Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
prist64

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από prist64 »

Να τους μαζεψετε και να μου τους φερετε,

να κανουμε και κανενα.................εξορκισμο.
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Από το Β΄μέρος της συνέντευξής του... Αλήθεια δεν το είδα εδώ μέσα ή κάπου μου διέφυγε.... :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll:
απομόνωσα αυτό:
"Δε μετράει μόνο πόσα χρήματα βάζεις. Άλλα πράγματα το ορίζουν. Έχω βαθιά πίστη σε αυτό που θα σας πω: Αν μπορούσαμε να διεξάγουμε μια μελέτη, το 90% των ΠΑΟΚτσήδων δε θα ήθελαν το πρωτάθλημα και το κύπελλο που θα κερδίζαμε ανέντιμα. Θα ήθελαν μόνο έντιμα, μόνο έντιμες νίκες. Εκεί βρίσκεται το ύψος μας και αυτοί θα πρέπει να μας φτάσουν. Σήμερα είναι εκείνοι που μπορούν να αγοράσουν, αύριο ίσως να μπορέσει κάποιος άλλος, μεθαύριο ένας τρίτος. Κι εγώ μπορώ να αγοράσω. Δεν θέλει πολύ μυαλό. Αρκεί να ενταχθείς στο σύστημα και να βουτήξεις σε αυτή τη βρωμιά. Κάτι τέτοιο όμως, δεν μπορεί να γίνει δεκτό στον ΠΑΟΚ. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ, μέχρι και σήμερα, κάθε βαθμό που κερδίσαμε, τον κερδίσαμε μόνοι μας."

Τα έντονα είναι όλη η ουσία για εμένα...
Τελικά αρχίζει να καταλαβαίνει ΠΑΟΚτσήδικα.... Τα άλλα όλα είναι για να λέμε ;)
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

eorptol έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:Η ευκολη αφοριστικη τοποθετηση των συνοδοιπόρων του καμόρα, ραπτοβλακα και όλων των εξαγορασμένων από τον φαταουλ, με στόχο την απαξίωση του Ιβάν!
ενταξυ με το τον σκουληκοραπτοπουλο μπορει να κανουν πλακα κακως βεβαια αλλα αυτον τον υποτιθεμενο παοκτση καμορα ειναι δυνατον να τον ακουει και να τον πιστευει καποιος οπαδος του ΠΑΟΚ οταν τετοιοι τυποι αποβληθουν απο την οικογενεια του ΠΑΟΚ τοτε θα εχουμε μελλον μεχρι τοτε καποιοι θα δινουν περισσοτερη αξια σε αυτον παρα στον ιβαν

Ο συγκεκριμενος δεν ξερω αν ειναι στημενος ή οχι, το προβλημα ομως δυστυχως ειναι πως υπαρχει στον λαο του ΠΑΟΚ ολοκληρο ρευμα ανθρωπων που σκεφτονται και λειτουργουν με τετοιον τροπο. Και καλα "εγω ειμαι ο μαγκας, ο εξυπνος, δεν ειμαι κανα κοροϊδο και δεν τα τρωω αυτα και ξερω καλα εγω οτι ολοι ειναι λαμογια και ουστ ολοι και δρομο και ξερω και πολυ μπαλα να ουμε και βλεπω τι παλτα μας φορτωνουν και μαθητευομενους μαγους να ουμε να ουμε και ξερω γω ειμαι αλανι μεγαλο και δεν τα τρωω αυτα και στα π@π@ρια μου αν κανω μπαχαλο το κλιμα γυρω απο την ομαδα προκειμενου να φανει ποσο μαγκας ειμαι και δεν μασαω.."

Αυτη η αρρωστεια θρεφεται απο τους καραγκιοζηδες των ραδιοφωνων αλλα βρισκεται και αυθυπαρκτη σε αυτους που θελουν να τραφουν...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

