+++++++++++++++ Αυτα τα των προπονητων,διαβασαμε, κατασκοπευσαμε,μελετησαμε τα9/10 ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε, δη οταν επροκειτο για εκτελεσεις στημενων και κυριως πεναλντι...τιποτα, εχθες, απλουστατα-βαλαμε τα χερακια μας και βγαλαμε τα ματακια μας-!ron-swanson έγραψε:Αυτο ειναι που με τρελαινει. Κανουμε μαγκα τον καθε μετριο, με τελευταιο παραδειγμα τον προπονητη της γριας.
Δηλαδη ρε προπονητη της γριας τι δουλεψε για την ομαδα σου; Τιποτα δεν εκανε ο ηρακλης. Μια φαση με εκεινη την στρβοκλωτσια του Κυριακιδη. Ολα τα αλλα απο στημενα και απο δικες μας μαλακιες.
Α.Ε.Π. Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- kazampoukou
Re: Α.Ε.Π. Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμεν
Ενας ακόμη αναλώσιμος τίποτας που ψάχνει άλλοθι για την μελλοντική του αποτυχία κρατώντας με κάθε τρόπο τον πήχη της καριέρας και της δουλειάς του όσο ποιο ψηλά μπορεί προσβλέποντας την επόμενη δουλειά του.Othin έγραψε:Pa0ki έγραψε:nikos_algio έγραψε:
Μόνον ένας βλαξ του διαμετρήματος του προπονητή της γριάς θα μπορούσε να ισχυριστεί πως προετοιμάστηκε για το πέναλτι του Μπερμπάτοφ!!!
Δηλαδή τί ακριβώς του είπε του τερματά του ο χοντροκέφαλος? Πέσε δεξιά? Πέσε αριστερά? Πέσε όπου γουστάρεις? Ή μήπως του είπε "πιάσε το πέναλτι αν το βαρέσει ο Μπερμπάτοφ"?
Και καλά, αυτός προσπάθησε γελοιωδώς και ατυχέστατα να το παίξει προπονητής που μελετάει τον αντίπαλο, αντί να παραδεχθεί ιπποτικά την εύνοια της τύχης (και όχι μόνο) προς την ομάδα του. Εσείς αμέσως πιστέψατε έναν φανερά ηλίθιο και βγάζετε και κάρτα στην ΠΑΕ?!!!
Είπε ότι έπαιξε καλά η ομάδα που έδιωχνε μακριά και ψηλά με κάθε τρόπο.
Είπε ότι πρέπει να νικάν όταν βάζουν 2 γκόλ στα Γιάννενα και 3 στον ΠΑΟΚ.
Βρε μπαγλάμι αντι να κάνεις τον σταυρό σου που πέτυχες ρεκόρ γκίνες με 2 γκολ σε 5 τελικές στα Γιάννενα και 3 γκολ με 6 τελικές στον ΠΑΟΚ έχεις το θράσος να λες βλακείες.
Δεν με ενοχλεί πραγματικά η γριά ούτε εάν είναι κομπλεξικοί μαζί μας αλλά με ενοχλεί πολύ να υπάρχουν στο ποδόσφαιρο υποτιθέμενοι προπονητές που λένε ότι θέλουν βιάζοντας τα μυαλά μας κάθε Κυριακή.
- kazampoukou
Οντως φιλε Πιλοτε, απλα ειναι το σκασιμο, το γαμωτο!!!!!!!!pilotos έγραψε:Αφήστε τους να ζουν στον μύθο τους, θα παλέψουν για παραμονή
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Μου αρέσει αυτό που βλέπω μπροστά, σαν λειτουργία ομάδας, δεν το περίμενα τόσο νωρίς...
Πίσω έχω γκίνια, ότι πάει μέσα, με οποιονδήποτε τρόπο γράφει γκολ, κάνω υπομονή... Αλλιώς θα πάμε στα αλήθεια σε τρελάδικο.
