25.Robin Olsen

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 25.Robin Olsen

Δημοσίευση από desperando »

Sera4 έγραψε:despe να σε ρωτησω λιγο θεωρεις οτι χωρις τον ολσεν λυνεται το αμυντικο θεμα του ΠΑΟΚ??
εν μέρι πιστεύω ότι θα υπάρχει καλύτερη επικοινωνία με τον γλυκο.
σίγουρα τα αμυντικα θέματα δεν μπορεί να λυθουν 100% ειδικά από την μια μέρα στην άλλη,αλλά άποψη μου είναι Ότι με οποιοδήποτε αλλο τερματα θα είχαμε γλυτώσει περίπου τα μισά γκολ μιας και θεωρώ ότι είναι αποκλειστική ευθύνη του ολσεν
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

λογικά πιστεύει ότι τον παίρνει να θυσιάσει αντανακλαστικά και τοποθετήσεις για καλύτερη επικοινωνία με την άμυνα. ίσως -λογικά- και ηρεμία και χρόνο προσαρμογής στον Όλσεν.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Βασικα πρεπει να τελειωσει αυτη η πολωση λες και εγω η ο ντεσπε η οποιοσδηποτε εχουμε να κερδισουμε κατι αν πχ εχουμε το θαρος τη γνωμης και βλεπουμε καποιες αντικειμενικες ευθυνες και ελειψεις σ'εναν τερματα,
ή λες και κ ο κγκεο,ο σερα,ο πέτρος ή οποισδηποτε,εχουν να χασουν κατι (η ο ΠΑΟΚ η ο ολσεν) αν δεν υπερασπιστουν με ζεση τον τερματα επειδη τον πιστευουν πολυ στο μελλον και βλέπουν καλα στοιχεια..

Εννοειται η καθε "πλευρα" (μλκιες πλευρές π δημιουργουνται τωρα βεβαια, ολοι με τον ΠΑΟΚ ειμαστε) μπορει αναλογα με το βαθμο που πιστευει γενικα τον παικτη (αν κ το σωστο ειναι, ανεξαρτητα απτο ποσο πιστεύεις καποιον μακροπροθεσμα,καθε φορα να εισαι οσο γινεται δικαιος στις κρισεις σου και οχι να φορας παρωπιδες) ενιοτε να ειναι καπως υπερβολικη στα οσα λεει..

Αλλα οπως εχω πει χιλιαδες φορες, το θεμα ειναι να μη γινεται εδω μεσα κυνηγι μαγισσων και να υπαρχει αντικειμενικοτητητα, καταθετοντας απλα γνωμες και ανοίγοντας λιγο περισσότερο τα ματακια μας για δικαιοτερες κρισεις..

Δλδ οπως ειναι τυφλη αποψη με παρωπιδες το να εχει πχ 0% ευθυνη σε καποιες φασεις ενω ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι οι αντιδρασεις του σαυτες τις φασεις δείχνουν ενα παιδι που ειναι καπως φοβικο και εχει μεγαλο προβλημα ψυχολογίας-ληψης αποφασεων σε εξοδους (και το κανουν ακομα χειροτερο, η επιστρατευση δικαιολογιων που ξεφτυλιζουν το ιδιο το αθλημα και τη νοημοσυνη οσων βλεπουν μπαλα, οτι πχ ειναι πεναλτι αν ενας τερματας σπρωξει για να παρει καλυτερη θεση μες στη μικρη του περιοχη :!: ή ακομα και αν στηριχτει σε κανα ωμο),
το ιδιο τυφλη και με παρωπιδες ειναι και η αποψη οτι ειναι αχρηστος, οτι παντου εφταιγε εξολοκληρου (πχ γιαννενο,ντορτμουντ,αεκ κατεμε εχει 50,40,20 % αντιστοιχα) οτι δεν εχει χαρισει βαθμους, οτι δεν εχει ελπιδοφορα στοιχεια κλπ..

