Π.Α.Ο.Κ. - Krasnodar 0-0,Mvp-Σχολια & Παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Γλύκος
16
17%
Βίτορ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαλεζάς
16
17%
Κόστα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σκόνδρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σάμπο
6
6%
Κάτσε
35
37%
Ροντρίγκεζ
1
1%
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζάιρο
3
3%
Κλάους
1
1%
Λέοβατς
1
1%
Μπερμπάτοφ
15
16%
Μάκ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 94

Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Krasnodar 0-0,Mvp-Σχολια & Παραλειπομενα

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ε, τον γμμένο τον κόρακα!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τοσα σχολια για συστηματα,επιλογες προπονητη,ΤΔ κλπ και για την κερκιδα ,για την τρελα των παιδιων που ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να διασωσουν οτι εχει απομεινει απο το παλε ποτε μεγαλειο τιποτα?Σαν τα επη του 21 και του 40 θα συζητιέται καποτε ο μυθος της Τουμπας.Καποτε.....Μανατζερικό εγινε και το σαιτ(ευκολα πεφτεις στη λουμπα),οι οπαδοι χαθηκανε.Αλλοι αλλοτριωθηκανε απ την πολυ επιμορφωση(δε προλαβαινω να παω εχω διαβασμα για το 3-5-2) αλλοι εξοστρακιζονται γιατι δε το κατεχουν(αδιαβαστοι).Γραψτε λεει και κατι ποδοσφαιρικα ουσιωδες και οχι υπερβολες.Μα αυτο δεν ειναι ο οπαδος?Η υπερβολη στην πιο "τρελη" κι ανιδιοτελή της εκφραση.Υπερβολη σε ολα, στα συναισθηματα ,στη συμπεριφορα, στην εκφραση.Να το κοψουμε κι αυτο.Να παμε ολοι οπως τραβαει το ποταμι(που δε γυριζει πισω).Ε οχι ρε φιλε.

[youtube]3lc0_NsTA4k[/youtube]

Εκει στη 5-6 ξεκουνηθειτε λιγο .Τα επισημα περισσότερη συμμετοχή και ενεργεια εχουν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σχετικά με τον Kace γιατί ήμουν άδικος; Αντίθετα, είπα ότι δίνει όσα μπορεί. Κάπου εκεί είναι το ταβάνι του. Αν δεν βάλει περισσότερο μυαλό. ώστε να παίζει περισσότερο με το μυαλό παρά με τα πόδια, δεν πρόκειται να ανέβει. Παρ' όλα αυτά είναι τίμιος γιατί είναι τρεχαντήρι και σκυλιάζει πάντοτε.
Εξακολουθεί βέβαια, όταν ακολουθεί παίκτη που κάνει επίθεση, όχι μόνο να μην μπορεί να τον κόψει, αλλά να του κάνει φάουλ, κινδυνεύοντας να δεχθεί κίτρινη κάρτα. Χθες στις αρχές του β΄ ημιχρόνου έκανε αρκετές λάθος πάσες και μάλιστα χωρίς πίεση. Πολύ καλό του σουτ του, που έδιωξε ο τερματοφύλακας.
Για το πέναλτυ ναι, τον κρατάει ο αμυντικός, μπορούσε κάλλιστα να δώσει πέναλτυ, αλλά δεν μπορώ να πω ότι φάνηκε τόσο ξεκάθαρα, ώστε να πω ότι μας αδίκησε κατάφωρα που δεν το έδωσε. Αντίθετα δύο καθαρά φάουλ που έκανε αυτός ο βρώμικος παίκτης τους που μπήκε αλλαγή (Νο 9), δεν τα έδωσε, αναιτιολόγητα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

