Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Προσωπικά θα προτιμούσα να έκανε την προσπάθειά του και να έφερνε τον "Μέσι" αντί να σηκώνει λευκή πετσέτα με την αιτιολογία ότι δεν μπορεί να κοντράρει ένα διεφθαρμένο σύστημα.
Δεν παίρνεις φεραρι σε χωριό με χωματόδρομο, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.
Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έλα τώρα.... Δε μιλάμε για τέτοια θέματα..Alekakius έγραψε:Συγνώμη αλλά το σημείο που αναφέρετε στον σαλπινκιδη μόνο εγώ το πρόσεξα ,νομίζω ότι σηκώνει πολύ συζήτηση μα πολύ όμως, όσο αφορά τα υπόλοιπα απλά respect. Περιμένω και τα επόμενα κομμάτια τής συνέντευξης.
Έχουμε βαρεθεί τους φαφλατάδες και τους μαϊντανούς.
Σαββίδη, όταν έχεις κάτι ουσιαστικό και ουσιώδες να πεις, βγες και μίλα.
Όταν δεν έχεις κάτι να πεις, σταμάτα να μιλάς συνεχώς σαν την Άννα-Μισέλ της ΝΔ.
Ή θα βγαίνεις και θα λες τα πράγματα με το όνομά τους (ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ λέγεται η διαφθορά στο ποδόσφαιρο Πρόεδρε)
ή άσε καλύτερα, μην λες τίποτα.
Δεν μου λες;
Ποιός είπε σε παίχτη του ΠΑΟΚ ''θα παίζετε με παίχτη λιγότερο'';
Όνομα δεν έχει;
Φοβάσαι να το πεις;
Ή απλά μιλάμε για να μιλάμε χωρίς ουσία, μόνο για να δημιουργούμε εντυπώσεις;
Πρόεδρε, σταμάτα τα κοσμικά και τα κοσμοπολίτικα.
Μόνο δουλειά-δουλειά-δουλειά.
Όταν λες ''θα φέρω το Μέσι και πάλι δεν θα πάρω πρωτάθλημα'', κάνεις περισσότερο κακό παρά καλό.
Διότι εξυμνείς την ''παντοδυναμία'' του άλλου.
Θέλεις να μιλήσεις;
Πες ονόματα, ανέφερε ημερομηνίες, ανέφερε μάρτυρες.
Για να τους κάνεις (τους άλλους) να χεστούν.
Όσο μιλάς με φρου-φρου και αρώματα, μόνο τη χλεύη τους εισπράτεις.
Οπαδός είμαι, και επειδή και εσύ δηλώνεις οπαδός, στο γράφω εδώ, μπας και φιλοτιμηθεί κάποιος και στα μεταφέρει.
Άσε τις φαμφάρες. Παράτα την άσκοπη δημοσιότητα. Σε κοροϊδεύουν εκεί κάτω.
Όταν δεν έχεις κάτι να πεις, σταμάτα να μιλάς συνεχώς σαν την Άννα-Μισέλ της ΝΔ.
Ή θα βγαίνεις και θα λες τα πράγματα με το όνομά τους (ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ λέγεται η διαφθορά στο ποδόσφαιρο Πρόεδρε)
Δεν μου λες;
Όνομα δεν έχει;
Φοβάσαι να το πεις;
Όταν λες ''θα φέρω το Μέσι και πάλι δεν θα πάρω πρωτάθλημα'', κάνεις περισσότερο κακό παρά καλό.
Θέλεις να μιλήσεις;
Οπαδός είμαι, και επειδή και εσύ δηλώνεις οπαδός, στο γράφω εδώ, μπας και φιλοτιμηθεί κάποιος και στα μεταφέρει.
Σηκωνει και παρασηκωνει γιατι ισως ο Ιβαν με μια ατακα να εριξε φως στους δυσπιστουςAlekakius έγραψε:Συγνώμη αλλά το σημείο που αναφέρετε στον σαλπινκιδη μόνο εγώ το πρόσεξα ,νομίζω ότι σηκώνει πολύ συζήτηση μα πολύ όμως, όσο αφορά τα υπόλοιπα απλά respect. Περιμένω και τα επόμενα κομμάτια τής συνέντευξης.
Και όχι μόνο αδερφέ.... Έχω την έσθυσι ότι κάνει ρόμπες πολλούς από εμάς και φανερώνει τον υποππτό ρόλο κάποιον κσεφτυληζμενον μέσα στην παε την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Και δεν αναφέρωμε μόνο στον παλιό......στα ηγούμενο.
συν το εσωτερικό άλλοθιgpap έγραψε: Όταν λες ''θα φέρω το Μέσι και πάλι δεν θα πάρω πρωτάθλημα'', κάνεις περισσότερο κακό παρά καλό.
- Trilofiotis
Τάσεις φυγής από τον Λιονέλ Μέσι
Οι δικαστικές περιπέτειες με την εφορία και τα προβλήματα τόσο με τον πατέρα όσο και με τον αδερφό του, έχουν βάλει σε δεύτερες σκέψεις τον Λιονέλ Μέσι όσον αφορά την παραμονή του στην Ισπανία.
Εδώ και λίγες ημέρες ο Αργεντινός άσος παραμένει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων εξαιτίας του τραυματισμού που έχει υποστεί και αναμένεται να τον αφήσει μακριά από τα γήπεδα για ένα με ενάμιση μήνα ακόμα.
