Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από spyretto »

Alekakius έγραψε:Δεν παίρνεις φεραρι σε χωριό με χωματόδρομο, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.

Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την πρώτη χρονιά που είχε μπροστά του την προοπτική των ομίλων του Τσαμπιονς Λιγκ και η ομάδα έφτασε ένα γκολ πριν από αυτούς δεν έκανε τις απαραίτητες κινήσεις που έπρεπε το καλοκαίρι για να πετύχει τον στόχο. Απο κει και πέρα τα πράγματα πήραν πτωτική πορεία, κάτι πάει να γίνει τώρα αλλά θα χρειαστεί χρόνος.
Δεν νομίζω να χρειάζεσαι το σύστημα από πίσω για να κερδίσεις τον Ατρόμητο και τον Αστέρα.
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

An o gpap ειναι ΠΑΟΚ εγώ είμαι τσελσι.Αντε διννε του λικη
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Κακό πράγμα αχαριστία,ε ρε γουμενο που θέλουν κάποιοι για να στρωσουν
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Α ρε Ιβαν..Πολυτελεια εισαι για την πουτ@νοχωρα που ζουμε..Κ ομως υπαρχουν ανθρωποι εντος της οικογενειας μας που σε λοιδωρουν και σε αποκαλουν δημοσιοσχετιστα και χεστη που δν λες ονοματα..Βεβαι αν διαβασει κανεις το δευτερο μερος της συνεντευξης σου θα καταλαβουν οτι μονο ετσι δεν ειναι..Αλλα ποιος νοιαζεται..Εσυ δεν εχεις δευτερο σακακι να βαλεις..Εισαι απατεωνας που ηρθε να βγαλει λεφτα παο τον ΠΑΟΚ..Τελικα μηπως εισαι μεγαλος μαλακ@ς που δινεις λεφτα παντου..Στο ποδοσφαιρο, στο μπασκετ στο χαντμπολ γυναικειο και αντρικο στο γυναικειο ποδοσφαιρο στο βολλευ στις ακαδημιες μας στο προπονητικο σε ΟΛΑ..
Εγω σου οφειλω ενα τεραστιο ευχαριστω για οτι κανεις για την οικογενεια μου..Για τον ΠΑΟΚ μου..Ενα ευχαριστω τεραστιο αλλα ειναι πολυ λιγο...
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Εγω σου οφειλω ενα τεραστιο ευχαριστω για οτι κανεις για την οικογενεια (μου) μας..Για τον ΠΑΟΚ (μου) μας..Ενα ευχαριστω τεραστιο αλλα ειναι πολυ λιγο...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++
KOSTAS54

spyretto έγραψε:
Alekakius έγραψε:Δεν παίρνεις φεραρι σε χωριό με χωματόδρομο, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.

Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την πρώτη χρονιά που είχε μπροστά του την προοπτική των ομίλων του Τσαμπιονς Λιγκ και η ομάδα έφτασε ένα γκολ πριν από αυτούς δεν έκανε τις απαραίτητες κινήσεις που έπρεπε το καλοκαίρι για να πετύχει τον στόχο. Απο κει και πέρα τα πράγματα πήραν πτωτική πορεία, κάτι πάει να γίνει τώρα αλλά θα χρειαστεί χρόνος.
Δεν νομίζω να χρειάζεσαι το σύστημα από πίσω για να κερδίσεις τον Ατρόμητο και τον Αστέρα.
Ακόμα κι όταν το σύστημα είναι πίσω από τον Ατρόμητο και τον Αστέρα??????????????????
Κάποιοι κατέχουν τις εύκολες λύσεις. Με το μυαλό τους!!!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

gpap έγραψε:Έχουμε βαρεθεί τους φαφλατάδες και τους μαϊντανούς.

Σαββίδη, όταν έχεις κάτι ουσιαστικό και ουσιώδες να πεις, βγες και μίλα.
Όταν δεν έχεις κάτι να πεις, σταμάτα να μιλάς συνεχώς σαν την Άννα-Μισέλ της ΝΔ.

Ή θα βγαίνεις και θα λες τα πράγματα με το όνομά τους (ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ λέγεται η διαφθορά στο ποδόσφαιρο Πρόεδρε)
ή άσε καλύτερα, μην λες τίποτα.

Όσο μιλάς με φρου-φρου και αρώματα, μόνο τη χλεύη τους εισπράτεις.

