71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Athens

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από Athens »

καμια σχεση με τον Ολσεν, σοβαρος δικαια κερδισε το χειροκροτημα στην τουμπα που απογοητευτηκε και εκνευριστηκε με τον γκαφατζη...
ειναι ο πρωτος αγωνας που δεν τσακωνομαστε στο παοκμανια αν φταιει ο τερματοφυλακας, ο διαιτητης, ο συμπαικτης, ο αντιπαλος ή ο διαολος που φαγαμε το γκολ

Όχι, δεν μ' αρέσει αυτή η έκφραση. Ας περιοριστούμε στο ότι έκανε λάθη και ας μην χαρακτηρίζουμε, σε παρακαλώ πολύ!

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Κρίμα που ορισμένα από τα παλικάρια, που εκτιμώ πολύ εδώ μέσα, δεν μπορούν να μιλούν ωραία χωρίς να προκαλούν... Πολύ κρίμα! Να σκέφτεστε πιο πολύ, παρακαλώ, προτού γράψετε κάτι προσβλητικό για τον άλλον!

Ένα μεγάλο μπράβο στον Παναγιώταρο που επανήλθε με αρκετά καλή εμφάνιση μετά από αρκετό καιρό απραξίας. Ένιωσα σιγουριά, αν και σε μία φάση έγινε μία ασταθής απόκρουση και είχαμε ένα θέμα με 2-3 βολέ, πιθανότατα λόγω της αγωνιστικής απραξίας.

Κάτι φήμες για Τρίπολη και μλκς, εάν ευσταθούν, θα είναι τεράστιο λάθος, γιατί πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και μην μου ξαναπείτε για τα γνωστά λάθη που έχει κάνει και τον σημαδεύουν μέχρι τώρα. Ο Παναγιώτης έχει δουλέψει και έχει βελτιώσει πάρα πολύ τις αδυναμίες του (που σίγουρα ακόμα έχει, σε κάποιο βαθμό). Τεράστιο προσόν ότι ξέρει καλή μπάλα (με την μπάλα κάτω μιλώ) και με τα δύο πόδια. Εμπνέει σιγουριά στους αμυντικούς στα γυρίσματα πίσω. Χώρια τα υπόλοιπα προσόντα του, που έχω πει αρκετές φορές. Πάρα πολλοί τον έχετε αδικήσει...

Εύγε Παναγιώταρε!
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Μπραβο Γιωτη.
Εκτελεσαν πανω απο 10 στημενα και δεν ανεβασαμε πίεση.
Αυτο και μονο είναι κέρδος.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν διαφωνω μπαρμπα Ντινο,σε ολα οσα γραφεις εχεις απολυτο δικιο η εμφανιση του στον τελικο με τον βαζελο τον εχει στιγματισει.
Γενικα το μεγαλο του μειονεκτημα φαινεται να ειναι τα παιχνιδια υψηλης πιεσης δηλαδη τα ντερμπι και αυτα που κρινουν στοχους.
Οταν σε αυτα καποιος δεν τα παει καλα τοτε δεν κανει για ομαδα με υψηλους στοχους.
Νομιζω οτι εχει μετρηθει ο Παναγιωτης και ειναι ενας καλος δευτερος για τον ΠΑΟΚ,ο πρωτος αναζητειται ακομα.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Πολύ καλή επανεμφάνιση.
Το ζητούμενο είναι η διάρκεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φοίνικας την Παρ 23 Οκτ 2015, 08:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

obanebane έγραψε:Δεν διαφωνω μπαρμπα Ντινο,σε ολα οσα γραφεις εχεις απολυτο δικιο η εμφανιση του στον τελικο με τον βαζελο τον εχει στιγματισει.
Γενικα το μεγαλο του μειονεκτημα φαινεται να ειναι τα παιχνιδια υψηλης πιεσης δηλαδη τα ντερμπι και αυτα που κρινουν στοχους.
Οταν σε αυτα καποιος δεν τα παει καλα τοτε δεν κανει για ομαδα με υψηλους στοχους.
Νομιζω οτι εχει μετρηθει ο Παναγιωτης και ειναι ενας καλος δευτερος για τον ΠΑΟΚ,ο πρωτος αναζητειται ακομα.