Έτσι, τα ΜΜΕ βρήκαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με τα προσωπικά προβλήματα του επιθετικού της Μπαρτσελόνα. Πρώτο στη λίστα αυτό με την εφορία, ενώ το τελευταίο διάστημα αναφορές γίνονται τόσο στον πατέρα όσο και στον αδερφό του Μέσι.
Σύμφωνα με την cope.es, ο 28άχρονος άσος αισθάνεται πολύ πιεσμένος από τη δικαστική διαμάχη με την εφορία στην Ισπανία και τον κίνδυνο να μπει φυλακή τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του, με αποτέλεσμα να περνά από το μυαλό του ακόμα και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη χώρα και την Μπαρτσελόνα.
Ο Μέσι έχει πληρώσει πολλά εκατομμύρια τους τελευταίους μήνες στο ισπανικό κράτος, όμως η υπόθεση του δεν έχει κλείσει οριστικά γεγονός που τον έχει εκνευρίσει. Μένει να δούμε αν είναι απλά μία φήμη ή όντως ο παίκτης θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου μετά από 15 χρόνια.
σπορι 24άρι.
ΤΥΧΑΙΟ;;

Οι δικαστικές περιπέτειες με την εφορία και τα προβλήματα τόσο με τον πατέρα όσο και με τον αδερφό του, έχουν βάλει σε δεύτερες σκέψεις τον Λιονέλ Μέσι όσον αφορά την παραμονή του στην Ισπανία.
Εδώ και λίγες ημέρες ο Αργεντινός άσος παραμένει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων εξαιτίας του τραυματισμού που έχει υποστεί και αναμένεται να τον αφήσει μακριά από τα γήπεδα για ένα με ενάμιση μήνα ακόμα.
Έτσι, τα ΜΜΕ βρήκαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με τα προσωπικά προβλήματα του επιθετικού της Μπαρτσελόνα. Πρώτο στη λίστα αυτό με την εφορία, ενώ το τελευταίο διάστημα αναφορές γίνονται τόσο στον πατέρα όσο και στον αδερφό του Μέσι.
Σύμφωνα με την cope.es, ο 28άχρονος άσος αισθάνεται πολύ πιεσμένος από τη δικαστική διαμάχη με την εφορία στην Ισπανία και τον κίνδυνο να μπει φυλακή τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του, με αποτέλεσμα να περνά από το μυαλό του ακόμα και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη χώρα και την Μπαρτσελόνα.
Ο Μέσι έχει πληρώσει πολλά εκατομμύρια τους τελευταίους μήνες στο ισπανικό κράτος, όμως η υπόθεση του δεν έχει κλείσει οριστικά γεγονός που τον έχει εκνευρίσει. Μένει να δούμε αν είναι απλά μία φήμη ή όντως ο παίκτης θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου μετά από 15 χρόνια.
σπορι 24άρι.
ΤΥΧΑΙΟ;;

- Μπαρκαρούτσος
Τον κοροειδευουν από τότε που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ μην περιμένεις καλή κουβέντα από τους κάτω ακόμη δεν τους έμαθες Gpap ; αν αναλαμβανε ομάδα του ποκ θα είχε τελείως διαφορετική αντιμετώπιση μια χαρά τα λέει ο Ιβάν και χεστηκα για το τι λέει η χαβουζα οχριστογλου και ο γαβραθιωτης
Όσο για τα ονόματα και να τα τι έγινε ότι με το Βέροια Ολυμπιακός τίποτε η αλλαγή της επο θα φέρει λύση τίποτε άλλο
Εδώ τον κοροειδευανε και όταν πλήρωσε τα χρέη στο πρόσωπο του Ιβάν τον ΠΑΟΚ σαν σύλλογο κοροειδευουν χρόνια τώρα με η χωρίς Ιβάν
Gpap ο φαφλατας σε ξοφλησε δεν χρωστάς πουθενά και τον βάζεις στην ίδια σειρά με γουμενο μπατατουδη;
Όσο για τα ονόματα και να τα τι έγινε ότι με το Βέροια Ολυμπιακός τίποτε η αλλαγή της επο θα φέρει λύση τίποτε άλλο
Εδώ τον κοροειδευανε και όταν πλήρωσε τα χρέη στο πρόσωπο του Ιβάν τον ΠΑΟΚ σαν σύλλογο κοροειδευουν χρόνια τώρα με η χωρίς Ιβάν
Gpap ο φαφλατας σε ξοφλησε δεν χρωστάς πουθενά και τον βάζεις στην ίδια σειρά με γουμενο μπατατουδη;
Από που το αγοράζετε αυτό που πίνετε μερικοί να πάρω και εγώ ρε πούστη μου.
- ΑποστόληςΑ
- desperando
- Επικοινωνία:
ακούς Ιβάνgpap έγραψε:Έχουμε βαρεθεί τους φαφλατάδες και τους μαϊντανούς.
Δεν μου λες;
Όνομα δεν έχει;
Φοβάσαι να το πεις;
Θέλεις να μιλήσεις;
άκου να μαθαίνεις γατάκι
Η συνεντευξούλα ωραία είναι αλλά περιστρέφεται κυρίως (τουλάχιστον προς το παρόν) γύρω από τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο. Φυσικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον κι αυτό, αλλά ως οπαδός του ΠΑΟΚ, ακόμη δεν έχω διαβάσει κάτι που να μην έχουμε ακούσει και στο παρελθόν από τον Ιβάν.