Μακαρι να δουλευτει το παιδι συστηματικα απτον προπονητη τερματοφυλ., να συνειδητοποιήσει και ο ίδιος τα λαθη και τις αδυναμιες του,να βρει ηρεμια και να δουλεψει την ψυχολογία- θρασος-γενναιοτητα (αν κ για το τελευταίο αμφιβαλλω αν δουλευεται σε τετοια ηλικια) και μακαρι να γινει ο τερματας που αξιζει για την πολυπαθη σαυτη τη θεση ομαδα μας (και σημαντικη για πρωταθλητισμο)..
Γιατι με ημιμετρα οπως γλυκους κλπ, δεν παμε μπροστα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

simba έγραψε: (και το κανουν ακομα χειροτερο, η επιστρατευση δικαιολογιων που ξεφτυλιζουν το ιδιο το αθλημα και τη νοημοσυνη οσων βλεπουν μπαλα, οτι πχ ειναι πεναλτι αν ενας τερματας σπρωξει για να παρει καλυτερη θεση μες στη μικρη του περιοχη :!: ή ακομα και αν στηριχτει σε κανα ωμο)
θα παρακαλούσα να μου βρείς ένα ποστ οποιουδήποτε μέλους που να λέει ακριβώς το παραπάνω.

επίσης καλό είναι να διαβάζουμε τι γράφουν οι άλλοι πριν σχολιάσουμε τα γραφόμενα τους.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

simba έγραψε:Βασικα πρεπει να τελειωσει αυτη η πολωση λες και εγω η ο ντεσπε η οποιοσδηποτε εχουμε να κερδισουμε κατι αν πχ εχουμε το θαρος τη γνωμης και βλεπουμε καποιες αντικειμενικες ευθυνες και ελειψεις σ'εναν τερματα,
ή λες και κ ο κγκεο,ο σερα,ο πέτρος ή οποισδηποτε,εχουν να χασουν κατι (η ο ΠΑΟΚ η ο ολσεν) αν δεν υπερασπιστουν με ζεση τον τερματα επειδη τον πιστευουν πολυ στο μελλον και βλέπουν καλα στοιχεια..
This is internet.
Εικόνα

:mrgreen:
djmemos

Δημοσίευση από djmemos »

Η γνώμη μου μετά από όλα αυτά που μας έχει δίξει είναι ότι ο Γλυκος είναι ελαφρώς καλύτερος από τον Ολσεν....δεν θέλω να μπω σε αναλύσεις και αντιπαραθέσεις, αυτή είναι η γνώμη μου. Σ.Φ.ΠΑΟΚ München
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

K_geo έγραψε:
simba έγραψε: (και το κανουν ακομα χειροτερο, η επιστρατευση δικαιολογιων που ξεφτυλιζουν το ιδιο το αθλημα και τη νοημοσυνη οσων βλεπουν μπαλα, οτι πχ ειναι πεναλτι αν ενας τερματας σπρωξει για να παρει καλυτερη θεση μες στη μικρη του περιοχη :!: ή ακομα και αν στηριχτει σε κανα ωμο)
θα παρακαλούσα να μου βρείς ένα ποστ οποιουδήποτε μέλους που να λέει ακριβώς το παραπάνω.

επίσης καλό είναι να διαβάζουμε τι γράφουν οι άλλοι πριν σχολιάσουμε τα γραφόμενα τους.

Αν και αυτο π στοχευα ειναι λιγη ηρεμια και ομονοια,
επειδη εσυ εκει και εχει κουρασει και ειναι ενοχλητικό αυτο που κανεις τον τελευταιο καιρο, με το να κολλας ή ακυρωνεις ο,τι λεει καποιος, καταλογιζοντας του οτι παραποιούν τα λογια σου ή δε διαβαζουν καλα,
δυστυχως μπηκα στη διαδικασια για το προφανες (οπως λεει κ το σκιτσο που ανεβασε ο φοινικας) γιατι καπου εδω πρεπει ν σταματησει...

