52.Erik Sabo
Re: 52.Erik Sabo
Εγώ πάντως είδα μερικά πολύ ωραία στοιχεία, πολύ τρέξιμο, προσπάθεια για καμία κάθετη που δεν είδα από άλλους που θα έπρεπε να έχουν κτλ
ron-swanson έγραψε:Ενταξει αν ακουσατε ενα γελιο στην Τουμπα οταν εχασε την ευκαρια εγω ημουνα. Δεν γινεται να τα ζουμε αυτα καθε φορα. Πετυχε το τερμα εστω ρε αγορι μου. Ριξτην πανω στον τερματα. Θα σε δικαιολογουσα. Οχι ετσι. Τι τραβαμε ρε πουστη και δεν το μαρτυραμε. 700 χιλιαρικα μεταγραφη, 400 χιλιαρικα μισθος και παιζει λες και ειναι 16 χρονων.
Ποσα δωσαμε ρον 700,και παιρνει 400;
Ρε φιλε χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας που τα διαβασες αυτα τα νουμερα;
Εχει γινει πουλεν κραξιματος , βγηκε και ο ολσεν τωρα
Εγω τον βλεπω όλο και καλύτερο και ντρέπομαι γι αυτήν τη μουρμούρα που ακούω στο γήπεδο
Εγω τον βλεπω όλο και καλύτερο και ντρέπομαι γι αυτήν τη μουρμούρα που ακούω στο γήπεδο
Εσυ παντως πρεπει να γινεις πιο δικαιος (και να μην επαναλαμβανεις με αλλα λογια ο,τι λεει ο k_geopgetsos έγραψε:Εγώ πάντως είδα μερικά πολύ ωραία στοιχεία, πολύ τρέξιμο, προσπάθεια για καμία κάθετη που δεν είδα από άλλους που θα έπρεπε να έχουν κτλ

οταν στην εμφανιση του γλυκου ειδες μονο αρνητικα για πικαρισμα, οταν εχεις μονιμα τον κατσε στο δεξι και οταν χρησιμοποιεις λεξεις οπως απαραδεκτος μονο για τον πελκα των 21 χρονων, με τα 1000 λεπτα στην πορτογαλια, 17 ματς με καλαμαρια και 500 λεπτα με δωνη...
Φιλικα στο λεω

-
@pgetsos μα γι αυτο λεω 16 χρονων. Αυτος ο παιχτης ειναι για να σε τρελανει. Θα κανει 2 ενεργειες ποιοτικου παιχτη, θα κανει και μια μαλακια που θα την εκανε παιχτης Γ εθνικης. Δηλαδη σαν να ειναι τελειος αδουλευτος, κατι που ειναι λογικο γιατι μεχρι τωρα ηταν στην πατριδα του, σε αντιθεση με κατι Μακ, Στοχ, Βαϊς που εμαθαν μπαλα στην Αγγλια.
@obanebane για την μεταγραφη του ακουστηκε απο 600 μεχρι 800. Για το συμβολαιο πριν κανα 2 βδομαδες ειχε στο σαιτ του metrosport ενα αρθρο που ελεγε ποσα παιρνει ο καθενας αναλυτικα, αλλα δεν μπορω να το βρω. Το ψαχνω ομως γιατι δεν το βρισκω. Μπορει να ειναι και 350 δεν θυμαμαι. Αλλα αν το βρω θα το βαλω.
ΥΓ To βρηκα!
@obanebane για την μεταγραφη του ακουστηκε απο 600 μεχρι 800. Για το συμβολαιο πριν κανα 2 βδομαδες ειχε στο σαιτ του metrosport ενα αρθρο που ελεγε ποσα παιρνει ο καθενας αναλυτικα, αλλα δεν μπορω να το βρω. Το ψαχνω ομως γιατι δεν το βρισκω. Μπορει να ειναι και 350 δεν θυμαμαι. Αλλα αν το βρω θα το βαλω.
ΥΓ To βρηκα!
