Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

«Ζλάταν, μη ζητάς συγγνώμη»

Αυτό είπε πάνω κάτω ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Εξέδρα». Ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ, που κόντρα στον Ηρακλή έκανε το καλύτερό του παιχνίδι, δεν έμεινε στην προσωπική του απόδοση και έβαλε την ομάδα πιο πάνω. Ο διεθνής μέσος έκανε επίσης σαφές ότι Ζλάταν Μουσλίμοβιτς δεν έχει λόγο να ζητάει συγγνώμη.

- Πραγματοποίησες στον αγώνα με τον Ηρακλή ίσως την καλύτερη εμφάνισή σου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μπορούμε να πούμε ότι ήσουν ένας πραγματικός ηγέτης…

«Δεν θέλω να μιλήσω εγώ για τον εαυτό μου και την απόδοσή μου. Πιστεύω, ωστόσο, ότι τα πήγα αρκετά καλά και προσπάθησα και τα 90 λεπτά του αγώνα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τη νίκη. Το πιο σημαντικό είναι όλοι οι παίκτες να έχουν καλή απόδοση και αυτό είναι που προσπαθούμε όλοι μας να πετυχαίνουμε σε κάθε παιχνίδι. Στον αγώνα της Κυριακής και ειδικά στο β' ημίχρονο θεωρώ ότι όλη η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή και έφτασε πολύ κοντά να φύγει νικήτρια από το γήπεδο. Για τον εαυτό μου, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πάντα θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθάω με όποιον τρόπο μπορώ, είτε αυτό είναι με τις ασίστ που θα δώσω είτε με την πάσα που θα δώσω είτε αν πετύχω κάποιο γκολ. Θέλω να κάνω τα πάντα για αυτήν την ομάδα προκειμένου να ανέβει ψηλά και να πετύχει τους στόχους της».

- Μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή, όλοι οι παίκτες ήσασταν εμφανώς στενοχωρημένοι για το τελικό αποτέλεσμα…

«Πραγματικά αισθανόμασταν ιδιαίτερα στενοχωρημένοι για την έκβαση του αγώνα. Με την εικόνα του αγώνα και την απόδοση όλης της ομάδας πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και είχαμε την αίσθηση ότι κάποια στιγμή θα πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Αυτό όμως δεν ήρθε. Γι' αυτό και ήμασταν απογοητευμένοι το βράδυ της Κυριακής, γιατί φτάσαμε κοντά στη νίκη, αλλά δεν τη γευτήκαμε. Πήραμε, όμως, τον βαθμό της ισοπαλίας και είναι και αυτό σημαντικό. Παραμένουμε αήττητοι και κοντά στην κορυφή. Μια μέρα μετά τον αγώνα και αφού έχουμε ηρεμήσει, μου έχει φύγει η πικρία και σκέφτομαι με αισιοδοξία τη συνέχεια».

- Ο Μουσλίμοβιτς, φανερά στενοχωρημένος σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ανέλαβε την ευθύνη που δεν πήρε η ομάδα τους τρεις βαθμούς της νίκης...

«Το άκουσα και πραγματικά δεν πρέπει να αισθάνεται άσχημα απέναντι σε κανέναν. Είναι δεδομένο ότι όλοι θέλαμε να κερδίσουμε και προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Το ίδιο έκανε και ο Ζλάταν και μάλιστα με το παραπάνω. Στο ποδόσφαιρο, όμως, δεν πηγαίνουν τα πράγματα πάντα όπως τα θέλεις. Υπάρχει και ο παράγοντας τύχη. Ο 'Μούσλι' είναι πολύ καλός επιθετικός και το έχει αποδείξει. Δεν πρέπει να στενοχωριέται, γιατί τα γκολ που δεν ήρθαν τώρα θα έρθουν σε κάποιο άλλο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να αλλάξουμε τα πράγματα, γι' αυτό ακριβώς πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να αφήνουμε το παρελθόν πίσω μας. Ο αγώνας με τον Ηρακλή πέρασε και εμείς πρέπει να μην τον σκεφτόμαστε άλλο. Και το ίδιο πρέπει να κάνει ο Ζλάταν».

- Κοιτάζοντας το μέλλον, λοιπόν, έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Πανιώνιο...