Αρχικά μου απαντας με το κοκκινο
Το οτι με τον που ακουμπανε βαζει τα κλαματα αντι να τους παρει ολους αμπαριζα κοβοντας κεφαλια
ΠΕΝΑΛΤΙ και ακολούθως τι κάνεις ρε μλκ ψηλέ,
Βεβαια μαυτο μπορεί ν σου δινω το δικαιωμα τωρα να παιξεις με τις λεξεις,
και να πεις πεναλτι ειπα στο σχημα λογου "αμπαριζα κοβοντας κεφαλια", οχι στο σπρωχνω,σκαρφαλωνω που εννοούσα...

Ελα ομως που τα λογια σου παρακάτω δε θα στο επιτρέψουν.
Κοροιδευοντας με αλλους πιο μετα την αποψη μου ή αλλες παρομοιες,
ερχεσαι μονος σου και λες,
και μετά θα κράζουμε που έδωσε πέναλτι. γιατί αν κάποιος σε κάνει σκρίν... στο ποδόσφαιρο :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον παραμερίσεις είτε σμπρώχντοντας είτε τραβώντας τον. αλλά αυτό, είναι πέναλτι.
:oops:

Ερχομαι εγω μετα ηρεμα και λεω
K_Geo, αν και δε μ'αρεσει ο εκνευρισμος που βγαζεις
...
επειδη τωρα ειδα τα παραπανω σχολια περι πεναλτι κλπ, μαλλον αλλο αθλημα βλεπεις αδερφε οταν λες οτι μπορει να δοθει πεναλτι στη μικρη περιοχη :!: :!: του τερματα, αν αυτος βγει παιρνοντας τους παραμαζωμα ολους...
Ειδικα στη μικρη περιοχη του τερματα, επιτρεπονται σχεδον ολα, ακομα και με γονατιες να βγει που λεει ο λογος, να το ξες..
Παραβλεπω το γεγονος οτι μετέπειτα πιαστηκες απτη "γονατια που λεει ο λογος"
και το χρησιμοποιησες τοσες φορες
(ενδεικτικα Δλδ να άρχιζε τους βελλιο και περονε στις γονατιες ?? γιατι αν ψαξω να βρω πόσες φορες χρησιμοποιηθηκε η "γονατια", θα αρχισουν να ξερναν τα ματια μου.. )

ετσι ωστε να δημιουργησεις σκοπιμα την εντυπωση οτι και καλα
" ΓΟΝΑΤΙΑ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΟΛΣΕΝ, ΓΟΝΑΤΙΑΑ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ (τελειως αλλη φαση εντωμεταξυ ;) ) Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΡΑΖΕΕΕ... :lol: :? "
(Δικο μ ηταν το παραπανω, μη με κατηγορήσεις κ γι αυτο ε.. :mrgreen: )

Και επειτα, με 2-3 wingmen, λιγο φτυαρακι, λιγη λασπουλα, η υπερβολη μενει..

Και η πλακα ποια ειναι??
Αυτο που εκανες στην προκειμένη, και εχει γινει κ αλλες φορες να παιξεις με τις λεξεις που βαζω (ιδιως αυτες π χρησιμοποιω χαριν λογου),

