Σε πληροφορω οτι ο Φαρος Κερατσινιου εχει μεγαλυτερο μπατζετ..Taseos έγραψε:Να μαζευτούμε να πάτε. Πλάκα κάνετε ρε; Είναι ομαδα αυτό; Και μη με πείτε για μπάτζετ. Μια χαρά είναι το μπάτζετ. Δεν έχουν πολλές ομάδες μεγαλύτερο. Ούτε έχει η Κηφισιά περισσότερο κόσμο στο γηπεδο
Π.Α.Ο.Κ-Κηφισια 67-71,Σχολια & Παραλειπομενα
Re: Π.Α.Ο.Κ-Κηφισια 67-71,Σχολια & Παραλειπομενα
Δηλαδη η ομαδα χαβει απτην κηφισια γιατι ειχε 1000 ατομα αντι για 3000;
Ενταξει δεν θα ερθει κανενας εφιαλτης,εφιαλτης ηταν τη σεζον 07-08 οπου σε ενα πραγματικα ανταγωνιστικο πρωταθλημα ειχαμε απο τις χειροτερες ομαδες και σωθηκαμε οπως σωθηκαμε.Πλεον η Α1 ειναι πληρως υποβαθμισμενη και ακομη και με αυτο το κακοσχεδιασμενο ροστερ ειμαστε η 5η καλυτερη ομαδα.Απλα βλεπουμε τους απο πανω με κιαλια και θα τελειωσουμε διεκπαιρεωτικα μια αδιαφορη σεζον με αποκλεισμο στη πρωτη φαση των πλει οφ,ετσι προβλεπω.Λεμε θελουμε ψηλο,ναι οπως θελαμε και ασσο και φεραμε τον Χατσερ για να ειναι στην ουσια τριτος ασσος πισω απο Ντουβνιακ-Τσοχλα!Δηλαδη με αυτα που εχουμε δει φετος ακομα και να φερουμε σεντερ μπορει να παιζει λιγοτερο απο τον Κωττα.
Π.Α.Ο.Κ-Κηφισια 67-71,Σχολια & Παραλειπομενα
Ωραια. Εχεις το 6ο μπατζετ; Και; Τι θες να μου πεις; Οτι για 6ο ροστερ παρουσιαζεις σοβαρο ροστερ; Ειναι απλο. Εγω πηρα δοαρκειας. Δεν θα παω. Εχω μαθει σε αλλον ΠΑΟΚ. Και πανε πολλα χρονια που κανω τον κομπαρσο. Ο 20αρης δεν εχει λογο να παει. Δεν εχει ζησει τιποτα μαυτη την ομαδα. Πιο πολλα εχει ζησει με το χαντμπολPablito έγραψε:Σε πληροφορω οτι ο Φαρος Κερατσινιου εχει μεγαλυτερο μπατζετ..Taseos έγραψε:Να μαζευτούμε να πάτε. Πλάκα κάνετε ρε; Είναι ομαδα αυτό; Και μη με πείτε για μπάτζετ. Μια χαρά είναι το μπάτζετ. Δεν έχουν πολλές ομάδες μεγαλύτερο. Ούτε έχει η Κηφισιά περισσότερο κόσμο στο γηπεδο
Συμφωνω και γω με αλλον ΠΑΟΚ μεγαλωσα.. αλλα επισης απο τοτε εχει αλλαξει και το μπασκετ σαν αθλημαTaseos έγραψε:Ωραια. Εχεις το 6ο μπατζετ; Και; Τι θες να μου πεις; Οτι για 6ο ροστερ παρουσιαζεις σοβαρο ροστερ; Ειναι απλο. Εγω πηρα δοαρκειας. Δεν θα παω. Εχω μαθει σε αλλον ΠΑΟΚ. Και πανε πολλα χρονια που κανω τον κομπαρσο. Ο 20αρης δεν εχει λογο να παει. Δεν εχει ζησει τιποτα μαυτη την ομαδα. Πιο πολλα εχει ζησει με το χαντμπολPablito έγραψε:Σε πληροφορω οτι ο Φαρος Κερατσινιου εχει μεγαλυτερο μπατζετ..Taseos έγραψε:Να μαζευτούμε να πάτε. Πλάκα κάνετε ρε; Είναι ομαδα αυτό; Και μη με πείτε για μπάτζετ. Μια χαρά είναι το μπάτζετ. Δεν έχουν πολλές ομάδες μεγαλύτερο. Ούτε έχει η Κηφισιά περισσότερο κόσμο στο γηπεδο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pablito την Σάβ 17 Οκτ 2015, 19:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτο το πραγμα να υποβαθμιζουμε το δικο μας μπατζετ και να γιγαντωνουμε των αντιπαλων εχει καταντησει κουραστικο.