Π.Α.Ο.Κ. - Krasnodar 0-0,Mvp-Σχολια & Παραλειπομενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Krasnodar 0-0,Mvp-Σχολια & Παραλειπομενα
Καλά ζητάμε Μυστακίδη, ζητάμε Χαρίση, λες και τους έχουμε δει πολύ και ξέρουμε τι μπορούν να προσφέρουν.
Υ.Γ. Χαιρετίσματα στους πανηγυρτζίδες που για Ντόρντμουντ σκίζανε τα ρούχα τους να βρουν εισιτήρια και σήμερα ήταν απόντες.
Υ.Γ. Χαιρετίσματα στους πανηγυρτζίδες που για Ντόρντμουντ σκίζανε τα ρούχα τους να βρουν εισιτήρια και σήμερα ήταν απόντες.
Θα μπορούσαμε να φέρουμε παίκτες από ποδοσφαιρικά προηγμένες χώρες...λέμε τώρα.
Θα μου πεις η Σλοβακία πήγε euro αλλά τι πρωτάθλημα έχει; της πλάκας.
Θα μου πεις η Σλοβακία πήγε euro αλλά τι πρωτάθλημα έχει; της πλάκας.
Οι παικτες απο τις προηγμένες χώρες δεν έρχονταν
Αμα λείπει ο Τζιόλης, χαιρετίσματα το κεντρο μας.
Δεν προσπαθήσαμε και πολύ. Παικταράδες έχει και η β' Γαλλίας, η Τσάμπιονσιπ Αγγλίας κλπ. Αν δεν μπορούμε να φέρουμε κάτι καλό δεν θα δούμε κάτι καλό. Απλά είναι τα γράμματα.MANIAKOS έγραψε:Οι παικτες απο τις προηγμένες χώρες δεν έρχονταν
Ο Μπερμπάτοφ ήρθε πάντως.
- kazampoukou
Καταραμενε, δεν νομιζω οτι παιξαμε τοσο ασχημα. ουτε οι ρωσοι ειναι καμια ομαδα της πλακας, ισα -ισα εδειξαν ενα συμπαγες συνολο, καλογυμνασμενο, με πολλα τρεξιματα και με καλους συνδυασμους. Σιγουρα και εμεις δεν καναμε κανα μεγαλο παιχνιδι...αλλα και αυτοι δεν ειναι ομαδα τυπου Μπροντμπι...kataramenos5 έγραψε:Πατε να μας πεθανετε ρε πστ μου?ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ?μια μπαλια δε μπορουμε να αλλάξουμε στα 2 μετρα?
Σαμπο μαλωμενος με τα περιστερια?Ποσα λαθη?ΚΑΚΙΣΤΟΙ ολοι (πλην Στελακου,Γλυκου Μπερμπα) .
Κι ειναι κι ευχαριστημενος ο αλλος που δε μπορουμε να αλλαξουμε 2 μπαλιες μες στη Τουμπα.Θα σκασωω.
Πρωτα η γρια και μετα αυτο.Καλοι μ....ς κι εμεις που τραβιομαστε νυχτιατικα να σας δουμε να τα ξυνετε.
Π@στη θε@@@ριδη(βρισια ειναι) που εστειλες το καθικι ,κακο καρκινο ευχομαι.
spyretto έγραψε:Δεν προσπαθήσαμε και πολύ. Παικταράδες έχει και η β' Γαλλίας, η Τσάμπιονσιπ Αγγλίας κλπ. Αν δεν μπορούμε να φέρουμε κάτι καλό δεν θα δούμε κάτι καλό. Απλά είναι τα γράμματα.MANIAKOS έγραψε:Οι παικτες απο τις προηγμένες χώρες δεν έρχονταν
Ο Μπερμπάτοφ ήρθε πάντως.
Αυτο οως το λες ρε συ ; Αφου φάγαμε πολυ χυλόπιτα δεδομένο το ειπε
Ένα τεράστιο κενό στο κέντρο του γηπέδου. Αυτή η φράση συνοψίζει την εικόνα του σημερινού ΠΑΟΚ.
- PAOK_Antarctica
Εγώ παρατηρώ πως όσοι ήμασταν στο γήπεδο σήμερα είμαστε πιο αρνητικοί σε σχέση με αυτούς που το βλέπαν στην τιβι.
Κι εγώ νομίζω πως δεν κάναμε καλό ματς. Ναι μεν υπήρξαν θετικά στοιχεία αλλά επουδενί δεν ήταν αυτό καλό παιχνίδι και ούτε ο αντίπαλος ήταν κάτι τρομερό.
