71.Παναγιώτης Γλύκος
-
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Kαλα εκει που του εφυγε η μπαλα, εχασα καποια χρονια απο την ζωη μου.
Επισης παρα πολλες φορες εδωσε λαθος την μπαλα.
Στα αλλα καλος!
Επισης παρα πολλες φορες εδωσε λαθος την μπαλα.
Στα αλλα καλος!
pgetsos έγραψε:2 φάσεις που δε βγήκε και η ασταθής απόκρουση στο σουτ στον Όλσεν θα λέγαν και θα φώναζαν κάποιοι...
Καλός, και ελπίζω σε καλή απόδοση τη Κυριακή
Αυτό είναι το σχόλιο να υποθέσω που αναφέρεται ο simba; γιατί αν ναι, τότε καλά είπα. εχει χαθεί καθε λογική.
K_geo έγραψε:pgetsos έγραψε:2 φάσεις που δε βγήκε και η ασταθής απόκρουση στο σουτ στον Όλσεν θα λέγαν και θα φώναζαν κάποιοι...
Αυτό είναι το σχόλιο να υποθέσω που αναφέρεται ο simba; γιατί αν ναι, τότε καλά είπα. εχει χαθεί καθε λογική.
Ρε συ στο πνευμα των ποστ εγω αναφερθηκα (και για ολσεν και για σαμπο), οχι οτι λετε τα ιδια λογια..
Τεσπα, γραψε λαθος απο μεριας μου..
γραφεις οτι ο Pgetsos λεει μονο αρνητικα κτλ στο τοπικ του γλύκου. για ευνόητους λόγους στου γλύκου. και είσαι λάθος. γιατί το να λες οτι κάποιος ήταν κακός δεν είναι νομίζω αρνητικό. ή κανω λάθος;
τεσπα. δεν ασχολούμε το παμε οφ τοπικ, ολα γραμμένα ειναι.
τεσπα. δεν ασχολούμε το παμε οφ τοπικ, ολα γραμμένα ειναι.
- desperando
- Επικοινωνία:
pgetsos έγραψε:2 φάσεις που δε βγήκε και η ασταθής απόκρουση στο σουτ στον Όλσεν θα λέγαν και θα φώναζαν κάποιοι...
καλα τωρα εσυ μαλλον περνιεσαι για εξυπνος και προκαλεις
παρα πολυ καλος σημερα σε ενα γηπεδο πολυ επικινδυνο για τον τερμα οπου προσπαθησαν συνειδητα να εκμεταλευτουν οι Ρωσοι με τα συρτα σουτ
δυστυχως οπως ειπα και στα του αγωνα το να ειναι ο γλυκος δυο φορες καλυτερος του ολσεν δειχνει και το μεγεθος του προβληματος στην θεση 1
Γενικά μία αστάθεια την είχε.
Δύο, τρεις φορές του έφυγε η μπάλα σε χλιαρά σουτάκια.
Πιθανότατα, επειδή είχε αρκετό καιρό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
Για το καλό του ιδίου, ας σταθεροποιήσει την απόδοση του εν τη απουσία του Όλσεν αν θέλει να ελπίζει σε φανέλα βασικού.
Δύο, τρεις φορές του έφυγε η μπάλα σε χλιαρά σουτάκια.
Πιθανότατα, επειδή είχε αρκετό καιρό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
Για το καλό του ιδίου, ας σταθεροποιήσει την απόδοση του εν τη απουσία του Όλσεν αν θέλει να ελπίζει σε φανέλα βασικού.
Το πουστοβρεμενο τερεν δεν το ειδαμε σημερα για 1-2 φορες που εφυγε η μπαλα και δεν το θεωρουμε ελαφρυντικο,
αλλα στον ολσεν μεχρι και οτι διαβαζει κοντρα που λεει ο λογος βγαλαμε και μαμιεται η ψυχολογια του..

αλλα στον ολσεν μεχρι και οτι διαβαζει κοντρα που λεει ο λογος βγαλαμε και μαμιεται η ψυχολογια του..