Πίσω έχω γκίνια, ότι πάει μέσα, με οποιονδήποτε τρόπο γράφει γκολ, κάνω υπομονή... Αλλιώς θα πάμε στα αλήθεια σε τρελάδικο.
Με 2-3 η 2-4,ολοι θα λεγανε για παληκαρισια ανατροπη και μεταλλο και αλλα τετοια,ενω τωρα λενε για αποτυχημενο πλανο και χτισιμο σε σσθρα θεμελια και για αρρωστια..Μονο ασπρο η μαυρο,γκριζο ποτε...
- kazampoukou
Καθολου σαθρα τα θεμελια...εμενα με ικανοποιει η εικονα της ομαδας, με αρεσει πολυ αυτο που χτιζεται και με καλυπτει η ανωθεν αναφορα του πιλοτου...! Ημονη μου ενσταση ειναι στον ατομισμο των εξτρεμ κυριως , συν το οτι η 3αδα της αμυνας δεν με πειθει, κυριως οι Πορτογαλοι...δη ο Κοστα. υ.γ. Θα ηθελα παντως να δω μερικους παιχτες που εως τωρα εχουν ελαχιστη ψς μηδαμινη συμμετοχη.sporos123 έγραψε:Με 2-3 η 2-4,ολοι θα λεγανε για παληκαρισια ανατροπη και μεταλλο και αλλα τετοια,ενω τωρα λενε για αποτυχημενο πλανο και χτισιμο σε σσθρα θεμελια και για αρρωστια..Μονο ασπρο η μαυρο,γκριζο ποτε...
- sourmenetes
- Moderator
Κανενα πλανο δεν απετυχε στους 5 μηνες.
Υπαρχουν ομως 2-3 θεματα που θα μπορουσαν να λειτουργουν καλυτερα.σιγουρα το δοκαρι και μεσα παιχταρας,δοκαρι και εξω αμπαλος ισχυει.
Αυτο δε σημαινει οτι καποια πραγματα θα περνανε στο ντουκου,αλλωστε και ο ιδιος ο Τουντορ μιλησε για κακιστη νοοτροπια πρωτου ημιχρονου,για παιδικα λαθη για γκολ παιδικης ομαδας.
Αυτο δε σημαινει οτι αμφισβητουνται ολοι.και ταλεντο υπαρχει και δουλεια γινεται,αλλα το χορταρι κρινει τα παντα και οχι μονο το αποτελεσμα.
Και 2-4 να κερδιζαμε χθες ο Τουντορ και εμεις θα μιλαγαμε για τα τραγικα λαθη,για την κακιστη νοοτροπια.ας βρουμε μια λυση στα παιδικα λαθη και θα παρουμε πολλα ματς.οσο και νεα ομαδα να εισαι,δεν μπορει να εισαι πρωτος σε λαθη.δε νοειται.
Υπαρχουν ομως 2-3 θεματα που θα μπορουσαν να λειτουργουν καλυτερα.σιγουρα το δοκαρι και μεσα παιχταρας,δοκαρι και εξω αμπαλος ισχυει.
Αυτο δε σημαινει οτι καποια πραγματα θα περνανε στο ντουκου,αλλωστε και ο ιδιος ο Τουντορ μιλησε για κακιστη νοοτροπια πρωτου ημιχρονου,για παιδικα λαθη για γκολ παιδικης ομαδας.
Αυτο δε σημαινει οτι αμφισβητουνται ολοι.και ταλεντο υπαρχει και δουλεια γινεται,αλλα το χορταρι κρινει τα παντα και οχι μονο το αποτελεσμα.
Και 2-4 να κερδιζαμε χθες ο Τουντορ και εμεις θα μιλαγαμε για τα τραγικα λαθη,για την κακιστη νοοτροπια.ας βρουμε μια λυση στα παιδικα λαθη και θα παρουμε πολλα ματς.οσο και νεα ομαδα να εισαι,δεν μπορει να εισαι πρωτος σε λαθη.δε νοειται.
