Παράπονα για το Paokmania
RE SIS KOULARETE RE ELEOS AN EINAI DINATON ................................ KOSTA ADERFE O STALION DEN TO ENOOUSE ETSI OPOS ESI TO NOMIZIS GIATI SAN ADMIN EXI TIN DINATOTIA NA DI KAI POST POU ISOS DEN EXIS DI KAI KAPIA APO AFTA EMPERIEXAN KAPIA POLLI BARIA BRISIDIA KAI SE AFTOUS APEFTHINOTAN . KAI OXI GENIKOTERA KAII STIN TELIKI AQFTO POU XRIAZETE EINAI IREMIA KAI OXI PERISOTEROS EKNEBRIZMOS.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Re: ΗΡΕΜΙΑ!
Απορώ σε τι αναφέρεσαι. Στο topic που κλείδωσες το 95% και βάλε τον posts ήταν καλογραμμένα σχεδόν χωρίς καμια βρισιά. το ότι η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι δεν είναι λόγος για να κλειδώσεις ένα topic, όσο και αν έχεις το δικαίωμα να το κανεις.Stallion έγραψε:
το ποστ το κλείδωσα εγώ γιατι παρ'όλες τις διαγραφές, η ατμόσφαιρα εξακολουθουσε να μυρίζει μπαρούτι.
ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΑΠΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΟΝΤΣ ΚΑΙ ΑΝΤΜΙΝΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ...
- trelogiatros
Πολυφωνία και σεβασμός σε κάθε άποψη, γιατί δεν θέλουμε να καταλήξουμε σαν τους αρειανούς όπου όποιος διαφωνεί με την γραμμή της πλειοψηφίας ή του συνδέσμου θεωρείται ξένο σώμα, εξοστρακίζεται και λιθοβολείται.
Η τεράστια ποικιλία απόψεων στον λαό του ΠΑΟΚ μπορεί ώρες-ώρες να κουράζει, ιδιαίτερα όταν κάποιες από τις απόψεις αυτές είναι ακραίες, παράλογες και αβάσιμα τεκμηριωμένες (ένα καλό παράδειγμα είναι αυτή του άρθρου), αλλά γι αυτό γουστάρω που είμαι ΠΑΟΚτσής και ελεύθερα σκεπτόμενος, και όχι αρειανός, γαύρος ή άλλο ρομποτάκι.
Η τεράστια ποικιλία απόψεων στον λαό του ΠΑΟΚ μπορεί ώρες-ώρες να κουράζει, ιδιαίτερα όταν κάποιες από τις απόψεις αυτές είναι ακραίες, παράλογες και αβάσιμα τεκμηριωμένες (ένα καλό παράδειγμα είναι αυτή του άρθρου), αλλά γι αυτό γουστάρω που είμαι ΠΑΟΚτσής και ελεύθερα σκεπτόμενος, και όχι αρειανός, γαύρος ή άλλο ρομποτάκι.
Αλεκακιους εχει να κανει με την γενικοτερη αντιληψη. Πρωτη φορα συμβαινει αυτο απο τοτε που ειμαι μελος - κανα 6μηνο νομιζω- και δεν εχει να κανει με το αρθρο αυτο καθε αυτο και τον Σταλιον συγκεκριμενα. Οταν σε μια μικρογραφια της κοινωνιας με 10.000 μελη εκ των οποιων τα 5000 να ειναι ενεργα, ον λαιν να ειναι τα 500 και τα 200 απο αυτα ζητουν να κατεβει το αρθρο, τοτε πως να εχω αλλες απαιτησεις?
Πως να εχω απαιτηση να μην πληρωνω την ΕΡΤ μεσω ΔΕΗ οταν σε ενα σαιτ που ζει χαρη σε μενα και σενα και τα υπολοιπα μελη, καποιοι μας γραφουν κανονικα?
Πως να εχω την απαιτηση να αλλαξουν οι νομοι και τα μετρα ή ακομα και η γενικοτερη κατασταση στο ποδοσφαιρο οταν καποιο με γραφουν κανονικα?
Το θεμα ειναι γενικο και κατα την ταπεινη μου αποψη θα δειξει κατα ποσο σε θεωρουν κομματι του σαιτ ή ενα απλο μελος. Καλο θα κανει η αντιπαραθεση. Καποια στιγμη θα ερχοταν. Το θεμα ειναι να υπαρχει αλληλοσεβασμος ωστε να ξεπεραστει η κριση.
Πως να εχω απαιτηση να μην πληρωνω την ΕΡΤ μεσω ΔΕΗ οταν σε ενα σαιτ που ζει χαρη σε μενα και σενα και τα υπολοιπα μελη, καποιοι μας γραφουν κανονικα?