«Ακριβώς! Η όγδοη αγωνιστική ολοκληρώθηκε και τώρα έχει σειρά η ένατη. Εχουμε μπροστά μας το εμπόδιο του Πανιωνίου, που είναι μία ομάδα δυνατή, όπως έχει δείξει μέχρι τώρα. Ο ΠΑΟΚ, όμως, είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι πολύ δύσκολα ο οποιοσδήποτε αντίπαλος θα μπορεί να μας κερδίσει. Δεν είναι τυχαίο που είμαστε αήττητοι και αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο. Καθημερινά στις προπονήσεις προσπαθούμε για το καλύτερο και έχουμε δημιουργήσει, με την καθοδήγηση φυσικά του Φερνάντο Σάντος, μια ανταγωνιστική ομάδα με φιλοδοξίες που παίζει ώς το τέλος για τη νίκη. Ειδικά μέσα στην Τούμπα και με τη συμπαράσταση του κόσμου μας, θεωρώ ότι έχουμε το προβάδισμα. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και με σοβαρότητα θα καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... 6&catid=24

Πολύ καλή εμφάνιση με Ηρακλή. Παρά τα χρόνια του, έπαιζε με τέτοιο πάθος λες και ήταν 25χρονος! Είναι άξια ο αρχηγός της ΠΑΟΚάρας μας!
sepultura_4

Δημοσίευση από sepultura_4 »

Αρχηγικη εμφανιση για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι...Αρχιζει και βρισκει τον εαυτο του σιγα σιγα γιατι πολυ απλα ξερει πολλα κιλα μπαλα....Οι σεντρες του ειναι σωστο φαρμακι!!! Σερτζιο δειξε στον αντωνακη πως μαμαει ο ΠΑΟΚ μεσα στο καραισκακη!!! Εχεις χρωστουμενα με τους δημοσιους υπαλληλους και ξερεις πολυ καλα τι πρεπει να κανεις...ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Φωτια και λαβρα ο αρχηγός...
Άβαταρ μέλους
timonfifikos

Δημοσίευση από timonfifikos »

φανταζεστε να ηταν 30 χρονων?
θα κεντουσε ολη τη πλευρα.
συνεχομενες κουρσες.μετα το 65΄ μενει απο δυναμεις.τετοιους παικτες χρειαζεται ο παοκ με ψυχη κ μαγκια.
νομιζω στη φαση του 75΄ηθελε να μπει με τη μπαλα στα διχτυα.
μπραβο σερχιο
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Φετος αυτο που γινετε στον ΠΑΟΚ δεν υπαρχει........

Παιχτες λαος ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΧΟΡΕΎΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Ο Σερτζιο ακολουθει τα βηματα του μουσλι και αρχινάει και αυτος τον χωρο της τρελας...

ΠΣ.Βαλτο ρε αλανι εκει στο τετ-α-τετ και πήδα τα καγκελα στην 4 και μπες μεσα...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ενα περιμένω από τον Κονσεισάο, γκολ του μέσα στην Τούμπα..
Κι έχω την αίσθηση ότι θα το βάλει εκεί που δεν το έβαλε πέρυσι!!!
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Ολα οσα γραφονται τωρα αφιερωμενα σε οσους περσυ πηγανε να βγαλουνε μεχρι και τον Conseicao αχρηστο...ελπιζω να καταλαβανε οτι ειναι αρκετες παραμετροι που καθοριζουν την αποδοση παικτων μεμονωμενα...οταν ολη η ομαδα ακολουθει ενα συστημα σωστο (βλεπε Σαντος) και οταν εχουν οι παικτες ποιοτητα (βλεπε μεταγραφες Ζηση,Ζαγορακη και Σαντος),τοτε ο καθε παικτης βρισκει το καλο του εαυτο (βλεπε Μαλεζα με βοηθεια απο Κοντρερας)....
Bravo Sergio..thank you
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Δευτερο συνεχομενο παιχνιδι MVP ο Σερζιο....Αντε και την κυριακη να τριτωσει με χαρες και πανηγυρια....
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Εκτός από το ότι είναι MVP στις προτιμήσεις μας (που για μένα αυτό είναι το βασικότερο), πάει καρφωτά και για MVP στο σχετικό διαγωνισμό του ΠΣΑΠ.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=224
gerrard