Οπαδός είμαι, και επειδή και εσύ δηλώνεις οπαδός, στο γράφω εδώ, μπας και φιλοτιμηθεί κάποιος και στα μεταφέρει.

Άσε τις φαμφάρες. Παράτα την άσκοπη δημοσιότητα. Σε κοροϊδεύουν εκεί κάτω.
[ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Το καρναβάλι “Superleague 2014″ τo ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης

Αιχμηρή ανακοίνωση ανάρτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη σελίδα της όπου αναφέρεται "ωμά" πλέον κι έξω από τα δόντια -επιτέλους- στους ηθικούς αυτουργούς της φαρσοκωμωδίας που παρακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια! Χαρακτηρίζει την Super League "Καρναβάλι" που το ελέγχει και το συντηρεί ο Μαρινάκης καθώς και υποδεικνύει ως "βοηθούς" του τους Σαρρή και Μώραλη που συνεπικουρούν σε όλο αυτό το νοσηρό σύστημα. Όλος αυτός ο "βόθρος", όπως τον χαρακτηρίζει, συντηρείται από την Πολιτεία που συμμετέχει με την ανοχή της στην ηθική κρίση που μαστίζει το ποδόσφαιρο. Κλείνει τονίζοντας ότι θα παραμείνει έξω από αυτό το βόθρο και χαρακτηρίζει στο υστερόγραφο τον Κομίνη ως ένα ανθρωπάκι του συστήματος! Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Το καρναβάλι “Superleague 2014″ έχει βασιλιά καρνάβαλο και επίσημα, έχει και άρματα καρναβαλιστών, που δυστυχώς δεν θα είναι όλα μαζί μας του χρόνου μετά τη σημερινή παρέλαση.

Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές.To ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης. Μας αηδιάζει κάθε ένας ο οποίος εντάσσεται σ’ αυτό και το συντηρεί. Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης. Η ανικανότητα δεν είναι η μόνη αρετή του Σαρρή, είναι και η σκοπιμότητα.Η πολιτεία αγρόν αγοράζει συντηρώντας την ηθική κρίση που στο ποδόσφαιρο την βλέπουμε στην χειρότερη μορφή της.

Επενδύουμε στην συντριπτική πλειοψηφία του υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου κόσμου. Το γεγονός οτι δεν κουραζόμαστε να διεκδικούμε το αυτονόητο έχει όρια και συναίσθηση της πραγματικότητας και του ρόλου μας.

Οι προτάσεις μας υπάρχουν και αποτελούν βάση.

Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε έξω από τον βόθρο.

ΥΓ. Ο Κομίνης είναι ακόμη ένα ανθρωπάκι του συστήματος."

*
Μνημη χρυσοψαρου εχουν ορισμενοι εδω μεσα.
KOSTAS54

desperando έγραψε:
gpap έγραψε:Έχουμε βαρεθεί τους φαφλατάδες και τους μαϊντανούς.

Σαββίδη, όταν έχεις κάτι ουσιαστικό και ουσιώδες να πεις, βγες και μίλα.
Όταν δεν έχεις κάτι να πεις, σταμάτα να μιλάς συνεχώς σαν την Άννα-Μισέλ της ΝΔ.

Ή θα βγαίνεις και θα λες τα πράγματα με το όνομά τους (ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ λέγεται η διαφθορά στο ποδόσφαιρο Πρόεδρε)
ή άσε καλύτερα, μην λες τίποτα.

Δεν μου λες;
Ποιός είπε σε παίχτη του ΠΑΟΚ ''θα παίζετε με παίχτη λιγότερο'';
Όνομα δεν έχει;
Φοβάσαι να το πεις;
Ή απλά μιλάμε για να μιλάμε χωρίς ουσία, μόνο για να δημιουργούμε εντυπώσεις;

Πρόεδρε, σταμάτα τα κοσμικά και τα κοσμοπολίτικα.
Μόνο δουλειά-δουλειά-δουλειά.

Όταν λες ''θα φέρω το Μέσι και πάλι δεν θα πάρω πρωτάθλημα'', κάνεις περισσότερο κακό παρά καλό.
Διότι εξυμνείς την ''παντοδυναμία'' του άλλου.

Θέλεις να μιλήσεις;
Πες ονόματα, ανέφερε ημερομηνίες, ανέφερε μάρτυρες.