τον τελευταιο καιρο, το χεις κανει προσφιλη σου τακτικη να με κατηγορεις οτι το κανω ΕΓΩ σε σενα, οτι δηλαδη παραποιω τα λογια σου...
(Τελειως φιλικα παντα γιατι ετσι ξεκινησαμε (φιλικα) και ετσι περιμενα/ω να το παμε, να το κοιταξεις το συγκεκριμενο, δλδ αν εχεις καποιο beef με μενα..-αν βεβαια δεν το λες επιτηδες ωστε πχ να αποφυγεις να απαντήσεις σε κατι, οπως κανει πολυυυς κοσμος)
μην παραποιείς αυτά που γράφω παρακαλώ. σου έγραψα ξεκάθαρα ότι αν σμπρώξει αντίπαλο, αν τον παραμερίσει με τα χέρια κτλ κτλ, είναι πέναλτι.
Δλδ μιλαμε για απιστευτα πραγματα...
Το παιρνοντας αμπαριζα ή παραζωμα που ελεγα,
το συγκεκριμενοποιεις πολυ σωστα μιλωντας για σπρωξιμο κ παραμερισμα (λες και εγώ μιλουσα να βγει με καμια μασετα ή φωτοσπαθο),
και μετα επειδη κανω λογο παλι για παραμαζωμα (ελπιζοντας οτι έχει γινει ηδη established οτι μιλαμε για τα ιδια πραγματα),
με κατηγορεις οτι για πολλοστη φορα σου παραποιω τα λογια, ποιωντας την νησσαν.. :shock:

Σορυ για τα παραπανω, αλλα προς αποκατασταση της ταξης αλλα και με την ελπίδα οτι καποιες στασεις μπορουν ν'αλλαξουν (υπερβολές, ομαδικο πεσιμο, κλπ κλπ)
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Πως ειναι δυνατον να τελειωσει η πολωση οταν ακουμε εκπληκτικες βλακεις εδω μεσα? Ειναι δυνατον σωνει και καλα να "σεβαστω" την αποψη αλλου που φαση που γινεται καθε αγωνιστικη σε ολα τα γηπεδα την βγαζει εκπληκτικο λαθος του τερματοφυλακα η δεινει ευθηνη στον τερματοφυλακα σε φασεις που ειναι ακομα και 100% ευθηνη της αμυνας?

100 λαθη κανουν οι αμυντικοι για να μπουν τα γκολ της γριας αλλα παλι ο Ολσεν μας κοστισε βαθμους βγαινει το συμπερασμα.

Εβλεπα ΤΣ.Λ. χτες και γελουσα με τα λαθη των υπερτερματαδων που ηταν πραγματικες γκαφες και χειρωτερα απο οποιοδηποτε απο αυτα που χρεωνουν στον Ολσεν.

Να δεχτω την αποψη του αλλου ναι, αλλα δεν μπορω οταν η αποψη στηριζεται πανω σε φασεις που το ασπρο το βλεπει μαυρο. Ας μην γουσταρει τον Ολσεν ο αλλος και ας μην τον θεωρει καλο παικτη, στα τατοια μου. Αλλα δεν θα ακουμε μαλακιες και να μας κανουν και το ασπρο μαυρο.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

simba να σε ρωτησω κατι?

Αυτο τη αναλυση για το τι ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΛΣΕΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ και ριχνουμε ευθηνη πανω σε αυτο το υποθετικο...

Αυτο το κανεις και με τους αμυντικους στην συγκεκριμενη φαση? Αν οχι γιατι οχι? Γινεται κριτικη για τις ΠΟΛΑΠΛΕΣ μαλακιες που δημιουργουν το γκολ?

1. το φαουλ του τζαβελα
2. στον κοσμο του στο πρωτο δοκαρι ο γκαρυ
3. στον κοσμο του στο πρωτο δοκαρι ο Λεοβατς
4. τσαρουχια καντηλι του τζαβελα
5. ελευθερος περνει την κεφαλια ο επιθετικος.