Δημοσίευση από gerrard »

Εικόνα

«Περήφανος που είμαι αρχηγός σ' αυτόν τον ΠΑΟΚ»

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο όχι μόνο δείχνει μεταμορφωμένος σε σχέση με πέρυσι αλλά στα τελευταία παιχνίδια, με Ηρακλή και Πανιώνιο, είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος μίλησε στο " Goal" και ήταν αποκαλυπτικός όσο ποτέ.... Δεν έκρυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι σκεφτόταν ακόμη και να μην επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον έκανε να συνεχίσει. Μίλησε για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ, το πώς νιώθει φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού του "δικέφαλου". Μόνο για τον Αντώνη Νικοπολίδη και το περυσινό τους επεισόδιο στην Τούμπα δεν θέλησε να μιλήσει Βλέπετε, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ακολουθεί και είναι φέτος ντέρμπι κορυφής.

Επειτα από πολλά χρόνια ένας παίκτης από το εξωτερικό φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον ΠΑΟΚ. Αυτό σε κάνει να νιώθεις ηγέτης του ΠΑΟΚ;

«Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω ότι είμαι περήφανος που είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι 100% αφοσιωμένος στο σύλλογο που αγωνίζομαι. Εχω μεγάλη εμπειρία. Αυτό που προσπαθώ να κάνω όχι μόνο στη διάρκεια των αγώνων αλλά και στις προπονήσεις είναι να βοηθήσω τα παιδιά που δεν έχουν ανάλογη εμπειρία. Και αυτό με σκοπό να φέρουμε τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται».

Στους δύο τελευταίους αγώνες ο ΠΑΟΚ κάνει καλά παιχνίδια και ο Κονσεϊσάο είναι από τους κορυφαίους παίκτες του. Πόσο σημαντικό θεωρείς τον εαυτό σου για την ομάδα;

«Το πιο σημαντικό είναι τι κάνει η ομάδα και όχι τι κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά. Σημαντική είναι η ομάδα και όχι κάποιος παίκτης. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θεωρώ ότι είμαι το ίδιο σημαντικός με κάθε άλλο συμπαίκτη μου που αγωνίζεται στα παιχνίδια ή είναι στον πάγκο. Από εκεί και πέρα, μέσα στην ομάδα πολλές φορές πρέπει να μειώσουμε το εγώ μας και να το βάλουμε κάτω από το σύνολο. Και αυτό κάνω εγώ πάντα. Είμαι παίκτης ομάδας. Δεν είμαι δηλαδή ο ποδοσφαιριστής που θα θελήσει οπωσδήποτε να βάλει το γκολ ή να κάνει την τελική πάσα. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και τι θα κάνει αυτή».

«Σκέφτηκα την απόσυρση...»

Η προηγούμενη χρονιά ήταν δύσκολη και για σένα και για την ομάδα. Τι σκέφτηκες όταν τελείωσε το πρωτάθλημα;

«Η αλήθεια είναι ότι η σεζόν έφτασε στο τέλος της και με όσα είχαν προηγηθεί όλα στον ΠΑΟΚ ήταν πολύ δύσκολα. Ηρθα στην ομάδα ως ένα μεγάλο όνομα, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε τόσους σπουδαίους συλλόγους. Ηταν, λοιπόν, λογικό και οι φίλαθλοι να περιμένουν πολλά από μένα. Από την πλευρά μου, δυστυχώς δεν πληρούσα τις προϋποθέσεις για να αποδώσω αυτά που περίμεναν όλοι. Στην ηλικία που είμαι η φυσική κατάσταση είναι πολύ σημαντικό και εγώ ήρθα χωρίς να έχω παίξει ποδόσφαιρο για τρεις τέσσερις μήνες. Ηταν φυσικό λοιπόν όταν τελείωσε το πρωτάθλημα και βλέποντας και την κατάσταση που ήταν η ομάδα να νιώθω θλίψη και απογοήτευση. Και πάνω από όλα εκνευρισμό κυρίως με τον εαυτό μου γιατί δεν μπόρεσα να προσφέρω αυτά που ζητούσαν από μένα. Εφυγα λοιπόν για τις καλοκαιρινές μου διακοπές στην Πορτογαλία και δεν σου κρύβω ότι έκανα πολλές σκέψεις. Σκέφτηκα ότι ίσως θα ήταν καλύτερα για μένα να μην επιστρέψω ή ακόμη και να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Η κατάσταση δεν ήταν καθόλου καλή για μένα. Από εκεί και πέρα όμως, με την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης, του προπονητή, έχοντας μεγάλο σεβασμό γι' αυτούς και τον κόσμο, αλλά και από εγωισμό να δείξω τι πραγματικά μπορώ να καταφέρω, αποφάσισα να συνεχίσω. Δόξα τω Θεώ, θεωρώ ότι πήρα τη σωστή απόφαση».