Στο πρώτο ημίχρονο 0 και από τις δύο ομάδες, στο δεύτερο κάνανε περισσότερες τελικές από εμάς. Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία πάντως (του Μπερμπάτοφ φάνηκε πέναλτύ αλλά χωρίς ριπλέι δεν λέω γνώμη).
Ο Γλύκος πολύ καλός στο να δέχεται τη μπάλα, κάκιστος στο να κάνει παιχνίδι, ο Μαλεζάς πολύ καλός, ο Σκόνδρας δε νομίζω να ξαναπαίξει σύντομα και ο Ζάιρο μέλι μέλι κι από τηγανίτα τίποτα. Ο Σάμπο τα ίδια. Παίκτης με προοπτικές μεν, πολλά λάθη δε.
Τώρα το πως γίνεται να έχει παίκτης μας τη μπάλα μέσα στην περιοχή, να έχει άλλους δυο-τρεις δικούς μας μέσα στην περιοχή και να μην μπορούμε να κάνουμε μια φάση της προκοπής ένας θεός ξέρει πως γίνεται.
Μπράβο στον λαό του ΠΑΟΚ που έλαμψε με την απουσία του. Μπορεί να ήταν το σημαντικότερο παιχνίδι για την πρόκριση αλλά δεν παίζαμε και με την Ντόρτμουντ για να έρθουν. Πρέπει πραγματικά η ΠΑΕ να εφαρμόσει σύστημα εισιτηρίων με προτεραιότητα όπως έχουν στο εξωτερικό.
Τώρα πρέπει να πάρουμε διπλό εκεί μέσα. Μπορούμε
Κι εγώ νομίζω πως δεν κάναμε καλό ματς. Ναι μεν υπήρξαν θετικά στοιχεία αλλά επουδενί δεν ήταν αυτό καλό παιχνίδι και ούτε ο αντίπαλος ήταν κάτι τρομερό.
Στο πρώτο ημίχρονο 0 και από τις δύο ομάδες, στο δεύτερο κάνανε περισσότερες τελικές από εμάς. Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία πάντως (του Μπερμπάτοφ φάνηκε πέναλτύ αλλά χωρίς ριπλέι δεν λέω γνώμη).
Ο Γλύκος πολύ καλός στο να δέχεται τη μπάλα, κάκιστος στο να κάνει παιχνίδι, ο Μαλεζάς πολύ καλός, ο Σκόνδρας δε νομίζω να ξαναπαίξει σύντομα και ο Ζάιρο μέλι μέλι κι από τηγανίτα τίποτα. Ο Σάμπο τα ίδια. Παίκτης με προοπτικές μεν, πολλά λάθη δε.
Τώρα το πως γίνεται να έχει παίκτης μας τη μπάλα μέσα στην περιοχή, να έχει άλλους δυο-τρεις δικούς μας μέσα στην περιοχή και να μην μπορούμε να κάνουμε μια φάση της προκοπής ένας θεός ξέρει πως γίνεται.
Μπράβο στον λαό του ΠΑΟΚ που έλαμψε με την απουσία του. Μπορεί να ήταν το σημαντικότερο παιχνίδι για την πρόκριση αλλά δεν παίζαμε και με την Ντόρτμουντ για να έρθουν. Πρέπει πραγματικά η ΠΑΕ να εφαρμόσει σύστημα εισιτηρίων με προτεραιότητα όπως έχουν στο εξωτερικό.
Τώρα πρέπει να πάρουμε διπλό εκεί μέσα. Μπορούμε

οχι ρε φιλε γιατι το λες αυτο αφου εγω ειμαι ο κακος που τρωω μπαν και εχω κουρασει επειδη λεω πραγματα που δεν ισχυουν.Mīngus έγραψε:Καλά ζητάμε Μυστακίδη, ζητάμε Χαρίση, λες και τους έχουμε δει πολύ και ξέρουμε τι μπορούν να προσφέρουν.
ειτε σας αρεσει ειτε οχι εσας τους θεσσαλονικεις αυτοι ειστε χωρις την επαρχια ουτε ατομο παραπανω
και σβηστε με κιολλας αμα θελετε, σας πειραζει η αληθεια και εσας μαλλον
- kataramenos5
Δε ξερω ,300 σφυγμους εχω, ετσι το δα,ολοι σα τα χταποδια χτυπιομασταν απ τα νευρα.Χαλαστηκα πολυ.kazampoukou έγραψε:Καταραμενε, δεν νομιζω οτι παιξαμε τοσο ασχημα. ουτε οι ρωσοι ειναι καμια ομαδα της πλακας, ισα -ισα εδειξαν ενα συμπαγες συνολο, καλογυμνασμενο, με πολλα τρεξιματα και με καλους συνδυασμους. Σιγουρα και εμεις δεν καναμε κανα μεγαλο παιχνιδι...αλλα και αυτοι δεν ειναι ομαδα τυπου Μπροντμπι...kataramenos5 έγραψε:Πατε να μας πεθανετε ρε πστ μου?ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ?μια μπαλια δε μπορουμε να αλλάξουμε στα 2 μετρα?
