παραβλέπω τα σεντόνια και το μόνο που μπορώ να πω είναι το προφανές.
πάτα στο γουγλ.
εννοια σπρώχνω (sic).
έννοια τραβάω.
έννοια παραποιώ.
και πες μου αν είναι εντός κανόνων ή όχι. γιατί θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά που ξέρουμε εδω πέρα.
ναι, να κερδίσει χώρο παίρνοντας έγκαιρα θέση, ή στην έξοδο/άλμα να χρησιμοποιήσει αγκώνα ή γόνατο για να προστατευτεί μπορεί να το κάνει. Επίσης μπορεί στο άλμα να "καβαλήσει" κάποιον αρκεί να έχει στόχο τη μπάλα ή αυτή να είναι στην κατοχή του. αλλά για αυτό υπάρχει και ο κανονισμός που λέει περι επαφής στον τερματοφύλακα. γιατί αλλιώς εκει μέσα θα γίνει βιετνάμ. δεν υπάρχει πιο απλό.
στο προχθεσινό με λίγα λόγια, εγώ βλέπω φάουλ και αλλοίωση αποτελέσματος. εσύ δες γκαφα όλσεν, δεν με νοιάζει. δεν τα έχω με εσένα, με τον κουκουλάκη τα έχω.
και το πιο απλό. απάντησε στο ερώτημα τι θα γίνει, αν γύρω απο το τέρμα σε ένα κόρνερ, στήσω 5 άτομα που δεν κουνιούνται ούτε με σφαίρα. και το στείλω απευθείας και το τέρμα δεν μπορεί να κινηθεί αλλά πέσει πάνω στους παίχτες. είναι φαουλ; οχι. άρα ας το κάνουμε. σωστά; τόσα χρόνια απορώ πως δεν το σκέφτηκαν...
τώρα, για να μην το τυραννάμε γιατί σε ενα μήνα περίπου θα είναι πάλι βασικός, παίζει δεν παίζει καλά ο γλύκος. αυτό άλλωστε φανέρωσε και η γλώσσα του σώματος του Τούντορ και εύκολα μπορεί κανείς να κατανοήσει ότι αποδέκτης του ότι είναι πρώτος τερμάρης ήταν η ψυχολογία του Γλύκου και ο εγωισμός του όλσεν. η απάντηση ήταν έτοιμη και περίμεναν την ερώτηση

.εκτός αν ο γλυκός γίνει ο νικοπολιδης του ΠΑΟΚ κάτι που μακάρι να γίνει γιατί έτσι μόνο η ομαδα κερδιζει...
υγ: όσο για την "ατολμία", "φόβο"... ψυχολογία είναι. έχω δεί ανθρώπους που δεν θα τους έλεγες και ηρωϊκούς, ίσα ίσα φοβούνται και τη σκιά τους, να κάνουν πράγματα που είναι παραπάνω απο το τολμηρό. απλά γιατί, είναι θέμα ψυχολογίας και ανάδειξης της εσωτερικής δύναμης που ο καθένας μας κρύβει. έτσι ολίγον τι ανθρώπινη ψυχολογία.