πιθανόν όχι σε εντυπωσιακό βαθμό, αλλά 'νταξει. σου χαρίζουν γαιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια που λεει...desperando έγραψε:να ρωτησω κατι
πιστευετε οτι μονο η προσθηκη ενος καλου ψηλου μπορει να αλλαξει κατα πολυ την ομαδα?
Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Δεν ειμαι ο καταληλος να απαντησω. Ειχα πει οτι ο ψηλος αν ειναι ενας πρεπει να νσι ο ντανκαν.παντως σιγουρα πρεπει να ναι πολυ καλος αμυντικος πρωτιστα!!!
PS: προφανώς απάντησα στον despe αλλά έχασα κάποια μηνύματα...
PS2: πολύ καλός παίκτης ο Stephenson
PS3: μια φτηνή (φαντάζομαι) λύση για backup αμυντικός ψηλός είναι ο Garrett που έπαζε ΑΕΝΚ και τον πήρε και ο Χάρης στον Κόροιβο (χωρίς επιτυχία όμως). πραγματικά πολύ καλός αμυντικός, στην επίθεση κανα κάρφωμα (πολύ χειρότερος από vaughn). Δεν έχω ιδέα αν έχει συμβόλαιο αυτή τη στιγμή ή όχι.
PS: προφανώς απάντησα στον despe αλλά έχασα κάποια μηνύματα...
PS2: πολύ καλός παίκτης ο Stephenson
PS3: μια φτηνή (φαντάζομαι) λύση για backup αμυντικός ψηλός είναι ο Garrett που έπαζε ΑΕΝΚ και τον πήρε και ο Χάρης στον Κόροιβο (χωρίς επιτυχία όμως). πραγματικά πολύ καλός αμυντικός, στην επίθεση κανα κάρφωμα (πολύ χειρότερος από vaughn). Δεν έχω ιδέα αν έχει συμβόλαιο αυτή τη στιγμή ή όχι.
.palok έγραψε:Δεν ειμαι ο καταληλος να απαντησω. Ειχα πει οτι ο ψηλος αν ειναι ενας πρεπει να νσι ο ντανκαν.παντως σιγουρα πρεπει να ναι πολυ καλος αμυντικος πρωτιστα!!!
Ειδες Θωμα που ηρθες στα λογια μου?! Χαχαχαχαχαχα
Θελουμε εναν rim protector και ολα θα φτιαξουν...
Οσο περναει ο καιρος θα δενει η ομαδα οποτε υπομονη.
Ο Ντουβνιακ δεν μας βγαινει σαν επιλογη φετος...πολυ
πεσμενος....δηλαδη οταν επιστρεψει ο Μπιδης ο Ουρος
ποσο θα παιζει?? 3 λεπτα?? τι τον πηραμε τοτε?? χμμμμ
αυτό που συμβαίνει φέτος μέχρις στιγμής δεν έχει προηγούμενο. Νομίζω οτι αν αυτή τη στιγμή η ομάδα έπαιρνε playmaker τον DJ Cooper και βγάζαμε 80 πόντους ανά μάτς με 30 ασσιστ-8 λάθη, δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα γίνόταν σε αντίπαλη επίθεση να μην τρώμε layup στις 9 από τις 10 περιπτώσεις- για αυτό και, ακόμα και ο Αρκαδικός να ρθει στην Πυλαία, αδυνατώ να πιστέψω οτι θα του πάρουμε διαφορά πάνω από 7 πόντους σε οποιαδήποτε σημείο του αγώνα. Δεν έχω δεί τα στατς, αλλά πρέπει οι ομάδες που μας παίζουν να μετράνε πάνω από 50% στα δίποντα...BigBaby έγραψε:Ειδες Θωμα που ηρθες στα λογια μου?! Χαχαχαχαχαχα
PS: by the way, η "πολύ καλή" Σολνόκι έφαγε 25 εντός από την Λιέτουβος.
Οι ψηλοι που υπαρχουν στην αγορα και κοπηκαν απο ομαδες του NBA ζητανε πολλα χρηματα.
25-30.000 τον μηνα και το θεμα ειναι οτι δεν τα αξιζουν ...Ελπιζω να πεσει καποιος σε αυτα
που εχουμε να δωσουμε (πιστευω 10-15.000 ειναι το ταβανι μας τον μηνα) .
Η ομαδα οταν επιστρεψει ο αρχηγος θα πρεπει να διωξει παικτη απο την περιφερεια σιγουρα.
