Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από eorptol »

RoMaN έγραψε:Εικόνα
χχαχαχαχα ωραιος
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ιβάν είσαι !!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ron-swanson έγραψε:
Α ρε Ιβαν, επρεπε να μπεις τοτε που ειχαμε την ομαδα του Σαντος. Εκει με Παμπλο, με Ζλαταν, με Βιειρινια, με Κοντρερας θα ειχες καυλωσει 10 φορες παραπανω. Πρεπει να ζησει κι ο Ιβαν μια βραδια σαν κι αυτην στην Πολη.
Πω πω φιλε, δεν υπηρχε περιπτωση να χαθει τιτλος σε μια τριετια εαν εμπαινε με σαντος και εκεινο το ροστερ
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ελα ομως που δεν ειχε δευτερο ........σακακι.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Νομίζω ότι θα χάσουμε σήμερα και όσον αφορά τον βάζελο είναι πολύ μακριά, αλλά.
Σε περίπτωση που στραβώσει και το κυριακάτικο θα ήθελα να δω μια ηγετική παρέμβαση
ουσιαστικής στήριξης στους ανθρώπους που τρέχουν το φετινό (σε βάθος τριετίας) σχέδιο
γιατί η υποσχόμενη ''στήριξη στις στραβές'' έχω την αίσθηση ότι εξαντλείται με γοργούς ρυθμούς
άσχετα με τις καλοκαιρινές εξαγγελίες του λαού περί επιστροφής κάβλας. Δεν έχω το αυτί μου στο χώμα, όπως οι Ινδιάνοι, μια εκτίμηση κάνω (ελπίζω λανθασμένη) της περιρέουσας κατάτστασης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φοίνικας την Πέμ 22 Οκτ 2015, 09:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ψυχολογία στα τάρταρα ο Φοίνικας!

Όχι μόνο δεν χάνουμε, αλλά θα κερδίσουμε έστω και δύσκολα. Ούτε καλύτεροι είναι από τους Γερμανούς ούτε καμιά υπερομάδα.

ΠΑΟΚ, ρεεεε...

Και γήπεδο όσοι μπορούμε! Όποιος είναι από ζάχαρη ας κάτσει στον καναπέ του!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Γιατι τοση απαισιοδοξια ρε φοινικα;
Νομιζεις οτι σημερα θα χασουμε και οτι την κυριακη ερχεται η γκελα,ειλικρινα δε μπορω να το καταλαβω.
Ειναι τοσο κακη η ομαδα στα ματια σου και τοσο καλοι οι δυο αντιπαλοι που μεσα στη τουμπα μας εχουν;
Ξερω τι θα απαντησεις μη το κανεις,απλα δε βρισκω το λογο αυτου του ποσταρισματος σου.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Φοίνικας έγραψε:Νομίζω ότι θα χάσουμε σήμερα και όσον αφορά τον βάζελο είναι πολύ μακριά, αλλά.
Σε περίπτωση που στραβώσει και το κυριακάτικο θα ήθελα να δω μια ηγετική παρέμβαση
ουσιαστικής στήριξης στους ανθρώπους που τρέχουν το φετινό (σε βάθος τριετίας) σχέδιο
γιατί η υποσχόμενη ''στήριξη στις στραβές'' έχω την αίσθηση ότι εξαντλείται με γοργούς ρυθμούς
άσχετα με τις καλοκαιρινές εξαγγελίες του λαού περί επιστροφής κάβλας. Δεν έχω το αυτί μου στο χώμα, όπως οι Ινδιάνοι, μια εκτίμηση κάνω (ελπίζω λανθασμένη) της περιρέουσας κατάτστασης.
Εγω που ειδα χθες τον Φρανκ να τρώει στη σοφούλη με τη γυναίκα, δε με φάνηκε να συμμερίζεται το άγχος σου Φοινικα! Χαλαρουίτα φάνηκε, ήπιε και το κρασάκι του, ΚΥΡΙΟΣ και χαμογελαστός.