Σαμπο μαλωμενος με τα περιστερια?Ποσα λαθη?ΚΑΚΙΣΤΟΙ ολοι (πλην Στελακου,Γλυκου Μπερμπα) .
Κι ειναι κι ευχαριστημενος ο αλλος που δε μπορουμε να αλλαξουμε 2 μπαλιες μες στη Τουμπα.Θα σκασωω.
Πρωτα η γρια και μετα αυτο.Καλοι μ....ς κι εμεις που τραβιομαστε νυχτιατικα να σας δουμε να τα ξυνετε.
Π@στη θε@@@ριδη(βρισια ειναι) που εστειλες το καθικι ,κακο καρκινο ευχομαι.
Ασε που ουτε μια σελφι δε βγηκαμε
αδειο το γηπεδο ντροπη..
καμια δικαιολογια ευρωπαικο αγωνας ηταν...
κατα τ αλλα θελουμε ποιοτητα..επιπλεον..
και στην αμυνα και στην επιθεση ..
καλος ο μαλεζας,ο σκονδρας καλουτσικος με λαθη ο γλυκος καλος και ο ζαιρο εδειξε καποια στοιχεια αλλα θελουμε ενα επιπεδο υψηλοτερο..αυτα για τους νεους στη 11αδα..
κατα τ αλλα αν αφησουμε το σαμπο ησυχο θα τριβουμε τα ματια μας..
αλλα δυσκολο το βλεπω..για καψιμο παει και αυτος..οπως τοσοι μεταξυ τον οποιοων και ο λαουκας η τιτικα..
ΚΑΤΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΑΝΙ ΔΕΣ ΚΛΑΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ...μια σταλια αλλα λιονταρισιος και εξυπνος και η κουρσα καθετα κουβαλωντας τη μπαλα ξεπερνωντας αμυντικους δυνατοτερους και γρηγορους ειναι αποτελεσμα δουλειας...
καμια δικαιολογια ευρωπαικο αγωνας ηταν...
κατα τ αλλα θελουμε ποιοτητα..επιπλεον..
και στην αμυνα και στην επιθεση ..
καλος ο μαλεζας,ο σκονδρας καλουτσικος με λαθη ο γλυκος καλος και ο ζαιρο εδειξε καποια στοιχεια αλλα θελουμε ενα επιπεδο υψηλοτερο..αυτα για τους νεους στη 11αδα..
κατα τ αλλα αν αφησουμε το σαμπο ησυχο θα τριβουμε τα ματια μας..
αλλα δυσκολο το βλεπω..για καψιμο παει και αυτος..οπως τοσοι μεταξυ τον οποιοων και ο λαουκας η τιτικα..
ΚΑΤΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΑΝΙ ΔΕΣ ΚΛΑΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ...μια σταλια αλλα λιονταρισιος και εξυπνος και η κουρσα καθετα κουβαλωντας τη μπαλα ξεπερνωντας αμυντικους δυνατοτερους και γρηγορους ειναι αποτελεσμα δουλειας...
κατ έπρεπε να περιμένεις ότι τετοιο ματς θα ήταν. χωρίς ρυθμό.
φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη.
παντως οι Ρώσσοι ειναι καλή ομάδα θα φανεί μεχρι το τέλος της σεζόν είμαι σχεδόν σίγουρος.
φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη.
παντως οι Ρώσσοι ειναι καλή ομάδα θα φανεί μεχρι το τέλος της σεζόν είμαι σχεδόν σίγουρος.
- kazampoukou

Ρε παιδια πλακα κανετε;
Με το ιδιο ακριβως ροστερ βγηκε τριτη περυσι στη ρωσια σε ισοβαθμια με την τσσκα.
Ο αρχηγος τους ο Σουηδος αν επαιζε στην ελλαδα θα ηταν με διαφορα το καλυτερο στοπερ του πρωταθληματος.
Με το ιδιο ακριβως ροστερ βγηκε τριτη περυσι στη ρωσια σε ισοβαθμια με την τσσκα.
Ο αρχηγος τους ο Σουηδος αν επαιζε στην ελλαδα θα ηταν με διαφορα το καλυτερο στοπερ του πρωταθληματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Παρ 23 Οκτ 2015, 00:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.