northend4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω ότι δεν έχουμε καμία ελπίδα για Ευρώπη, άλλωστε ο στόχος ήταν να μπούμε στους ομίλους.
Αποστόλη νομίζω πως στο Κρασνονταρ δεν θα ειναι και μεγαλη εκπληξη να πάρουμε διπλό.
Όχι δεν θα είναι. Το έγραψα γιατί σήμερα σχημάτισα την εντύπωση ότι δεν τα δώσαμε όλα (όπως με BSV), παρ' όλο που ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, για να μην την πατήσουμε σε τρεξίματα την Κυριακή, όπως έγινε με γαύρο. Που σημαίνει ότι για την Ευρώπη δεν θα παίξουμε εις βάρος του πρωταθλήματος.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ακόμα και το διπλό στη Ρωσία δε θα είναι αρκετό αν η Κράσνονταρ πετύχει 2 νίκες στα άλλα ματς.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Ε, το να μην θέλεις ένα παίκτη του 7-8, με την άριστη φυσική κατάσταση του Κάτσε, με τα καλά σουτ (φάουλ και εντός παιδιάς), με τις πολλές αμυντικές αρετές, με την καλή μακρινή μεταβίβαση του Κάτσε, είναι άδικο. Εάν νομίζεις ότι μπορούμε να έχουμε παίκτη του 9 στην ομάδα, τότε πάσο! Εγώ δεν το νομίζω.

Έχει, σαφώς, θέμα στη δύναμη, αλλά εάν παρατηρείς, θα δεις ότι έχει περιορίσει πολύ ένα κουσούρι για το οποίο μιλάγαμε πέρσι-πρόπερσι. Τη "ροπή" προς την κάρτα, όταν κάνει το λάθος και τρέχει να μαρκάρει αυτόν που του έκλεψε την μπάλα. Το έχει δουλέψει αυτό και έχει βελτιωθεί. Και στο σουτ έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Θυμάσαι... μιλούσαμε για αδύναμα και ακίνδυνα σουτ. Τώρα, τα σουτ του είναι πολύ πιο "γεμάτα" (και γαμάτα, ε;).

E, λοιπόν, γι' αυτό είσαι άδικος.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

αν είχαμε χθες έναν Ίβιτς ή έναν βούκιτς, τουλάχιστον τη νίκη την πέρναμε άνετα, είναι ολοφάνερο ότι η ομάδα χωλαίνει μεσοεπιθετικά, και πρέπει να έρθει ένας παιχταράς
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Mīngus έγραψε:Ακόμα και το διπλό στη Ρωσία δε θα είναι αρκετό αν η Κράσνονταρ πετύχει 2 νίκες στα άλλα ματς.
Όντως, θα θελουμε Χ στην Ντορτμουντ τοτε. Αλλη μια ωραία πρόκληση.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Με δύο νίκες και ήττα στην Γερμανία περνάμε, εάν δεν χάσει η Ντόρντμουντ στη Ρωσία ή εάν δεν κερδίσει η Κράσνονταρ στο Αζερμπαϊτζάν. Άρα όλα για όλα η εκτός έδρας νίκη στη Ρωσία, η οποία είναι πολύ πιθανόν να σημαίνει και πρόκριση.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Είναι νωρίς γι αυτούς τους υπολογισμούς. Μετα το ματς με τους Ρώσους θα ξέρουμε αν περνάμε ή όχι. Ακόμα και με ισοπαλία έχουμε ελπίδες.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Συντρόφια αν δεν υπήρχε το τελευταίο 25λεπτο θα έλεγα ότι δεν αξίζουμε να προκριθούμε. Καμία απάντηση δεν είχαμε μέχρι τότε στο πρέσινγκ των Ρώσων, αλλά και στο σκληρό τους παιχνίδι. Τώρα λέω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί και πρέπει να προκριθεί.
Το τι συμβαίνει με αυτή την ομάδα τα τελευταία χρόνια είναι άνω ποταμών.
Οι παίκτες μπαίνουν στο γήπεδο με νοοτροπία μαθητή που γράφει διαγώνισμα. Δεν τους ενδιαφέρει να παίξουν αποκλειστικά ποδόσφαιρο, αλλά να πάρουν καλό βαθμό από την επιτροπή της Τούμπας και των ΑΡΔ που ασχολούνται με την ομάδα. Λέω λοιπόν ότι είναι όλοι παικταράδες και να τελειώσει κάθε αρνητική κριτική.
Παράλληλα, όταν κάνουν καμιά καλή εμφάνιση μετά γίνονται "ντίβες" και χάνουν "κιριλάτα" από κάτι χωριά και κάτι ομαδούλες που τους τσαμπουκαλεύονται.
Αυτή είναι η δική μου εξήγηση για όσα βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, όπου η νοοτροπία αυτή έχει ακυρώσει παίκτες μεγάλης αξίας και κλάσης.
Αυτή η νοοτροπία πρέπει να κοπεί με το μαχαίρι και πρώτος να το σκεφτεί και να το καταλάβει ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά και όλοι εμείς οι οπαδοί.
Ισως και εδώ θα έπρεπε να κλείσουν τα τόπικ των παικτών ή να απαγορεύεται η αρνητική κριτική αλλά και το λιβάνισμα.
ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ.
Η παρουσία των περισσότερων από τους παίκτες που ήταν στη ναφθαλίνη εξέθεσε τη νοικοκυρά που μαζεύει τα ρούχα ... .
Είπαμε όμως πως όλοι παίζουν σαν υπό ατομική εξέταση μαθητές, άρα και η κριτική που ακολουθεί γίνεται υπό την αίρεση και τον όρο αυτό.