desperando έγραψε:καλα τωρα εσυ μαλλον περνιεσαι για εξυπνος και προκαλεις
Γράφω κάποιο ψέμα και προκαλώ αγαπητέ;
Του έχουμε χρεώσει πιο μακρινές φάσεις που δε βγήκε του Σουηδού, όταν ανέβει ο αγώνας θα ανεβάσω τις φάσεις του Γλύκου που δε βγήκε
Δε θα συνεχίσω συζήτηση μαζί σου όμως, οπότε...
Καλός σήμερα, με σημαντική επέμβαση σε σουτ εντός περιοχής.
Μια καλή εμφάνιση και την Κυριακή σε παρακαλώ Παναγιώτη.
simba έγραψε:Το πουστοβρεμενο τερεν δεν το ειδαμε σημερα για 1-2 φορες που εφυγε η μπαλα και δεν το θεωρουμε ελαφρυντικο,
αλλά στον ολσεν μεχρι και οτι διαβαζει κοντρα που λεει ο λογος βγαλαμε και μαμιεται η ψυχολογια του..
Et preterea censeo, Carthago delenda est!
stephanos έγραψε:Καλός σήμερα, με σημαντική επέμβαση σε σουτ εντός περιοχής.
+
Othin έγραψε:simba έγραψε:Το πουστοβρεμενο τερεν δεν το ειδαμε σημερα για 1-2 φορες που εφυγε η μπαλα και δεν το θεωρουμε ελαφρυντικο,
αλλά στον ολσεν μεχρι και οτι διαβαζει κοντρα που λεει ο λογος βγαλαμε και μαμιεται η ψυχολογια του..
Et preterea censeo, Carthago delenda est!
Δηλαδη με το παραπανω, καταλαβες οτι για μενα ή οσους ειχαν διατυπωσει κριτικη,
ο Ολσεν ειναι η Καρχηδονα και ο "αντιπαλος"?
Ή μηπως το πας για καποιους που μπορει να βλεπουν στο Γλυκο μετα απο μια πανθολογουμενως μεστη εμφανιση, τον αντιπαλο της συμπαθειας τους και μη αξιολογωντας το βρεμενο τερεν, φροντισαν πρωτοι πρωτοι να υπενθυμισουν 1 φαση που του γλυστρησε απ'τα χερια, εντεινοντας τη χαζη πολωση που χωρις λογο ειχε δημιουργηθει?

Είπε ο άνθρωπος που τις προάλλες έλεγε ημίμετρο τον Γλύκο; Γιατί θα ΞΑΝΑΠΏ ότι τέτοιους χαρακτηρισμούς εγώ για τον Πάνο δε θυμάμαι να έχω κάνει, αλλά Τώρα έγινα "κάποιος" και μάλιστα πρώτος πρώτος 20 ποστ μετά
Αλλά ξέχασα, εγώ ΚΟΡΟΪΔΕΎΩ απόψεις. Μου το λέει ένας που στο...ενωτικό του μήνυμα λέει πως οι απόψεις παύλα δικαιολογίες μου/μας για τον Όλσεν ξεφτιλίζουν το άθλημα και αυτός έχει την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΉ άποψη
Ακόμα περιμένω παράθεση για τις βαρύτατες κριτικές μου στον κάτσε, τις πολλαπλές μου κοροϊδίες και κριτικές σε άλλα μέλη, την μόνο αρνητική κριτική μου στον Γλύκο....
Αλλά ξέχασα, εγώ ΚΟΡΟΪΔΕΎΩ απόψεις. Μου το λέει ένας που στο...ενωτικό του μήνυμα λέει πως οι απόψεις παύλα δικαιολογίες μου/μας για τον Όλσεν ξεφτιλίζουν το άθλημα και αυτός έχει την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΉ άποψη
Ακόμα περιμένω παράθεση για τις βαρύτατες κριτικές μου στον κάτσε, τις πολλαπλές μου κοροϊδίες και κριτικές σε άλλα μέλη, την μόνο αρνητική κριτική μου στον Γλύκο....
Καλός ο Γλύκος σήμερα.