Και για το Ρεθυμνο εγραψε καποιος οτι εχει μεγαλυτερο μπατζετ και τωρα ο Φαρος.Δηλαδη παιρνει ο Λιακοπουλος,ο Σκορδιλης και ο Κακιουζης περισσοτερα απο Βασιλειαδη-Τεπιτς-Μαργαριτη;Αφου επισημα στοιχεια δεν βγαινουν μπορει να λεει ο καθενας οτι θελει,αλλα τρελλο μου ακουγεται.Pablito έγραψε:Σε πληροφορω οτι ο Φαρος Κερατσινιου εχει μεγαλυτερο μπατζετ..Taseos έγραψε:Να μαζευτούμε να πάτε. Πλάκα κάνετε ρε; Είναι ομαδα αυτό; Και μη με πείτε για μπάτζετ. Μια χαρά είναι το μπάτζετ. Δεν έχουν πολλές ομάδες μεγαλύτερο. Ούτε έχει η Κηφισιά περισσότερο κόσμο στο γηπεδο
Και οι Αρειανοί στο ποδόσφαιρο, είχαν μάθει στο "Άρης είσαι, δεν πέφτεις"dtown έγραψε:Ενταξει δεν θα ερθει κανενας εφιαλτης
Κουτλουάι, Βεργίνης, εκείνος ο Σόντερς (που δεν έχεις σήμερα) εκείνος ο Τσιάκος (που ούτε από αυτό έχεις) νομίζω και Χαριτόπουλος, εκείνος ο Ρόου (από αυτό κι αν δεν έχεις)dtown έγραψε:εφιαλτης ηταν τη σεζον 07-08 οπου σε ενα πραγματικα ανταγωνιστικο πρωταθλημα ειχαμε απο τις χειροτερες ομαδες και σωθηκαμε οπως σωθηκαμε.
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως έχουμε τόσο καλύτερη ομάδα από την αντίστοιχη του '08;
Για να μην αναφέρω το γεγονός πως μέχρι την 6η αγωνιστική, παίζει να έχουμε μόνο μια νίκη.
Δε ξερω..το μονο σιγουρο ειναι οτι ο Φαρος εχει και 5 και 1dtown έγραψε:Αυτο το πραγμα να υποβαθμιζουμε το δικο μας μπατζετ και να γιγαντωνουμε των αντιπαλων εχει καταντησει κουραστικο.Και για το Ρεθυμνο εγραψε καποιος οτι εχει μεγαλυτερο μπατζετ και τωρα ο Φαρος.Δηλαδη παιρνει ο Λιακοπουλος,ο Σκορδιλης και ο Κακιουζης περισσοτερα απο Βασιλειαδη-Τεπιτς-Μαργαριτη;Αφου επισημα στοιχεια δεν βγαινουν μπορει να λεει ο καθενας οτι θελει,αλλα τρελλο μου ακουγεται.Pablito έγραψε:Σε πληροφορω οτι ο Φαρος Κερατσινιου εχει μεγαλυτερο μπατζετ..Taseos έγραψε:Να μαζευτούμε να πάτε. Πλάκα κάνετε ρε; Είναι ομαδα αυτό; Και μη με πείτε για μπάτζετ. Μια χαρά είναι το μπάτζετ. Δεν έχουν πολλές ομάδες μεγαλύτερο. Ούτε έχει η Κηφισιά περισσότερο κόσμο στο γηπεδο

Ο κοσμος περναει ασχημα αδερφε καθε μερα. Δεν θα πληρωσει πλεον για να χαλαστει. Αυτα τελειωσαν. και δεν ειναι ουτε θεμα αποστασης ουτε θεμα παοκτσηδισμου. Τα κουκοα ειναι μετρημενα πλεον. Παει οπου αισθανεται καλα. Και στο μπασκετ δεν αισθανεται καλα. Τι να κανουμε; Αυτη ειναι η αληθεια. Οταν τρως 5 κ 6 μερες ξυλο στην δουλεια δεν θα δωσεις λεφτα σε κατι που σε πηδαει την ψυχολογια. Δεν πηγα σημερα. Κοιτουσα το διαρκειας κ κεω δεν παω. Ε χαλαστηκα κ που ειδα μονο οτι εχασα απο καποια κηφισια!
