19.Jairo De Macedo da Silva
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
Ωραίος ζογκλέρ ο τύπος...αν και τα ζογκλερικά του παραλίγο να μας βγουν σε καλό.
Με αυτά που είχα γράψει τελικά στην αρχή της χρονιάς για τα νέα αποκτήματα δεν βλέπω να έπεσα κάπου έξω.
Με αυτά που είχα γράψει τελικά στην αρχή της χρονιάς για τα νέα αποκτήματα δεν βλέπω να έπεσα κάπου έξω.
Σπάνια ειμαι τοσο απόλυτα αρνητικός με παιχτη αλλα μ αυτά που εχω δει μεχρι τώρα όχι για ΠΑΟΚ δε κανει, δε ξέρω αν κανει γενικά για Superleague. Και που είδατε ζογκλερικα; Εγω αν δε δω διαβατήριο δε πιστεύω οτι ειναι βραζιλιανος. Δυο κόκκινες εχει πάρει και στις δυο τη πρωτη κίτρινη την εχει φάει για θέατρο. Αστεία πράγματα....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μα καλά, μέχρι πριν αυτό το ματς ήταν μεγάλη παικτούρα και τώρα που έπαιξε παλτό;
Πραγματικα σημερα ηταν παρα πολυ κακος, το μονο που θυμαμαι ειναι να κανει φαουλ και να παιρνει κοκκινη..! Τραγικος το λιγοτερο!
πολύ άναρχος παίχτης. έχει ταλέντο, ειδικά φυσικό, αλλά θέλει να μπει σε καλούπι.
chrisg4 έγραψε:Σπάνια ειμαι τοσο απόλυτα αρνητικός με παιχτη αλλα μ αυτά που εχω δει μεχρι τώρα όχι για ΠΑΟΚ δε κανει, δε ξέρω αν κανει γενικά για Superleague. Και που είδατε ζογκλερικα; Εγω αν δε δω διαβατήριο δε πιστεύω οτι ειναι βραζιλιανος. Δυο κόκκινες εχει πάρει και στις δυο τη πρωτη κίτρινη την εχει φάει για θέατρο. Αστεία πράγματα....
Προσπάθησε να κάνει μπουκες και κράτησε την μπάλα, αυτό εννοώ. Δεν του βγήκαν αυτά που έκανε. Τα είπαμε γι άυτόν είναι παίκτης μονοκόματος. εβαλε πολλά γκολ στην Σλοβακία αλλά προφανώς αυτό δεν σημαίνει και πολλά γιατί στην Σλοβακία ο Σάμπο ήταν από τους καλύτερους.
Στρεχε σα σκυλι, μαρκαρε, προσπαθουσε, το ηθελε πολυ φαινοταν αλλα απο ουσια μηδεν.
Νταξει παιδια, στην τρεντσιν επαιζε, και κυριως απ΄τον ασβεστη εκανε ο,τι εκανε..
Φαινεται δυσκολο να προσαρμοστει σε θεση all around δευτερος επιθετικος, δυστυχως..
Αλλα με ελαχιστα παιχνιδια, χωρις αγωνιστικο ρυθμο, δε μπορουμε να κανουμε ολοκληρωτικες κρισεις...
Παντως εγω τον περιμενω διακαως στο 4-1-2-3, στα φτερα με μακ (γκαρι)..
Αλλα θελει πολυυυ δουλεια either way...
Φαινεται δυσκολο να προσαρμοστει σε θεση all around δευτερος επιθετικος, δυστυχως..
Αλλα με ελαχιστα παιχνιδια, χωρις αγωνιστικο ρυθμο, δε μπορουμε να κανουμε ολοκληρωτικες κρισεις...
Παντως εγω τον περιμενω διακαως στο 4-1-2-3, στα φτερα με μακ (γκαρι)..
Αλλα θελει πολυυυ δουλεια either way...
Εγω σας λεω οτι με τον μονο παιχτη που δε θα είχαν προβλημα στο ενας πρως ενας τα μπακ μας θα ήταν ο Ζαιρο
.

Εχει αθλητικα προσοντα αλλα ειναι ποδοσφαιριστης νοοτροπιας 5χ5 και φαινεται στις περισσοτερες εμφανισεις του.Κριμα για τον ιδιο και κατα συνεπεια και για μας
Ολοι οι παικτες που πήραμε εχουν καποια καλα στοιχεία και πολλα κουσούρια
Αυτο το ξέραμε και πριν τους γνωρίσουμε η μαλλον το περιμέναμε
Κποι θα δουλέψουν σουλουπωθπυν κλπ κπ οχι αλλα η μάζωξη που καναμε ήταν συνειδητή
Βλεπω περισσοτερο αθλητικά προσόντα παρα τεχνικά και δυσκολία να βρει θεςη στην ομαδα
Αυτο το ξέραμε και πριν τους γνωρίσουμε η μαλλον το περιμέναμε
Κποι θα δουλέψουν σουλουπωθπυν κλπ κπ οχι αλλα η μάζωξη που καναμε ήταν συνειδητή
Βλεπω περισσοτερο αθλητικά προσόντα παρα τεχνικά και δυσκολία να βρει θεςη στην ομαδα
- PAOK_NORTH_ARMY
Κάκιστος για να μη πω τίποτα παραπάνω. Τσαλιμάκια χωρίς ουσία, θεατρινισμοί που δε ταιριάζουν σε παίχτη του ΠΑΟΚ. Στον γαύρο αν έπαιζε, θα έκανε σπουδαία καριέρα. Δεύτερη φορά που παίζει βασικός και αποβάλλεται πάλι και δεύτερη φορά που ξαναπαίρνει κάρτα για θέατρο.