Αλήτικη Κυριακή στην ΝΕΤ και άλλα κανάλια του W.C

Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Τι ειπε?
Άβαταρ μέλους
stal55

ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση από stal55 »

Κι εγώ διαφωνώ.
Όσο περισσότερο ασχολούμαστε τόσο μεγαλύτερη διαφήμιση τους κάνουμε.
Μην ξαναπαρακολουθήσετε την εκπομπή ποτέ ώστε να πέσει η τηλεθέαση τους.
Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε παρά με αυτούς τους καραγκιόζηδες…
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κωνσταντίνου: "Συγγνώμη"

Με δημόσια τοποθέτησή του, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ζήτησε συγγνώμη από τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του για την (ατυχή) δήλωση που έκανε κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Αθλητική Κυριακή" για τη διαιτησία του Παμπορίδη στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ.
Αθλητικό στοίχημαΑθλητικό στοίχημα 100% Bonus Εγγραφής!
"Δεν είχα καμία πρόθεση και δεν έχω καμία πρόθεση να αδικήσω τον ΠΑΟΚ για την θέση στην οποία βρίσκεται, για το πολύ καλό ποδόσφαιρο που παίζει. Δεν έχω τίποτα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, δεν έχω τίποτα με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, διότι τους σέβομαι και τους εκτιμώ γιατί ήμουν και εγώ ποδοσφαιριστής. Δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλω κανέναν, δεν είχα και δεν έχω, διότι θέλω να προσπαθήσω να σας πείσω, ότι όλο αυτό έγινε διότι η ελληνική διαιτησία βάλλεται από παντού καθώς είναι ένα μελανό σημείο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εάν ανέφερα τον γιό του κ. Γκαγκάτση ο οποίος είναι γενικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ, δεν τον ανέφερα υπονοώντας ότι βοηθάει ή ότι «στήνει» ή ότι «ενοχλεί» την ελληνική διαιτησία, για να κερδίζει τα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ που μέχρι τώρα αυτό δεν έχει συμβεί. Εάν η σκέψη μου δεν διατυπώθηκε σωστά δεν έχω λόγω να μην ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ από τον κόσμο, τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και τον κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά αφού δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου.

Ήθελα να ζητήσω δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ αλλά θέλω πρωτίστως να πείσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι δεν έχω καμία πρόθεση να θίξω την οικογένεια του ΠΑΟΚ που πραγματικά δεν χρειάζεται καμία βοήθεια από κανέναν διαιτητή για να κερδίσει αυτά τα παιχνίδια", είπε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ Σπορ.

Οτιδήποτε άλλο πει, εγώ τα ακούω βερεσέ!
2 ατοπήματα σε διάστημα 3 εβδομάδων για εμένα είναι πολύ χοντρό..

Οι μηνύσεις έρχονται κι ας κάνεις την πάπια πλέον!
nirvana4

Δημοσίευση από nirvana4 »

Σε λίγο θα μιλήσει ο Κωνσταντίνου και στην εκπομπή του Χήτα στο TV Μακεδονία. Στο στούντιο βρίσκεται και ο Βερόν για όποιον θέλει να παρακολουθήσει...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

"Δεν είχα καμία πρόθεση και δεν έχω καμία πρόθεση να αδικήσω τον ΠΑΟΚ για την θέση στην οποία βρίσκεται, για το πολύ καλό ποδόσφαιρο που παίζει.
-Να σαι καλα ρε συ για τα καλα σου λογια...
Δεν έχω τίποτα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ,
- Αυτο ελειπε να ειχες ρε μαγκα...
δεν έχω τίποτα με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, διότι τους σέβομαι και τους εκτιμώ γιατί ήμουν και εγώ ποδοσφαιριστής.
- Και τι ποδοσφαιριστης...το παιδι θαυμα, τυφλα να χει ο Τοχουρογλου...
Δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλω κανέναν,
- Αυτα τα ειπαμε ρε, προχωρα παρακατω...
δεν είχα και δεν έχω, διότι θέλω να προσπαθήσω να σας πείσω, ότι όλο αυτό έγινε διότι η ελληνική διαιτησία βάλλεται από παντού καθώς είναι ένα μελανό σημείο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
-Ναι ναι διαφωτισε μας, μεγιστε Βασιλη...δωσε μας το φως σου !!!

Εάν ανέφερα τον γιό του κ. Γκαγκάτση ο οποίος είναι γενικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ, δεν τον ανέφερα υπονοώντας ότι βοηθάει ή ότι «στήνει» ή ότι «ενοχλεί» την ελληνική διαιτησία, για να κερδίζει τα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ που μέχρι τώρα αυτό δεν έχει συμβεί.
- Αλλα ισως συμβει καποια στιγμη, οποτε καλα που το ανεφερες...
Εάν η σκέψη μου δεν διατυπώθηκε σωστά δεν έχω λόγω να μην ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ από τον κόσμο, τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και τον κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά αφού δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου.
-Τελικα σε παρεξηγησαμε και δε μπορουμε να συλλαβουμε αυτα τα ανωτατα πνευματικα εσπεριδοειδη που μας κοπανησες...πεστα μας πιο λαϊκα ρε συ, γιατι εμεις εδω στο Βορρα δεν εχουμε το ιδιο μετρο σκεψης οπως εσεις στην Αθηνα...

