Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
η γρια για πεντε γκολ ηταν και με μας αλλα εκτος ο τα λαθη τα δικα μας ειχε απιστευτη κολοφαρδια,τεσσαρα θα ετρωγε.....δεν πειραζει στην τουμπα να παρουν και ενα τσουβαλι μαζυ τους οι κομπλεξικοι
!!!???Φοίνικας έγραψε:Να μιλάς για τον εαυτό σου.
Κανείς δεν μίλησε για 5η θέση 8η αγωνιστική.
- john4serres
Ο «βιονικός» Σταύρος Τσουκαλάς!
Έπαιξε στους 108 από τους 109 αγώνες πρωταθλήματος που έχει δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία 3,5 χρόνια.
Έπαιξε στους 108 από τους 109 αγώνες πρωταθλήματος που έχει δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία 3,5 χρόνια.
Δεν μου αρέσει άλα.... Άιντε ξανά στην Β από το πρώτο μισό τού πρωταθλήματος καραγκιόζηδες. Άιντε βγες και ξανά πούλα τρέλα εσύ υπεφθυνε επικοινωνίας του Κ. Α. Π. Η. Δεν με νοιάζει καθόλου να μην τους ξανακέρδισο ποτέ στο γήπεδο που δεν είναι δικό τους. Γιατί πολύ απλά κατάφεραν με τα καραγκιοζιλίκια που καναν να είναι στα μάτια τα δικά μου οι μεγαλύτεροι ξεφτίλες. Και τελειώνω λέγοντας ότι απλά θα κρατήσω σαν ωραία ανάμνηση τα φιλικά του Αυγούστου δεκαετία 80 όπου το γήπεδο γέμισε ασφυκτικά μέσα στο κατακαλόκαιρο γιατί πολύ απλά τότε στη ομάδα σας είχατε κιπαρηδες και όχι καραγκιόζηδες είστε άξιοι τής μοίρας σας ΞΕΦΤΥΛΕΣ.
Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα δε μου φταίνε οι γριές.
Αν δεν σοβαρευτεί η ομάδα , πάντα θα μας φταίνε οι άλλοι.
Το αυτο! Αν συνεχισουμε και δε μπαινουμε μαμιωντας στα ματς, αν συνεχισει αυτη η χαλαρη νοοτροπια, δε θα μου φταιει καμια γρια που επαιξε τον αγωνα της 10ετιας..Mapogo έγραψε:Εμένα δε μου φταίνε οι γριές.
Δυσκολευομαι εξαιρετικα να θυμηθω ενα διαστημα στον αγωνα που τους πολιορκησαμε χωρις ανασα κλεινοντας τους στα καρε ωστε να εκμεταλλευτουμε τις αμυντικες τους αδυναμιες οπως εκανε η κουλα..
Ακομα και οταν ηρθε το πολυποθητο 2-2, κατσαμε και μας πιεσαν, αντι να κερδισουμε σε ψυχολογια και να εκμεταλλευτουμε την ψυχρολουσια τους..
Sera_4, Κ_Geo, VAGGT, αλλα και λοιποι, ετσι για να ξερω που βρισκεστε,
δεδομενου οτι θα κανατε την ιδια κριτικη εαν επροκειτο για Ολσεν ή Γλυκο,
τι ποσοστο ευθυνης πιστευετε οτι φερει ο Στιλ χθες στη φαση του 3-0?
http://www.novasports.gr/web-tv/on-dema ... os-3-0-42/
Ολη η ευθυνη στον Τελαντερ που εχασε τον Βιτορ ή καπως μοιρασμενη (πχ 20-30% στον τερματα) γιατι συνεβη στα ορια της μικρης του περιοχης και εκανε βηματακια αποφασιστικοτητας στην αρχη?
Εγω πχ προς το 2ο τεινω..
Ολη η ευθυνη στον Τελαντερ που εχασε τον Βιτορ ή καπως μοιρασμενη (πχ 20-30% στον τερματα) γιατι συνεβη στα ορια της μικρης του περιοχης και εκανε βηματακια αποφασιστικοτητας στην αρχη?
ωραία φάση γιατί το πρώτο πλάνο βοηθάει πάρα πολύ...
50% ευθύνη το 4 της ζέλας, κουτρουμπής αν δεν κάνω λάθος, που αυτός είχε την ευθύνη για το χώρο εκείνον και μετά μοιρασμένη σε τέρμα και χελαντερ με πιο μεγάλη στον αμυντικό (30-20 πχ). Αυτό γιατί μιλάμε για κόρνερ με πάρα πολύ μικρή καμπύλη, σχεδόν ξυράφι που εκεί αν δεν τη βγάλει ο αμυντικός το τέρμα πιθανόν να έχει πρόβλημα.
Επίσης φαίνεται όμορφα η κομπίνα μας, που κάνει τον κουτρουμπή να προβεί στα 2 βηματάκια που ουσιαστικά τον βγάζουν εκτός θέσης για να έρθει απο πίσω του ο βίτορ.
50% ευθύνη το 4 της ζέλας, κουτρουμπής αν δεν κάνω λάθος, που αυτός είχε την ευθύνη για το χώρο εκείνον και μετά μοιρασμένη σε τέρμα και χελαντερ με πιο μεγάλη στον αμυντικό (30-20 πχ). Αυτό γιατί μιλάμε για κόρνερ με πάρα πολύ μικρή καμπύλη, σχεδόν ξυράφι που εκεί αν δεν τη βγάλει ο αμυντικός το τέρμα πιθανόν να έχει πρόβλημα.
Επίσης φαίνεται όμορφα η κομπίνα μας, που κάνει τον κουτρουμπή να προβεί στα 2 βηματάκια που ουσιαστικά τον βγάζουν εκτός θέσης για να έρθει απο πίσω του ο βίτορ.