Πως να εχω την απαιτηση να αλλαξουν οι νομοι και τα μετρα ή ακομα και η γενικοτερη κατασταση στο ποδοσφαιρο οταν καποιο με γραφουν κανονικα?
Το θεμα ειναι γενικο και κατα την ταπεινη μου αποψη θα δειξει κατα ποσο σε θεωρουν κομματι του σαιτ ή ενα απλο μελος. Καλο θα κανει η αντιπαραθεση. Καποια στιγμη θα ερχοταν. Το θεμα ειναι να υπαρχει αλληλοσεβασμος ωστε να ξεπεραστει η κριση.
Nαι ρε παιδιά για καθίστε καλά..συμφωνώ απόλυτα με Κώστα και όσα γράφει παραπάνω..τι θα πει διαγραφή..ναι εσείς το κάνατε το σαιτ και μπράβο σας..αλλά στο ότι φτάσατε στο σημείο να είστε στις πρώτες αν όχι στην πρώτη θέση στα αθλητικά σαιτ αυτό οφείλεται σε όλους αυτός που γράφουν εδώ και περνάν ατελείωτες ώρες κάθε μέρα.και το ευχαριστώ είναι να τους λέτε ότι θα κάνετε διαγραφές...όχι μεγάλο λάθος σας..πιστεύω οφείλεται μία μεγάλη συγνώμη σε όλους..!!!!kostask4 έγραψε:Για ποιο λογο αδερφεδ σταλιον να γινουν διαγραφες μελων? Σαν απειλη ακουστηκε αυτο και δεν τις γουσταρω καθ ολου τις απειλες. Απο κανεναν και οχι μονο απο σενα. Θα διαγραψεις καποιον επειδη ειναι αντιθετος με μια γνωμη. Οσο σεβαστη ειναι η γνωμη του Μηχανικου για σενα τοσο σεβαστη θα πρεπει να ειναι και η δικια μας. Ή μηπως δεν εχεις ξαναακουσει τη λεξη μ@λ@κ@ς? ΄Οταν τον παμποριδη τον βριζαμε μετα το ματς με τον Ηρακλη, θυμασαι τι του συραμε? Ακομα και μοντς και αντμινς. Εκει δεν ειδα την ιδια ευθυξια οπως σημερα.
Και αν ειστε μαγκες και διαγραφετε μελη, τοτε δειξτε τη μαγκια σας διαγραφοντας ολα τα μελη που διαφωνουν. Εκει να σε δω
Δεν μπορώ να το πιστέψω οτί από ένα $$%%^@ άρθρο (που από την αρχή αποδοκιμάστηκε έπρεπε να μεταφερθεί και να μην παραμείνει στην κεντρική σελίδα) αυτή την στιγμή καταφέρατε να χαλάσετε αυτό το καλό κλίμα που επικρατούσε αυτό τον καιρό. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
ΥΓ: Είναι κρίμα να χαλάσει έτσι αυτή η παρέα που δημιουργήθηκε.
ΥΓ: Είναι κρίμα να χαλάσει έτσι αυτή η παρέα που δημιουργήθηκε.
- PAOK_NORTH_ARMY
ρε σεις ποιος κωνσταντίνου τώρα, οι άλλη στη "πρώτη γραμμή" μας προσβάλλουν επί 5 λεπτά λέγοντας απίστευτα πράγματα (όπως πχ ότι θα φάμε 4 και θα κλαίμε), ο άλλος ακολουθώντας τι παράδοση φέτος πριν από κάθε ντέρμπι βγάζει και επενδυτες, και εδώ αντί να ασχολούμαστε με αυτά ασχολούμαστε με το ποιον θα banaroume και ποιον θα σβήσουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τρί 11 Νοέμ 2008, 18:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εάν δεν υπήρχαν τα άτομα σαν το Μηχανικό και σαν τον Στάλλιον, όλοι μας π@π@ρια θα λέγαμε τώρα..
Αντί να λέμε ευχαριστώ στα παιδιά που μας προσφέρουν τη δυνατότητα να μιλάμε 10 χιλιάδες άνθρωποι εδώ μέσα, τους θάβουμε επειδή τόλμησαν να πουν κάτι, που συμφωνώ, δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο όσων ασχολούνται με το σάιτ..
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ..
Αντί να λέμε ευχαριστώ στα παιδιά που μας προσφέρουν τη δυνατότητα να μιλάμε 10 χιλιάδες άνθρωποι εδώ μέσα, τους θάβουμε επειδή τόλμησαν να πουν κάτι, που συμφωνώ, δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο όσων ασχολούνται με το σάιτ..
