Π.Α.Ο.Κ. - Krasnodar Πέμπτη 22/10/2015 22:05 Ote Sport 2
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Krasnodar Πέμπτη 22/10/2015 22:05 Ote Sport 2
ο Μαλεζας ειναι καλος και εχει δωσει την σοβαροτητα που ελειπε...
ο Κοστα παλι ειαι απο τους χειροτερους
κεντρο δεν υπαρχει ενψ και μπροστα ειμαστε ανυπαρκτοι...
αλλαγες
μπερμπατοφ
τζιολης
μακ
εξω
κλαους
σαμπο
ζαιρο
ο Κοστα παλι ειαι απο τους χειροτερους
κεντρο δεν υπαρχει ενψ και μπροστα ειμαστε ανυπαρκτοι...
αλλαγες
μπερμπατοφ
τζιολης
μακ
εξω
κλαους
σαμπο
ζαιρο
Κριμα για πελκα ζαιρο που φαινονται χαμενοι..
Σαμπο ελαχιστη ουσια,ατελειωτο παραλληλο ποδοσφαιρο..
Μονο ο γκαρι φαινεται να τοχει σημερα και αυτος χωρις καποιος να τον ντουμπλαρει για να συνδυαστει μαζι του, χανεται αναμεσα σε 3 παίκτες..
Πιστευω οτι ο μακ στα δεξια για 25 λεπτα θα κανει αρκετα ρηγματα με τη φρεσκαδα του..
Πετρο αστις χαζες υπερβολές, κανεις δεν ελεγε οτι θαναι χαλια ο σκονδρας, απλα φοβο οτι θα σκασει σε μια τερμα απαιτητικη θεση..ας μην επιβεβαιωθει αυτο στο β ημιχρονο...
Εν ολίγοις με μπερμπα μακ για ενα τεταρτακι,θα τους κανουμε την κηδεια..
Κεντρο θελει φρεσκα πόδια ειτε αντι σαμπο ειτε πελκα..
Πααααααμε
Σαμπο ελαχιστη ουσια,ατελειωτο παραλληλο ποδοσφαιρο..
Μονο ο γκαρι φαινεται να τοχει σημερα και αυτος χωρις καποιος να τον ντουμπλαρει για να συνδυαστει μαζι του, χανεται αναμεσα σε 3 παίκτες..
Πιστευω οτι ο μακ στα δεξια για 25 λεπτα θα κανει αρκετα ρηγματα με τη φρεσκαδα του..
Πετρο αστις χαζες υπερβολές, κανεις δεν ελεγε οτι θαναι χαλια ο σκονδρας, απλα φοβο οτι θα σκασει σε μια τερμα απαιτητικη θεση..ας μην επιβεβαιωθει αυτο στο β ημιχρονο...
Εν ολίγοις με μπερμπα μακ για ενα τεταρτακι,θα τους κανουμε την κηδεια..
Κεντρο θελει φρεσκα πόδια ειτε αντι σαμπο ειτε πελκα..
Πααααααμε
39-26 οι μονομαχίες και 15-3 οι κερδισμένες κεφαλιές, 42-58η κατοχή
Ζάιρο έτσι και έτσι, ο Κλάους κακός, μπορούσε να βγάλει 2 μπαλιές καλύτερα, ειδικά τη μια στο σάμπο που είχε αρχίσει να φεύγει μπροστά και του την έδωσε πισω...
επίσης σάμπο αμα παρατηρήσετε, μέχρι το 30 που άρχισε λίγο να πέφτει, είχε τις περισσότερες προσπάθειες για κάθετες, άσχετα αν δεν έχουν περάσει...
μ΄αρέσει και μάλλον για αυτό και ο μπερμπα και ο τουντορ ολο μαζί του ασχολούνται. κράζεις; θαυμάζεις.
επίσης σάμπο αμα παρατηρήσετε, μέχρι το 30 που άρχισε λίγο να πέφτει, είχε τις περισσότερες προσπάθειες για κάθετες, άσχετα αν δεν έχουν περάσει...
μ΄αρέσει και μάλλον για αυτό και ο μπερμπα και ο τουντορ ολο μαζί του ασχολούνται. κράζεις; θαυμάζεις.
Φαινεται ματς που θα κριθει στο γκολ, αν μπει καποιο.
Τι έκανε ο Γκαρυ και φαίνεται να το "χει"...μαλλον αλλο ματς βλέπουμε.
Simba, μη με βάλεις να ψάχνω σχόλια που λένε Σκόνδρας σαν full back δε θα είσαι καλός Δεν υπάρχει κτλ γιατί βαριέμαι
Καμιά υπερβολή, και ενώ μ'αρέσει σαν παίχτης τον περίμενα Πολύ κακό στα δεξιά και γω. Χαζή μάλιστα, οκ, ξέρω ξέρω ενωτικό μήνυμα
Καμιά υπερβολή, και ενώ μ'αρέσει σαν παίχτης τον περίμενα Πολύ κακό στα δεξιά και γω. Χαζή μάλιστα, οκ, ξέρω ξέρω ενωτικό μήνυμα
το εχει, αλλα δεν του βγαινουν οι φασεις, ειναι και βαρυ το γηπεδο δεν εχει δυνατοτητα να το παει στο ατου του την ταχυτητα...
Του Γκάρι δε του Έχει βγει ούτε μια πάσα
Αν μιλας για δικο μου σχολιο και να ψαξεις, δε θα βρεις..pgetsos έγραψε:Simba, μη με βάλεις να ψάχνω σχόλια που λένε Σκόνδρας σαν full back δε θα είσαι καλός Δεν υπάρχει κτλ γιατί βαριέμαι
Και ναι υπερβολη, γιατι εσυ χρησιμοποίησες τη λεξη χαλια
Αιντε ματσακι εχουμε
- hasio_john
Δεν είπα για δικό σου αλλά Γενικά στο φόρουμ, και από αρκετούς τουλάχιστονsimba έγραψε:Αν μιλας για δικο μου σχολιο και να ψαξεις, δε θα βρεις..pgetsos έγραψε:Simba, μη με βάλεις να ψάχνω σχόλια που λένε Σκόνδρας σαν full back δε θα είσαι καλός Δεν υπάρχει κτλ γιατί βαριέμαι
Και ναι υπερβολη, γιατι εσυ χρησιμοποίησες τη λεξη χαλια![]()
Αιντε ματσακι εχουμε
Τεσπα... Γλύκο γερά τη μπάλα, μη καρδιοχτυπούμε χωρίς λόγο...
Btw αλλαγή Βίτορ Λέοβατς, δε το ανέφερε νομίζω κανείς
Ακόμα δεν βγήκε ο Πέλκας; Τι περιμένουμε...