10-20 ποντους εξω απο την περιοχη, αλλα για τα γενικοτερα "σπορια" που τα εδινε ολα υπερ μας........φυσικα αυτο δεν εγινε για να ευνοηθουμε εμεις....ξερει ο gayros....τα εχουμε παθει κι εμεις....τα εχουμε παθει και απο τους ζελους οταν διεκδηκουσαμε πρωταθλημα μερικα χρονια πριν....τετοια ευνοια δεν θυμαμαι ποτε ξανα να ειχαμε τα τελευταια 15-20 χρονια που βλεπω και καταλαβαινω τα παιχνιδια του ΠΑΟΚ.........

Οσο για το παιχνιδι ημασταν πολυ καλυτεροι.....ελπιζω ο τουντορ να πηρε το μαθημα του που δεν εκανε ροτεισον στην προηγουμενη σειρα αγωνων.....νεος ειναι και αυτος μαθαινει.....

Αυτο που με ξενερωσε ηταν η καταφανης ευνοια που εδειξε η διαιτησια προς το μερος μας......αισθάνθηκα αηδια οχι μονο για το πεναλτι, που ηταν 10-20 ποντους εξω απο την περιοχη, αλλα για τα γενικοτερα "σπορια" που τα εδινε ολα υπερ μας........φυσικα αυτο δεν εγινε για να ευνοηθουμε εμεις....ξερει ο gayros....τα εχουμε παθει κι εμεις....τα εχουμε παθει και απο τους ζελους οταν διεκδηκουσαμε πρωταθλημα μερικα χρονια πριν....τετοια ευνοια δεν θυμαμαι ποτε ξανα να ειχαμε τα τελευταια 15-20 χρονια που βλεπω και καταλαβαινω τα παιχνιδια του ΠΑΟΚ.........