Όχι, αλλά θα μπορούσες να έχεις την τύχη του Πανιωνίου..Taseos έγραψε:Δηλαδη η ομαδα χαβει απτην κηφισια γιατι ειχε 1000 ατομα αντι για 3000;
Ειπα οτι ειναι και συναρτηση του επιπεδου του πρωταθληματος.Καμια σχεση η Α1 τοτε με την αστεια Σκρατς λιγκ.Θυμαμαι οτι τοτε με Μονρο,Γκρεγκορι κλπ που ειχαμε αντικειμενικα πολυ υψηλου επιπεδου ομαδα καναμε εκτος εδρας νικες με το ζορι!Εχει πεσει παρα πολυ το επιπεδο,ειδες ο Ρουλης ανεβασε λιγο το μπατζετ και περνα απο κατι Αρκαδικους με σαρανταρες.Εχεις δει τα ροστερ κατι Αρκαδικων,Τρικαλων,Λαυριων;Μιλαμε για κωμικα ροστερ,με παικτες ελληνες επιπεδου Α2 και ξενους απο το πανερι.Και η Κηφισια για μενα αστεια ομαδα ειναι απλα ειναι ας πουμε ενα κλικ παραπανω απο αυτες.pr0wler έγραψε: Τι σε κάνει να πιστεύεις πως έχουμε τόσο καλύτερη ομάδα από την αντίστοιχη του '08;
Για να μην αναφέρω το γεγονός πως μέχρι την 6η αγωνιστική, παίζει να έχουμε μόνο μια νίκη.
- DarkBishop
Στις νίκες και στις χαρές όλοι είναι ΠΑΟΚ. Στις λύπες φαίνονται πόσοι και ποιοι αγαπάνε την ομάδα.Taseos έγραψε:Ο κοσμος περναει ασχημα αδερφε καθε μερα. Δεν θα πληρωσει πλεον για να χαλαστει. Αυτα τελειωσαν. και δεν ειναι ουτε θεμα αποστασης ουτε θεμα παοκτσηδισμου. Τα κουκοα ειναι μετρημενα πλεον. Παει οπου αισθανεται καλα. Και στο μπασκετ δεν αισθανεται καλα. Τι να κανουμε; Αυτη ειναι η αληθεια. Οταν τρως 5 κ 6 μερες ξυλο στην δουλεια δεν θα δωσεις λεφτα σε κατι που σε πηδαει την ψυχολογια. Δεν πηγα σημερα. Κοιτουσα το διαρκειας κ κεω δεν παω. Ε χαλαστηκα κ που ειδα μονο οτι εχασα απο καποια κηφισια!
Αυτη η μαλακια με τις νικες και τις χαρες και τις λυπες απο που ξεκινησε;Γιατι δεν ταιριαζει στην ιδεολογια του ΠΑΟΚ η νοοτροπια σκουληκιων και γριων..ξεκολληστε απο αυτη τη σαχλαμαρα πως στα δυσκολα ΠΑΟΚΑΡΑ και μονο αυτοι που πανε τοτε ειναι ΠΑΟΚτσηδες...εχουμε μεγαλομετοχο και απαιτουμε να κανει ανταγωνιστικη και την ομαδα μπασκετ και οχι να χανουμε απο μια συνοικιακη ομαδα των Αθηνων...
Α και κατι αλλο..αν το γηπεδο του ΠΑΟΚ ηταν πχ στη ΔΕΘ οπως το κρατικο που χρησιμοποιει ο ρουλης πιστευετε δε θα γεμιζε;Αυτος που το εφτιαξε στου διαολου τη μανα οπου η προσβαση γινεται με αμαξι ή 2-3 λεωφ αν μενεις δυτικα δε σκεφτηκε πως θα γεμιζει μονο στα πανηγυρια;αναμενομενη εικονα το αδειο παλατακι..το περιεργο ειναι οταν γεμιζει..εκει μας καταντησατε
Α και κατι αλλο..αν το γηπεδο του ΠΑΟΚ ηταν πχ στη ΔΕΘ οπως το κρατικο που χρησιμοποιει ο ρουλης πιστευετε δε θα γεμιζε;Αυτος που το εφτιαξε στου διαολου τη μανα οπου η προσβαση γινεται με αμαξι ή 2-3 λεωφ αν μενεις δυτικα δε σκεφτηκε πως θα γεμιζει μονο στα πανηγυρια;αναμενομενη εικονα το αδειο παλατακι..το περιεργο ειναι οταν γεμιζει..εκει μας καταντησατε
Re: Π.Α.Ο.Κ-Κηφισιά ,17/10,17:00,NS2 (παράλληλη μετάδοση)
pr0wler έγραψε:Έχεις την εντύπωση τώρα, ότι τι;obanebane έγραψε:Το χανουμε κατα πασα πιθανοτητα το ματς,ορμηξτε κορακια.
