25.Robin Olsen
- Ekatnetworkltd
Re: 25.Robin Olsen
Τι να δώ ρε εσύ συνέχεια εκτεθιμένο τον αφήνουν,εντάξη σε μερικά έχει κάποιες ευθήνες αλλά στο 3 γκόλ τα στόπερ μας ήταν στη μεγάλη περιοχή μαζεμένα και οι επιθετικοί της γριάς μόνο στη μικρή μέτρησα 2 ρε πούστη μου,άστο γαμησέτο τελείως λάθος θέση η ψηλοί μας
Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
Λάθος μου..παοκαρα23 έγραψε:Οdi παρεξηγησες ο πρωτος ημουν που ειπε οτι ηταν φαουλ..
Οκ μαν, εμπαθης εγω, το καταλαβαμε..K_geo έγραψε:όπως και η εμπάθεια μερικών που προσπαθούν να αποδείξουν ότι σαςταλεγα... και θα κάνουν το άσπρο μαύρο για να το καταφέρουν.simba έγραψε:Ακάλυπτος έγραψε:Σχόλια αναίτιας υπεράσπισης προς τον Σουηδό Μπουφόν σε...1,2,3![]()
Φαουλ ητανε αφου... οποιαδήποτε επαφή με τον τερματοφύλακα στην προσπάθεια του εντός περιοχής για κάθετο άλμα, είναι φάουλ. εκτός αν θέλετε για τον ΠΑΟΚ να μην ισχύει. τόσα χρόνια μπάλα βλέπουμε.
Το οτι με τον που ακουμπανε βαζει τα κλαματα αντι να τους παρει ολους αμπαριζα κοβοντας κεφαλια ΠΕΝΑΛΤΙ και ακολούθως τι κάνεις ρε μλκ ψηλέ, και τουλαχιστον δεν κανει μια υποτυπωδη εξοδο μπας και κερδισει το φαουλ με το σκριν που του γινεται ΕΚΑΝΕ, ή μάλλον πήγε να κάνει αλλά σήμερα είδαμε ότι στο ποδόσφαιρο, έχει σκρίν ...,
ελαχιστοι θα σχολιασουν...
Βρε φαουλ ητανε βρε, και η περιδος χαριτος και ομαδικης τυφλωσης θα συνεχιστει...
δεν λεω να μην κρίνουμε τα σωστά και τα λάθη των παιχτών μας, αλλά ας είμαστε λίγο λογικοί και ας ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ την ομάδα μας. Σήμερα, μια αστεία απόφαση του %#$@%$#@$% έκρινε το αποτέλεσμα. ας φάμε λοιπόν τους παίχτες μας για ακόμα μια φορά για να στηρίξουμε τον ΠΑΟΚ.
αυτά.
Αλλα να αφησουμε και εσας να μας κανετε να ξεχασουμε τοσα χρονια που και εμεις βλεπουμε μπαλα και παρατηρουμε πως αντιδρουν οι τερματαδες ανα τον κοσμο σε αναλογες φασεις??
Εγω δε θα φτασω ομως στο σημειο οπως εσεις να δικαιολογω τα "κλαματα" του τερματα μου με το που βρισκονται 2 αντιπαλοι μπροστα του και να καταφευγω σε υπερβολες του τυπου "θα δινοταν πεναλτι" αν εβγαινε οπως καθε φυσιολογικος τερματας ή πρεπει ναναι ο Χουλκ..
Ο καθενας μας κρινεται για τα λεγομενα και τα επιχειρηματα του,
αλλα ο ΠΑΟΚ τι φταιει καθε 3 κ λιγο να τρωει τετοια μνημειωδη γκολ??
Αυτο σκεφτομαι...
Και το ληγω απο μεριας μου..
ναι. οκαθενας κρινεται. βρες μου ενα βιντεο μιας που εχεις κλιση, που να ΜΗΝ δινεται φαουλ τετοια φαση. ενα βιντεο απο εναν οποιονδηποτε αγωνα απο το 1970 και μετα.
