25.Robin Olsen

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sal

Re: 25.Robin Olsen

Δημοσίευση από sal »

Εικόνα

Ο Φρανκ εξηγει τι ειδε στον Ολσεν πριν τον αγορασουμε
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παραβλέπω τα σεντόνια και το μόνο που μπορώ να πω είναι το προφανές.

πάτα στο γουγλ.

εννοια σπρώχνω (sic).

έννοια τραβάω.

έννοια παραποιώ.

και πες μου αν είναι εντός κανόνων ή όχι. γιατί θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά που ξέρουμε εδω πέρα.

ναι, να κερδίσει χώρο παίρνοντας έγκαιρα θέση, ή στην έξοδο/άλμα να χρησιμοποιήσει αγκώνα ή γόνατο για να προστατευτεί μπορεί να το κάνει. Επίσης μπορεί στο άλμα να "καβαλήσει" κάποιον αρκεί να έχει στόχο τη μπάλα ή αυτή να είναι στην κατοχή του. αλλά για αυτό υπάρχει και ο κανονισμός που λέει περι επαφής στον τερματοφύλακα. γιατί αλλιώς εκει μέσα θα γίνει βιετνάμ. δεν υπάρχει πιο απλό.

στο προχθεσινό με λίγα λόγια, εγώ βλέπω φάουλ και αλλοίωση αποτελέσματος. εσύ δες γκαφα όλσεν, δεν με νοιάζει. δεν τα έχω με εσένα, με τον κουκουλάκη τα έχω.

και το πιο απλό. απάντησε στο ερώτημα τι θα γίνει, αν γύρω απο το τέρμα σε ένα κόρνερ, στήσω 5 άτομα που δεν κουνιούνται ούτε με σφαίρα. και το στείλω απευθείας και το τέρμα δεν μπορεί να κινηθεί αλλά πέσει πάνω στους παίχτες. είναι φαουλ; οχι. άρα ας το κάνουμε. σωστά; τόσα χρόνια απορώ πως δεν το σκέφτηκαν... :lol:

τώρα, για να μην το τυραννάμε γιατί σε ενα μήνα περίπου θα είναι πάλι βασικός, παίζει δεν παίζει καλά ο γλύκος. αυτό άλλωστε φανέρωσε και η γλώσσα του σώματος του Τούντορ και εύκολα μπορεί κανείς να κατανοήσει ότι αποδέκτης του ότι είναι πρώτος τερμάρης ήταν η ψυχολογία του Γλύκου και ο εγωισμός του όλσεν. η απάντηση ήταν έτοιμη και περίμεναν την ερώτηση ;) .εκτός αν ο γλυκός γίνει ο νικοπολιδης του ΠΑΟΚ κάτι που μακάρι να γίνει γιατί έτσι μόνο η ομαδα κερδιζει...

υγ: όσο για την "ατολμία", "φόβο"... ψυχολογία είναι. έχω δεί ανθρώπους που δεν θα τους έλεγες και ηρωϊκούς, ίσα ίσα φοβούνται και τη σκιά τους, να κάνουν πράγματα που είναι παραπάνω απο το τολμηρό. απλά γιατί, είναι θέμα ψυχολογίας και ανάδειξης της εσωτερικής δύναμης που ο καθένας μας κρύβει. έτσι ολίγον τι ανθρώπινη ψυχολογία. :mrgreen:
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Κατι ασχετο με την κουβεντα σας. Μηπως φταιει και ο προπονητης τερματοφυλακων;
Το λεω γιατι δεν ειδα καποια βελτιωση στις αδυναμιες του Ολσεν.

Παντως ο προπονητης τερματοφυλακων που ειχε τοσα χρονια ο βαζελος και εφτιαξε Καπινο και Καρνεζη ειναι ελευθερος. Αγριογιαννη νομιζω τον λενε. Ειχε δωσει μια συνεντευξη στο sport24 και ελεγε ποσο πολυ δουλευαν ολους τους τερματαδες στις αδυναμιες τους και στο ψυχολογικο κομματι. Θυμαμαι πως ξεκινησε ο Καρνεζης (γκολ απο το κεντρο με Αεκ σε ημιτελικο και κοκκινη στο 1ο 10λεπτο στο πρωταθλημα) και ενω σκεφτομουν οτι "παει αυτος, τελειωσε" καταφεραν να τον φτιαξουν.

Το λεω γιατι θεωρω οτι ο Ολσεν εχει τα περιθωρια να βελτιωθει πολυ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ron σε ποσους μηνες τον εφτιαξε(τες πα) τον Καρνεζη ο Αγριογιαννης? ;) Θελουν χρονο αυτα.