πρεπει να ειναι καποιος τελειως χαζος για να πιστευει οτι καποιος σαν τον σαββιδη θα ανοιξει τα χαρτια του και θα αναλυσει την στρατηγικη του και τις κινησεις του απεναντι στο συστημα και την διαφθορα σε μια συνεντευξη
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

sic-4 έγραψε:
eorptol έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:Η ευκολη αφοριστικη τοποθετηση των συνοδοιπόρων του καμόρα, ραπτοβλακα και όλων των εξαγορασμένων από τον φαταουλ, με στόχο την απαξίωση του Ιβάν!
ενταξυ με το τον σκουληκοραπτοπουλο μπορει να κανουν πλακα κακως βεβαια αλλα αυτον τον υποτιθεμενο παοκτση καμορα ειναι δυνατον να τον ακουει και να τον πιστευει καποιος οπαδος του ΠΑΟΚ οταν τετοιοι τυποι αποβληθουν απο την οικογενεια του ΠΑΟΚ τοτε θα εχουμε μελλον μεχρι τοτε καποιοι θα δινουν περισσοτερη αξια σε αυτον παρα στον ιβαν

Ο συγκεκριμενος δεν ξερω αν ειναι στημενος ή οχι, το προβλημα ομως δυστυχως ειναι πως υπαρχει στον λαο του ΠΑΟΚ ολοκληρο ρευμα ανθρωπων που σκεφτονται και λειτουργουν με τετοιον τροπο. Και καλα "εγω ειμαι ο μαγκας, ο εξυπνος, δεν ειμαι κανα κοροϊδο και δεν τα τρωω αυτα και ξερω καλα εγω οτι ολοι ειναι λαμογια και ουστ ολοι και δρομο και ξερω και πολυ μπαλα να ουμε και βλεπω τι παλτα μας φορτωνουν και μαθητευομενους μαγους να ουμε να ουμε και ξερω γω ειμαι αλανι μεγαλο και δεν τα τρωω αυτα και στα π@π@ρια μου αν κανω μπαχαλο το κλιμα γυρω απο την ομαδα προκειμενου να φανει ποσο μαγκας ειμαι και δεν μασαω.."

Αυτη η αρρωστεια θρεφεται απο τους καραγκιοζηδες των ραδιοφωνων αλλα βρισκεται και αυθυπαρκτη σε αυτους που θελουν να τραφουν...
Απολύτως σωστός, με επιείκεια τους είπα συνοδοιπόρους! Στην ελληνική κοινωνία είναι η γνωστή ομάδα των Ελληναράδων.
KOSTAS54

nikolasf έγραψε:Από το Β΄μέρος της συνέντευξής του... Αλήθεια δεν το είδα εδώ μέσα ή κάπου μου διέφυγε.... :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll:
απομόνωσα αυτό:
"Δε μετράει μόνο πόσα χρήματα βάζεις. Άλλα πράγματα το ορίζουν. Έχω βαθιά πίστη σε αυτό που θα σας πω: Αν μπορούσαμε να διεξάγουμε μια μελέτη, το 90% των ΠΑΟΚτσήδων δε θα ήθελαν το πρωτάθλημα και το κύπελλο που θα κερδίζαμε ανέντιμα. Θα ήθελαν μόνο έντιμα, μόνο έντιμες νίκες. Εκεί βρίσκεται το ύψος μας και αυτοί θα πρέπει να μας φτάσουν. Σήμερα είναι εκείνοι που μπορούν να αγοράσουν, αύριο ίσως να μπορέσει κάποιος άλλος, μεθαύριο ένας τρίτος. Κι εγώ μπορώ να αγοράσω. Δεν θέλει πολύ μυαλό. Αρκεί να ενταχθείς στο σύστημα και να βουτήξεις σε αυτή τη βρωμιά. Κάτι τέτοιο όμως, δεν μπορεί να γίνει δεκτό στον ΠΑΟΚ. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ, μέχρι και σήμερα, κάθε βαθμό που κερδίσαμε, τον κερδίσαμε μόνοι μας."

Τα έντονα είναι όλη η ουσία για εμένα...
Τελικά αρχίζει να καταλαβαίνει ΠΑΟΚτσήδικα.... Τα άλλα όλα είναι για να λέμε ;)
Ωραία, αλλά πως απαντάς στους συνοπαδούς, που του προσάπτουν την ανικανότητα προστασίας της ομάδας, αλλά κατά τα άλλα θέλουν να κερδίζουμε μόνο στο γήπεδο?
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Απαντάω ότι ΠΑΟΚ δεν έγινα για τους τίτλους...
Αν είναι να τους παίρνω όπως ο γάβρος και το υπόλοιπο ΠΟΚ τότε εκείνος ο ΠΑΟΚ δεν θα με εκφράζει πια!! :|