αλλά είπαμε. γατάκι, κουνέλα κτλ κτλ.
τον ΠΑΟΚ σφάζουνε και εμείς κοιτάμε να πουμε τα δικά μας.
τεσπα. όπως λες, κρίνεστε.
αλλά είπαμε. γατάκι, κουνέλα κτλ κτλ.
τον ΠΑΟΚ σφάζουνε και εμείς κοιτάμε να πουμε τα δικά μας.
τεσπα. όπως λες, κρίνεστε.
Ρε σεις σοβαρά τώρα,δεν θα ξεχάσουμε και τα αυτονόητα..Φάουλ είναι και μάλιστα το ευκολότερο που σφυρίζεται από διαιτητή.
Όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε.ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ.
Προσέξτε..Επαφή,όχι σπρώξιμο επί 5 δευτερόλεπτα μπροστά στα μάτια του κόρακα.
Όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε.ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ.
αυτο ειναι που μου ττη δίνει μανιακέ. και αντί να στηρίξουμε ένα παίχτη που αναμφισβήτητα έχει ταλέντο για τη θέση αλλά θέλει μεπειρίες, πάμε φταίει δεν φταίει να τον φάμε. εδώ αλλάζουμε κανόνες που ισχύουν δεκαετίες στο ποδόσφαιρο για να το ν βγάλουμε φταίχτη. αντί να κοιτάμε το ότι το παπα΄ρι με τη σσφυρίχτρα μετά το 2-2 έκανε ότι μπορούσε να σμπρώξει τον ηρακλή, ευτυχώς δλδ που έδωσε το πεναλτι.
Παντα, κάθε χρονια κάποιος στοχοποιείται.
Φέτος ειναι αυτός. Δεν θα έχουμε καλο τέλος.
Φέτος ειναι αυτός. Δεν θα έχουμε καλο τέλος.
Τζεο αυτοι ειμαστε
Οταν δε μπορούμε να κατανοήσουμε οτι οταν φέρνεις ταλαντούχους να τους δουλέψεις να τους ανεβάσεις και να κερδίσεις στο τελος στη διαδρομή εχεις κόστος
Δεν καταλαβαίνουμε αυτοι ειμαστε
Οταν δε μπορούμε να κατανοήσουμε οτι οταν φέρνεις ταλαντούχους να τους δουλέψεις να τους ανεβάσεις και να κερδίσεις στο τελος στη διαδρομή εχεις κόστος
Δεν καταλαβαίνουμε αυτοι ειμαστε
και μετά θα κράζουμε που έδωσε πέναλτι. γιατί αν κάποιος σε κάνει σκρίν... στο ποδόσφαιρο
το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον παραμερίσεις είτε σμπρώχντοντας είτε τραβώντας τον. αλλά αυτό, είναι πέναλτι. για αυτό και ο νομοθέτης του ποδοσφαίρου, εδώ και δεκαετίες είπε, όχι σκρίν, όχι επαφές σε τερματοφύλακες και ακτές. εκτός αν βλέπουμε football και όχι soccer. 
και φυσικά κανείς δεν λέει ότι σήμερα, βγήκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από τη μικρή του περιοχή αρκετές φορές (για πρώτη φορά) και μπλόκαρε την μπάλα...
τέσπα, πολύ ιδιαίτερη η περίπτωσή του, 25 ετών, θα δείξει........................... Μπορεί μέχρι να φτάσω 50 να παίζει ακόμα στον ΠΑΟΚ αυτός...
τέσπα, πολύ ιδιαίτερη η περίπτωσή του, 25 ετών, θα δείξει........................... Μπορεί μέχρι να φτάσω 50 να παίζει ακόμα στον ΠΑΟΚ αυτός...
K_Geo, αν και δε μ'αρεσει ο εκνευρισμος που βγαζεις,
για να το τελειωνω εδω θα το πω το εξης, εξηγωντας για μια ακομη φορα το σκεπτικο μου..