«Ιδιο επίπεδο με ΠΑΟ και Ολυμπιακό»

Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θα βρεθείς και πάλι με τον Αντώνη Νικοπολίδη...

«Οχι όχι... Δεν θα μιλήσω για αυτό».

Το σέβομαι. Ωστόσο θεωρώ ότι θα ήθελες να σκοράρεις σε βάρος του έπειτα από όσα έγιναν στο περυσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Δεν είναι έτσι;

«Δεν θα ήθελα να κάνω καμιά αναφορά σε όσα έγιναν στον περυσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, φυσικά και θέλω να σκοράρω στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το θέλω όσο θέλω να πετυχαίνω γκολ σε κάθε παιχνίδι και με οποιονδήποτε αντίπαλο, για να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει. Αυτό είναι όλο».

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό το είδες;

«Ναι, παρακολούθησα το παιχνίδι από την τηλεόραση».

Θεωρείς ότι κάποια από αυτές τις ομάδες είναι καλύτερη αυτήν τη στιγμή από τον ΠΑΟΚ;

«Κοίταξε, θεωρώ ότι είναι δύο μεγάλες ομάδες, που στο δυναμικό τους αγωνίζονται καλοί ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι έχουν κάτι παραπάνω από τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι φέτος είμαστε στο ίδιο επίπεδο με αυτές».

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν ξεφεύγει από το «δόγμα Ζαγοράκη» σε ό,τι αφορά τους στόχους της ομάδας. Δεν το κρύβει, ωστόσο, ότι ονειρεύεται έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ.

Ολοι ρωτούν πού πάει ο φετινός ΠΑΟΚ. Εσύ έχεις απάντηση;

«Το Σάββατο θα πάμε στην Αθήνα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο (γελάει). Δεν κοιτάμε στο μακρινό μέλλον. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Πού τελικά θα φτάσουμε, θα το δούμε στο τέλος».

Σε είδαμε στον αγώνα με τον Ηρακλή να είσαι «τρελαμένος». Το ίδιο και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Από πού αντλείς τόσο πάθος;

«Από τον κόσμο. Ανέκαθεν, όπου και αν έχω αγωνιστεί, είχα στενή επαφή με τους φιλάθλους. Το είδατε και το καλοκαίρι στο φιλικό με τη Λάτσιο πώς με υποδέχθηκαν οι φίλαθλοι στη Ρώμη. Και αυτό συμβαίνει γιατί πάντα αγωνίζομαι με πάθος και δίνω μέσα στο γήπεδο τον καλύτερό μου εαυτό. Το πάθος που βλέπετε προέρχεται από το γεγονός ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ και αγωνίζομαι μπροστά στον κόσμο του. Μπορεί να πει κανείς ότι δεν έδειξα ανάλογο πάθος την προηγούμενη σεζόν. Το παραδέχομαι Και εγώ δεν ένιωθα άνετα με τον εαυτό μου. Δεν ήμουν στο 100% ώστε να είμαι έτοιμος μέσα στο γήπεδο και να παρασύρω με το πάθος μου και την εξέδρα και τους συμπαίκτες μου».

Στο παιχνίδι με τη Λάτσιο είπες ότι ο τρόπος που σε αντιμετώπισαν οι φίλαθλοί της ήταν γιατί κέρδισες εκεί ένα πρωτάθλημα. Φαντάζομαι ότι θέλεις να κερδίσεις τίτλους και με τον ΠΑΟΚ...