Θωμα δεν ειναι ολοι οι αγωνες το ιδιο....και η Ζενιτ πηγε στο Σαρατοφ και τους εκανε χαβαλε
και εμας μας κερδισε με το ζορι στο 4ο δεκαλεπτο...δεν μου λεει κατι ενα αποτελεσμα το θεμα
ειναι να παρουμε μια ντουλαπα στα 2.08 που να σκεπαζει τα καλαθια και στην επιθεση απλα να
ξερει πως να σηκωνει την μπαλα μακρια απο τα χερια των κοντων και να καρφωνει με δυναμη

25-30.000 τον μηνα και το θεμα ειναι οτι δεν τα αξιζουν ...Ελπιζω να πεσει καποιος σε αυτα
που εχουμε να δωσουμε (πιστευω 10-15.000 ειναι το ταβανι μας τον μηνα) .
Η ομαδα οταν επιστρεψει ο αρχηγος θα πρεπει να διωξει παικτη απο την περιφερεια σιγουρα.
Θωμα δεν ειναι ολοι οι αγωνες το ιδιο....και η Ζενιτ πηγε στο Σαρατοφ και τους εκανε χαβαλε
και εμας μας κερδισε με το ζορι στο 4ο δεκαλεπτο...δεν μου λεει κατι ενα αποτελεσμα το θεμα
ειναι να παρουμε μια ντουλαπα στα 2.08 που να σκεπαζει τα καλαθια και στην επιθεση απλα να
ξερει πως να σηκωνει την μπαλα μακρια απο τα χερια των κοντων και να καρφωνει με δυναμη
Δεν υπαρχει πολυ καλη Σολνοκι..το Ουγγρικο πρωταθλημα ειναι λιγο καλυτερο απ την Α'ΕΚΑΣΘ χωρις υπερβολεςpalok έγραψε:αυτό που συμβαίνει φέτος μέχρις στιγμής δεν έχει προηγούμενο. Νομίζω οτι αν αυτή τη στιγμή η ομάδα έπαιρνε playmaker τον DJ Cooper και βγάζαμε 80 πόντους ανά μάτς με 30 ασσιστ-8 λάθη, δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα γίνόταν σε αντίπαλη επίθεση να μην τρώμε layup στις 9 από τις 10 περιπτώσεις- για αυτό και, ακόμα και ο Αρκαδικός να ρθει στην Πυλαία, αδυνατώ να πιστέψω οτι θα του πάρουμε διαφορά πάνω από 7 πόντους σε οποιαδήποτε σημείο του αγώνα. Δεν έχω δεί τα στατς, αλλά πρέπει οι ομάδες που μας παίζουν να μετράνε πάνω από 50% στα δίποντα...BigBaby έγραψε:Ειδες Θωμα που ηρθες στα λογια μου?! Χαχαχαχαχαχα
PS: by the way, η "πολύ καλή" Σολνόκι έφαγε 25 εντός από την Λιέτουβος.
- Μπαρκαρούτσος
FREE AGENT O ΘΑΝΑΣΗΣ
Ο Πρόεδρος των Knicks, Phil Jackson, ανακοίνωσε ότι οι Νεοϋορκέζοι άφησαν ελεύθερο τον Θανάση Αντετοκούνμπο.
Δεν κατάφερε να πείσει τελικά τους Knicks να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους για την έναρξη της σεζόν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος είχε υπογράψει μη εγγυημένο συμβόλαιο πριν την έναρξη της προετοιμασίας, έμεινε ελεύθερος από τους Νεοϋορκέζους. Την είδηση έκανε γνωστή ο Πρόεδρος των Knicks, Phil Jackson, ανακοινώνοντας ακόμα ότι μαζί με τον Θανάση έμειναν ελεύθεροι και οι Darion Atkins, DaJuan Summers, Travis Trice II and Wesley Saunders, οι οποίοι επίσης διεκδικούσαν μία θέση στο ρόστερ της ομάδας.
Κατά την διάρκεια της preseason o πρώην παίκτης του Φιλαθλητικού δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του τεχνικού των Knicks, Derek Fisher, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής μόνο σε τρία παιχνίδια, κόντρα σε Wizards (3 λεπτά), Hornets (9 λεπτά) και Celtics (1 λεπτό), μένοντας άποντος σε όλα, έχοντας ακόμα (συνολικά) 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο.
Μετά την απόφαση των Knicks να τον αφήσουν ελεύθερο, o Θανάσης δεν δεσμεύεται πλέον από τους Νεοϋορκέζους και μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του όπου αυτός επιθυμεί.
Έλα, ένα sold-out στα διαρκείας, λίγο τσόντα καμιά 100αριά χιλιάρικα από Ιβάν και τον φέραμε τον τρελό στον Π.Α.Ο.Κ.!