Βρες μου τερματα 1.98 σε αντιστοιχη φαση να μην κανει την παραμικρη προσπαθεια βαζοντας τα "κλαματα" με το που ακουμπαει τον αντιπαλο..
Βρες μου αντιστοιχα 1 φαση που αξιοπρεπης τερματας σε αντιστοιχη φαση με 1-2 αντιπαλους μπροστα του, δεν κανει τα αδυνατα δυνατα (να ζμπρωξει,να καβαλησει ωμους,να βγει με γροθιες) να προσπαθησει να διωξει τη μπαλα ή να κερδισει το φαουλ γτ τo να στεκεται απλα ο αντιπαλος μπροστα σου δεν ειναι φαουλ..Οταν η εξοδος σου ειναι τετοια που αποδεικνυει οτι ο αντιπαλος σε παρεμποδιζει εμπρακτα και οχι δυνητικα, τοτε ειναι φαουλ..
Αλλα ΠΑΟΚ ειμαστε, μανουλα ειμαστε στο ασπρο-μαυρο
Καλη καρδια μαγκες και καλη υπομονη
Υ.Γ. επειδη τωρα ειδα τα παραπανω σχολια περι πεναλτι κλπ, μαλλον αλλο αθλημα βλεπεις αδερφε οταν λες οτι μπορει να δοθει πεναλτι στη μικρη περιοχη
του τερματα, αν αυτος βγαινει παιρνοντας τους παραμαζωμα ολους...
Ειδικα στη μικρη περιοχη του τερματα, επιτρεπονται σχεδον ολα, ακομα και με γονατιες να βγει που λεει ο λογος, να το ξες..
για να το τελειωνω εδω θα το πω το εξης, εξηγωντας για μια ακομη φορα το σκεπτικο μου..
Βρες μου τερματα 1.98 σε αντιστοιχη φαση να μην κανει την παραμικρη προσπαθεια βαζοντας τα "κλαματα" με το που ακουμπαει τον αντιπαλο..
Βρες μου αντιστοιχα 1 φαση που αξιοπρεπης τερματας σε αντιστοιχη φαση με 1-2 αντιπαλους μπροστα του, δεν κανει τα αδυνατα δυνατα (να ζμπρωξει,να καβαλησει ωμους,να βγει με γροθιες) να προσπαθησει να διωξει τη μπαλα ή να κερδισει το φαουλ γτ τo να στεκεται απλα ο αντιπαλος μπροστα σου δεν ειναι φαουλ..Οταν η εξοδος σου ειναι τετοια που αποδεικνυει οτι ο αντιπαλος σε παρεμποδιζει εμπρακτα και οχι δυνητικα, τοτε ειναι φαουλ..
Αλλα ΠΑΟΚ ειμαστε, μανουλα ειμαστε στο ασπρο-μαυρο
Καλη καρδια μαγκες και καλη υπομονη
Υ.Γ. επειδη τωρα ειδα τα παραπανω σχολια περι πεναλτι κλπ, μαλλον αλλο αθλημα βλεπεις αδερφε οταν λες οτι μπορει να δοθει πεναλτι στη μικρη περιοχη
Ειδικα στη μικρη περιοχη του τερματα, επιτρεπονται σχεδον ολα, ακομα και με γονατιες να βγει που λεει ο λογος, να το ξες..
Odi έγραψε:Ρε σεις σοβαρά τώρα,δεν θα ξεχάσουμε και τα αυτονόητα..Φάουλ είναι και μάλιστα το ευκολότερο που σφυρίζεται από διαιτητή.
Σωστοτατος..Ισως θα επρεπε ο ολσεν να πεσει,αλλα και παλι αυτο το νιμου ηταν ικανος να μετρησει και παλι το γκολ και να γινρει εδω της μουρλης για τον Ολσεν τον ετσι και τον αλλιως και τις γκελες του..Οχι οτι δεν γινεται...