«Αυτό που θέλω, και το λέω ειλικρινά, θα είναι ό,τι καλύτερο και για μένα και για τον ΠΑΟΚ. Εχουμε ξεκάθαρους στόχους από την αρχή της σεζόν. Βασικά να εξασφαλίσουμε μια θέση που θα μας οδηγήσει στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και στο Κύπελλο να φτάσουμε στον τελικό και αν μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ο,τι καλύτερο έρθει για εμάς θα είναι επιτυχία. Είναι κάτι άλλωστε που το θέλουμε και εμείς οι παίκτες. Στην καριέρα μου έχω συνηθίσει να είμαι σε ομάδες με υψηλούς στόχους, που κάνουν πρωταθλητισμό και κυνηγούν τίτλους. Θα είμαι ευτυχισμένος αν καταφέρω να κατακτήσω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ».

Την Παρασκευή έχεις γενέθλια και το συμβόλαιό σου με τον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι. Τι σκέφτεσαι; Τι θέλεις να κάνεις; Να παίξεις έναν ακόμη χρόνο και μετά να κρεμάσεις τα παπούτσια σου;

«Νιώθω, πλέον, πολύ καλά με τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω καλό ποδόσφαιρο για αρκετό καιρό ακόμη. Το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιό μου όλα θα εξαρτηθούν από το πού θα έχει φτάσει η ομάδα, αλλά και από τις δικές μου αντοχές. Θα ήθελα, πάντως, να κρεμάσω τα παπούτσια μου αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ».

Στον αγώνα με τον Πανιώνιο αντιμετώπισες έναν παλιό συμπαίκτη σου, τον Αλβάρο Ρεκόμπα. Τι είπατε μετά το παιχνίδι;

«Ο Ρεκόμπα είναι φίλος μου. Πέρα από το παιχνίδι και το ποδόσφαιρο συζητήσαμε και για άλλα πράγματα, αφού από τον καιρό που αγωνιζόμασταν μαζί στην Ιντερ είχαμε γίνει οικογενειακοί φίλοι. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής, που αξίζει το σεβασμό από όλο τον κόσμο. Ηταν ευχαριστημένος που οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τον χειροκρότησαν. Στην Ευρώπη είναι πάντως φυσιολογικό τέτοιους μεγάλους ποδοσφαιριστές να τους χειροκροτούν και οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας. Δεν ξέρω πόσο συνηθισμένο είναι στην Ελλάδα, ωστόσο θεωρώ ότι οι φίλαθλοί μας του απέδωσαν το σεβασμό που του αξίζει».

Εχεις τέσσερις γιους. Ποια ομάδα υποστηρίζουν από όλες όσες έχεις παίξει;

«Τώρα τον ΠΑΟΚ (γελάει). Κάθε φορά που αλλάζω ομάδα αλλάζουν και αυτοί».

Οι δύο πάντως παίζουν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Πώς τους βλέπεις;

«Θα γίνουν καλύτεροι από μένα (γελάει). Πηγαίνω και τους βλέπω στις προπονήσεις, αλλά πάντα μένω μακριά. Δεν θέλω να μπλέκομαι στα πόδια του προπονητή τους. Το θέμα είναι ότι η οικογένειά μου περνά καλά εδώ. Η Ελλάδα είναι σαν την Πορτογαλία και αυτό είναι σημαντικό για μένα».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1492565
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο..και εσυ σερτζιο ξερω οτι την φυλας στον π@@@τη τον νικοπολιδη..ευχομαι να σε αξιωσει ο θεος να του καρφωσεις ενα γκολ και να του βουλωσεις το στομα του μ@@@κα...αυτο θελω να δω και τιποτα αλλο και ξερω οτι και εσυ εχεις τον τροπο σου να σκυλιασεις..ο θεος μαζι σου...

:?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

gerrard έγραψε:Θα ήθελα, πάντως, να κρεμάσω τα παπούτσια μου αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

timonfifikos έγραψε:φανταζεστε να ηταν 30 χρονων?
θα κεντουσε ολη τη πλευρα.
Δεν θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ αδερφέ μου ....

:)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mi8rio την Τρί 11 Νοέμ 2008, 14:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Ασε που χρωστάει και μία extra καλη εμφανιση για το περσινο χαμένο πέναλντι... :lol: :)
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Αυτο αναμενω αδερφε μου αγγελοσκυλο! :)

(αναμενω και εισιτηριο μηπως και ειμαι παρων στην τσοντα! :) )
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”