Δεν ξερω αν λεει μλκιες, αλλα ειναι ενας μπουσουλας.Metrosport.gr Team
#ΠΑΟΚ
11.10.2015
21:05
Μεταγραφές 11,3 εκ. ευρώ
Ο τρόπος που προσέγγισε ο ΠΑΟΚ τις μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι μπορεί να ήταν διαφορετικός σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και φέτος δεν ξοδεύτηκαν σημαντικά ποσά για να έρθουν στην Τούμπα νέοι ποδοσφαιριστές. Ο Φρανκ Αρνεσεν εστίασε, κυρίως, σε παίκτες μικρής ηλικίας που θα έχουν ως φιλοδοξία να "χτίσουν" το όνομά τους μέσω του ΠΑΟΚ και να πανηγυρίσουν επιτυχίες με τον Δικέφαλο στο στήθος.
Παρόλο, ωστόσο, που πλην του Μπερμπάτοφ, του Μαλεζά, του Χαρίση και του Κοροβέση, οι υπόλοιποι ήταν άγνωστοι στο μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού ποδοσφαιρικού κοινού, στις περισσότερες των περιπτώσεων δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα για να αποδεσμευτούν από τις ομάδες τους και ακολούθως να υπογράψουν συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμένα, το περασμένο καλοκαίρι ξοδεύτηκαν 5,73 εκ. ευρώ για τους Τσίμιροτ (1,3 εκατ. ευρώ σε Σαράγεβο), Λέοβατς (1,3 εκατ. ευρώ σε Ριέκα), Σάμπο (700.000 ευρώ σε Σπάρτακ Τρνάβα), Ολσεν (650.000 ευρώ σε Μάλμε), Ζάιρο (400.000 ευρώ σε Τρέντσιν), Χαρίση (400.000 ευρώ σε ΠΑΣ Γιάννινα), Άντονις (330.000 ευρώ σε Σίδνεϊ), Κοροβέση (300.000 ευρώ σε ΠΑΣ Γιάννινα) και Μαλεζά (100.000 ευρώ σε Παναιτωλικό), ενώ μόνο οι Γκάρι Ροντρίγκες και Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι. Για τον μεσοεπιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι, βέβαια, δόθηκαν και 250.000 ευρώ για να καλυφθεί ένα υπόλοιπο που είχε η Ελτσε απέναντί του.
Αν συνυπολογίσει κανείς και τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει τότε το ποσό που αφορά τις φετινές μεταγραφές εκτοξεύεται πάνω από τα 10 εκ. ευρώ, αφού ο Ροντρίγκες λαμβάνει 500.000 ευρώ ετησίως, ο Μπερμπάτοφ 2 εκ. ευρώ μαζί με τα μπόνους, ο Λέοβατς 500.000 ευρώ, ενώ μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάσει τα 700.000 ευρώ, ο Αντονις 200.000 ευρώ, ο Μαλεζάς 220.000 ευρώ, ο Ζάιρο 450.000 ευρώ, ο Ολσεν 400.000 ευρώ, ο Τσίμιροτ 400.000 ευρώ, ο Σάμπο 400.000 ευρώ, ο Κοροβέσης 130.000 ευρώ και ο Χαρίσης 150.000 ευρώ. Στο σύνολο, λοιπόν, μαζί με τα ποσά που βγήκαν από τα ταμεία για να δοθούν στις ομάδες που ανήκαν οι προαναφερθέντες παίκτες, δαπανήθηκαν 11,28 εκ. ευρώ.
Εξάλλου, πρέπει να σημειωθεί ότι εάν προστεθούν και τα χρήματα που λαμβάνουν οι υπόλοιποι 17 ποδοσφαιριστές του ρόστερ, το φετινό μπάτζετ κοστολογείται παραπάνω από 15 εκ. ευρώ. Απαντες ελπίζουν ότι, πλέον, υπό την καθοδήγηση του Φρανκ Αρνεσεν τα λεφτά που δαπανήθηκαν θα πιάσουν τόπο και ο ΠΑΟΚ έπειτα από σχεδόν 3,5 χρόνια με τον Ιβάν Σαββίδη ως μεγαλομέτοχο θα φτάσει στην κατάκτηση κάποιου τίτλου ή σε κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή διάκριση.
