Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V (ΠΛΗΝ του γαύρου)
Δίκιο έχει ρε σύντροφοι ο Ντίνος(συγνώμη για την προσφώνηση παρότι δε γνωριζόμαστε),έλεος με τον κωλόγαυρο, ΠΑΟΚΑΡΑ είμαστε,φτάνει.Δε θα γίνουμε σκουλήκια που από το πρωί μέχρι το βράδυ παραδέχονται την "ανωτερότητα" του γάβρου. Έλεος!
-
Αποστόλη τα είπες όλα, όσοι ζούνε στον νότο ξέρουν. Οι άλλοι έχουν μεσάνυχτα, χωρίς παρεξήγηση. .από χθες μου τα χουν κάνει τσουρέκια οι σκατογαυροι κ μου λένε ειρωνικά ότι εμάς θα μας βοηθήσει η Παναγιά. .αυτοί είμαστε βέβαια, αφού τους δίνουμε δικαιώματα.
Ντίνο είμαστε οπαδοί, αρρωστοι με την ομάδα, αλλά όχι τυφλοί
Ντίνο είμαστε οπαδοί, αρρωστοι με την ομάδα, αλλά όχι τυφλοί
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Μα ακριβως γι αυτο ειστε off topic,ron-swanson έγραψε:"Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες" δεν ειναι το τοπικ;
Δεν καταλαβαινω, που ειναι το κακο;
γιατι το χαψι,ειναι εγκληματικη οργανωση,προιον κλοπης και ισοπεδωσης των παντων.
Σε λιγο θα "μακαριζουμε" τους τζιχαντιστες που μαζευουν τα κοριτσακια απο τα χωρια που
καταλαμβανουν και στη συνεχεια τα εχουν ερωτικες σκλαβες.
Η το πιο πετυχημενο που ειπε ενας αδελφος,
οτι μπηκε καποιος στο σπιτι σου,εκλεψε τις οικονομιες του πατερα σου,
κι εσυ τον ζηλειεις που πηρε με τα λεφτα σου μια Ferrari
και αλλαζει τις γκομενες σαν τα πουκαμισα.
Ρεεεεε,θα μας καψει ο Θεος.
ΥΓ πασα πηρα απο το ποστ σου,μη χολιάσκεσαι.
- Dinos_Liverpool
Κυθηριώτη, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, μου φαίνεται...
Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς εδώ για να μην στα κάνουν "τσουρέκια"; Να σχολιάζουμε και μεις για την κωλομάδα τους;
Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς εδώ για να μην στα κάνουν "τσουρέκια"; Να σχολιάζουμε και μεις για την κωλομάδα τους;
- kataramenos5
Ε οχι και ζηλεια για το γαυρο ρε παπα ελεος.
Κυριε Ντινο εγω που απο μικρο παιδι εκτος ΠΑΟΚ ημανε Αρσεναλ,Μπαγερν και Ντιναμο που να σχολιάζω?
ΥΓ Γιατι ανοιγουμε θεματα εκει που δεν υπαρχουν?
Κυριε Ντινο εγω που απο μικρο παιδι εκτος ΠΑΟΚ ημανε Αρσεναλ,Μπαγερν και Ντιναμο που να σχολιάζω?
Θα σχολιαζεις για την ομαδα σου,Αρσεναλ,Μπαγιερν και Δυναμο.kataramenos5 έγραψε:Ε οχι και ζηλεια για το γαυρο ρε παπα ελεος.
Θεματα υπαρχουν,δε γινεται να γραφονται διθυραμβοι για την εγκληματικη οργανωση
στο paokmania,οποιος θελει υπαρχουν ο σκυλος,το κοντρα,το χαζζεττα.................
- Dinos_Liverpool
Για να ξέρετε για ποιο λόγο θα σβήνονται κάποια σχόλια από δω και πέρα σε ορισμένα τόπικ!
Δηλαδή, εσένα δεν σε πειράζει όλη αυτή η υπερανάλυση και η ζωντανή τους αναμετάδοση εδώ μέσα;
Εντάξει, εάν προσπαθείτε να με διώξετε από εδώ, είστε πάρα πολύ κοντά! Ακόμα λίγο θέλω!
