Π.Α.Ο.Κ.-παο, 3-1, mvp, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
3
2%
ΒΙΤΟΡ
6
4%
ΚΟΣΤΑ
1
1%
ΤΖΑΒΕΛΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΑΜΠΟ
23
16%
ΤΖΙΟΛΗΣ
20
14%
ΛΕΟΒΑΤΣ
1
1%
ΜΑΚ
1
1%
ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ
2
1%
ΖΑΙΡΟ
13
9%
ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ
75
52%
ΠΕΛΚΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΧΑΡΙΣΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΛΑΟΥΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 145

Άβαταρ μέλους
mpampos

Re: Π.Α.Ο.Κ.-παο, 3-1, mvp, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από mpampos »

Αν έχουν όρεξη να παίξουν μπάλα οι δική μας μπορούν να κάνουν πλάκα σε όλες της ομάδες στη S.L. άνετα.
Χορταστικό α ημίχρονο με σωστή απόφαση Τούντορ να βάλει πελκα αντί κλαους για να έχει ταχύτητα από 4 παίχτες στην επίθεση.Στο β κάτσαμε πίσω και περιμέναμε να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις.MVP Ροντριγκεζ κέρδισε πέναλτι έβαλε γκολ .

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ο τζο ο νάγκμπε

Δημοσίευση από ο τζο ο νάγκμπε »

Μέχρι το 70' το είδα το παιχνίδι, όσο δλδ πατούσαμε πολύ καλά. Συμπέρασμα από 1ο ημιχρονο: μια ομάδα που μέχρι πέρυσι έμοιαζε πιο ταχυδυναμική, πιο αθλητική και πιο συμπαγής, την κάναμε γιο-γιο. Αυτό λέει πολλά για τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα από όλους στην ομάδα. Απορώ με τους φίλους ΠΑΟΚτσήδες που δε θέλουν να το αναγνωρίσουν και ρίχνουν λάδι στη φωτιά της απαξίωσης. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες άλλες περιπτώσεις πολύ περίεργες, που με κάνουν να απορώ με τις προθέσεις τους...Δεν ξέρω ρε μάγκες μπορεί να είμαι εγώ περίεργος αλλά βγάζει μάτι όταν κάποιος δεν την αγαπάει την ομάδα. Όλοι καλοί σήμερα, και αμυντικά καλοί, και στο κέντρο πολλά τρεξίματα και πολύ καλοί στις προσωπικές μονομαχίες. Ροντρίγκεζ MVP, χάρηκα όμως και τον Ζάιρο που μπόρεσε ως βασικός να δείξει πράγματα και βγάζει και αρκετά τακτικά τρεξίματα για βραζιλιάνος. Επίσης αν και δεν φάνηκε μου άρεσε σήμερα η αγωνιστική συμπεριφορά του Μάκ. Τα τρεξίματα που κάνει για πρεσσάρισμα μου δείχνουν καλή νοοτροπία και κίνητρο. Γενικά μπροστά κρύψαν την μπάλα σε αρκετές φάσεις στο 1ο. Περαστικά στον πολύ καλό και σήμερα Μπερμπάτοφ, αν δεν κάνω λάθος την πάτησε σε μια φάση αρκετά νωρίτερα από το πέναλτι που τεντώνεται να κλέψει παρολίγο πούλημα του στόπερ του βάζελου. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Σήμερα η ομάδα τα πήγε καλά. Λίγο μεγαλύτερη συγκέντρωση στην τελική ενέργεια μέσα και έξω από την περιοχή και θα είχαμε 5άρα.
Η κερκίδα σε όλο το 2ο ημίχρονο ήταν σκέτο καρουζέλ, με 50-100 άτομα να φωνάζουν για την κάρτα οπαδού. Κι εγώ κατά είμαι, αλλά όχι και 45 λεπτά το ίδιο σύνθημα. Είμαστε ο 12ος παίκτης και σήμερα απλά δεν κάναμε τη δουλειά μας.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Θέλω μίρλα... Που είστε χαμένοι;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
gkaletsi