- ΑποστόληςΑ
15 τελικές ο ΠΑΟΚ και 6 ο Ηρακλής.
45 λάθη ο Ηρακλής και 57 εμείς.
Ναι αλλά τρεις στην εστία, τρία γκολ
Μια φώτο, τα δείχνει όλα... Τρεις με τον τέρμα στην μικρή περιοχή.
Where is the άμυνα ρε;;;;;;;;;
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/19/e860792e0c154a2d93562f2a93d1666f.jpg[/img]
Where is the άμυνα ρε;;;;;;;;;
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/19/e860792e0c154a2d93562f2a93d1666f.jpg[/img]
kazampoukou έγραψε:Καθολου σαθρα τα θεμελια...εμενα με ικανοποιει η εικονα της ομαδας, με αρεσει πολυ αυτο που χτιζεται και με καλυπτει η ανωθεν αναφορα του πιλοτου...! Ημονη μου ενσταση ειναι στον ατομισμο των εξτρεμ κυριως , συν το οτι η 3αδα της αμυνας δεν με πειθει, κυριως οι Πορτογαλοι...δη ο Κοστα. υ.γ. Θα ηθελα παντως να δω μερικους παιχτες που εως τωρα εχουν ελαχιστη ψς μηδαμινη συμμετοχη.sporos123 έγραψε:Με 2-3 η 2-4,ολοι θα λεγανε για παληκαρισια ανατροπη και μεταλλο και αλλα τετοια,ενω τωρα λενε για αποτυχημενο πλανο και χτισιμο σε σσθρα θεμελια και για αρρωστια..Μονο ασπρο η μαυρο,γκριζο ποτε...
Αν ανατρεξεις σε νηματα οπως του Ολσεν θα δεις αυτες τις αποψεις φιλε μου..
- kazampoukou
+++...αποτελεσμα αγωνος, 3-3...παιχνιδι λαθων το ποδοσφαιρο, οποιος κανει τα λιγοτερα και μικροτερης βαρυτητας...κερδιζει!!! Σχεδον παντα!ΑποστόληςΑ έγραψε:15 τελικές ο ΠΑΟΚ και 6 ο Ηρακλής.
Πιλοτε σε 2 μηνες με τους ιδιους παιχτες μπορει να δεχομαστε 5 τελικες στην εστια και να εχουμε 0 παθητικο!!! μεγαλο πραγμα η ψυχολογια στον αθλητισμο!pilotos έγραψε:Ναι αλλά τρεις στην εστία, τρία γκολ
Ίσως να γίνει κι αυτό. Στην μπάλα όλα γίνονται.
Απλώς, ενώ περίμενες οι "μεγάλοι " σε ηλικία να δείχνουν ωριμότητα, και να κερδίσεις από αυτούς, αυτοί σου δημιουργούν θέματα
Πχ τα νεύρα του Κόστα, δεν δικαιολογούνται με τίποτα.
Οι ντεμεκ άμυνες με χέρια και πόδια του παίκτη της γάμα μπενφικα που παίζει ακόμα στον ΠΑΟΚ και σε κάθε φάση φλερτάρει με κάρτα, επίσης είναι θέμα.
Θετικό ότι ο κόουτς ήταν αμυντικός, θα βρεθεί λύση.......
Απλώς, ενώ περίμενες οι "μεγάλοι " σε ηλικία να δείχνουν ωριμότητα, και να κερδίσεις από αυτούς, αυτοί σου δημιουργούν θέματα
Πχ τα νεύρα του Κόστα, δεν δικαιολογούνται με τίποτα.
Οι ντεμεκ άμυνες με χέρια και πόδια του παίκτη της γάμα μπενφικα που παίζει ακόμα στον ΠΑΟΚ και σε κάθε φάση φλερτάρει με κάρτα, επίσης είναι θέμα.