Οκ, Αμερικανός δεν είναι, αλλά...
Ο Πρόεδρος των Knicks, Phil Jackson, ανακοίνωσε ότι οι Νεοϋορκέζοι άφησαν ελεύθερο τον Θανάση Αντετοκούνμπο.
Δεν κατάφερε να πείσει τελικά τους Knicks να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους για την έναρξη της σεζόν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος είχε υπογράψει μη εγγυημένο συμβόλαιο πριν την έναρξη της προετοιμασίας, έμεινε ελεύθερος από τους Νεοϋορκέζους. Την είδηση έκανε γνωστή ο Πρόεδρος των Knicks, Phil Jackson, ανακοινώνοντας ακόμα ότι μαζί με τον Θανάση έμειναν ελεύθεροι και οι Darion Atkins, DaJuan Summers, Travis Trice II and Wesley Saunders, οι οποίοι επίσης διεκδικούσαν μία θέση στο ρόστερ της ομάδας.
Κατά την διάρκεια της preseason o πρώην παίκτης του Φιλαθλητικού δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του τεχνικού των Knicks, Derek Fisher, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής μόνο σε τρία παιχνίδια, κόντρα σε Wizards (3 λεπτά), Hornets (9 λεπτά) και Celtics (1 λεπτό), μένοντας άποντος σε όλα, έχοντας ακόμα (συνολικά) 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο.
Μετά την απόφαση των Knicks να τον αφήσουν ελεύθερο, o Θανάσης δεν δεσμεύεται πλέον από τους Νεοϋορκέζους και μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του όπου αυτός επιθυμεί.
Έλα, ένα sold-out στα διαρκείας, λίγο τσόντα καμιά 100αριά χιλιάρικα από Ιβάν και τον φέραμε τον τρελό στον Π.Α.Ο.Κ.!
Οκ, Αμερικανός δεν είναι, αλλά...
- Μπαρκαρούτσος
Δέδας, Κακαρούδης μπορούν να φύγουν χωρίς να αλλάξει τίποτα. Το συμβόλαιο του Balaban τελειώνει σε λιγότερο από μια εβδομάδα. Ο Χαραλαμπίδης δεν ξέρω καν αν πληρώνεται (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ, αμφιβάλλω πολύ), οπότε του κάνεις μια γερή μείωση συμβολαίου που λογικά θα τη δεχτεί. Από τα 40.000 (ποσό ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ SDNA και όχι επίσημα νούμερα) μπορεί να πέσει στα 20.000!
Να τα λεφτά, παίρνεις και ένα γερό 5άρι + 1 παίκτη ακόμη. Αν δεν είναι μαύροι Αμερικανοί, έστω μελαμψοί... Πείθεις 50 ανθρώπους παραπάνω έτσι να πάρουν διαρκείας. Θα έρθουμε και ίσως στα περσινά επίπεδα προσέλευσης. Βοηθά ο αγώνας με τον γαύρο. Αν κάνουμε νίκη, καλό ήταν να γίνει μια παράταση στα διαρκείας, μια εβδομάδα.
Λιάπη, Κώττα, Καμάρα καλό θα ήταν να τους βλέπουμε παραπάνω.
Duvnjak και Markovic θα παίξουν καλό μπάσκετ όσο μπουν στην ομάδα.
3η θέση και άντε γεια.
Να τα λεφτά, παίρνεις και ένα γερό 5άρι + 1 παίκτη ακόμη. Αν δεν είναι μαύροι Αμερικανοί, έστω μελαμψοί... Πείθεις 50 ανθρώπους παραπάνω έτσι να πάρουν διαρκείας. Θα έρθουμε και ίσως στα περσινά επίπεδα προσέλευσης. Βοηθά ο αγώνας με τον γαύρο. Αν κάνουμε νίκη, καλό ήταν να γίνει μια παράταση στα διαρκείας, μια εβδομάδα.
Λιάπη, Κώττα, Καμάρα καλό θα ήταν να τους βλέπουμε παραπάνω.
Duvnjak και Markovic θα παίξουν καλό μπάσκετ όσο μπουν στην ομάδα.
3η θέση και άντε γεια.
Στην περιπτωση του Μαρκοπουλου που ειναι παλιο ξερο κεφαλι η επιμονη στο πλανο του ξεκινηματος εβγαινε σε καλο,ελπιζω να γινει και φετος γιατι ολες αυτες οι αλλαγες που οραματιζομαστε δεν υπαρχει περιπτωση να γινουν.