Το απόστημα δεν δημιουργήθηκε σε μια νύχτα και δεν σπάει από έναν άνθρωπο σε μία νύχτα μόνο.... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Ο Ιβαν είναι ευλογία για τον ΠΑΟΚ μας και πέρα από τα λεφτά του ως επενδυτης υπάρχει πολύ περισσότερο ήθος και πάνω απόλα Νοοτροπία ΠΑΟΚ.
Είπε ότι τα χρέοι του ΠΑΟΚ είναι δικά του και πως αυτός δεν χρωστάει τώρα ποια δεν χρωστάει και ο ΠΑΟΚ
Είπε θέλω να γίνω αρχηγός της οικογένειας του ΠΑΟΚ και βρίσκετε σε πολύ καλό δρόμο
Είπε ότι δεν έχει πρόβλημα να φέρει μεγάλα ονόματα αρκεί να μην πετάει λεφτα σε απατο βαρέλι :
Εχει φέρει μεγάλο προπονητή και τώρα έφερε μεγάλο τεχνικό διευθυντή και τον Μπερμπάτοφ άρα και εδώ σοβαρολογεί
Λέει ότι έχει υπομονή και θα την εξαντλήση για να δεί τον ΠΑΟΚ σε Τοπ επίπεδο γιατί να μην το τηρήσει ?
Αλλά πάνω απόλα λέει πως θέλει να το πετύχει ανεβάζοντας όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο όχι γκρεμίζοντας τους άλλους και πως ότι κερδίσει να το έχει κερδίσει δίκαια χωρίς βρωμιες και οργανώσεις.
Εγω εάν δείτε τα σχολια μου πάντα έβλεπε τον Σαββίδη ώς τον σοβαρότερο πρόεδρο που ήρθε τα τελευταία 20 χρόνια στον ΠΑΟΚ τώρα πλέον είμαι σίγουρος ότι πέρα από όλα τα άλλα είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Όταν ο Ιβάν δεχόταν επίθεση από χαμουτζηδες ΑΡΔ και πολιτικά λαμογια μέσα στην βουλή από τον θεοχαρη τον κουλη Μητσοτάκη τον καψη τον παπαχρηστο κλπ. Βγήκε ένας δημόσια να τον υποστήριξη επώνυμος ΠΑΟΚΤΣΗΣ; όχι στα ΜΜΕ και της πόλης τον κραζανε γιατί πλήρωσε μόνο το κεφάλαιο.... Αυτοί είμαστε..... Τον κραζανε όλοι οι σαπιοι από τα ποτάμια πασοκια ΝΔ κλπ. Και δεν βγήκε κανένας ορφανος καλαφατης κλπ. Πάρουν θέση μέχρι και η μαϊμού ο κουλης τον πήρε στο στόμα του
KOSTAS54

nikolasf έγραψε:Απαντάω ότι ΠΑΟΚ δεν έγινα για τους τίτλους...
Αν είναι να τους παίρνω όπως ο γάβρος και το υπόλοιπο ΠΟΚ τότε εκείνος ο ΠΑΟΚ δεν θα με εκφράζει πια!! :|

Το απόστημα δεν δημιουργήθηκε σε μια νύχτα και δεν σπάει από έναν άνθρωπο σε μία νύχτα μόνο.... :ugeek:
Αν δεν το κατάλαβες, εγώ είμαι μαζί σου. Απλώς σου θυμισα κατι φωνές και εδω μέσα, για την δηθεν προστασία της ομάδας, λες και πρέπει όλοι να γίνουμε φαταουλ.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Το κατάλαβα ;)
Δεν απάντησα για εσένα αλλά απάντησα εμφατικά για αυτούς.... 8-)
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Διάβασα και το 3ο μέρος της συνέντευξης.

Ευχαριστώ Ιβαν
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ποσό τυχερή είναι αυτή η ομάδα που την ανέλαβε ένας με ΠΑΟΚτσηδικη καρδιά!!!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

4 φορές διάβασα ήδη το 3ο μέρος. Πάω για την πεμπτη
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ακομα δεν εχουμε συνειδητοποιησει ποσο τυχεροι ειμαστε που μπηκε αυτος ο ανθρωπος στις ζωες μας

υγ και για τους μεταγραφολαγνους την εδωσε την ειδηση... καιρος να ξεκινησουμε το παιχνιδι ΄΄βρες το δωρο του βανια΄΄
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”