Θετικό ότι ο κόουτς ήταν αμυντικός, θα βρεθεί λύση.......
- theodorsalonika
δεν μπορω να βλεπω αλλο ολσεν..ο τοχουρογλου(ελεος) να ταν θα πηδουσε απο πανω τους και θα επαιρνε την μπαλα...οποιοσδηποτε να ταν θα σκουντουσε θα ξεσκιζοταν να πιασει την μπαλα...ο δικος μας δυο μετρα φοβατε και την σκια του.....βαλτε εναν πιτσιρικα εκει περα και μπορει να βγει καλυτερος.....σαμπο εισαι ρε φιλε εκτος τοπου και χρονου...τελικα το φωναζω..κατσε αντικαταστατος...
μαλεζα θα δουμε ποτε?βαρεθηκα με τους ιδιους!!!και γιατι μολις δεν κανουμε το 2-3 δεν βαζει μεσα μαλεζα να βοηθησει με την εμπειρια του και στον αερα που ειναι καλος?
αυτος ο γκολασα τι παιρνει?μπαλα δεν ακουμπησε....
κατα αλλα 50 λαθη και βαλε...λες και παιζαμε με μπαρτσελονα..δηλαδη αμα μας πιεζαν κιολας ποσα θα καναμε?
εγω βλεπω ακομα ψαχνομαστε..οποτε απο του χρονου θα εχω μια ολοκληρωμενη αποψη..προς το παρον ειπα αυτα που δεν με αρεσουν....

μαλεζα θα δουμε ποτε?βαρεθηκα με τους ιδιους!!!και γιατι μολις δεν κανουμε το 2-3 δεν βαζει μεσα μαλεζα να βοηθησει με την εμπειρια του και στον αερα που ειναι καλος?
αυτος ο γκολασα τι παιρνει?μπαλα δεν ακουμπησε....
κατα αλλα 50 λαθη και βαλε...λες και παιζαμε με μπαρτσελονα..δηλαδη αμα μας πιεζαν κιολας ποσα θα καναμε?
εγω βλεπω ακομα ψαχνομαστε..οποτε απο του χρονου θα εχω μια ολοκληρωμενη αποψη..προς το παρον ειπα αυτα που δεν με αρεσουν....

- kazampoukou
Δικιο εχεις, κατι λιγα λογω περιορισμενου ελευθερου χρονου, εχει παρει το ματι μου. Ο αφορισμος η΄ η πληρης αποθεωση δεν με απασχολουν περισσοτερο απο μια απλη αναγνωση τους, ειμαι σιγουρος πως αντιλαμβανεσαι τι εννοωsporos123 έγραψε:kazampoukou έγραψε:Καθολου σαθρα τα θεμελια...εμενα με ικανοποιει η εικονα της ομαδας, με αρεσει πολυ αυτο που χτιζεται και με καλυπτει η ανωθεν αναφορα του πιλοτου...! Ημονη μου ενσταση ειναι στον ατομισμο των εξτρεμ κυριως , συν το οτι η 3αδα της αμυνας δεν με πειθει, κυριως οι Πορτογαλοι...δη ο Κοστα. υ.γ. Θα ηθελα παντως να δω μερικους παιχτες που εως τωρα εχουν ελαχιστη ψς μηδαμινη συμμετοχη.sporos123 έγραψε:Με 2-3 η 2-4,ολοι θα λεγανε για παληκαρισια ανατροπη και μεταλλο και αλλα τετοια,ενω τωρα λενε για αποτυχημενο πλανο και χτισιμο σε σσθρα θεμελια και για αρρωστια..Μονο ασπρο η μαυρο,γκριζο ποτε...
Αν ανατρεξεις σε νηματα οπως του Ολσεν θα δεις αυτες τις αποψεις φιλε μου..