Μακαρι να κανουν μια καλη επιλογη ψηλου τουλαχιστον.
Στηριζουν πολλα (σχεδον τα παντα) στο καλο κλιμα που υπαρχει στην ομαδα και στο δεσιμο που εχουν οι παιχτες μεταξυ τους.
Δεν θελουν μισθοφορους που κανωντας 5 καλα παιχνιδια θα παρατησουν την ομαδα και θα φυγουν μεσα στη μεση της χρονιας χωρις κανενα προβλημα.
Οι περισσοτεροι απο τους παιχτες μας ανταποδιδουν αυτη την πιστη που τους δειχνει η ομαδα δινοντας τα παντα αλλα τα χρονια περνουν και το σωμα δεν ακολουθει παντα το μυαλο.
Θα ειναι δυσκολη η χρονια φετος αλλα αυτη την ομαδα μην την ξεγραφετε.
Μακαρι να κανουν μια καλη επιλογη ψηλου τουλαχιστον.
Στηριζουν πολλα (σχεδον τα παντα) στο καλο κλιμα που υπαρχει στην ομαδα και στο δεσιμο που εχουν οι παιχτες μεταξυ τους.
Δεν θελουν μισθοφορους που κανωντας 5 καλα παιχνιδια θα παρατησουν την ομαδα και θα φυγουν μεσα στη μεση της χρονιας χωρις κανενα προβλημα.
Οι περισσοτεροι απο τους παιχτες μας ανταποδιδουν αυτη την πιστη που τους δειχνει η ομαδα δινοντας τα παντα αλλα τα χρονια περνουν και το σωμα δεν ακολουθει παντα το μυαλο.
Θα ειναι δυσκολη η χρονια φετος αλλα αυτη την ομαδα μην την ξεγραφετε.
- KalamarGiannis
κάνε ρε συ μικρέ θεούλη του μπάσκετ να αλλάξουν τουλάχιστον τον Μπαλαμπαν (ο Σέρβος Μαρμαρινός-Καλλές) με κάνα μαυρούκο ψηλό της προκοπής...
γιατί αλλιώς φέτος δεν μας βλέπω ούτε 5ους...
γιατί αλλιώς φέτος δεν μας βλέπω ούτε 5ους...
Παιδια βλεπω να γραφετε να φυγουν ο Δεδας ο Κακαρουδης κλπ.. Καλα τα λετε, αλλα πρεπει να σκεφτειτε οτι χωρις εναν συγκεκριμενο αριθμος παιχτων,δεν μπορουν να γινουν οι προπονησεις. Δεν ειναι ολα νουμερα! Μακαρι να παρουμε εναν ψηλο, γιατι οπως εχω ξαναπει,ο Μπαλαμπαν ουτε για ΕΚΑΣΘ δεν ειναι
O Απόλλων Πάτρας λέει θέλει τον Μπάβτσιτς και απορώ ο Σούλης πως δεν έχει κινηθεί ακόμα, κάπου αλλού πήρε το μάτι μου πως ψήνουμε παίχτη κομμένο από το ΝΒΑ και κάπου διάβασα πως δίνουμε μέχρι 4-5 χιλιάρικα το μήνα για αυτό το ρημαδοσέντερ!
Δηλαδή περίπου 35 χιλιάρικα μέχρι το τέλος της χρονιάς!
Τι σκατά παίχτη με αυτά τα λεφτά περιμένουν να βρούν τέτοια εποχή, δε ξέρω. Και ας μου εξηγήσει κάποιος πως στον Λάνγκφορντ δίνανε 90Κ, στον Ντόζιερ 70Κ και τώρα δίνουν 35Κ...Υπάρχει κάποια λογική στα ποσά και στο μπάτζετ που αυξομειώνεται?
Δηλαδή περίπου 35 χιλιάρικα μέχρι το τέλος της χρονιάς!
Δηλαδη αυτα τα ποσα που γραφεις δεν σκεφτηκες οτι μπορει να μην ισχυουν;
Μιλησες με καποιον απο τη διοικηση για να σου πει το πραγματικο μπατζετ;
Τα δημοσιευματα δε μου λενε τιποτα και επειδη καποιοι οι οποιοι γραφουν εδω μεσα εχουν στ'αληθεια προσβαση σε διοικητικους γιαυτο σε ρωταω.
Μιλησες με καποιον απο τη διοικηση για να σου πει το πραγματικο μπατζετ;
Τα δημοσιευματα δε μου λενε τιποτα και επειδη καποιοι οι οποιοι γραφουν εδω μεσα εχουν στ'αληθεια προσβαση σε διοικητικους γιαυτο σε ρωταω.