Δε ξέρω αν σε παρηγορει ότι ο Φρανκ ειναι χαλαρός, μονο αυτο έχω να προσφέρω :pano:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ολοι χαλαρουίτες είναι, για τα μάτια του κόσμου γίνεται το τζέρτζελο. Δηλαδή πόσον ύπνο να χάνει ο Σαββίδης μετά από 4 χρόνια ενασχόλησης με τον ΠΑΟΚ; Το πολύ πολύ να αλλάξει ο προπονητής, όλο και κάποιον θα βρει ο Φρανκ.
Δεν ξέρω, μου φαίνεται περίεργο στην συνέντευξη τύπου να λες "θα παίξω μ'αυτούς και αυτούς" συγκεκριμένα χωρίς να κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου προς τον αντίπαλο προπονητή.
Είναι δύο παιγνίδια στα οποία πραγματικά δεν ξέρουμε τι θα συμβεί οπότε θα έχει ενδιαφέρον, τόσο τα παιγνίδια καθ'αυτά όσο και τι θα συμβει στη συνέχεια. Επίσης βγαίνει ότι ο Τούντορ δεν εμπιστεύεται τον Γλύκο αλλά θα παίξει γιατί δεχεται πίεση από άνωθεν; Ενδιαφέρον...
Οπως και να χει κοντινή γιορτή, θα δούμε. Η Κράσνονταρ δεν φαίνεται να είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά ο Σαββίδης σίγουρα δεν θα θέλει να χάσει από Ρωσική ομάδα.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4

Δημοσίευση από ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 »

Ρε παιδιά !! Γιατί να μην χάνει τον ύπνο του ο Σαββίδης ; Επειδή έχει λεφτά και θα
παρηγορηθεί μ'αυτά ; Τι τα κάνουν οι άνθρωποι τα λεφτά ; Τι αγοράζουν μ'αυτά ;
Τα χρήματα είναι ένα ανταλλακτήριο.Με τι τα ανταλλάσουν ;
Αφού καλύψουν τις βιοποριστικές ανάγκες, τα ανταλλάσουν με ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
Και το συναίσθημα στο οποίο επενδύει ο Σαββίδης είναι ο ΠΑΟΚ!!!

Από την πρόσφατη συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη:
"Μια φορά, ο Φρανκ μού είπε μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα φράση. "Το ποδόσφαιρο είναι συναισθήματα
και οφείλουμε να το κατανοήσουμε". Του απάντησα "πάρα πολύ σωστά. Και εγώ έχω συναισθήματα.Έχω
δικαίωμα να επενδύω σε αυτά;". Μου απαντάει "βεβαίως". Λέω "πολύ καλά, φέρτε μου τον Μπερμπάτοφ".

"Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά η αδυναμία μου. Είναι αδυναμία όλης της οικογένειας. Είναι η περηφάνια μας."
"Ξέρετε, όλη μου η οικογένεια είναι άρρωστη με τον ΠΑΟΚ."
"...όταν χάνει ο ΠΑΟΚ αρρωσταίνω."

"Εγώ μπορώ να πω ότι το πιο βολικό, το πιο οικείο συναίσθημα που νιώθω είναι στην Τούμπα.
Εκεί ακριβώς αισθάνομαι ότι υπάρχει αυτή η ενέργεια, αυτό το πνεύμα που είναι κοντά σε μένα."

"Εγώ με κάθε σημείο του σώματός μου αισθάνομαι την Τούμπα. Αν μιλάμε για το γκρέμισμα,
για την ολική κατάρρευση της Τούμπας, τότε δεν μιλάμε για μένα. Αν μιλάμε για την ανακαίνιση,
τότε είναι για μένα. Αυτό σκέφτομαι. Εδώ, για ακόμα μια φορά θα πω για τη γυναίκα μου, που
πάντα μου λέει στην Τούμπα όταν ο καιρός δεν είναι καλός «δες βρέχει και ο κόσμος βρέχεται.
Πρέπει να κάνεις κάτι». Γι' αυτό μου είναι εύκολο να επενδύω στον ΠΑΟΚ. Κανείς στο σπίτι δεν
μου λέει γιατί ξοδεύεις λεφτά για τον ΠΑΟΚ. Μου λένε γιατί επενδύεις λίγα».

"Έπρεπε να πάρω ακόμα έναν παίκτη". Αισθανόμουν περίεργα, σαν να είχαμε ξεγελάσει αυτούς
τους ανθρώπους που ήρθαν και συμπαραστάθηκαν με τέτοιο τρόπο. Δεν τους ικανοποιήσαμε.
Όταν λοιπόν, είναι το γήπεδο γεμάτο οι άνθρωποι αυτοί σε γεμίζουν με την ευθύνη. Για αυτό που
έκαναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, για τη συμπαράστασή τους, θα δουν το δικό μου ευχαριστώ
σε αυτούς τον Ιανουάριο».