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pyrgioths την Δευ 26 Οκτ 2015, 00:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- buffalobill4
Πολυ καλο παιχνιδι απο τακτικης αποψης απο τον Τουντορ. Το ματς το πηγε εκει που ηθελε. Αυτο που με τρελαινει ειναι οτι δεν μπαινουμε να τους πατησουμε εξ αρχης και γενικα τους σεβομαστε (χρονια τωρα) περισσοτερο απο οτι αξιζουν. Εντος-εκτος. Φανηκε οταν σκοραραμε και τους πατησαμε. ΟΚ, ανεβηκε η ψυχολογια των παικτων μας, αλλα μην τρελαθουμε. Πιστευω πως αφου και ο ιδιος ο Τουντορ βλεπει οτι τρεχουμε περισσοτερο απο καθε αλλη ομαδα, πρεπει να αποβαλει επιτελους αυτο το κομπλεξ μικροτερης ομαδας που εχεις απεναντι τους. Πιστευω θα το κανει εστω και σταδιακα.
Τωρα για τους παιχτες που ξεχωρισαν.
Γκαρι απο αλλο πλανητη. Διαστημικος, παρτουζωσε τον "πολυ" Νανο (οπως φαινοτανε σε αλλα ματς με εμας).
Σαμπο. Υπαρχει ζωη στον πλανητη Σαμπο. Τον πιστευα και θα συνεχιζω να τον πιστευω. Το ματς σημερα μακαρι να ειναι οδηγος για την μεγαλυτερη κυβιστιση των συνοπαδων μου. Ετρεξε, πιεσε, επαιξε σωστα τη μπαλα και εχει και χαιλαιτ στη φαση με το τακουνακι πανω απο τον Ταυλαριδη νομιζω. Τοθ λειπει ψυχολογια ειναι προφανες. Πολυ σωστα τον βγαζει ο Τουντορ γιατι εχει σκασει γυρω στο 60 και πολυ σωστα εισπραττει θερμο χειροκροτημα.
Ζαιρο. Καλυτερος απο προηγουμενα ματς. Δειχνει να εχει τεχνικη αλλα και ορεξη, του λειπει η τακτικη και ο ρυθμος. Σε καποιες φασεις εκανε καποια μαγικα 1-2 με τον Γκαρι. Θυμαμαι χαρακτηριστικα 3. Στη φαση του 2-0, στη φαση της ευκαιριας του Μακ απο σεντρα του Γκαρι στο β ημιχρονο και σε μια φαση παλι στο β ημιχρονο με μαγικο τακουνακι πανω στη γραμμη του πλαγιου. Μακαρι να μας βγει.
Βιτορ. Εκπληκτικος. Τα εχω ξαναπει. 1 ματς τρομερος, 2 τραγικος και 2 μετριος. Αυτο ειναι το τιμημα του ασταθους σε βαθος χρονου Βιτορ.
Τζιολης. Αρχοντας στο κεντρο. Πως να ενιωθαν αραγε σημερα οι βαζελοι που τον διωξανε κακην καως και στη θεση του σ αυτους παιζει ο Κουτρουμπης?
Πολλα μπραβο στον Γλυκο που φαινεται να εχει δωσει ηρεμια στην ομαδα στα στημενα.
Ιγκορ, προχωρα μεγαλε δουλεψε την ομαδα παρα τη γκινια την αγωνιστικη αλλα και των τραυματισμων και μη μασας τιποτα. Μην βαζεις τον εαυτο σου υπο πιεση μονος σου.
Τωρα για τους παιχτες που ξεχωρισαν.
Γκαρι απο αλλο πλανητη. Διαστημικος, παρτουζωσε τον "πολυ" Νανο (οπως φαινοτανε σε αλλα ματς με εμας).
Σαμπο. Υπαρχει ζωη στον πλανητη Σαμπο. Τον πιστευα και θα συνεχιζω να τον πιστευω. Το ματς σημερα μακαρι να ειναι οδηγος για την μεγαλυτερη κυβιστιση των συνοπαδων μου. Ετρεξε, πιεσε, επαιξε σωστα τη μπαλα και εχει και χαιλαιτ στη φαση με το τακουνακι πανω απο τον Ταυλαριδη νομιζω. Τοθ λειπει ψυχολογια ειναι προφανες. Πολυ σωστα τον βγαζει ο Τουντορ γιατι εχει σκασει γυρω στο 60 και πολυ σωστα εισπραττει θερμο χειροκροτημα.
Ζαιρο. Καλυτερος απο προηγουμενα ματς. Δειχνει να εχει τεχνικη αλλα και ορεξη, του λειπει η τακτικη και ο ρυθμος. Σε καποιες φασεις εκανε καποια μαγικα 1-2 με τον Γκαρι. Θυμαμαι χαρακτηριστικα 3. Στη φαση του 2-0, στη φαση της ευκαιριας του Μακ απο σεντρα του Γκαρι στο β ημιχρονο και σε μια φαση παλι στο β ημιχρονο με μαγικο τακουνακι πανω στη γραμμη του πλαγιου. Μακαρι να μας βγει.
Βιτορ. Εκπληκτικος. Τα εχω ξαναπει. 1 ματς τρομερος, 2 τραγικος και 2 μετριος. Αυτο ειναι το τιμημα του ασταθους σε βαθος χρονου Βιτορ.
Τζιολης. Αρχοντας στο κεντρο. Πως να ενιωθαν αραγε σημερα οι βαζελοι που τον διωξανε κακην καως και στη θεση του σ αυτους παιζει ο Κουτρουμπης?

Πολλα μπραβο στον Γλυκο που φαινεται να εχει δωσει ηρεμια στην ομαδα στα στημενα.
Ιγκορ, προχωρα μεγαλε δουλεψε την ομαδα παρα τη γκινια την αγωνιστικη αλλα και των τραυματισμων και μη μασας τιποτα. Μην βαζεις τον εαυτο σου υπο πιεση μονος σου.
Vela ετοιμα τα highlights
http://www81.zippyshare.com/v/OIDE42pq/file.html
Oσο για τα πεναλτι παιδια ας βγαλουμε τα ασπρομαυρα γυαλια γιατι γαυροι εμεις δε γιναμε ΠΟΤΕ (ελπιζω) και μην λεμε τα χαζα που εχουμε φαει στη μαπα τοσα χρονια..
Αν δινοταν του γκαρι κατα του ΠΑΟΚ θα ουρλιαζα επι βδομαδες

αν δε δινοταν αντιστοιχο του Λεοβατς στον ΠΑΟΚ, μπορει να μην ουρλιαζα αλλα θα φωναζα γιατι του χτυπαει το γονατο...

Τωρα για το χερι του ζεκα φυσικα και ειναι πεναλτι και παροτι ο διαιτητης ηταν αλλου και δε μπορουσε να το δει, επρεπε να το δωσει ο εποπτης (εδω γελαμε)..
Υ.Γ. Αλλα στα παπακια μου γιατι αυτα που μας εχουν κανει οι γλιτσες τοσα χρονια (2-3 εξοδοι στο Τσ Λ, Σπαθας), επρεπε να ερθει η θεια δικη..
Αλλα ρε σεις παικτες, βαλτε τους 5 στο κεφαλι να πουμε!