*Στα ποσά που προαναφέραμε δεν συμπεριλαμβάνονται τα χρήματα που δίνονται στους παίκτες (ανάλογα με την συμφωνία που έχει κάνει ο καθένας) για την κατοικία τους, το αυτοκίνητό τους και τα αεροπορικά εισιτήρια που δικαιούνται μέσα στην χρονιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Παρ 23 Οκτ 2015, 00:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ανεβαίνεις με τον καιρό...Κάνεις αρκετές λάθος μεταβιβάσεις αλλά συγχωρείσαι γιατί προσπαθείς πάντα με τη μία...
Περιμένω πολλά περισσότερα και κυρίως τα γκολ από τα πολύ καλά σουτ σου σαν ένα γνήσιο καλό 8άρι που είσαι...Στον δεύτερο γύρο περιμένω να είσαι SUPER
Περιμένω πολλά περισσότερα και κυρίως τα γκολ από τα πολύ καλά σουτ σου σαν ένα γνήσιο καλό 8άρι που είσαι...Στον δεύτερο γύρο περιμένω να είσαι SUPER

με τα σχόλια σου μαλλον δεν πρέπει να ξανασχοληθώ (παρα μόνο με το τυπικό του μοντερέϊτορ) γιατί φαίνεται ότι κάπου χάσαμε τη λογική...simba έγραψε:Εσυ παντως πρεπει να γινεις πιο δικαιος (και να μην επαναλαμβανεις με αλλα λογια ο,τι λεει ο k_geopgetsos έγραψε:Εγώ πάντως είδα μερικά πολύ ωραία στοιχεία, πολύ τρέξιμο, προσπάθεια για καμία κάθετη που δεν είδα από άλλους που θα έπρεπε να έχουν κτλ)
οταν στην εμφανιση του γλυκου ειδες μονο αρνητικα για πικαρισμα, οταν εχεις μονιμα τον κατσε στο δεξι και οταν χρησιμοποιεις λεξεις οπως απαραδεκτος μονο για τον πελκα των 21 χρονων, με τα 1000 λεπτα στην πορτογαλια, 17 ματς με καλαμαρια και 500 λεπτα με δωνη...
Φιλικα στο λεω
K_geo, μπορει να ημουν υπερβολικος με την παρενθεση αλλα στα υπολοιπα λεω την αληθεια γιατι δεν υπαρχει καμια δικαιοσυνη και ισα μετρα ισα σταθμα στην κριτικη..K_geo έγραψε:με τα σχόλια σου μαλλον δεν πρέπει να ξανασχοληθώ (παρα μόνο με το τυπικό του μοντερέϊτορ) γιατί φαίνεται ότι κάπου χάσαμε τη λογική...simba έγραψε:Εσυ παντως πρεπει να γινεις πιο δικαιος (και να μην επαναλαμβανεις με αλλα λογια ο,τι λεει ο k_geopgetsos έγραψε:Εγώ πάντως είδα μερικά πολύ ωραία στοιχεία, πολύ τρέξιμο, προσπάθεια για καμία κάθετη που δεν είδα από άλλους που θα έπρεπε να έχουν κτλ)
Φιλικα στο λεω
Εξαλλου, αντιστοιχο πεσιμο εχω φαει και εγω οταν κανω κρισεις για καποιους ποδοσφαιριστες, αλλα εκει δεν ειδα ουτε να εξανιστασαι ουτε να επικαλεισαι το ρολο του mod..
Δε γινεται να κρινουμε τα παντα βασει συμπαθειων ή αν συμφωνουμε με τα λεγομενα καποιου..
μπα. είδα το σχόλιο του Pgetsos στον παναγιώτη και είσαι λάθος φιλε.
όπως είπες:
Δε γινεται να κρινουμε τα παντα βασει συμπαθειων ή αν συμφωνουμε με τα λεγομενα καποιου..
όπως είπες:
Είδα μόνο αρνητικά στην εμφάνιση του Γλύκου; Και μάλιστα το λες σε μένα που αν πας δέκα σελίδες πίσω στο θέμα του ήμουν από τους ελάχιστους που από τον ημιτελικό και μετά που τον θέλουν και δεν έχω πει ΠΟΤΈ γελοιότητες τύπου στρατηγός άνεμος κτλ; Δύο φάσεις στη μικρή περιοχή που όντως μπορούσε να βγει στου Όλσεν θα έκανες χαμό και κόβω το κεφάλι μου, όπως και εκεί που του έφυγε η μπάλα. Όπως και στις 10 λάθος πάσες και βολέ. Κατά τα άλλα ήταν σχετικά καλός και αναμένω την Κυριακή.-simba έγραψε:
Εσυ παντως πρεπει να γινεις πιο δικαιος (και να μην επαναλαμβανεις με αλλα λογια ο,τι λεει ο k_geo)
Φιλικα στο λεω
Ο Πέλκας ήταν απαράδεκτος γιατί εκτός της φάσης του σουτ του Σαμπό είχε πόσες επιλογές για ΕΎΚΟΛΗ πάσα και πάει να περάσει 2 και 3 και 5 σε μια φάση. 10ρι είναι, να δώσει πάσα είναι ο κυρίαρχος ρόλος του.