Σωστος με κουτρουμπη, δεν τον προσεξα
Και δε φυλαει κανεναν και ουτε καν πηδαει..
Οποτε μαλλον συμφωνω με τα ποσοστα
Kudos επισης και στον Πελκα γιατι το κορνερ το εκτελεσε αψογα, εν αντιθεσει με προηγουμενα
Καλη η κομπινα (με τα 3 στο στοπερ στο πρωτο δοκαρι και τον τζιολη στο 2ο) αλλα νομιζω θελει αλλο 1 αντε 2 ατομα παραπανω μες στην περιοχη γιατι στην ουσια τους πηραμε την κεφαλια οντας 4 εναντι 6, λογω της πολυ καλης κινησης κοστα στην αρχη, της αδρανειας κουτρουμπη και φυσικα του βιτορ που πηδηξε στο θεο..

Και δε φυλαει κανεναν και ουτε καν πηδαει..
Οποτε μαλλον συμφωνω με τα ποσοστα

Kudos επισης και στον Πελκα γιατι το κορνερ το εκτελεσε αψογα, εν αντιθεσει με προηγουμενα

Καλη η κομπινα (με τα 3 στο στοπερ στο πρωτο δοκαρι και τον τζιολη στο 2ο) αλλα νομιζω θελει αλλο 1 αντε 2 ατομα παραπανω μες στην περιοχη γιατι στην ουσια τους πηραμε την κεφαλια οντας 4 εναντι 6, λογω της πολυ καλης κινησης κοστα στην αρχη, της αδρανειας κουτρουμπη και φυσικα του βιτορ που πηδηξε στο θεο..
- sourmenetes
- Moderator
Καθαρη ευθυνη στιλ κατ εμε...simba έγραψε:Sera_4, Κ_Geo, VAGGT, αλλα και λοιποι, ετσι για να ξερω που βρισκεστε,
Στη μικρη περιοχη η μπαλα ειναι του τερματα.
- ΑποστόληςΑ
- thanos-xanthi
διπλο ημιχρονο ασο τελικο πανε να το βγαλουνε οι της εγκληματικης οργανωσης...
- john4serres
Πολύ επικίνδυνη ομάδα ο πλατανιας φέτος. Και το γράφω χωρίς ειρωνια.