Oσο για τα πεναλτι παιδια ας βγαλουμε τα ασπρομαυρα γυαλια γιατι γαυροι εμεις δε γιναμε ΠΟΤΕ (ελπιζω) και μην λεμε τα χαζα που εχουμε φαει στη μαπα τοσα χρονια..

αν δε δινοταν αντιστοιχο του Λεοβατς στον ΠΑΟΚ, μπορει να μην ουρλιαζα αλλα θα φωναζα γιατι του χτυπαει το γονατο...

Τωρα για το χερι του ζεκα φυσικα και ειναι πεναλτι και παροτι ο διαιτητης ηταν αλλου και δε μπορουσε να το δει, επρεπε να το δωσει ο εποπτης (εδω γελαμε)..
Υ.Γ. Αλλα στα παπακια μου γιατι αυτα που μας εχουν κανει οι γλιτσες τοσα χρονια (2-3 εξοδοι στο Τσ Λ, Σπαθας), επρεπε να ερθει η θεια δικη..
simba έγραψε:Vela ετοιμα τα highlights![]()
![]()
Το χέρι του Ζέκα , στο 13 ... που είναι ? Οέο ?
Πρεπει να το βαλω και αυτο σε gifaki οταν κατω απ'το ΟΕΟ σου λεω οτι ειναι μαρς πεναλτι?
Αν ειναι πες μου και να το βαλω
Αλλα οταν λεω κριμα για το επιπεδο μερικων εδω μεσα, ειμαι κακος..
Που μου το βαζεις και με μεγαλα το οεο..
Τεσπα, το κλεινω εδω..
Τεσπα, το κλεινω εδω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 25 Οκτ 2015, 23:59, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Φάουλ και οχι πέναλτι
Σωστα εδωσε του βάζελου
Κακώς δεν εδωσε του ζεκα
Αλίμονο αν εχουμε τύψεις με τους εγκληματίες
Σωστα εδωσε του βάζελου
Κακώς δεν εδωσε του ζεκα
Αλίμονο αν εχουμε τύψεις με τους εγκληματίες
- kataramenos5
Μη χανεσαι ρε Καρλ μας λυπει το μουστακι σου(εκτος απ τη ψύχραιμη σκεψη).
του λέοβατς γίνεται στη φάση του τζαβέλλα. που νομίζω είναι πιο πέναλτι απο του λέοβατς. δεν γίνεται να δώσει 2 πεναλτι απο μια φάση. 
κλαϊν. είπαμε. ενα έδωσε σε εμας που δεν ήταν, δεν έδωσε ένα (νωρίτερα μάλιστα) που ήταν μαρς
και τους έδωσε ενα που αντε να πουμε ήταν, έτσι γιατί είμαστε άπλες και έχουμε καλή ψυχή.. μόνο που είδα το δάκρυ του αναστασίου, ράγισε η ψυχούλα μου...
άρα, μας έσφαξε. το ππρι. γιατί αν ειχε δωσει το πεναλτι νωρίτερα, 5 στο ημίχρονο θα έτρωγαν.

υγ: σίμπα του γκαρυ μπορεις να το βρεις απο το πλαι νομιζω εχει ενα ριπλει...
απο εκει φαινεται ξεκαθαροτατα αν ειναι τα γονατα εντος περιοχης.

κλαϊν. είπαμε. ενα έδωσε σε εμας που δεν ήταν, δεν έδωσε ένα (νωρίτερα μάλιστα) που ήταν μαρς

άρα, μας έσφαξε. το ππρι. γιατί αν ειχε δωσει το πεναλτι νωρίτερα, 5 στο ημίχρονο θα έτρωγαν.

υγ: σίμπα του γκαρυ μπορεις να το βρεις απο το πλαι νομιζω εχει ενα ριπλει...

Ρε συ Simba , απόψεις λέμε εδώ.simba έγραψε:Πρεπει να το βαλω και αυτο σε gifaki οταν κατω απ'το ΟΕΟ σου λεω οτι ειναι μαρς πεναλτι?
Τεσπα, το κλεινω εδω..
Λες εσύ , λέω εγώ , τρολλάρουν κ κάποιοι ... κ όλα καλά.