Με κάτσε ειλικρινά δε κατάλαβα τι εννοείς με τον Έχω στο δεξί. Ο κάτσε πάντως είναι το χρόνιο πουλέν μου, από τότε που τον είχε βάλει ο Χαβος και τον είχα δει Στην Κ20 μερικά ματς. Εξήγησε μου όμως τι εννοείς
Και Ο Σαμπό αν το πας έτσι που κρίνεις τόσο αυστηρά, έχει αγώνες μόνο σε κάποια Τρναβα
- desperando
- Επικοινωνία:
αρκετα καλος και σιγουρα δειχνει οτι μπορει πολυ παραπανω
σημερα για παραδειγμα εκανε τακτικα καταπληκτικο παιχνιδι και αν δεν ειχε αυτα τα ψυχολογικα του θα εκανε ακομα μεγαλυτερα πραγματα
απλα εχει γινει το ευκολο θυμα
ο αλλος λεει εσκασε στα γελια στο σουτ
και για να το παιξω ακομα μια φορα ξερολας
ξερει αυτος που εσκασε στα γελια να μας πει τι γινετε στο ποδοσφαιρο αν πανω στην κινηση σου ερθει η μπαλα εστω και λιγο πισω?
ξερει ή μπορει να καταλαβει οτι εκεινη η φαση δεν εγινε γκολ μονο και μονο γιατι ο πελκας δεν καταφερε να κανει μια απλη συρτη μπαλια 10 μετρων οπου να παει μπροστα απο τον σαμπο που κανει κινηση προς τα μπροστα και να την σουταρει με το καλο του ποδι?
απο τους καλυτερους σημερα
σημερα για παραδειγμα εκανε τακτικα καταπληκτικο παιχνιδι και αν δεν ειχε αυτα τα ψυχολογικα του θα εκανε ακομα μεγαλυτερα πραγματα
απλα εχει γινει το ευκολο θυμα
ο αλλος λεει εσκασε στα γελια στο σουτ
ξερει αυτος που εσκασε στα γελια να μας πει τι γινετε στο ποδοσφαιρο αν πανω στην κινηση σου ερθει η μπαλα εστω και λιγο πισω?
ξερει ή μπορει να καταλαβει οτι εκεινη η φαση δεν εγινε γκολ μονο και μονο γιατι ο πελκας δεν καταφερε να κανει μια απλη συρτη μπαλια 10 μετρων οπου να παει μπροστα απο τον σαμπο που κανει κινηση προς τα μπροστα και να την σουταρει με το καλο του ποδι?
απο τους καλυτερους σημερα
-
Φιλε στην 7 ημουνα, μπροστα απο την 4 εγινε το σουτ. Ολα αυτα που λες δεν τα ειδα. Απλα εκεινη την στιγμη πιστεψα οτι μπορει να το βαλει και να γυρισει το ολο κλιμα που υπαρχει εναντιον του, αλλα την εστειλε εκει που την εστειλε.desperando έγραψε:o αλλος λεει εσκασε στα γελια στο σουτ
Τελοσπαντων κακως γραφω μου φαινεται. Εδω, η διαφοετικη αποψη ειναι εγκλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Παρ 23 Οκτ 2015, 00:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω για τον ρολο του μοντ μιλησα με το "Δε γινεται να κρινουμε τα παντα βασει συμπαθειων ή αν συμφωνουμε με τα λεγομενα καποιου.."
Και διαμαρτυρηθηκα για την ευκολια στους χαρακτηρισμους/αφορισμους σε ορισμενους παικτες χωρις να υπαρχει κανενας αντιλογος ή "πεσιμο", το ιδιο δηλαδη που συμβαινει απο τους ιδιους οταν κατι λεγεται για παικτες που συμπαθουνε υπερβολικα..