Ότι χαιρόμαστε ας πούμε, που η ομάδα δεν βλέπεται;
Ότι νιώθουμε δικαιωμένοι που γκρινιάζαμε για τη γύμνια στο 1 και στο 5, και τώρα καθόμαστε σε ένα θρόνο φτιαγμένο από σκαλπ play makers, και χαϊδεύουμε το μουσάκι μας, καγχάζοντας περιπαικτικά;
Ότι αν συνεχίσουμε τα κλαρίνα (διόλου απίθανο) θα αρχίσουμε να πανηγυρίζουμε που σήμερα, 2η αγωνιστική μιλάμε για πολύ δύσκολες καταστάσεις στην ομάδα, καταστάσεις οι οποίες αν δεν αλλάξουν σύντομα, πάμε ολοταχώς για δράματα;
Και που ακριβώς αποσκοπεί η προστακτική στο δεύτερο πληθυντικό; Ότι άλλοι εμείς, και άλλοι εσείς;
Φίλε, δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, έχω διαβάσει καναδυό φορές τις απόψεις σου, κυρίως στα ποδοσφαιρικά, δεν ξέρω πόσο πολύ ασχολείσαι με το μπάσκετ, σε κόβω για αρρωστάκι, και τα αρρωστάκια τα γουστάρω.
Αλλά δεν είναι όλα άσπρα. Ούτε μαύρα βεβαίως, αλλά στο θέμα μας, η κριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Για όνομα του Θεού, σε ένα φόρουμ γράφετε και γράφουμε, ας μη δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στα πράγματα από αυτή που τους αναλογούν: Σε ένα φόρουμ ανταλλαγής απόψεων, εσύ λες πατάτα, εγώ λέω ντομάτα, θα πεις, θα πω, κλείνουμε μετά το pc και πάμε στους κανονικούς μας φίλους, στις γυναίκες μας, στο γήπεδο, στις δουλειές μας. Το ότι εγώ αρχίζω και βλέπω τον εφιάλτη να έρχεται κατάφατσα, δεν σημαίνει ότι είμαι εχθρός της ομάδας, ούτε το ότι εσύ τα βλέπεις όλα καλά, σε κάνει πρόβατο.
Είναι απλά οι απόψεις μας, και δεν έχουν καμία μα καμία σημασία, μπροστά στα γεγονότα που είναι:
# η ομάδα δεν έχει 1 και 5
# η ομάδα δεν έχει αυτοπεποίθηση
# η ομάδα δεν έχει λεφτά
# η ομάδα δεν έχει λαό.
Αν αυτά που βλέπω, δεν τα γράψω σε ένα φόρουμ που γράφτηκα σχεδόν για αυτό το λόγο (στην ουσία, εγγραφή έκανα για να τα λέω με τον palok και τον Μακάρθι) και δεν τα πω στους real life φίλους μου, τότε τι;
Εκτός αν έχετε την εντύπωση πως διοικητικά στελέχη, παίχτες, παράγοντες, δημοσιογράφοι, πρώην πρόεδροι και δεν ξερωγωτιάλλο, ασχολούνται όλη μέρα με το τι γράφουν τα μέλη ενός φόρουμ, και γράφοντας τα, τους στεναχωρούμε.
Τότε πάσο.
Εσυ πιστευεις οτι διαφωνω μαζι σου σε αυτα που λες για την στελεχωση της ομαδας;
pr0wler έγραψε:Χειρότερο ΠΑΟΚ, έχω δει μόνο το 2007-08, από την ομάδα που έστησε ο Ταμπ Μπάλντουιν.
Σύστημα πλημμύρα, μπάσκετ αλάνας, κρίμα πραγματικά να ακυρώνεις κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες κινήσεις (Βασιλειάδης, Τέπιτς) αφήνοντας την ομάδα τόσο γυμνή στο 1 και στο 5.
Δεν ξέρω αν το Χάτσερ - άσσος, είναι πιο αστείο από το Μπάλαμπαν - σέντερ. Αλήθεια, μπορεί και να είναι.
Δυστυχώς (ή ευτυχώς, όπως το πάρει κανείς) η ομάδα, μας χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ, χωρίς έστω αυτόν τον παλμό που φτιάξαμε εμείς οι τρεις κι ο κούκος, σήμερα θα χάναμε.
Από έναν αντίπαλο, που ήταν απλά για τα θηρία.
Επιστροφή στο γήπεδο, πριν να είναι πολύ αργά, μάγκες τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Η ομάδα δεν βλέπεται
Η βασικη μου διαφωνια μαζι σου ειναι αυτο το ποστ,και μιλαω καθαρα για το συμπερασμα που εβγαλες για την φετινη ομαδα βλεπωντας την σε μολις 4 επισημα παιχνιδια.
Εξακολουθεις να μιλας για δραματα και να υποννοεις υποβιβασμο της ομαδας.
Σου ξαναλεω τις ελλειψεις στο ροστερ τις βλεπει και τυφλος αλλα η κατασταση ειναι ευκολα αναστρεψιμη,δεν εχουμε απεναντι μας τιποτα μεγαθηρια.