20.Ricardo Costa

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 20.Ricardo Costa

Δημοσίευση από Sera4 »

δηλαδη γκεο εσυ μπορεις να του συγχωρησεις την αντιδραση του στο δευτερο γκολ που παραταει τη φαση και αρχιζει τα μπινελικια στον σαμπο αντι να κυνηγησει???για μενα τελειωσε αυτος χθες οση συμπαθεια και να τον ειχα...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

να το συγχωρέσω; κοιτά..

δεν τον έφτανε. οπότε το ότι σταματάει...οκ, αν υπήρχε ριμπάουντ θα ήταν λάθος. άρα ναι, λάθος αντίδραση.

τώρα περι κραξίματος...

ίσως είναι και αυτό ένα δείγμα της νοητικής και σωματικής κόπωσης που δείχνει τελευταία. θυμίζω και το πρώτο γκολ του γαύρου που έκανε μια ενέργεια που δεν μας έχει συνηθίσει καθώς αντδρά καλύτερα σε τέτοιες φάσεις. αλλού ήταν και είναι τα βασικά του θέματα...
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Στα πρώτα ματς, με τα χωριά, ήταν καλός, αλλά ήταν χωριά.
Ανέβηκαν τα level με εξαίρεση τους Γερμανούς που παίζαμε όλοι πίσω, έπεσε κατακόρυφα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

θα το συμπλήρωνα αυτό στο προηγούμενο μου ποστ. όντως ίσως το ματς με τους γερμανούς ήταν εξαίρεση γιατί παίξαμε πιο πίσω και πιο κλειστά απο ότι συνήθως. κάτι που λογικά τον βολεύει αφού δεν έχει τη σπιρτάδα και την ταχύτητα που είχε πχ προ τριετίας.

δεν ξέρω. θα ήθελα να είμαι ειλικρινής μια αναπροσαρμογή για έναν ακόμα χρόνο με ένα ποσό κοντά στα 400 ώς λύση απο τον πάγκο, εκτός αν μείνει ο βίτορ που μου κάνει το ίδιο αλλά και σε καλύτερη ηλικία.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

K_geo έγραψε: δεν ξέρω. θα ήθελα να είμαι ειλικρινής μια αναπροσαρμογή για έναν ακόμα χρόνο με ένα ποσό κοντά στα 400 ώς λύση απο τον πάγκο, εκτός αν μείνει ο βίτορ που μου κάνει το ίδιο αλλά και σε καλύτερη ηλικία.
άλλο ένα χρόνο Κόστα?τρολάρεις έτσι?
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Στα αεροπλανικά πάντως είναι μάνα --->> https://exposure.imgix.net/production/p ... r=1&w=1263 :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Αφού δεν τραυματίστηκε στην προσγείωση είναι και γμω τους πιλότους.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Sera4 έγραψε:δηλαδη γκεο εσυ μπορεις να του συγχωρησεις την αντιδραση του στο δευτερο γκολ που παραταει τη φαση και αρχιζει τα μπινελικια στον σαμπο αντι να κυνηγησει???για μενα τελειωσε αυτος χθες οση συμπαθεια και να τον ειχα...
σερα η συγκεκριμένη αντίδραση δεν έχει καμία σχέση με του Τζαβέλα και πιστεύω ότι εν μέρει δικαιολογείται εξ αιτίας του παιδικού λάθους του σαμπο.
τουλάχιστον εγώ το δικαιολογώ μιας και έχω κάνει πολύ χειρότερη αντίδραση μετά από κάποιες κουκουρουκου επιλογές συμπαίκτη

όσο για το μαρκάρισμα του στη φάση αυτή δεν μπορώ να του ρίξω ευθύνη... ναι ίσως μπορούσε να είχε ενεργήσει καλύτερα, αλλά θα μπορούσε και με λίγο παραπάνω υπερβάλλοντα ζήλο να κάνει φάουλ και να φάει τζάμπα κόκκινη.