- trelogiatros
Φρη, αδερφέ ως συνήθως συμφωνώ με τις απόψεις σου και συμφωνώ και τώρα!free4 έγραψε:Εάν δεν υπήρχαν τα άτομα σαν το Μηχανικό και σαν τον Στάλλιον, όλοι μας π@π@ρια θα λέγαμε τώρα..
Η ευγνωμοσύνη των ΠΑΟΚτσήδων για τα αναμφισβήτιτα επιτεύγματα αυτού του site και των συντελεστών του δεν πρέπει να αλλάζει από τέτοια συμβάντα.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι προσωπικά ανέχομαι να βγαίνει ο κάθε μαϊντανός και να πετάει μια άκυρη γνώμη και να την παρουσιάζει ως γνώμη ολόκληρου του site, δηλαδή ως γνώμη 10χιλιάδων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου και εμού. Εκεί είναι που συγχίζομαι.
Όπως λες σωστά, Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ
και όπως είπαν σωστά τ αδέρφια πιο πριν, θα πρεπε να ασχολούμαστε με πιο φλέγοντα ζητήματα πριν από ένα τόσο σημαντικό ματς
ΕΤΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ
Τελικα οι αγωνες παντοτε εχουν αποτελεσμα αν και τις περισσοτερες φορες περνει καιρο μεχρι να πετυχεις τον σκοπο σου και ο οπαδος του ΠΑΟΚ το ξερει καλα, και δεν περνει χαμπαρι.
Μετα την οργισμενη αντιδραση της μεγαλης πλειοψηφιας του PAOKMANIA το αρθρο του μηχανικου κατεβηκε.
ΡΕ μηχανικε αν δεν μπορεις κανε κανενα service και ασε να κανει σχολια καποιος που μπορει, δεν ειμαστε ολοι ιδιοι σε αυτον τον κοσμο.

Μετα την οργισμενη αντιδραση της μεγαλης πλειοψηφιας του PAOKMANIA το αρθρο του μηχανικου κατεβηκε.
ΡΕ μηχανικε αν δεν μπορεις κανε κανενα service και ασε να κανει σχολια καποιος που μπορει, δεν ειμαστε ολοι ιδιοι σε αυτον τον κοσμο.

ακριβώς αυτό έκανε λέγοντας το paokmania τολμάει και γραφει , . και σε αυτό το σημείο είναι η αντίδραση τον περισσοτερων .όχι στο ότι είπε τι γνώμη του, και πολύ καλά έκανε που είπε τι γνώμη του.1)η αποψη του ειναι σεβαστη, αλλωστε υπογραφει ως μηχανικος και οχι ως admin ή παοκμανια (αν υπεγραφε ως παοκμανια, το παιρνει ενας εγκαθετος και το τεντωνει οπως θελει με την συνυπογραφη των 11000 μελων του)
και εγώ προσωπικά δε θα είχα κανένα πρόβλημα αν όλοι οι admin του paokmania συμφωνούσαν με αυτήν τι τοποθέτηση (εξάλλου το site δικό τους είναι ότι θέλουν το κάνουν, μπορούν να γραφουν σαν paokmania είτε εμείς συμφωνούμε είτε όχι. δεν θα τους πούμε εμείς πια να είναι η άποψη τους) αλλα από ότι φαίνεται από το stallion , όλοι οι admin του paokmania δεν συμφωνούσαν με το συγκεκριμένο άρθρο
Φιλε Diniko, η οργή κυρίως ξέσπασε γιατί αρχικά είχε γραφτεί ως υπότιτλος: "Το Paokmania τολμά να πει τη γνώμη του". Αυτό στη συνεχεια σβήστηκε. Όπως σβήστηκαν και πολλά post (και δικό μου) που ΔΕΝ περιειχαν βρισιές ή προσβολές!! Ας το έγραφε στο forum ο Μηχανικός.diniko80 έγραψε:ευτυχως απουσιαζα ολη τη μερα , αλλα μπηκα στο κλιμα....διαβασα φυσικα και το αρθρο του μηχανικου (|συναδελφου)....
1)η αποψη του ειναι σεβαστη, αλλωστε υπογραφει ως μηχανικος και οχι ως admin ή παοκμανια (αν υπεγραφε ως παοκμανια, το παιρνει ενας εγκαθετος και το τεντωνει οπως θελει με την συνυπογραφη των 11000 μελων του)
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
Εγώ σταματώ εδώ γιατί πραγματικά βράζω ακόμη και μπορεί να εκτραπώ...