Αλλα κατα τα αλλα φταιει ο Ολσεν γιατι λεμε οτι θα επρεπε να σμπρωξει τους επιθετικους? Και αντε να δεχτω την κριτικη γιατι εδω το τοπικ του Ολσεν ειναι. Αλα εγω ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΛΣΕΝ βλεπω αυτη την επιθεση που δεχεται.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ποιος είπε ότι φταίει μόνο ο Όλσεν;

Νομίζω ότι σχεδόν όλοι μιλάν για τον κάκιστο Κόστα και τον μετριο-κακό Βίτορ. Ο Τζαβέλλας είναι απλά ο καλύτερος του αμυντικού τρίου. Αυτό λέει η πλειοψηφία των παιδιών στο φόρουμ και σίγουρα κανείς δεν λέει ότι φταίει μόνο ο keeper.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

[youtube]XrRvA6wDMM8[/youtube]
[youtube]bjFDVI7c-Ww[/youtube]
[youtube]GbRRMwKouKg[/youtube]
[youtube]SPpm5RhDp_o[/youtube]
[youtube]oGWYT4yPI0Y[/youtube]
[youtube]B2gTf6aQBmk[/youtube]
[youtube]UYAj2WpDJTQ[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Συμπέρασμα: Shit happens.Δεν λιθοβόλησε κανείς ποτέ τον Neuer όμως..

Δεν μπαίνω σε συγκρίσεις,απλά βλέπουμε όλοι πως μπορούν να συμβούν τέτοιες "αναποδιές" και στον καλύτερο..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Κάτσε ρε simba. Ντεμέκ ενωτικό μήνυμα και οι πρώτες δύο παράγραφοι είναι για τις αντικειμενικές σας απόψεις και το θάρρος να τις λέτε, και για το αν θα χάσουμε εμείς κάτι αν δε τον υπερασπιστούμε με ζεση

Δεν έχω ούτε την όρεξη ούτε τον χρόνο να διαβάσω παρακάτω Μετά από αυτό, αλλά μη λες για ομόνοια κτλ μετά
K_geo έγραψε:και να βαλει κοροβεση,χαριση και μυστακιδη (ας ειναι τραυματιας κλαϊν). :mrgreen:

:opaokara:
Έτσι λέει η ΠΑΕ. Αν θέλουμε την πιστεύουμε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Η σωστή άποψη είναι αυτή που συμφωνεί με την δική μου. Όλες οι άλλες είναι τελείως λανθασμένες.
Όσοι συμφωνούν μαζί μου βλέπουν μπάλα. Οι υπόλοιποι βλέπετε μπιλιάρδο.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

CCCP έγραψε:simba να σε ρωτησω κατι?

Αυτο τη αναλυση για το τι ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΛΣΕΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ και ριχνουμε ευθηνη πανω σε αυτο το υποθετικο...

Αυτο το κανεις και με τους αμυντικους στην συγκεκριμενη φαση? Αν οχι γιατι οχι? Γινεται κριτικη για τις ΠΟΛΑΠΛΕΣ μαλακιες που δημιουργουν το γκολ?

1. το φαουλ του τζαβελα
2. στον κοσμο του στο πρωτο δοκαρι ο γκαρυ
3. στον κοσμο του στο πρωτο δοκαρι ο Λεοβατς
4. τσαρουχια καντηλι του τζαβελα
5. ελευθερος περνει την κεφαλια ο επιθετικος.

Αλλα κατα τα αλλα φταιει ο Ολσεν γιατι λεμε οτι θα επρεπε να σμπρωξει τους επιθετικους? Και αντε να δεχτω την κριτικη γιατι εδω το τοπικ του Ολσεν ειναι. Αλα εγω ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΛΣΕΝ βλεπω αυτη την επιθεση που δεχεται.
Αν και το ξεφτυλισες με τους χαρακτηρισμούς " βλακειες και μαλακιες", θα φανω bigger than that..

Aν και δεν ειπα οτι εχει 100% ευθυνη συνολικα στη φαση, αφου το ποστ μου εξαρχης ηταν οτι κανεις δε θα καυτηριασει ή δε θα αποδωσει ευθυνες στην ανεπαρκη αντιδραση του, ανεξαρτητα πως εφτασε να εξελιχθει η φαση με τις ανυπαρκτες αντιδρασεις των αμυντικων (οπως πχ ελεγα και με ντορτμουντ, αποδιδοντας του βεβαια λιγοτερες ευθυνες σε σχεση με τωρα)..

