10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από K_geo »

παντα ετσι βαράει τα πεναλτι. ;)
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Παικταράς....
ότι φάση έβγαλε η ομάδα την έκανες εσύ...
Δώσε καμιά σφαλιαρά την έχεις δεί πολυ large και δάσκαλος...έχεις χρόνο ακόμα για να δώσεις στην ΠΑΟΚΑΡΑ σε 2 χρόνια σε θέλω προπονητή...
Για τώρα δώσε μπούφλες...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Παντα ετσι τα βαραει.

Τι να πουμε ρε παιδια για τον Μπερμπατοφ; Αλλη κλαση απο ολη την ομαδα ειναι. Ο μονος που κραταει μπαλα, ο μονος που θα την σπασει σωστα, ο μονος που θα παρει φαουλ και δεν θα κανει. Και παλι πεταξε κι ενα παστελι, ενω δεν του εδωσαν ΜΙΑ σωστη πασα μεσα στην περιοχη οι συμπαικτες του.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ο Λεοβατς σε μια φαση φευγει μπροστα ενω ο Μπερμπατοφ την εδωσε στο πλαι...
και ειχε θρασος ο κροατης να τα ψαλλει στον βουλγαρο....
ελεος πια!!!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

μην γράφεις ότι θες... ανάποδα έγινε
Απλώς ο Λέοβατς του έδειξε ότι ήδη είχε ξεκινήσει κίνηση για μπροστά και ο Βούλγαρος του τα έχωνε , όπως τα έχωνε σε όλους.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ελπίζω στα εμιράτα τα χριστουγεννα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε μανιακε κοφτο λιγακι,σε συμπαθω αλλα εχεις κουρασει...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το ποιος εχει κουράσει τΖος ειναι μεγάλη κουβέντα ( δε το λεω για σένα)
Άβαταρ μέλους
Joe Nagbe

Δημοσίευση από Joe Nagbe »

Χτύπησε ο Μπέρμπα... Αμφίβολος με τους Ρώσους...

http://inpaok.com/266872/%CF%87%CF%84%C ... %BF%CF%86/
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Λοιπον, δε θα σταθω στο πεναλτι γιατι κλαιν... δεν εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος. Εγω αν ημουν εσυ θα πηγαινα αυριο το πρωι στον Τουντορ και θα του ελεγα "Ψηλε ακου να σου πω, αν οι ντιβες σου γυρω μου νιωθουν μειονεκτικα λογω του ονοματος μου και δε με τροφοδοτουν ουτε με αιτηση στο δημαρχειο, τοτε βρες λυση ή ασε με να κανω διακοπες. Δεν ηρθα εδω για να με βγαλετε παλτο και ασφαιρο. "

Σημερα ηταν ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ προφανες πως δεν τροφοδοτουν τον Μπερμπατοφ, σε τουλαχιστον 4 κλασικες φασεις που το γκολ θα ηταν απλη διαδικασια, ροντριγκες μακ και πελκας προτιμησαν να κανουν τα ευκολα δυσκολα σε μια προσπαθεια να χρηστουν σκορερς.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Δεν ειναι θέμα ουτε Μπερμπάτοφ ουτε Κλαους. Οταν Ροντριγκεζ και Μακ δε ξέρουν τι σημαίνει πάσα και ο Πελκας εχει να κανει σοβαρο παιχνίδι απο τον Αύγουστο τι να σου κάνουν κι αυτοι οι δυο. Το μονο που του καταλογίζω ειναι οτι έχοντας παιξει 90 λεπτα και έχοντας βάλει και γκολ επρεπε να αφήσει την εκτέλεση στον Κλαους ή στον Κατσε που ήταν φρέσκοι και με καθαρό μυαλό. Δηλαδή ρε παιδιά ποιον πρεπει να έχουμε για να περάσει σε ενα ολόκληρο ημίχρονο με τον Ηρακλη μια φορα η μπαλα μεσα στη περιοχη; Τον Λεβαντοφσκι και τον Μπενζεμα; Ειναι ο Κλαους ενα μετρό απο τη γραμμή μόνος έτοιμος να τελειώσει το παιχνίδι και παει ο αλλος και σουτάρει σχεδόν πανω στη γραμμή του αουτ και φταίνε οι επιθετικοί;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

K_geo έγραψε:ψηλέ, σήμερα εσύ το έχασες. λάθος στο πρώτο γκολ αφήνεις τη μπάλα να περάσει, χαμένο πέναλτι.

αλλά δεν μασάω. θα μου τους δώσεις τους βαθμούς αλλού.
στο πρωτο γκολ αποκλειστικος υπευθυνος ειναι ο λεοβατς
μην λεμε και οτι θελουμε
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

και οσοι λενε για τοπεναλντι και τον τροπο που το βαρεσε και το αν ειναι ραθημος και αλλα πολλα δειτε και ολα του τα πεναλντι στο νησι

[youtube]2lsrHVoNSqI[/youtube]
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

K_geo έγραψε:ψηλέ, σήμερα εσύ το έχασες. λάθος στο πρώτο γκολ αφήνεις τη μπάλα να περάσει, χαμένο πέναλτι.

αλλά δεν μασάω. θα μου τους δώσεις τους βαθμούς αλλού.

Οχι δα, ο μόνος τρόπος για να φτάσει στην μπάλα θα ήταν να την βρει με το χέρι..και δεν είναι και αμυντικός ο άνθρωπος.
Αν δεν ήταν το χαμένο πέναλτι θα έλεγα ότι μας έδωσε 2 βαθμούς. Αλλά εκεί έπρεπε να τηρηθεί η σειρά και να το εκτελέσει ο Κλάους το πεναλτι, επομένως γι'αυτό θεωρώ υπεύθυνο τον Τούντορ και όχι τον Μπερμπάτωφ. Ακόμα και να το έχανε ο Κλάους θα ήταν η σωστή επιλογή.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Dimg4 έγραψε:Λοιπον, δε θα σταθω στο πεναλτι γιατι κλαιν... δεν εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος. Εγω αν ημουν εσυ θα πηγαινα αυριο το πρωι στον Τουντορ και θα του ελεγα "Ψηλε ακου να σου πω, αν οι ντιβες σου γυρω μου νιωθουν μειονεκτικα λογω του ονοματος μου και δε με τροφοδοτουν ουτε με αιτηση στο δημαρχειο, τοτε βρες λυση ή ασε με να κανω διακοπες. Δεν ηρθα εδω για να με βγαλετε παλτο και ασφαιρο. "

Σημερα ηταν ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ προφανες πως δεν τροφοδοτουν τον Μπερμπατοφ, σε τουλαχιστον 4 κλασικες φασεις που το γκολ θα ηταν απλη διαδικασια, ροντριγκες μακ και πελκας προτιμησαν να κανουν τα ευκολα δυσκολα σε μια προσπαθεια να χρηστουν σκορερς.
Αυτό είναι κ για μένα το θέμα.

Το χαμένο πέναλτυ μπορώ να το χωνέψω. Το να έχουμε τον Μπερμπάτωφ κ να μην τον "παίζουμε" ... όχι !
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”