Ο Γλύκος αν και δεν απέφυγε 2-3 λαθάκια (βρεγμένη και η μπαλα) έδειξε ότι είναι τερματοφύλακας με μεγάλη ποιότητα.
Ο Μαλεζάς ήταν άψογος και εμένα προσωπικά η άμυνα μου εμπνέει σιγουριά με αυτόν τον παίκτη μέσα. Καλός και στην προώθηση του παιχνιδιού.
Ο Σκόνδρας μάλλον επιρεασμένος από τη ναφθαλίνη, πάλευε σε θέση που δεν την ξέρει στο β' ημίχρονο. Εχει προσόντα το παιδί.
Μην ξεχνάμε ότι το 3 αντί του 4 πίσω, είναι ένα σύστημα που δεν έχουν παίξει αυτοί οι παίκτες.
Ο Κάτσε με πολύ καλή εμφάνιση. Θέλει δύναμη για να γίνει παγκόσμιας κλάσης παίκτης.
Ο Πέλκας είναι μεγάλο παικτρόνι. Ξέρει πολλή μπάλα. Απλά να μην μπερδεύεται στο μυαλό του για το τι πρέπει να κάνει σε κάθε φάση.
Ο Σάμπο έχει τρομερή επιτάχυνση. Επιπέδου τοπ Αγγλίας. Απλά δεν είναι ακόμα έτοιμος για την ομάδα. Παίζει σε διάφορες θέσεις που μάλλον δεν τις ξέρει.
Ο Γκάρι είναι ταχύτατος και αναστατώνει τις άμυνες. Κάτι φορές μου θυμίζει τον αέρινο Ράντε Πάπριτσα.
Ο Ζάιρο πρέπει να ξεμπερδευτεί στο μυαλό του. Ξέρει πολλή μπάλα, πρέπει να βλέπει την εστία και το γήπεδο και όχι την μπάλα.
Ο Λέοβατς πρέπει να προσπαθήσει και άλλο. Δεν έχει δέσει και δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα. Πρέπει να τα δίνει όλα. Αν τα δώσει όλα θα ανέβει κατηγορία ως παίκτης γιατί έχει καλά προσόντα.
Ας έλθουμε τώρα σε κάποια θέματα που από το καλοκαίρι φωνάζω.
1. Η ομάδα θέλει έναν ακόμα "Μαλεζά".
2. Η ομάδα θέλει δύο οκτάρια με επιθετική νοοτροπία. Οχι παιδιά αλλά με εμπειρίες. Το πρόβλημα της προώθησης του παιχνιδιού το είδαμε πάλι, όπως επισημαίνω ότι και πάλι ΚΛΑΟΥΣ και ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ !!!.
ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΟΝΤΩΝ και να τους τρελάνουμε στην ποδοσφαιρική φάπα, τελεία και παύλα.
Τον Γενάρη το ξαναβλέπουμε (ελπίζω να δούμε και τον Αντώνης).