Αλλα επειδη εδω ειναι το thread του ολσεν και οχι της λειτουργιας των αμυντικων στα στημενα,
και επειδή κυριοτερα, η φαση (εστω οπως εξελιχθηκε) εγινε παλι μες στη μικρη του περιοχη, παλι για θεμα εξοδου και ατολμιας, μιλαμε για την δικη του όποια ευθυνη..
ΟΚ?
Και αν εχει γινει λογος παραπανω απ'οσο θα επρεπε, σχεδον καθε 2 αγωνιστικες, ειναι γιατι εμφανιζεται το παραπανω τρομακτικο pattern που μετα απο ποσα, 20 παιχνιδια, δεν αλλαζει κ δε βελτιωνεται, και συνεχίζει να στοιχιζει μεχρι να μας μαθουν ολοι και να την πληρώνουμε...
Και αν εχει τεντωθεί ακομη παραπανω, ειναι γιατι εδω ποτε δεν του καταλογιζεται ουτε 5% ευθυνης, ουτε ενα εκει επρεπε να αντιδρασει καλυτερα, παντα βρισκεται σε lose-lose situations, παντα υπαρχει ενα λαθος του Νοιερ για να μας βαλουν με το στανιο στην γκλαβα μας οτι εχουμε εκπληκτικο τερματα που ο ρομπερτο ειναι μια τριχα απτα (ατριχα μαλλον :mrgreen: ) @@ του, πάντα βρισκονται ευφανταστες δικαιολογιες για να βγει λαδι που αναπροσδιοριζουν το ποδοσφαιρο που παιζεται χρονια τωρα (σπρωξιμο στα στημενα, σκαρφαλωμα σε κανα ωμο ειδικα στη μικρη περιοχη φρουριο σου, επιδιωξη επαφης-"αντιδραση" στη δραση-φαουλ του αντιπαλου), και τελος παντα λοιδωρουνται/πολεμουνται οι αντίθετες αποψεις γτ λογω επειδη αφου οι αρδ.....

Στη φαση τωρα ξανα..
Πρωτον ολοι εντεχνως ή απο αμελεια ξεχνατε οτι ο κιπερ σε σχεση με ενα αμυντικο (που εχει κανει και 10χλμ και μπορει ναναι τοσο πτωμα π ουτε εφημεριδα δε μπορει ν πηδηξει),
μπορει να χρησιμοποιησει τα ΧΕΡΙΑ..
Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για εναν τυπο 1.98 με χερια-κουπια, που μαζι με το αλμα μπορει να φτασει τα 2.5-3 μετρα..
Ποσο μαλλον οταν ακομα και σε συμπαικτη μπορει να στηριχθει που λεει ο λογος..
Οταν λοιπον κατεβαίνει μια μπαλια αργα και βασανιστικα απτον ουρανό, και καταλήγει να φτανει στη μικρή σου περιοχη, οταν εχεις τετοιο ατου και αφου στη μικρη περιοχη ο απολυτος αρχων ειναι ο τερματας, για ποιες κεφαλιες αμυντικων μιλαμε??

Θα έρθεις ν μου πεις βελλιος περονε τον εμποδιζαν στεκομενοι μπροστα του..
Αν εξαρχης ειχε σκοπο να βγει και να καθαρισει με στα 2.5-3 μετρα,
και θα εσπρωχνε (αρα θα ερχοταν το φαουλ ανετα) και θα στηριζοταν σε ωμο αλλα και θα πηδούσε...
Δεν τα εκανε ολα αυτα (και δεν ηρθε το φαουλ ή το δικαιωμα να κανοουμε ολοι συλλαλητήριο αμα δεν το δινε) γιατι απλα ειναι ατολμος και δε βγαινει..
Λες και φοβάται την επαφή, μην κολλησει κανα μικροβιο..
Και ειδικα σε ψηλοκρεμαστες μπαλιες ειναι λες κ παθαίνει "αντίστροφο απο ιλιγγο :mrgreen: "
και τα χανει (γιαννενο,ατρομητο δοκαρι,ντορτμουντ στη φαση στο βιντεακι π εβαλα -->pattern)..