Για να τους κάνεις (τους άλλους) να χεστούν.

Όσο μιλάς με φρου-φρου και αρώματα, μόνο τη χλεύη τους εισπράτεις.

Οπαδός είμαι, και επειδή και εσύ δηλώνεις οπαδός, στο γράφω εδώ, μπας και φιλοτιμηθεί κάποιος και στα μεταφέρει.

Άσε τις φαμφάρες. Παράτα την άσκοπη δημοσιότητα. Σε κοροϊδεύουν εκεί κάτω.
ακούς Ιβάν
άκου να μαθαίνεις γατάκι
Πάρ τον σύμβουλο για να πετύχεις, γατάκι Ιβάν!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ένας τόσο επιτυχημένος επιχειρηματίας σαν τον μεγαλομέτοχο μας κάνει και λάθη. Σίγουρα όμως δεν τα κάνει με σκοπό να μην πάει καλά η επιχείρηση του. Πόσο μάλλον όταν αυτή η επιχείρηση είναι η πρώτη μέσα στην καρδιά του όπως εκφράζει με τις δημόσιες δηλώσεις του αλλά και αποδεικνύει με τις μέχρι τώρα ενέργειες του. Λάθη λοιπόν έγιναν και θα συνεχίσουν μάλλον να γίνονται από τον μεγαλομέτοχο.

Μάλιστα πρέπει να παρακαλάμε όλοι να γίνονται (φυσικά όσο λιγότερα τόσο καλύτερα)!!! Να παρακαλάμε να γίνονται όμως!!! ΝΑΙ!!! Γιατί λάθη δεν κάνουν μόνο οι νεκροί κι όσοι δεν κάνουν απολύτως τίποτα όπως όλοι ξέρουμε και δεν πιστεύω να υπάρχει Π.Α.Ο.Κ.τσής να εύχεται κάτι από τα δύο για τον συγκεκριμένο μεγαλομέτοχο μας.

Υπομονή και στήριξη λοιπόν χρειάζεται και σε κάποιο βάθος χρόνου θα δούμε τον Π.Α.Ο.Κ. μας όπως όλοι τον φανταζόμαστε πολλά χρόνια τώρα. Αληθινά ΜΕΓΑΛΟ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο καρντάσια αφού το Ποντιακό πείσμα δεν νικιέται από κανέναν και με τίποτα. Πόντιος δεν είμαι αλλά γνωρίζω χιλιάδες, άντρες και γυναίκες κι έχουν όλοι και όλες αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Να με θυμάστε. ;) :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μα το εκπληκτικό ειναι οτι καιγεται κυριολεκτικα να εχει ο κοσμος οταν αποχωρησει καλη γνωμη γιαυτον ,σαν ανθρωπο σαν μελος της οικογενειας του ΠΑΟΚ ......θα ειναι πολυ υπερηφανος αν λεμε μετα απο χρονια οτι ο ιβαν ειναι μια χρυση σελιδα της ιστοριας μας ......το βρισκω πολυ σημαντικο αυτο
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ισως η αρχή μιας χρυσής ιστορίας κι όχι απλά μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του. Εχει πολυ δρόμο μπροστά του ο ΠΑΟΚ για να γίνει αυτό που ονειρευόμαστε.
Άβαταρ μέλους
kazampoukou

Δημοσίευση από kazampoukou »

Dimitris_L4 έγραψε:Α ρε Ιβαν..Πολυτελεια εισαι για την πουτ@νοχωρα που ζουμε..Κ ομως υπαρχουν ανθρωποι εντος της οικογενειας μας που σε λοιδωρουν και σε αποκαλουν δημοσιοσχετιστα και χεστη που δν λες ονοματα..Βεβαι αν διαβασει κανεις το δευτερο μερος της συνεντευξης σου θα καταλαβουν οτι μονο ετσι δεν ειναι..Αλλα ποιος νοιαζεται..Εσυ δεν εχεις δευτερο σακακι να βαλεις..Εισαι απατεωνας που ηρθε να βγαλει λεφτα παο τον ΠΑΟΚ..Τελικα μηπως εισαι μεγαλος μαλακ@ς που δινεις λεφτα παντου..Στο ποδοσφαιρο, στο μπασκετ στο χαντμπολ γυναικειο και αντρικο στο γυναικειο ποδοσφαιρο στο βολλευ στις ακαδημιες μας στο προπονητικο σε ΟΛΑ..
Εγω σου οφειλω ενα τεραστιο ευχαριστω για οτι κανεις για την οικογενεια μου..Για τον ΠΑΟΚ μου..Ενα ευχαριστω τεραστιο αλλα ειναι πολυ λιγο...
Καλο θα ηταν ,καθε πρω'ι' που ξυπναμε, να διαβαζουμε αυτην την παραγραφο! +1926!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