Δημοσίευση από gkaletsi »

Μ´άρεσε πολύ το παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε κι άλλο. Γενικά στα παιχνίδια μας, από αυτά που βλέπω, πιστεύω ότι η ομάδα χτίζετε σωστά. Ψήφισα Σάμπο όχι γιατί ήταν ο καλύτερος, αλλά γιατί έδειξε να ξεπερνάει τα λάθη που έκανε στα προηγούμενα παιχνίδια. Βρίσκω πολύ καλό τον Λέοβατς, εμπνέει μια σιγουριά στην άμυνα. Ίσως κάποιοι πιο ειδικοί (χωρίς ειρωνία) να τον θέλανε πιο επιθετικό, αλλά εγώ βλέπω ότι κάνει καλά την δουλειά του στην άμυνα και βγάζει κάποιες φάσεις επιθετικά καλές.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Θεωρώ αναμενόμενο το αποτέλεσμα μιας και είμαστε καλύτερη ομάδα από τον βάζελο, απ'όλες τις απόψεις.
Ολόκληρο Οκτώβριο δεν κερδίζαμε για ένα "τσαφ" και ολόκληρο Οκτώβριο αυτοί κερδίζαν με ένα "τσαφ". Ε σήμερα θα γυρνούσε!

Μπράβο σε όλους. Δε θέλω να ξεχωρίσω διακριθέντες αλλά θα ψηφίσω Ζάιρο.

Δεν κατάλαβα γιατί στη θέση του Μπέρμπα μπήκε ο ντεφορμέ Πέλκας αντί για τον Κλάους.

Πιστεύω πως ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν βάλαμε κι άλλα γκολ ήταν γιατί στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την χειρότερη κερκίδα της δεκαπεναετίας. Δεν το γράφω ως υπερβολή. Το εννοώ. Υπήρχαν μέχρι και στιγμές που απλά υπήρχε σιωπή. Ή κάτι υπόκοφα μουρμουρίσματα για την κάρτα οπαδού. Χάλι μαύρο. Αν δεν το ζητάει η κερκίδα το τάλιρο, δεν θα το ζητήσει η ομάδα που έπαιζε Ευρώπη την Πέμπτη και παίζει κύπελλο την Τετάρτη.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πολυ καλα τακτικο παιχνιδι.
Πολυ καλα κλεισμενοι οι καρελης μπεργκ.Μεχρι το 70 θα μπορουσε να ειχε φαει και αλλα 2 ο βαζελος.

Μπραβο τουντορ μπραβο ομαδα.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Χρειαζόμαστε σταθερότητα... όχι μόνο ξεσπάσματα!!
Σήμερα είχαμε καλή άμυνα και λιγότερο καλή επίθεση με ξεσπάσματα!
Δεν αποφύγαμε μερικά λάθη στην μεσαία γραμμή και αρκετές επιπολαιότητες στην τελική προσπάθεια!

Βελτίωση αλλά ακόμα δεν έχουμε δει την πλήρη εικόνα!
Θετικό ότι σιγά σιγά εγκλιματίζονται νέοι παίκτες όπως ο Σαμπό! :pano:

επιμένω... ΥΠΟΜΟΝΗ......
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Εδω είναι.

Δεν τους βλέπεις ?

Μέχρι χτες , περίμενε ο διαιτητής να αλλοιώσει το αποτέλεσμα στο 92.

Κ τώρα μας έδωσε ένα [έναλτυ πυ δεν ήτανε (κ καλά).

Μίρλα ... Μιζέρια... Μ@λ@κία.

