Που μένετε αδέρφια?? (πείτε την/το πόλη/χωριό σας)
Re: Που μένετε αδέρφια?? (πείτε την/το πόλη/χωριό σας)
23 χρόνια στον Πειραιά, 1 χρόνο στο Εδιμβουργο και πρόσφατα Γλασκώβη
- kazampoukou
pgetsos έγραψε:Ναι φίλε, με τον πατέρα μου (Δημήτρης) μέχρι πριν λίγα χρόνια πήγαινα συνέχεια, φανατικός πάνθηρας. Κάποτε στην 4 και μετά στην 6
Ξαναγραφω γιατι δεν νομιζω οτι εκανα -υποβολη-.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι καταλαβα ποιος εισαι, θα ελεγα οτι θυμαμαι σωστα!

- Μπαρκαρούτσος
kazampoukou έγραψε:RoMaN έγραψε:Να 'σαι καλά kazampoukou!! Και κάνε κάτι με το γιο... Άρχισε να δίνεις παραπάνω σοκολάτα στη μικρή και να λες "Είναι Π.Α.Ο.Κ. αφού"!
Ο ατιμος ο παππους φταει...-πρωην τερματοφυλακας του Ακατανομαστου-...καλη ομως η συμβουλη σου ...θα την εφαρμοσω κυριως με τα πιτογυρα...αυτο θα τον πονεσει πραγματικα τον μικρο...!
![]()
![]()
Πόλεμοι έχουν γίνει για λιγότερα!

kostas nafplio έγραψε:RoMaN έγραψε:Καλώς όρισες συνονόματε!
Πολύ όμορφο το Ναύπλιο, θέλω χρόνια να πάω και δεν έκατσε όταν ψιλοείχαμε λεφτά (α ρε ΠΑΣΟΚ) και έχω γνωρίσει και άτομα από εκεί..
Ευχαριστω RoMan , κανονισε αν θες κ θα σου φτιαξω οικονομικό πακετο μη μασας.. εχουμε ξενοδοχο ΠΑΟΚΙ κ ιδιοκτητη καφε μπαρ ΠΑΟΚΙ !!!
Μακάρι να παραμείνεις στο forum μέχρι να βγάλω κανένα φράγκο παραπάνω και να έχω διαθέσιμο καλοκαιράκι να κατέβω και το συζητάμε!

- ΑποστόληςΑ
Καλώς ήρθατε οι νέοι στην παρέα μας!
Εμείς οι γηραιότεροι πρέπει να αποτελούμε ...τα πρότυπά σας
Εμείς οι γηραιότεροι πρέπει να αποτελούμε ...τα πρότυπά σας
-
.....για μας τους νεους.......
......εισαι......φωτεινο παραδειγμα......και προτυπο Παοκτση.....
.........σοφε γεροντα Αποστολε......

......εισαι......φωτεινο παραδειγμα......και προτυπο Παοκτση.....
.........σοφε γεροντα Αποστολε......

kazampoukou έγραψε:pgetsos έγραψε:Ναι φίλε, με τον πατέρα μου (Δημήτρης) μέχρι πριν λίγα χρόνια πήγαινα συνέχεια, φανατικός πάνθηρας. Κάποτε στην 4 και μετά στην 6
Ξαναγραφω γιατι δεν νομιζω οτι εκανα -υποβολη-.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι καταλαβα ποιος εισαι, θα ελεγα οτι θυμαμαι σωστα!![]()
με λενε Γιουρι...ισως το ονομα σου θυμιζει κατι λογω της προελευσης του ,{αν και οι ριζες του ειναι αρχαιες ελληνικες, ποντιακες}. Οπως και να εχει...
![]()
Μικρος που ειναι ο κοσμος...!
Δε μου λέει κάτι το όνομα αδερφέ, ήμουν Και μικρός τότε... Θα ρωτήσω τον πατέρα

- Kostomanolis
kostas nafplio έγραψε:RoMaN έγραψε:Καλώς όρισες συνονόματε!
Πολύ όμορφο το Ναύπλιο, θέλω χρόνια να πάω και δεν έκατσε όταν ψιλοείχαμε λεφτά (α ρε ΠΑΣΟΚ) και έχω γνωρίσει και άτομα από εκεί..
Ευχαριστω RoMan , κανονισε αν θες κ θα σου φτιαξω οικονομικό πακετο μη μασας.. εχουμε ξενοδοχο ΠΑΟΚΙ κ ιδιοκτητη καφε μπαρ ΠΑΟΚΙ !!!
Αδερφε ενα δικλινο για ΣΚ μεσα στον Νοεμβριο με διπλο κρεβατι, τι μπορουμε να κανουμε. Διαμονη 8/11, αναχωρηση την επομενη
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kazampoukou
οκ παλικαρι μου!...Αν εισαι αυτος που νομιζω πρεπει τωρα να εισαι 27-28 χρονων...Εν πασει περιπτωση, να ειμαστε καλα και να τα λεμε εστω και απο εδω μεσαpgetsos έγραψε:kazampoukou έγραψε:pgetsos έγραψε:Ναι φίλε, με τον πατέρα μου (Δημήτρης) μέχρι πριν λίγα χρόνια πήγαινα συνέχεια, φανατικός πάνθηρας. Κάποτε στην 4 και μετά στην 6
Ξαναγραφω γιατι δεν νομιζω οτι εκανα -υποβολη-.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι καταλαβα ποιος εισαι, θα ελεγα οτι θυμαμαι σωστα!![]()
με λενε Γιουρι...ισως το ονομα σου θυμιζει κατι λογω της προελευσης του ,{αν και οι ριζες του ειναι αρχαιες ελληνικες, ποντιακες}. Οπως και να εχει...
![]()
Μικρος που ειναι ο κοσμος...!
Δε μου λέει κάτι το όνομα αδερφέ, ήμουν Και μικρός τότε... Θα ρωτήσω τον πατέρα

- kazampoukou
Ε ναι...δεν ερχοσουν στο pop-up στην πλατεια?...πιο πιθανο ειναι να γνωριζομαστε με τον πατερα σου

- kostas nafplio
αν καταλαβα καλα ενα βραδυ μονο την κυριακη 8 /11? θα σου στειλω αργοτερα η αυριο p.m. να σου πωKostomanolis έγραψε:Αδερφε ενα δικλινο για ΣΚ μεσα στον Νοεμβριο με διπλο κρεβατι, τι μπορουμε να κανουμε. Διαμονη 8/11, αναχωρηση την επομενη
- Dinos_Liverpool
- kostas nafplio
Dinos_Liverpool έγραψε:P.m. καπούτ!
μολις το καταλαβα

- Kostomanolis
Για Σαββατο το θελω.
Για μηνυμα μπορει να κανονισει καποιος απο τους μοντ να μου στειλει το mail του kostas να συνεννοηθουμε;
Για μηνυμα μπορει να κανονισει καποιος απο τους μοντ να μου στειλει το mail του kostas να συνεννοηθουμε;
- kostas nafplio
okay από εμένα για το e-mailKostomanolis έγραψε:Για Σαββατο το θελω.