ΥΓ Με τετοια σεντονια μην απορειτε που δε γυρναει ο Guardian.Σιμπα δειξε ελεος.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

kataramenos5 έγραψε: ΥΓ Με τετοια σεντονια μην απορειτε που δε γυρναει ο Guardian.Σιμπα δειξε ελεος.
Κανονικά ΤΩΡΑ είναι που πρέπει να γυρίσει ο Guardian για να δείξει σε κάτι... λιονταράκια :D τί πάει να πει σεντόνι. :lol:

ΥΓ: Σίμπα, ειλικρινά, διαβάζω όλα τα ποστ του φόρουμ, μέχρι και στο τόπικ του χάντμπολ που δεν ξέρω ούτε τους κανόνες. Στα τελευταία σεντόνια σου σταμάτησα την ανάγνωση στη δεύτερη παράγραφο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εικόνα

Ζήλεψα.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Και το συμπέρασμα που βγαίνει από όλα αυτά είναι πως για μια απλή απόφαση βασισμένη σε αγωνιστικά κριτήρια θα πρέπει να αναλωθούμε σε συζητήσεις μετά συζητήσεων, διαβουλέψεις, αντιπαραθέσεις, αναλύσεις υποδόριων παραγόντων που συνέτειναν στην απόφαση και άλλων τέτοιων εμπριμέ.
Ακρως ελληνικό και κυρίως ΠΑΟΚτσίδικο.

Μάλλον ούτε και στον ΠΑΟΚ περίμεναν τέτοιο ντόρο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

νομίζω η χθεσινή κουβέντα του Φράνκ Άρνεσεν εξηγεί παρα, πάρα, πάρα πάρα πολλά. ;)
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ποια ειναι αυτη;
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Μίλησε με Ολσεν;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εμένα πάντως με αρέσει το κρεβάτι
(της φωτογραφίας)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μίλησε για τον Όλσεν, σύμφωνα παντα με τα ρεπορτάζ που οκ, μπορεί και να αμφισβητηθούν. :)

νομίζω κάποιος μπορεί να το βρεί στη δεξιά στήλη του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ με τα νεα απο τα μμε όπου αναφέρεται στη συνάντηση με τον Ιβάναρο.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

βγηκαν οι φαταουλες να κατασπαραξουν μια επενδυση της ομαδας
τοσο εντονο αυτο πουθενα αλλου δε θα το δεις
επειδη οι χοντροι θελουν να σπρωξουν με το μανατζερ το ομορφοπαιδο απ το βολο
στο γηπεδο τα πραγματα στο μεταξυ ειναι ακομα χειροτερα, πλεον θες ηρεμιστικα να μην αρχιζεις τον καθε περιεργο γκρινιαρη απο το πρωτο λεπτο στις σφαλιαρες
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

Θάνο, φαινομενικά έχεις δίκιο. Μεγάλο πρόβλημα λοιπόν είναι τα ραδιόφωνα και οι εφημερίδες γι'αυτό.
Γιατί δίδεται το βήμα στον οποιονδήποτε να εκφράσει την γνώμη του και να επηρεάσει κιόλας αρκετούς.
Αυτό κάνουμε και εμείς τώρα.

Έχουμε μάλιστα προχωρήσει, γιατί δεν ακολουθούμε την πατέντα, αλλά χωρίς καθόλου κριτική-αν στέκουν τα άρθρα- λέμε "την πέφτουν στον όλσεν, γιατί ο γλύκος μπλα μπλα, αρδιές μας πουλάνε πρόλογο".
Δεν θέλεις να δείς [δεν είναι προσωπικό] το γεγονός - παρατεταμένη κακή απόδοση του όλσεν-, γιατί εναντιώνεσαι κατευθείαν σε αυτό που "θέλουν να περάσουν".

Παλιότερα, υπήρχαν λιγότερα μέσα, οπότε ο λαός ήταν πιο "αγνός".Για μένα, ο όλσεν έχει χτυπητές αδυναμίες και μερικά προτερήματα.

ΥΓ.Υπενείσεσαι πως το τάιμινγκ είναι ύποπτο [αυτό κατάλαβαίνω].. Τα μμε παίζουν ότι φέτος φτιάχνεται η ομάδα [και ας έχουμε στις 7 αγωνιστικές 10 πόντους στην πλάτη]... Θεωρώ λοιπόν ότι η κριτική σε περίπτωση "πρωταθλητισμού" θα ήταν ακόμη σκληρότερη.

ΥΓ2.Θεωρώ ότι κατά τα 2000ς, θα καθόσουν ένα χρόνο, και το καλοκαίρι ο μπατμαν θα σε πουλούσε..
Δεν είναι καλό να απαξιώνεις παίχτες σου και το ξέρω... Ο χοντρός, μάλιστα έχει πάει ένα βήμα παραπέρα και μέσω μάρκετινγκ πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Πράγμα που σημαίνει πως υπάρχει "γραμμή" να μην απαξιώνονται οι παίχτες.
Εμείς σαν λαός, είμαστε πιο χύμα. ΠΑΟΚλε ξερω γώ-εντάξει..
Δεν κολλάμε στο σύγχρονο ποδόσφαιρο...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ελπιζω αυτο που ακουγεται ( να βρει ομαδα ο Όλσεν για πώληση/δανεισμο ) να ειναι ψεμα.
θεωρια καφενειου/ραδιοφωνου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”