Ήθελα να ζητήσω δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ
- Ρε μεγαλε...βαλτην εκει που ξερεις ρε...με ολη της τη δημοσιοτητα!!!
αλλά θέλω πρωτίστως να πείσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι δεν έχω καμία πρόθεση να θίξω την οικογένεια του ΠΑΟΚ
- για τολμα ρε γιγαντα...ελα...
που πραγματικά δεν χρειάζεται καμία βοήθεια από κανέναν διαιτητή για να κερδίσει αυτά τα παιχνίδια"
- μας κολακευεις τωρα, καλοσυνη σου....μαλαγανακο
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Δεν έχω δικαίωμα να κριτικάρω ή να πω κάποιες απόψεις μου που μπορεί να είναι λάθος ή σωστές»;
Ε οχι ρε ξεφτιλισμένε αντρα δεν εχεις δικαίωμα.
να μην ξαναπιασεις τον ΠΑΟΚ στο στομα σου.ΤΕΛΟΣ.

Να βρει τροπο η διοικιση να μην προβαλετε καθολου απο αυτο το φουστοκαναλο....
Δικαίωμα προσβασης στο γηπεδο θα εχουν μονο οι δημοσιογράφοι του καναλιου που ειναι"χοριγος"

Τελειοσαμε.
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ο ΚΥΡΙΟΣ κωνσταντινου ξεφτυλιστηκε (εκτος απο την ετ καθε κυριακη)και στο τν μακεδονια, ειπε 10φορες συγνωμη, δεν ειχα προθεση, δεν ηθελα κλπ. καταλαβε οτι οι μ@λ@κιες του και οι βλαχομαγκιες του θα τον κανουν να πληρωσει και παει να κανει γυρισμα. σε καμια περιπτωση η διοικηση να μην τον αφησει ατιμωρητο για να μαθουν κατι τετοιοι τυποι οτι δεν μπορουν να λεν οτι θελουν εις βαρος του ΠΑΟΚ

Επισης να του επιβαλει να σχολιαζει στην αλητικη κυριακη τα παιχνιδια του ΠΑΟΚ αυτος ο ιδιος με τον ιδιο ζηλο που κανει για τον ΛΑΓΟ τον οποιο οπως δηλωσε στον Χητα καθε αγωνιστικηδεν υποστηριζει.
Μπορει να ειναι καποιος τοσο @δερφη;;;;

Και τελος να μαθει να λεει το ονομα του Γ@ΜΙ@ του σωστα. ελεγε τον Μουσλι, Μουσλανοβιτς αλλα το ξερει πολυ βαθια μεσα του οτι αυτος θα τον γ@μησει
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Σιγα σιγα αρχισα κι εγω να ψιλοβαρυεμε...

Τοση δημοσιοτητα λεμε δεν ειχε το μουτρο ουτε οταν επαιζε με το βαζελο...πριν 20-30 χρονια...αντε, αφηστε τον...μη παθει και κανα πολιτισμικο σοκ και μετα θα λενε οτι φταινε γι αυτο οι ΠΑΟΚτσηδες απο το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ...
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

Καλό θα ήταν να προσέχουμε τις εκφράσεις μας ,ιδιαίτερα τώρα, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στο σάιτ.
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Οχι είναι γενικό το σχόλιο.Αλλά να ξέρεις ότι αν θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα θα το κάνουν και σε αυτόν που γράφει και στο σάιτ.Απλή φιλική παρατήρηση είναι .Τίποτα παραπάνω.

Υ.Γ.Δεν είμαι ούτε διαχειριστής ούτε συντονιστής για να κάνω αυτό που είπες.Προσωπική άποψη εκφράζω.
evan26499

Δημοσίευση από evan26499 »

Εμενα αυτο που με εκνευριζει περισσοτερο ειναι η ειρωνεια και το θρασσος με το οποιο ΔΕΝ απαντα ο παπαδημητριου στον Κυριακο(σου λεει ποιος μας ακουει τετοια ωρα,αστον να τα πει και να τελειωνουμε).Αραγε αν επαιρνε τηλ. ο Ζαγορακης θα ηταν τοσο απαθης?Αραγε θα περιμενε μεχρι τις 2 και 10 να τον βγαλει στον αερα?Μηπως καποια στιγμη θα επρεπε να αναλαβει δραση ο Ζαγορακης ωστε να τους βαλει στη θεση τους?Απο την αλλη προτιμω αυτη τη σταση του Τεο,που δεν αναλωνεται σε κατι τυπους τελειωμενους οπως αυτος ο παρουσιαστης-λαμογιο.Αραγε τολμαει να ανεβει Θεσσαλονικη?
Άβαταρ μέλους
teoGate4

Δημοσίευση από teoGate4 »

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΊΝΕ ΑΥΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!!!!!!!ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΊΣΟΥΝ ΝΑ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ :P :?:

