10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
Την πρωτη φορα που θα σου δωσουν σωστη πασα.. μετα το τελος του αγωνα ανοιξε μια σαμπανια..
- ΑποστόληςΑ
Πράγματι, φαντάζομαι να είχαμε έναν Ivic της περιόδου 2009-2010 και έναν Vieirinha...
καλα ρε ρώτα το μύρτσο,το φαλακρα, τον κοκκινο και το κακο συναπάντημα ρε να σου πει που πρεπει να παιζεις να πουμε αφου αφου να πουμε.DB10 έγραψε:Μου αρέσει να παίζω όπως σήμερα. μερικές φορές βγαίνω έξω από την περιοχή, όταν μεγαλώνεις μπορείς να βγαίνεις και λίγο πιο έξω για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το παιχνίδι. Μου αρέσει να παίζω έτσι και να πασάρω στους πιο γρήγορους συμπαίκτες μου. link
ποσο κριμα αυτη η ομαδα να μην εχει ενα 10αρι να μπορει να κανει παιχνιδι και συνεννοη8ει μαζι σου...
φανταστειτε με λουκας και νατχο τι 8α εκανε...
φανταστειτε με λουκας και νατχο τι 8α εκανε...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
- back in black
Όταν (και αν) προσαρμοσει ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι του πάνω στον Μπερπατωφ, τότε θα δούμε αυτά που όλοι περιμένουμε απο αυτόν. Μέχρι τότε, θα αρκούμαστε σε μαγικές στιγμές, όπως το κατέβασμα της μπάλας στη φάση του πέναλτυ.
- john4serres
τωρα που ειπατε Νατχο , τις προαλλες εβλεπα τον ημιτελικο με τον gay 2014
δεν βρηκα ποτε την φαση που παιρνει την 1η κιτρινη ο Νατχο ( επειτα πηρε και 2η κιτρινη και εχασε τον τελικο )
δεν βρηκα ποτε την φαση που παιρνει την 1η κιτρινη ο Νατχο ( επειτα πηρε και 2η κιτρινη και εχασε τον τελικο )
ΠΕΣ ΤΑ!back in black έγραψε:Όταν (και αν) προσαρμοσει ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι του πάνω στον Μπερπατωφ, τότε θα δούμε αυτά που όλοι περιμένουμε απο αυτόν. Μέχρι τότε, θα αρκούμαστε σε μαγικές στιγμές, όπως το κατέβασμα της μπάλας στη φάση του πέναλτυ.
Ελπίζω να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός σου
Ντάξει, έχω Κλάους αλλά εσύ είσαι άλλη κλάση
Ντάξει, έχω Κλάους αλλά εσύ είσαι άλλη κλάση

Περαστικά ΤΕΡΑΣΤΙΕ Μίτκο...Σιδερένιος και γρήγορα έτοιμος να ξανασκίσεις τα δίχτυα αλλά και να διδάξεις (και στους δικούς μας πιτσιρικάδες ακόμα ακόμα) πόσο απλό είναι το όμορφο και ουσιώδες ποδόσφαιρο!!!