Δηλαδή, εσένα δεν σε πειράζει όλη αυτή η υπερανάλυση και η ζωντανή τους αναμετάδοση εδώ μέσα;
Εντάξει, εάν προσπαθείτε να με διώξετε από εδώ, είστε πάρα πολύ κοντά! Ακόμα λίγο θέλω!
- kataramenos5

ΥΓ Πολυ ασχοληθηκαμε μαζι τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 21 Οκτ 2015, 10:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ντίνο, άσχετα με το τι θα επιλέξετε τελικώς(να σβηνονται η να παραμένουν τα σχολια για τον ΟΣΦΠ) νομίζω πως η νέα ονομασία του τοπικ "Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V (ΠΛΗΝ του γαύρου)" είναι άστοχη. α)θα το πάρουν και επάνω τους β)ενοχλεί. Δεν χρειάζεται να γίνεται αναφορά στην λεξη γαυρος σε site μας. Προσωπικά με ενοχλεί να το βλέπω.
- Dinos_Liverpool
Προσωρινό είναι, για σήμερα-αύριο και μετά θα το βγάλουμε, φίλε μου. Απλά, για να δείξουμε ότι δεν θέλουμε άλλα τέτοια σχόλια.
ηρεμια, η αληθεια οπως παντα ειναι καπου στη μεση.
το οτι καποιος μπορει να πει πχ. 'ο σιλβα εστησε καλα τον γαυρο' δεν μειωνει την προσπαθεια του χ, ψ παιχτη του γκει, ουτε ομως ξεχναμε απο που βρισκει τα λεφτα ο χοντρος και τον πληρωνει.
δλδ τα μπραβο που πηρε ο ρομπερτο μετα το ντερμπι επρεπε να σβηστουν?εκανε καλες αποκρουσεις,μπραβο του, αφησε στεφανι για τα παιδια που χαθηκαν,μπραβο του, σηκωσε τον κωνσταντινιδη μετα το γκολ, μπραβο του, ειναι παιχτης του γκει, να παει να γ@μη8ει
.αλλο το ενα,αλλο το αλλο.οσο δεν τα συγχεουν καποιοι ,δε βλεπω το προβλημα,απο τη στιγμη βεβαια που ειναι καθαρα ποδοσφαιρικα τα σχολια και δεν ερχονται σε αμεση συγκριση και αντιπαραβολη με τον ΠΑΟΚ.
εχω ξαναπει πως και για μενα δεν πρεπει να βλεπουμε αγωνες αλλων οσο μπορουμε να το αποφυγουμε και ειδικα αμεσων αντιπαλων μονο και μονο για να χαρουμε αν χασουν.λαθος σκεπτικο κατ'εμε.για να συνεχισω το παραδειγμα με τη φεραρι απο τα κλεμμενα μου λεφτα, αν μεινει απο βενζινη ο αλλος θα χαρω?θα το ξαναγεμισει και θα ξαναπαρει μπρος.εγω παλι με το yugo θα μεινω.οποτε κοιταω τι θα κανω για να την παρω πισω (ή στη χειροτερη να την ξεγραψω και να πληρωσω για να παρω καινουρια).απο την αλλη δε μπορω να μην πω οτι η φεραρι ως αυτοκινητο ειναι ωραια, αφου κι εγω τετοια θελω να παρω.κατ'επεκταση ,αν πει καποιος οτι ειδε ωραια μπαλα και τακτικη απο τον γκει, δε βρισκω το λογο να μην το πει,αφου πιθανον να θελει να δει την ιδια και απο τον ΠΑΟΚ.αρκει βεβαια να το πει και για τη μαλμε, τη λεβερκουζεν και τη βαλενθια και να μην μονοπωλει ο γκει το thread.
το οτι καποιος μπορει να πει πχ. 'ο σιλβα εστησε καλα τον γαυρο' δεν μειωνει την προσπαθεια του χ, ψ παιχτη του γκει, ουτε ομως ξεχναμε απο που βρισκει τα λεφτα ο χοντρος και τον πληρωνει.