Εγω λεω οτι και οι γριές να μην ηταν, παλι δε θα βγαινε και θα περιμενε απο αμυντικό να παρει την κεφαλια..

Σε ολα αυτα πως να βαλω το 100%των ευθυνων στους αμυντικους αφού φυσιολογικο εινακ να νιωθουν χαμένοι και χωρις σιγουρια πισω τους, χωρίς καποιος ν τους καθοδηγησει, χωρις καποιος να τους σωσει ακομα και οταν τα σκατωσουν λογω κούρασης ή εστω μικρου IQ-αμπαλιασης, οταν ο δικος σου δε βγαινει να καθαρίσει ουτε στη μικρη του περιοχη..

Να σου πω για τους αμυντικους? (Το 2,3 στα δοκαρια που κολλανε? Για την τσαρουχια του τζαβελα τι πρεπει ν πουμε δλδ, οτι αυτο φταιει εν τελει? Αμα είναι να το παμε κ πιο πισω να πούμε οτι φταιει ο μπερμπατοφ π δεν εβαλε το πεναλτι..)
Το χαλι το μαυρο οι αντιδρασεις τους..
Εννοειται..
Που ηξερα οτι θα γινει μαλακια αφου σα γελοιοι πηγαιναν και εδιναν ευκολα φαουλ εξω απτην περιοχη καθε λεπτο στο τελος?
Που ποτε κανεις δεν κανει επαρκες μπλοκ αουτ (οπως κ στα γιαννενα) στον αντιπαλο και κοιτάνε σα χανοι?
Εστω ρε παιδι μου, αυτο το "ωραιο" ελαφρο πουστικο ακουμπημα στον ωμο ωστε να τον ψιλοεμποδισεις να σηκωθει?
Που απο κει που ο περσι το μονο π καναν ηταν η ευκολη γελοι λυση τραβαω φανελα (κυριως τζαβελας κλαους) τωρα ουτε αυτο κάνουν π λεει ο λογος?
Που ειναι ικανοι να υπαρχει 1 αντιπαλος αναμεσα σε 3-4 δικούς μας και παλι να βρεθει κάπως μαγικως ξεμαρκαριστος?

Θεμα ικανοτητας, θεμα συγκεντρωσης, θεμα IQ ? Ενας δυο μπορει..ολοι ομως?
Δε μπορω ν το πιστεψω..

Θεμα κουρασης, θεμα προπονησης, θεμα φοβου ή καθοδηγησης λογω ευαλωτου κιπερ?
Μου φαινεται λιγο πιο λογικο..

Απλα κλείνοντας, το ναχει ενας ή δυο ευθυνη, αυτο δεν αναιρει οτι ο αλλος δεν εχει καμια..

Υ.Γ.
(
Και μετα στο τοπικ του τουντορ υπαρχουν καποιοι μπαλαδοροι π υπερθεματιζουν οτι πχ μαλεζας σκονδρας (αν κ τον 2ο δεν τον πιστευω γτ θεωρω οτι πασχει απο ποδοσφ iq) σωστα ειναι παγκιτες και βρίζουν οσους λενε οτι αυτο ειναι λάθος διαχειριση,ακομα και απο το πρισμα οτι μπορεί να υπαρχει κ θεμα κουρασης αφου εχουν παιξει 20 ματς...
αλλα απτην αλλη θεωρούν λιγους και πηγη κινδυνου τους βασικους που παιζουν.. :( )
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”