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
teoGate4

Δημοσίευση από teoGate4 »

έτσι και νικήσουμε θα πάω στο σχολείο με κουδούνια και θα τα κουνάω στους γαυρούς :P :?:
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημήτρης Κωνσταντινίδης
Ο ΠΑΟΚ τους πείραξε…

Αφού μπάλα ούτως ή άλλως στα ντέρμπι βλέπουμε πού και πού, εγώ δεν θα αρχίσω να ολοφύρομαι και να κλαίω τη μοίρα του ελληνικού ποδοσφαίρου επειδή σε ολόκληρο 90λεπτο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός είδαμε όλες κι όλες τρεισήμισι φάσεις. Αν και οι δυο τους ήταν πολύ καλύτεροι, δεν θα είχε κάνει πάρτι φέτος η Ανόρθωση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και στην τελική, εμένα μου αρέσει μια χαρά η βαθμολογία όπως είναι τώρα. Και ακόμα πιο «πλουραλιστική» να γίνει, ακόμα καλύτερα. Είμαι διατεθειμένος να αγαπήσω οποιαδήποτε ομάδα και (σχεδόν) οποιοδήποτε κόμμα μπορεί να αλλάξει τα πράγματα στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική, έστω για μία φορά!

Για να είμαι ειλικρινής βέβαια θα μπορούσα να αγαπάω και όποιον παίζει ωραία μπάλα. Π.χ. ο Παναθηναϊκός της Βρέμης ή ο περσινός Ολυμπιακός -πάλι με τη Βέρντερ- είναι ομάδες που μπορούσες να τις αγαπήσεις επειδή το έπαιξαν το τόπι. Αυτό βέβαια είναι κάτι που πρέπει να προσέξουν στη… Βρέμη, αλλά ας μη μας απασχολήσουν και τα προβλήματα των άλλων. Να βλέπεις όμως τόσα χρόνια τις ίδιες και τις ίδιες «δυνάμεις» και να μη σου προσφέρουν και τίποτα, πάει πολύ. Μια από τα ίδια με την πολιτική. Καραμανλήδες, Παπανδρέου και Μητσοτάκηδες έχουν παιδιά, εγγόνια, ανίψια και αλλάζουν φάτσες. Καμιά φορά μπορεί και να αλλάξουν κόμματα, να φτιάξουν άλλα, να πηδήξουν από το ένα στο άλλο, να βγει και κανένας Ντέμης, αλλά εντέλει δεν τρέχει τίποτα.

Δεν αυταπατώμαι πως αν (π.χ) και ο ΠΑΟΚ γίνει πρώτη μούρη στο πρωτάθλημα, δεν θα παρουσιάσει και αυτός συμπτώματα αλαζονείας. Οι ομάδες που έχουν πολύ κόσμο είναι επιρρεπείς σε αυτό. Αλλά ας φτάσει εκείνη η στιγμή και το συζητάμε. Εδώ πήρε ένα πέναλτι που δεν υπήρξε με τον Πανιώνιο ο Δικέφαλος και άρχισε η ηθικολογία. Και να φωνάξεις, κύριε, όσο θέλεις αν κάνεις το ίδιο όταν η δική σου ομάδα παίρνει τα σφυρίγματα με το τσουβάλι. Αλλά όταν θεωρείς πως ο «μικρός» με τον ένα ή τον άλλον τρόπο θα σε προσκυνήσει μέσα στο γήπεδο, μη μου το παίζεις εμένα του κατηχητικού. Στη χώρα της αρπαχτής και της λαμογιάς και στην κορυφαία έκφραση και των δύο αυτών νεοελληνικών συνηθειών, το ποδόσφαιρο, όλοι ενοχλήθηκαν από το πέναλτι του ΠΑΟΚ. Πρώτος εγώ φωνάζω για τους διαιτητές, αλλά οι παρθένες ας βγουν στο μπαλκόνι να κρεμάσουν το σεντόνι. Και ας είναι και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αλλά τι να λέμε τώρα, που βγήκαν οι... μετά το ντέρμπι και έκανε ο καθένας το σόλο του. Ο Σάββας Θεωδορίδης παίζοντας ρόλους του Πρέκα, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μιλώντας για τη διαιτησία (ύστερα από τόσα χρόνια η αλήθεια είναι πως έχουμε «παραγραφή» παλαιών υποθέσεων) και ο Ανδρέας Βγενόπουλος βάζοντας και ένα πέναλτι στις δηλώσεις του, για να κάνει πιο εύληπτο το περιεχόμενο και να μην τσιτωθεί ο κόσμος. Τα ίδια και τα ίδια…

Διαβάστε κι αυτό έτσι για να περνάει η ώρα
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Πως πιστεύετε ότι μπορεί ο Π.Α.Ο.Κ. να εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο περιστατικό?Πέρα από μηνύσεις αγωγές και οτιδήποτε άλλο νομικής φύσεως?Γιατί αυτά κάποια στιγμή θα ατονήσουν.Το θέμα είναι να πάρει στο τέλος ότι καλύτερο μπορεί.Πρακτικά εννοώ.Και σε βάθος χρόνου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “TV”