στο παιχνιδι που κερδισαμε στο καραισκακη περσι ηταν παρα πολυ καλος
Άβαταρ μέλους
obanebane

Το οτι θυμασε μονο ενα αυτο σημαινει παρα πολλα.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Dinos_Liverpool έγραψε:Κρίμα που ορισμένα από τα παλικάρια, που εκτιμώ πολύ εδώ μέσα, δεν μπορούν να μιλούν ωραία χωρίς να προκαλούν... Πολύ κρίμα! Να σκέφτεστε πιο πολύ, παρακαλώ, προτού γράψετε κάτι προσβλητικό για τον άλλον!

Ένα μεγάλο μπράβο στον Παναγιώταρο που επανήλθε με αρκετά καλή εμφάνιση μετά από αρκετό καιρό απραξίας. Ένιωσα σιγουριά, αν και σε μία φάση έγινε μία ασταθής απόκρουση και είχαμε ένα θέμα με 2-3 βολέ, πιθανότατα λόγω της αγωνιστικής απραξίας.

Κάτι φήμες για Τρίπολη και μλκς, εάν ευσταθούν, θα είναι τεράστιο λάθος, γιατί πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και μην μου ξαναπείτε για τα γνωστά λάθη που έχει κάνει και τον σημαδεύουν μέχρι τώρα. Ο Παναγιώτης έχει δουλέψει και έχει βελτιώσει πάρα πολύ τις αδυναμίες του (που σίγουρα ακόμα έχει, σε κάποιο βαθμό). Τεράστιο προσόν ότι ξέρει καλή μπάλα (με την μπάλα κάτω μιλώ) και με τα δύο πόδια. Εμπνέει σιγουριά στους αμυντικούς στα γυρίσματα πίσω. Χώρια τα υπόλοιπα προσόντα του, που έχω πει αρκετές φορές. Πάρα πολλοί τον έχετε αδικήσει...

Εύγε Παναγιώταρε!

Μακαρι να συνεχισει έτσι, ώστε να πιάσει και αγωνιστικό ρυθμο. Πολύ καλός και καθάρισε ΠΟΛΛΕΣ φάσεις με εξόδους του πριν γινουν φάση.

Ελπίζω και εμεις να μη πέσουμε να τον φαμε με τη 1η γκέλα, στηριξη και στους 2 τερματάδες μας, αυτους έχουμε και ας παίζει ο καλύτερος. Αυτη τη στιγμή φαίνεται σε καλύτερη κατάσταση ο Παναγιώτης, ας τον βοηθήσουμε όλοι!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ήταν πράγματι καλός, όπως τον περιμέναμε βέβαια. Αυτή είναι η αξία του. Καλός ως δεύτερος τερματοφύλακας και κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να αποχωρήσει, γιατί ο δεύτερος πρέπει να μπορεί να παίρνει την φανέλα του βασικού όταν χρειάζεται.
Εντάξει του έφυγε η μπάλα σε δύο σουτ (το ένα νομίζω πέρασε κάτω από τα πόδια του), αλλά μετά από τόσο καιρό ας μην ζητάμε και πολλά. Επίσης κάποια ελεύθερα σουτ πήγαν στον βρόντο. Έκανε και μία καλή έξοδο, όταν έδιωξε τη μπάλα με γροθιές. Παρ' ότι δεν είναι καλός στις εξόδους, δεν φάνηκε να είναι χειρότερος του κατά 11 εκατοστά ψηλότερου Δανού.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Άρα δεν συμφωνούμε, ρε συ Μπάνε!

Εγώ θεωρώ ότι κάνει για νούμερο ένα. Ειδικά τώρα, που αρχίζει η καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία για έναν τερματοφύλακα και που μπορεί να φτάσει μέχρι τα 35, 36 και βάλε. Δηλαδή, τον έχουμε τόσο καιρό, έχει ψηθεί, έχει κάνει τα λάθη του, αλλά έχει αποκτήσει εμπειρίες και θα τον διώξουμε; Και μην μου πείτε ότι δεν θα τον διώξουμε, γιατί, ας μην γελιόμαστε, για δεύτερος ο Γλύκος ΔΕΝ κάθεται... 100%!