prist64 έγραψε:
prist64 έγραψε:Спасибо Иван
Ετσι για να μη ξεχνιομαστε.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

paokovios1974 έγραψε:...
*
Μνημη χρυσοψαρου εχουν ορισμενοι εδω μεσα.
Νομίζω ειναι μνήμη χρυσόψαρου σε λιμνη τεζα με γαυρους και του κανουν τα μυαλα κιμά :(
KOSTAS54

kazampoukou έγραψε:
Dimitris_L4 έγραψε:Α ρε Ιβαν..Πολυτελεια εισαι για την πουτ@νοχωρα που ζουμε..Κ ομως υπαρχουν ανθρωποι εντος της οικογενειας μας που σε λοιδωρουν και σε αποκαλουν δημοσιοσχετιστα και χεστη που δν λες ονοματα..Βεβαι αν διαβασει κανεις το δευτερο μερος της συνεντευξης σου θα καταλαβουν οτι μονο ετσι δεν ειναι..Αλλα ποιος νοιαζεται..Εσυ δεν εχεις δευτερο σακακι να βαλεις..Εισαι απατεωνας που ηρθε να βγαλει λεφτα παο τον ΠΑΟΚ..Τελικα μηπως εισαι μεγαλος μαλακ@ς που δινεις λεφτα παντου..Στο ποδοσφαιρο, στο μπασκετ στο χαντμπολ γυναικειο και αντρικο στο γυναικειο ποδοσφαιρο στο βολλευ στις ακαδημιες μας στο προπονητικο σε ΟΛΑ..
Καλο θα ηταν ,καθε πρω'ι' που ξυπναμε, να διαβαζουμε αυτην την παραγραφο! +1926!
Καλύτερα αυτό για το βράδυ και μόνο για τους Συμβούλους :
"""Μερικές φορές διαβάζω ότι ο Σαββίδης λαμβάνει κάποιες αποφάσεις βιαστικές. Αν κάποτε καταλάβω ότι οι δικές μου ενέργειες γίνονται προβλέψιμες, εκεί θα σταματήσουν όλα στις δικές μου δραστηριότητες. Δεν πιστεύω ότι θα καταφέρει να διαβάσει τη βαθύτητα της δικής μου ανάλυσης, τη σκέψη μου. Πρέπει να γνωρίζετε ότι ποτέ δεν λαμβάνω απόφαση την οποία δεν έχω σκεφτεί πολύ καλά. Έχω μια συγκεκριμένη στρατηγική στις ενέργειές μου. Ένα από αυτά είναι να κάνω χτυπήματα ή ενέργειες που αποσπούν την προσοχή. Το δεύτερο είναι ότι και στις επιχειρήσεις μου είμαι έτσι. Αναλύω σαν στρατιωτικός. Πρώτα οφείλεις να κάνεις μια αναγνώριση, προχωράς σε ενέργειες πρόληψης. και στη συνέχεια ξεκινάς από το χειρότερο προς το το καλύτερο. Εξετάζω λοιπόν, τα χειρότερα σενάρια και ποτέ τα εύκολα και βολικά. Μάλλον δεν είναι πολλοί εκείνοι που το καταλαβαίνουν αυτό... Εγώ την πρώτη μέρα που ήρθα είπα ότι θέλω να γίνω αρχηγός της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Όχι ο πρώτος επαναστάτης, αλλά ο αρχηγός της οικογένειας. Αυτό είναι αρκετό, τα υπόλοιπα είναι περιττά»."""

""Αν κάποτε καταλάβω ότι οι δικές μου ενέργειες γίνονται προβλέψιμες, εκεί θα σταματήσουν όλα στις δικές μου δραστηριότητες. Δεν πιστεύω ότι θα καταφέρει να διαβάσει τη βαθύτητα της δικής μου ανάλυσης, τη σκέψη μου.""
Αυτό ειδικά για τους και πολύ-Συμβούλους!!!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”