Δικαιώνει τον Φρανκ που τον κράτησε και έδιωξε τον Ιτάνζ.
Δικαιώνει τον Φρανκ που τον κράτησε και έδιωξε τον Ιτάνζ.
pgetsos έγραψε:Είπε ο άνθρωπος που τις προάλλες έλεγε ημίμετρο τον Γλύκο; Γιατί θα ΞΑΝΑΠΏ ότι τέτοιους χαρακτηρισμούς εγώ για τον Πάνο δε θυμάμαι να έχω κάνει, αλλά Τώρα έγινα "κάποιος" και μάλιστα πρώτος πρώτος 20 ποστ μετά
Ρε συ Πετρο γμτ, ελεος...
Το ΠΝΕΥΜΑ της κριτικης σου κατεκρινα που ουδεποτε εκανες στον Ολσεν, χωρις να συνυπολογισεις το ελαφρυντικο του τερεν,
αλλα κυριως την πρεμουρα σου να δημιουργησεις πολωση με το αχρειαστο
στον Όλσεν θα λέγαν και θα φώναζαν κάποιοι...
και τα χαζα γελακια, που και αυτο αποτελει μερος της κοροιδιας που εννοω..
Και το να πω τον Γλυκο ημιμετρο για τον τερματα του ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε ολοι,
γιατι οπως και συ, πιστευω οτι το ταβανι του δεν ειναι πολυ ψηλο και εχει δοκιμαστει αρκετα,
ειναι τοσο μεμπτο ε και αξιο να το βαλεις σε συγκριση με σενα που κατα τ'αλλα τον πιστευεις και πολυ?
Και ναι, παροτι εχω προκαλεσει αρκετες φορες και εχω υποπεσει σε λαθη,
αλλες τοσες εχω κανει εκκληση για ηρεμια και ομονοια, εκκληση να σταματησουν τα πεσιματα, οι λοιδωριες και γελακια στις αποψεις (με επιχειρηματα) των αλλων, εκκληση να σταματησουμε να χωριζομαστε σε στρατοπεδα ταυτιζοντας την οποια κριτικη γινεται με τις χαζομαρες των αρδ και προτροπες στο να ειμαστε πιο δικαιοι στις κρισεις μας (σε παραπεμπω και στο thread του Σαμπο σχετικα μ'αυτο)
Σαφως δε θα κατσω να βρω ποστ σου κλπ, αν εχεις αυτογνωσια, ξερεις εσυ ο ιδιος..
Κλεινοντας, βλεποντας την οργισμενη σου αντιδραση σε μια κριτικη (εστω πεσιμο) που σου εγινε,
ελπιζω να καταλαβαινεις πως μπορει να νιωθουν καποιοι απο αντιστοιχη κριτικη-πεσιμο (δεν το λεω αποκλειστικα για σενα, γενικα)..
Εγω το κλεινω απ'την πλευρα μου (αν κ θεωρω χρησιμες τετοιες κουβεντες ωστε να παψουν οι αντιπαλοτητες μεταξυ μας, πολλοι δεν εχουν ορεξη να διαβαζουν τετοια),
με στοχο να υπαρχει φιλικη διαθεση στις οποιες μελλοντικες συζητησεις μας

Τερματοφύλακας που κάνει ελεύθερο και η μπάλα δεν περνάει το κέντρο
και πάει και σε αντίπαλο για μένα είναι κάτω του μέτριου ή δίνει την
μπάλα με το χέρι για αντεπίθεση σε παίχτη που είναι κλείσμενος και την
χάνει .Χτές απο τύχη δεν την πληρώσαμε ,το έχει κάνει πολλές φόρες και
έχουμε φάει και γκολ .
και πάει και σε αντίπαλο για μένα είναι κάτω του μέτριου ή δίνει την
μπάλα με το χέρι για αντεπίθεση σε παίχτη που είναι κλείσμενος και την
χάνει .Χτές απο τύχη δεν την πληρώσαμε ,το έχει κάνει πολλές φόρες και
έχουμε φάει και γκολ .