Και το ιδιο κανεις και συ ορισμενες φορες..
Δλδ σας καταλογιζω την ιδια "εμπαθεια" και επιλεκτικη συμπαθεια που καταλογιζετε σ'εμενα για ορισμενους παικτες (αν και ειδικα για σαμπο αν διαβασεις οοολα μου τα ποστ και τα επιχειρηματα, και ειδικα σημερα, ποτε δεν ισωπεδωσα, απλα προσπαθω να ειμαι δικαιος)
Δε δεχεστε να κριθειτε οπως κρινετε δηλαδη?
Πετρο, τωρα τοδα, κοιτα εχω διαβασει αυστηροτατες κρισεις σου για τον κατσε που επουδενι δεν ειδα για σαμπο ας πουμε..
Οσο για το γλυκο, το πνευμα του ποστ σου ηταν αστοχο, ανεξαρτητα αν τον στηριξες παλια κλπ..
Τωρα για πελκα τι να σου πω ρε συ, συγκρινεις ενα παικτη που ηταν αρχηγος στην τρναβα και με ποσα παιχνιδια (βαριεμαι να ψαξω τα στατς του που ειχα ποσταρει) και εμπειρια, κοντα 25 χρονων, με μεγαλυτερα σωματικα-φυσικα προσοντα με τον πελκα..
Και στον πελκα των 21 χρονων, με τοσα λιγοτερα, που εχει δειξει και κατι, εισαι τοσο ευκολος στις κρισεις σου και στους αφορισμους, κατι που οχι μονο δεν εχεις κανει με Σαμπο, αλλα τον υπερασπιζεσαι με απιστευτη ζεση ακομα και οταν δε δειχνει κατι το ιδιαιτερο (ειπαμε ανεξαρτητα ποσο τον πιστευεις)
Αυτο απο που και ως που ειναι δικαιο???
Και διαμαρτυρηθηκα για την ευκολια στους χαρακτηρισμους/αφορισμους σε ορισμενους παικτες χωρις να υπαρχει κανενας αντιλογος ή "πεσιμο", το ιδιο δηλαδη που συμβαινει απο τους ιδιους οταν κατι λεγεται για παικτες που συμπαθουνε υπερβολικα..
Και το ιδιο κανεις και συ ορισμενες φορες..
Δλδ σας καταλογιζω την ιδια "εμπαθεια" και επιλεκτικη συμπαθεια που καταλογιζετε σ'εμενα για ορισμενους παικτες (αν και ειδικα για σαμπο αν διαβασεις οοολα μου τα ποστ και τα επιχειρηματα, και ειδικα σημερα, ποτε δεν ισωπεδωσα, απλα προσπαθω να ειμαι δικαιος)
Δε δεχεστε να κριθειτε οπως κρινετε δηλαδη?
Πετρο, τωρα τοδα, κοιτα εχω διαβασει αυστηροτατες κρισεις σου για τον κατσε που επουδενι δεν ειδα για σαμπο ας πουμε..
Οσο για το γλυκο, το πνευμα του ποστ σου ηταν αστοχο, ανεξαρτητα αν τον στηριξες παλια κλπ..
Τωρα για πελκα τι να σου πω ρε συ, συγκρινεις ενα παικτη που ηταν αρχηγος στην τρναβα και με ποσα παιχνιδια (βαριεμαι να ψαξω τα στατς του που ειχα ποσταρει) και εμπειρια, κοντα 25 χρονων, με μεγαλυτερα σωματικα-φυσικα προσοντα με τον πελκα..
Και στον πελκα των 21 χρονων, με τοσα λιγοτερα, που εχει δειξει και κατι, εισαι τοσο ευκολος στις κρισεις σου και στους αφορισμους, κατι που οχι μονο δεν εχεις κανει με Σαμπο, αλλα τον υπερασπιζεσαι με απιστευτη ζεση ακομα και οταν δε δειχνει κατι το ιδιαιτερο (ειπαμε ανεξαρτητα ποσο τον πιστευεις)
Αυτο απο που και ως που ειναι δικαιο???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 23 Οκτ 2015, 01:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.