Ο Σουηδός διαιτητής ήταν απαράδεκτος και προκλητικός.
Η φάση του Μπερμπάτοφ (τι έκανε ο παικταράς ...) είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΕΝΑΛΤΙ. Ο παίκτης όχι μόνο σπρώχνεται με το χέρι, αλλά και παρεμποδίζεται με το χέρι ενώ έχει κατοχή μπάλας.
Φάση σπρωξίματος σε Μαλεζά, φάουλ για κόκκινη στον Κάτσε και άλλα πεντακάθαρα, που σφύριζε Ρώσικα ... .
Συνεχή επικίνδυνα κλαδέματα Ρώσων, ατιμώρητα ...
Διαμαρτυρία τώρα στην βρωμο-ΟΥΕΦΑ.

Να παίξουν τα παικτρόνια μας μπάλα και να μην ασχολούνται με τίποτε άλλο και με κανένα έξω από τον ασβέστη των γραμμών του γηπέδου.
Να συμβάλλουμε και εμείς σε αυτό.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Dinos_Liverpool έγραψε:Ε, το να μην θέλεις ένα παίκτη του 7-8, με την άριστη φυσική κατάσταση του Κάτσε, με τα καλά σουτ (φάουλ και εντός παιδιάς), με τις πολλές αμυντικές αρετές, με την καλή μακρινή μεταβίβαση του Κάτσε, είναι άδικο. Εάν νομίζεις ότι μπορούμε να έχουμε παίκτη του 9 στην ομάδα, τότε πάσο! Εγώ δεν το νομίζω.

Έχει, σαφώς, θέμα στη δύναμη, αλλά εάν παρατηρείς, θα δεις ότι έχει περιορίσει πολύ ένα κουσούρι για το οποίο μιλάγαμε πέρσι-πρόπερσι. Τη "ροπή" προς την κάρτα, όταν κάνει το λάθος και τρέχει να μαρκάρει αυτόν που του έκλεψε την μπάλα. Το έχει δουλέψει αυτό και έχει βελτιωθεί. Και στο σουτ έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Θυμάσαι... μιλούσαμε για αδύναμα και ακίνδυνα σουτ. Τώρα, τα σουτ του είναι πολύ πιο "γεμάτα" (και γαμάτα, ε;).

E, λοιπόν, γι' αυτό είσαι άδικος.
Ποιός είπε ότι δεν τον θέλω; Τον θέλω γιατί χρειάζομαι 22 ετοιμοπόλεμους και έντιμους παίκτες. Αυτό που λέω είναι ότι δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Αυτή τη στιγμή στο κέντρο μόνον ο Τζιόλης μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω και ευχόμαστε να μας βγει και ο Cimirot.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

GoMaRoS έγραψε:αν είχαμε χθες έναν Ίβιτς ή έναν βούκιτς, τουλάχιστον τη νίκη την πέρναμε άνετα, είναι ολοφάνερο ότι η ομάδα χωλαίνει μεσοεπιθετικά, και πρέπει να έρθει ένας παιχταράς
Σωραιος.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Ο σκοπός μου δεν είναι να μάθω ποδόσφαιρο στα ΚΑΠΗ του Αγ. Δημητρίου...

Ε, άμα πια, με τους μπαμπόγερους που με βάζετε και συζητώ εδώ μέσα!

Αγύριστο κεφάλι! Ενώ βλέπει τις σοφίες του άλλου, δεν τις αποδέχεται.

Να μην τον κάνετε παρέα και να μην τον καλέσετε στην επόμενη συνάντησή σας.

Είναι για την παρέα μας αυτός:

Εικόνα

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

northend4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω ότι δεν έχουμε καμία ελπίδα για Ευρώπη, άλλωστε ο στόχος ήταν να μπούμε στους ομίλους.
Αποστόλη νομίζω πως στο Κρασνονταρ δεν θα ειναι και μεγαλη εκπληξη να πάρουμε διπλό.
εγω περιμενω να βγει κουπονι να το παιξω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”