Π.Α.Ο.Κ. - Krasnodar 0-0,Mvp-Σχολια & Παραλειπομενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Krasnodar 0-0,Mvp-Σχολια & Παραλειπομενα
Νομιζω μονο ενα διπλό στη Γερμανία μας σώζει
Ενα γκολ σε τρια ματς παντως τραγικός απολογισμός
Ενα γκολ σε τρια ματς παντως τραγικός απολογισμός
Το περιμεναobanebane έγραψε:Ναι αλλα και ενα παθητικο φιλε μανιακε.
Ναι, είδα τον Μαλεζά να δείχνει πως αξίζει θέση στην ενδεκάδα.obanebane έγραψε:gpap έγραψε:Εγώ ρε μάγκες δεν θα το παίξω προπονητής. Αλλά γυρίζοντας από το γήπεδο, άκουγα τον Τούντορ στο ράδιο να λέει πως στο Β’ ήμασταν καλύτεροι. Έχω διαρκείας στην 7. Μέτρησα περίπου 6 σουτ των Ρώσων προς την εστία. Όλα στο Β’. Εμείς το πρώτο σουτ προς την εστία το κάναμε στο 75’ με τον Κάτσε. Το σουτ του Σάμπο δεν μπορώ να το μετρήσω σαν σουτ...
Μου άρεσε ο Μαλεζάς. Έδειξε πως αξίζει θέση στην αρχική ενδεκάδα..
Τιποτα θετικο ειδες;
Εσύ τι επιπλέον θετικό είδες?
εσυ δλδ ειδες θετικο μονο το μαλεζα; πως γενεν αυτο; δλδ οκ, ο μαλε σημερα εκτος απο ενα σημειο που εθιξα, ηταν μια χαρα, αλλα και ο βιτορ οσο επαιξε μια χαρα, και ο σαμπο και ο κατσε και ο γκαρυ και ο κοστα και ο γλύκος. αλλά και όλοι, όπως και ο μαλεζάς με λαθάκια.
Εγω δε θέλω να αλλαξει το σύστημα. Θέλω να δοκιμαστούν και οι Τσιμιροτ Αντονις και Χαρισης και αναλόγως να γίνουν οι κατάλληλες προσθαφαιρεσεις στις επόμενες δυο μεταγραφικές περιόδους. Δε χτιζεις ομαδα οταν κάθε χρόνο προσαρμόζεις το σύστημα στο ρόστερ σου. Ομαδα χτιζεις οταν προσαρμόζεις το ρόστερ σ αυτο που θέλεις να παίξεις.
Πάντως εμεις που θέλαμε rotation καλο ειναι να αναθεωρήσουμε. Τι rotation να κάνουμε με παιχτες επιπεδου Ζαιρο Σκόνδρα;
Το μονο καλο που μπορούμε να κρατήσουμε ειναι οτι ξεκουράστηκαν παιχτες για τη Κυριακή...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πάντως εμεις που θέλαμε rotation καλο ειναι να αναθεωρήσουμε. Τι rotation να κάνουμε με παιχτες επιπεδου Ζαιρο Σκόνδρα;
Το μονο καλο που μπορούμε να κρατήσουμε ειναι οτι ξεκουράστηκαν παιχτες για τη Κυριακή...
Sent from my iPhone using Tapatalk
ο Τούντορ έκανε ροτέισιον σε ένα παιχνίδι που μάλλον θα το έπαιρνε εύκολα ή δύσκολα αν κατέβαζε ομάδα για αποτέλεσμα...
αν κάνει η ομάδα γκέλα με τον Βάζελο.... τι να το κάνεις το ροτέσιον? ποιο το κέρδος...?
η ομάδα πόνεσε πολλά μάτια σήμερα.... και με έβαλε σε πολλές σκέψεις...
χάθηκε η σπιρτάδα και η μαγκιά ξαφνικά.... γιατί άραγε?
Ζάιρο και μόνο για τα θέατρα που κάνει πρέπει να φάει πρόστιμο... και προπόνηση με την Κ20... δεν έμαθε που παίζει ακόμα μάλλον..
ο Σκόνδρας τρατζικ τελείως... Κόστα χάλια τι να γράφω σχεδόν όλη η ομάδα....
δηλαδή πάλι θέλουμε 15 μεταγραφές? ΕΛΕΟΣ
αν κάνει η ομάδα γκέλα με τον Βάζελο.... τι να το κάνεις το ροτέσιον? ποιο το κέρδος...?
η ομάδα πόνεσε πολλά μάτια σήμερα.... και με έβαλε σε πολλές σκέψεις...
χάθηκε η σπιρτάδα και η μαγκιά ξαφνικά.... γιατί άραγε?
Ζάιρο και μόνο για τα θέατρα που κάνει πρέπει να φάει πρόστιμο... και προπόνηση με την Κ20... δεν έμαθε που παίζει ακόμα μάλλον..