οσο Για τα νεύρα εμένα μου δείχνουν πρόβλημα με τους συμπαίκτες του
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δεν θα άλλαζε τίποτα να αρχίσει να τρέχει, αφού ο άνθρωπος με την κίνηση που κάνει μένει 10 μέτρα πίσω...πάντως δείχνει την νοοτροπία του... Η όλη φάση είναι κωμικοτραγική με τον Τζιώλη κάνει συρτή πάσα σε χώρο όπου ο Σάμπο είναι περιτρηγυρισμένος από 4 αντιπάλους, αυτός βλέπει αυτούς που έίναι μπροστά κι όχι αυτόν που είναι πίσω του και κάνει κίνηση να γυρίσει την μπάλα κι εκεί γίνεται το όλο σκηνικό. Συμπεριφορά ομάδας παιδικής χαράς και υπεροψία.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έκανε μερικές καλές εμφανίσεις, αλλά μόνο στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια με τις υποδεέστερες ομάδες που παίξαμε (Κροατικές, Σλοβάκικες και Δανέζικες). Στην Superleague δεν έχει κάνει ούτε μια καλή εμφάνιση.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

desperando έγραψε:
Sera4 έγραψε:δηλαδη γκεο εσυ μπορεις να του συγχωρησεις την αντιδραση του στο δευτερο γκολ που παραταει τη φαση και αρχιζει τα μπινελικια στον σαμπο αντι να κυνηγησει???για μενα τελειωσε αυτος χθες οση συμπαθεια και να τον ειχα...
σερα η συγκεκριμένη αντίδραση δεν έχει καμία σχέση με του Τζαβέλα και πιστεύω ότι εν μέρει δικαιολογείται εξ αιτίας του παιδικού λάθους του σαμπο.
τουλάχιστον εγώ το δικαιολογώ μιας και έχω κάνει πολύ χειρότερη αντίδραση μετά από κάποιες κουκουρουκου επιλογές συμπαίκτη

όσο για το μαρκάρισμα του στη φάση αυτή δεν μπορώ να του ρίξω ευθύνη... ναι ίσως μπορούσε να είχε ενεργήσει καλύτερα, αλλά θα μπορούσε και με λίγο παραπάνω υπερβάλλοντα ζήλο να κάνει φάουλ και να φάει τζάμπα κόκκινη.

οσο Για τα νεύρα εμένα μου δείχνουν πρόβλημα με τους συμπαίκτες του

μπορει να μην ειναι ιδια σαν φαση ντεσπε αλλα ειναι ιδια σα νοοτροπια...τρεχα ρε μαλακα ποτε δεν ξερεις ισως τον ψιλοτρομαξεις το βελλιο και αγχωθει στο τελειωμα ισως χρειαστει να παρεις ριμπαουντ τρεχα εστω απο αξιοπρεπεια τι μου σταματας στη μεση της φασης και φωναζεις σαν τον βλακα???

εμενα με γυρισε τα μυαλα και ξαναβλεποντας τη φαση εγω το ξαναλεω για μενα τελειωσε αυτος ο παιχτης...
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Και σωστά το λες.
Για νευράκια και μαγκιές του κώλου.
Να τρέξει να βοηθήσει κάνει την πριμαντόνα.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ποδοσφαιριστής Κόστα ΔΕΝ υπάρχει σήμερα. Μπορεί κάποτε να υπήρξε, όμως σήμερα υπάρχει ένας βετεράνος Κόστα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

pisakaipoupoula έγραψε:
K_geo έγραψε: δεν ξέρω. θα ήθελα να είμαι ειλικρινής μια αναπροσαρμογή για έναν ακόμα χρόνο με ένα ποσό κοντά στα 400 ώς λύση απο τον πάγκο, εκτός αν μείνει ο βίτορ που μου κάνει το ίδιο αλλά και σε καλύτερη ηλικία.
άλλο ένα χρόνο Κόστα?τρολάρεις έτσι?
οχι. σοβαρα μιλαω. :mrgreen:

θεωρώ ότι με ενα ποσό όπως γραφω παραπάνω θα μπορεί να είναι μια αξιόπιστη λύση σαν 4ος αμυντικός. επίσης αυτό γιατί βλέπω το βίτορ φέτος αρκετά ανεβασμένο να είμαι ειλικρινής.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

400 για 4ος αμυντικός;

Χμμμ....

Πλάκα κάνεις, ε;

:evil: :evil: :evil:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”