Ε λοπόν όταν ο ΠΑΟΚ χάνει, αυτός ο άνθρωπος και αρρωσταίνει και χάνει τον ύπνο του.
ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙ.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 έγραψε:Ρε παιδιά !! Γιατί να μην χάνει τον ύπνο του ο Σαββίδης ; Επειδή έχει λεφτά και θα
παρηγορηθεί μ'αυτά ; Τι τα κάνουν οι άνθρωποι τα λεφτά ; Τι αγοράζουν μ'αυτά ;
Τα χρήματα είναι ένα ανταλλακτήριο.Με τι τα ανταλλάσουν ;
Αφού καλύψουν τις βιοποριστικές ανάγκες, τα ανταλλάσουν με ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
Και το συναίσθημα στο οποίο επενδύει ο Σαββίδης είναι ο ΠΑΟΚ!!!

Από την πρόσφατη συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη:
"Μια φορά, ο Φρανκ μού είπε μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα φράση. "Το ποδόσφαιρο είναι συναισθήματα
και οφείλουμε να το κατανοήσουμε". Του απάντησα "πάρα πολύ σωστά. Και εγώ έχω συναισθήματα.Έχω
δικαίωμα να επενδύω σε αυτά;". Μου απαντάει "βεβαίως". Λέω "πολύ καλά, φέρτε μου τον Μπερμπάτοφ".

"Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά η αδυναμία μου. Είναι αδυναμία όλης της οικογένειας. Είναι η περηφάνια μας."
"Ξέρετε, όλη μου η οικογένεια είναι άρρωστη με τον ΠΑΟΚ."
"...όταν χάνει ο ΠΑΟΚ αρρωσταίνω."

"Εγώ μπορώ να πω ότι το πιο βολικό, το πιο οικείο συναίσθημα που νιώθω είναι στην Τούμπα.
Εκεί ακριβώς αισθάνομαι ότι υπάρχει αυτή η ενέργεια, αυτό το πνεύμα που είναι κοντά σε μένα."

"Εγώ με κάθε σημείο του σώματός μου αισθάνομαι την Τούμπα. Αν μιλάμε για το γκρέμισμα,
για την ολική κατάρρευση της Τούμπας, τότε δεν μιλάμε για μένα. Αν μιλάμε για την ανακαίνιση,
τότε είναι για μένα. Αυτό σκέφτομαι. Εδώ, για ακόμα μια φορά θα πω για τη γυναίκα μου, που
πάντα μου λέει στην Τούμπα όταν ο καιρός δεν είναι καλός «δες βρέχει και ο κόσμος βρέχεται.
Πρέπει να κάνεις κάτι». Γι' αυτό μου είναι εύκολο να επενδύω στον ΠΑΟΚ. Κανείς στο σπίτι δεν
μου λέει γιατί ξοδεύεις λεφτά για τον ΠΑΟΚ. Μου λένε γιατί επενδύεις λίγα».

"Έπρεπε να πάρω ακόμα έναν παίκτη". Αισθανόμουν περίεργα, σαν να είχαμε ξεγελάσει αυτούς
τους ανθρώπους που ήρθαν και συμπαραστάθηκαν με τέτοιο τρόπο. Δεν τους ικανοποιήσαμε.
Όταν λοιπόν, είναι το γήπεδο γεμάτο οι άνθρωποι αυτοί σε γεμίζουν με την ευθύνη. Για αυτό που
έκαναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, για τη συμπαράστασή τους, θα δουν το δικό μου ευχαριστώ
σε αυτούς τον Ιανουάριο».

Ε λοπόν όταν ο ΠΑΟΚ χάνει, αυτός ο άνθρωπος και αρρωσταίνει και χάνει τον ύπνο του.
ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙ.
Αδελφέ, βγάζεις όλη την ουσία του θέματος!!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έχω φάει τον τόπο (Facebook) να βρω σε ποιο τμήμα έδωσε 10.000 ευρώ ο Σαββίδης πολύ πρόσφατα... Γυναικείο, αν δεν κάνω λάθος... Όταν το είδα ήμουν έξω και δεν το συγκράτησα..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

20,000 στο γυναικειο χαντ μπωλ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπράβο eorptol, ευχαριστώ πολύ! Δεν προβλήθηκε νομίζω πολύ και κακώς... 20.000 ευρώ για γυναικείο χάντμπολ παίζει να είναι το budget όλου του πρωταθλήματος...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μα ειναι τωρα το φαβορι η ομαδα και ειπανε πολλες φορες ευχαριστω και ο εφορος και η προπονητρια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”