ο Σκόνδρας τρατζικ τελείως... Κόστα χάλια τι να γράφω σχεδόν όλη η ομάδα....
δηλαδή πάλι θέλουμε 15 μεταγραφές? ΕΛΕΟΣ
- kazampoukou
Δεν νομιζω οτι ο Σαμπο δεν κανει για την ομαδα...εχει καλα στοιχεια και στο αμυντικο και στο επιθετικο κομματι. Πιστευω οτι πασχουμε στο δεκαρι, ο μικρος ειναι καλος και μπορει να γινει πολυ καλυτερος αλλα ακομα δεν αντεχει να ανταπεξελθει στον συνδιασμο , συνεχομενα παιχνιδια και βαρυτητα της θεσης. Χρειαζομαστε εναν φτασμενο ποδοσφαιριστη σε αυτη την κομβικη και δυσκολη θεση. Εναν με τα χαραχτηριστικα , κυριως την ποδοσφαιρικη οξυδερκεια, του Ιβιτς. υ.γ. μην μου πειτε σας παρακαλω για την ταχυτητα του Ιβιτς, γιατι αν ηταν ΚΑΙ γρηγορος δεν θα επαιζε ποτε σε Βαλκανικη ομαδα.
- buffalobill4
Ο κλαους δεν ακουμπησε μπαλα ενω ο μπερμπατοφ δεν τροφοδοτηθηκε. Ενδιαφερον.
Κακοι ημασταν σημερα. Νομιζω τη φοβηθηκαμε περισσοτερο απ οτι επρεπε την κρασνονταρ.
Ο σκονδρας δειχνει γιατι ηταν στη ναφθαλινη. Παρολα αυτα σε σχεση με κατι κοστα τον προτιμω. Δεν συζηταω καν για μαλεζα. Προσεφερε ηρεμια. Οπως κ ο γλυκος σε σχεση με τον ολσεν.
Κακοι ημασταν σημερα. Νομιζω τη φοβηθηκαμε περισσοτερο απ οτι επρεπε την κρασνονταρ.
Ο σκονδρας δειχνει γιατι ηταν στη ναφθαλινη. Παρολα αυτα σε σχεση με κατι κοστα τον προτιμω. Δεν συζηταω καν για μαλεζα. Προσεφερε ηρεμια. Οπως κ ο γλυκος σε σχεση με τον ολσεν.
- kataramenos5
Πατε να μας πεθανετε ρε πστ μου?ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ?μια μπαλια δε μπορουμε να αλλάξουμε στα 2 μετρα?
Σαμπο μαλωμενος με τα περιστερια?Ποσα λαθη?ΚΑΚΙΣΤΟΙ ολοι (πλην Στελακου,Γλυκου Μπερμπα) .
Κι ειναι κι ευχαριστημενος ο αλλος που δε μπορουμε να αλλαξουμε 2 μπαλιες μες στη Τουμπα.Θα σκασωω.
Πρωτα η γρια και μετα αυτο.Καλοι μ....ς κι εμεις που τραβιομαστε νυχτιατικα να σας δουμε να τα ξυνετε.
Π@στη θε@@@ριδη(βρισια ειναι) που εστειλες το καθικι ,κακο καρκινο ευχομαι.
Σαμπο μαλωμενος με τα περιστερια?Ποσα λαθη?ΚΑΚΙΣΤΟΙ ολοι (πλην Στελακου,Γλυκου Μπερμπα) .
Κι ειναι κι ευχαριστημενος ο αλλος που δε μπορουμε να αλλαξουμε 2 μπαλιες μες στη Τουμπα.Θα σκασωω.
Πρωτα η γρια και μετα αυτο.Καλοι μ....ς κι εμεις που τραβιομαστε νυχτιατικα να σας δουμε να τα ξυνετε.
Π@στη θε@@@ριδη(βρισια ειναι) που εστειλες το καθικι ,κακο καρκινο ευχομαι.
με τη λογικη που μας δερνει καθε χρονο 15 μεταγραφες θα...ζηταμε.zoomgr έγραψε:δηλαδή πάλι θέλουμε 15 μεταγραφές? ΕΛΕΟΣ
Εγω αποτι φαινεται δε βλεπω καλα τωρα τελευταια.gpap έγραψε: Εσύ τι επιπλέον θετικό είδες?
μερικοί που λέτε γιατί δεν βάζει Μυστακίδη και επιμένει σε Σάμπο.... είναι γιατί είστε επιφανειακοί ΠΑΟΚτσίδες του καφέ... και δεν διαβάζετε καν κανα ρεπορτάζ... έχει εδώ και πόσες μέρες που ο Μυστακίδης είναι τρυματίας...
αλλά γιατι δεν το βάζει ρε γαμώτο? ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
αλλά γιατι δεν το βάζει ρε γαμώτο? ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