δλδ τα μπραβο που πηρε ο ρομπερτο μετα το ντερμπι επρεπε να σβηστουν?εκανε καλες αποκρουσεις,μπραβο του, αφησε στεφανι για τα παιδια που χαθηκαν,μπραβο του, σηκωσε τον κωνσταντινιδη μετα το γκολ, μπραβο του, ειναι παιχτης του γκει, να παει να γ@μη8ει

εχω ξαναπει πως και για μενα δεν πρεπει να βλεπουμε αγωνες αλλων οσο μπορουμε να το αποφυγουμε και ειδικα αμεσων αντιπαλων μονο και μονο για να χαρουμε αν χασουν.λαθος σκεπτικο κατ'εμε.για να συνεχισω το παραδειγμα με τη φεραρι απο τα κλεμμενα μου λεφτα, αν μεινει απο βενζινη ο αλλος θα χαρω?θα το ξαναγεμισει και θα ξαναπαρει μπρος.εγω παλι με το yugo θα μεινω.οποτε κοιταω τι θα κανω για να την παρω πισω (ή στη χειροτερη να την ξεγραψω και να πληρωσω για να παρω καινουρια).απο την αλλη δε μπορω να μην πω οτι η φεραρι ως αυτοκινητο ειναι ωραια, αφου κι εγω τετοια θελω να παρω.κατ'επεκταση ,αν πει καποιος οτι ειδε ωραια μπαλα και τακτικη απο τον γκει, δε βρισκω το λογο να μην το πει,αφου πιθανον να θελει να δει την ιδια και απο τον ΠΑΟΚ.αρκει βεβαια να το πει και για τη μαλμε, τη λεβερκουζεν και τη βαλενθια και να μην μονοπωλει ο γκει το thread.
να συγκεντρωθειτε οι μοντς με οποιον υπευθυνο για το site και να παρετρ τη γενναια αποφαση το φορουμ να μην ειναι ανοιχτο σε μη μελη.
παρακολουθω πλεον που κ που τι γινεται στο φορουμ κ εκει που καποτε εψαχνα αφορμη για να γραψω πλεον σιχαινομαι τον εαυτο μου οταν τον κανω.μετανοιωνω οποτε καταπατω το λογο μου.
δε γινεται να γραφεις αποψη με το βουρδουλα πανω απο το κεφαλι.
καντε το μπας κ επιστρεψει ο κοσμος στο φορουμ.
ειναι δυνατον να παιζει νημα που να λεει "πλην γαυρου"? αρρωστημενο ειναι.θα παψουν να υπαρχουν ΠΑΟΚτσηδες με κοντη μνημη?με χαλαρη συνειδηση??τοσο επιφανειακη προσεγγιση?πασοκ θα γινουμε?
παρακολουθω πλεον που κ που τι γινεται στο φορουμ κ εκει που καποτε εψαχνα αφορμη για να γραψω πλεον σιχαινομαι τον εαυτο μου οταν τον κανω.μετανοιωνω οποτε καταπατω το λογο μου.
δε γινεται να γραφεις αποψη με το βουρδουλα πανω απο το κεφαλι.
καντε το μπας κ επιστρεψει ο κοσμος στο φορουμ.
ειναι δυνατον να παιζει νημα που να λεει "πλην γαυρου"? αρρωστημενο ειναι.θα παψουν να υπαρχουν ΠΑΟΚτσηδες με κοντη μνημη?με χαλαρη συνειδηση??τοσο επιφανειακη προσεγγιση?πασοκ θα γινουμε?
- kataramenos5
Δωσε Ντινο λιγο ακομα.Αντε θα γυρισει κι ο φρουρός. 

Dinos_Liverpool έγραψε:Τα σχόλια που αφορούν τον γμμένο τον πστη τον ολυμπιακό, από τούδε και στο εξής σβήνονται!
καλα και οταν ο δαφνομπουκομενος θα μαζευει τις παλιες καλες γνωστες 7αρες γιατι θα ερθει παλι η ωρα τι θα κανουμε εμεις που θα γραφουμε
καντε λιγη υπομονη να σκασει η φουσκα μαρινακη και μετα θα γελαμε
ευτυχως που υπαρχει το τοπικ αλλοθρησκοι θα γραφουμε εκει για τους γκευ και για τα ληκια