Όχι, δεν πάσχουμε στη θέση 1. Είμαι βέβαιος και απόλυτος! Αλλού πάσχουμε πολύ περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

στα πόδια και στο μοίρασμα της μπάλας δεν είναι σε καμία (μα καμία!) περίπτωση καλύτερος του ψηλού. αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο γρήγορος κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να παίζει λίγα μέτρα πιο ψηλά και να βγαίνει πιο εύκολα κοντά στη γραμμή της περιοχής του.

σε θέματα σουτ και σεντρών δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα οπότε δεν μπορεί να κριθεί, παρόλα ταύτα ήταν ενθαρυντικές οι αποκρούσεις του όταν χρειάστηκε.

όσο παίρνει αγώνες θα είναι και πιο σταθερός πιστεύω...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

γκεο μου αν ο σουηδος εκανε χθες τα 3-4 γεμισματα απευθειας αουτ και εκεινο το ελευθερο σχεδον μισο γκολ πανω στον αντιπαλο ή εκεινη την εξοδο καμικαζι στα χαμηλα στο πρωτο ημιχρονο θα ειχαμε γεμισει 5 σελιδες σημερα με θεωριες του "αν" (οχι του χριστοφορου προς θεου :lol: ) και ποδοσφαιρικες αναλυσεις του στυλ δεν κλωτσανε ετσι και πρεπει το εσωτερικο του εξωτερικου μυτου να παει στη μπαλα ή το ποδι να απλωνεται με κλιση 179 μοιρων και οχι 180 κλπ...

ο δε "δημοσιογραφος" κολκας (και οποιοσδηποτε κολκας) θα εγραφε αρθρο με ευθυνη του ολσεν 50% σε γκολ που δε μπηκε :lol: :lol:

στα δικα μας τωρα δεν απειληθηκε ο παναγιωτης χθες ειναι η αληθεια ελπιζω να πηρε ψυχολογια...σε παρακαλω πολυ λεβεντη μου κρατα γερα με το βαζελο γιατι δεν ξαναντεχω να δω αυτη τη σκατοκωλοφαρδη ομαδα να μας κερδιζει ακομα μια φορα τα τελευταια χρονια με το γνωστο γελοιο τροπο :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Καλά, είστε αδιόρθωτοι!

Τι σχέση έχουν μεταξύ τους με την μπάλα στα πόδια, ωρέ Ρεβάνιε;

Σέρα, κάνεις λάθος! Πολλά βολέ έχει κάνει λάθος ο Όλσεν, αλλά ποτέ και κανείς δεν του τα έχωσε γι΄αυτά. Για άλλα θέματα τα έχουμε μαζί του! Επίσης, η τακτική του όποιος δεν συμφωνεί, επηρρεάζεται από τον Κόλκα, είναι επίσης λάθος και εκνευριστική.

Ναι, εμένα ο Όλσεν δεν με έχει πείσει καθόλου. Τεράστιο πρόβλημα αυτοπεποίθησης και αντίληψης των φάσεων. Φυσικά και έχει προσόντα, αλλά θέλει ακόμα δουλειά. Και είναι άδικο να παίρνει τη θέση ενός καλύτερου τερματοφύλακα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Dinos_Liverpool έγραψε:Άρα δεν συμφωνούμε, ρε συ Μπάνε!

Εγώ θεωρώ ότι κάνει για νούμερο ένα. Ειδικά τώρα, που αρχίζει η καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία για έναν τερματοφύλακα και που μπορεί να φτάσει μέχρι τα 35, 36 και βάλε. Δηλαδή, τον έχουμε τόσο καιρό, έχει ψηθεί, έχει κάνει τα λάθη του, αλλά έχει αποκτήσει εμπειρίες και θα τον διώξουμε; Και μην μου πείτε ότι δεν θα τον διώξουμε, γιατί, ας μην γελιόμαστε, για δεύτερος ο Γλύκος ΔΕΝ κάθεται... 100%!

Όχι, δεν πάσχουμε στη θέση 1. Είμαι βέβαιος και απόλυτος! Αλλού πάσχουμε πολύ περισσότερο.

Τοτε ναι δεν συμφωνουμε,την αποψη μου την εγραψα πιο πανω.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Αλίμονο εάν κρατήσουμε γλυκο για όλα αυτά τα χρόνια. .αστείο είναι;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”