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εικόνα

ΥΓ Οχι που θα το χανα :D
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

απέναντι σε ένα Βάζελο που ήταν για 5 γκολ... απορώ πως αυτή η ομάδα έχει μαζέψει τόσους βαθμούς....
και με πρώτο ημίχρονο μέτριο βάλαμε 3 γκολ.... μετά και ενώ ο βάζελος είναι για άλλα 3 κάνουμε fair play και το γυρνάμε σε φιλικό... πράγμα απαράδεκτο για μένα.
MVP Τζιόλης για μένα και απο κοντά Rontriguez. o Πέλκας έκανε πιο αεράτη την ομάδα με το που μπήκε και βοήθησε ανασταλτικά πολύ.
Ο Ζάιρο ξέρει 100 κιλά μπάλα, αλλά πρέπει να αποκτήσει ουσία το παιχνίδι του...
Θυμηθήκαμε και τον Τζαβέλα απο τα παλιά , για πιο λόγο δεν τον γουστάραμε.... αν ήμουν διαιτητής θα τον πέταγα έξω με δυο κίτρινες... παίκτης που έπαιζε για την αποβολή του σε τέτοιο βαθμό πρώτη φορά βλέπω...
ο Σάμπο παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει και αυτό είναι πολύ ευχάριστο, και ως ένα σημείο απροσδόκητο..
επίσης... το ροτέισιον της Πέμπτης έπιασε τόπο.. δεν πήγε χαμένη η ισοπαλία...
*Ελπίζω να δούμε και τον καλό Αθανασιάδη τώρα που θα χρειαστεί.
πάμε να συνεχίσουμε την συλλογή 3βαθμων να πάμε στην θέση που πρέπει να ήμαστε...
niks

Δημοσίευση από niks »

Το πεναλτι το πηρε η ταχυτητα του Γκαρυ. Αν ηταν ή οχι , μέσα ή εξω, φευγει με τετοια ταχυτητα ο βολίδας, που βλέποντας το ζωντανά, η πρωτη εκτιμηση είναι πως ειναι μαρς.
Του βαζελου θυμισε εποχες καπετανιου...
Καλη η ομαδα στο 1ο, χωρις ομως να βαλει τον Μακ στο παιχνιδι, ολο απο δεξια πηγαιναμε.
Στο 2ο κακοι, μεν την εννοια πως χαζολογισαμε πολυ στις τελικες προσπαθειες.
Χαϊλαιτ το κολπο το Σαμπο καπου στο 40κατι...
ΜΒΠ, Γκαρυ και Τζιολης
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

PAOK_Antarctica έγραψε: Δεν κατάλαβα γιατί στη θέση του Μπέρμπα μπήκε ο ντεφορμέ Πέλκας αντί για τον Κλάους.
Γιατι το προσεγγισε μαλλον οπως καποιοι προπονητες μπασκετ που χρησιμοποιουν κοντο ευελικτο σχημα απεναντι σε βαρια ψηλα κορμια..

Και με ταυλαριδη-τελαντερ-νανο νομιζω πως αυτο προσφεροταν ;)

Mapogo έγραψε:Εδω είναι.

Δεν τους βλέπεις ?

Κ τώρα μας έδωσε ένα πέναλτυ πυ δεν ήτανε (κ καλά).

Μίρλα ... Μιζέρια... Μ@λ@κία.

Ε τωρα τι να σου πω ρε φιλε, πραγματικα λυπαμαι..
Και μετα εγω γινομαι γραφικος οταν γραφω τα ιδια και τα ιδια για τις αντιληψεις μερικων εδω μεσα που ντε κ καλα πρεπει να δημιουργησουν στρατοπεδα και να φερουν πολωση...
Κριμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 25 Οκτ 2015, 22:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δεν κάναμε fair play, απλά η ομάδα κουράστηκε. Είχαμε αγώνα την Πέμπτη και ένα πρώτο ημίχρονο που τους πατήσαμε σε όλες τις μονομαχίες, λογικό ήταν να πέσει η ομάδα στο β'.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Οταν θα μαθουν ο ενας τον αλλο εκει μπροστα θα τριβουμε τα ματακια μας και οι αντιπαλοι τερματοφυλακες τον κ@λο τους. ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”