52.Erik Sabo
- Duke_Rolson
Re: 52.Erik Sabo
Από inpaok.com: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρισκόταν ο Έρικ Σάμπο μετά το τέλος του αγώνα.
[...]
Έχω την υποψία ότι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από όταν ήρθε...
Να το πεις τώρα το "δεν χρειάζεται να είμαι ο Άρνεσεν" για να καταλάβω ότι είναι άψυχος; Τέτοια "πάσα" στον επιθετικό το αποδεικνύει...
Ο επιθετικός θα μάθει να σκοράρει, ο αμυντικός να κόβει κτλ.
Ο τσαμπουκάς δεν μαθαίνεται...
[...]
Έχω την υποψία ότι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από όταν ήρθε...
Να το πεις τώρα το "δεν χρειάζεται να είμαι ο Άρνεσεν" για να καταλάβω ότι είναι άψυχος; Τέτοια "πάσα" στον επιθετικό το αποδεικνύει...
Ο επιθετικός θα μάθει να σκοράρει, ο αμυντικός να κόβει κτλ.
Ο τσαμπουκάς δεν μαθαίνεται...
-
Δυστυχως..τουλαχιστον σε αυτα τα παιχνιδια που εχει παιξει δεν εχει δειξει τον λογο που αποκτηθηκε..ισα ισα που απογοητευει..δεν ξερω ρε παιδια..ειλικρινα..
- Trilofiotis
Δε φταίει αυτος, αλλα ο Ιγκορ που όχι απλα τον βάζει, αλλα τον κρατάει 90' και επιμένει ότι παίζουν οι 11 καλύτεροι.
Δηλαδή όποιον και να ρωτήσεις που ειδε το ματς, ΠΑΟΚτσή και μη θα σε ρωτήσει "τι ειν' τουτο". Εκτός απο τον Ιγκορ Τουντορ που όταν τον βλέπει βγαίνουν καρδούλες απτα μάτια του..
Τι σκατα; Γιατι τον εκθετει;
Δηλαδή όποιον και να ρωτήσεις που ειδε το ματς, ΠΑΟΚτσή και μη θα σε ρωτήσει "τι ειν' τουτο". Εκτός απο τον Ιγκορ Τουντορ που όταν τον βλέπει βγαίνουν καρδούλες απτα μάτια του..
Τι σκατα; Γιατι τον εκθετει;
- ΑποστόληςΑ
Πάνω που έλεγα ότι στον αγώνα με Ηρακλή ήταν ανεβασμένος κάνει αυτό το τραγικό λάθος (μισό αυτογκολ). Είναι το δεύτερο τραγικό σου λάθος. Να δούμε πού θα σταματήσει αυτό το πράγμα.
Ποτέ δεν καταλαβα τον λογο που τον αποκτησαμε.Ανυπαρκτος ηταν και στα ματς με σπαρτακ τρναβα.Προσωπικα,κρινω οτι δεν εχει τις δυνατοτητες να σταθει στον ΠΑΟΚ ουτε ως εναλλακτικη λυση.Επισης,λαθος και το 4ετες συμβολαιο.Εκτιμω οτι ο παιχτης θα σταλθει δανεικος στην πρωην ομαδα του,συντομα.
- aisiodoksos
Θα θελα να δω καποια στιγμη ενα Τσιμιροτ - Σαμπο ειναι η αληθεια οταν με το καλο ειναι καλα ο Βοσνιος.
Η ενα κατσε - Σαμπο . Θα μου λυνοντουσαν πολλες αποριες.
Η ενα κατσε - Σαμπο . Θα μου λυνοντουσαν πολλες αποριες.
παντως χαφ του ΠΑΟΚ την ενεργεια που κανει καποια στιγμη στο β και περναει τη μπαλα πανω απο 2 αντιπαλους στα καπακια και μετα του κανουν φαουλ, ειχα καιρό να δω.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Έκανε κι άλλα πράγματα... Εντυπωσιακά, αλλά τα γκρεμίζει όλα με ένα λάθος...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- ΑποστόληςΑ
- Trilofiotis
Εγώ ειδα πολλά λάθη εκ μέρους του χθες και όχι ένα.
Ένα ήταν το ΛΑΘΟΣ.
Όντως στην αρχή έδειξε διάθεση αλλα απο ένα σημειο και μετά ήταν μονίμως αρνητικός.
Ένα ήταν το ΛΑΘΟΣ.
Όντως στην αρχή έδειξε διάθεση αλλα απο ένα σημειο και μετά ήταν μονίμως αρνητικός.