Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
fossa

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από fossa »

Μάγκες δεν είναι θέμα σύγκρισης μεταξύ των δύο αθλημάτων ή αν προτιμάς το ένα απ'το άλλο.
Αλλά τη συγκεκριμένη περίοδο και ιδίως ΣΚ που δεν παίζεις Τούμπα αλλά στο PAOK SPORTS ARENA μπορείς να πας.
Αντί να δώσεις 10 ευρώ στις καφετέριες για να δεις γριά-ΠΑΟΚ ή ακόμα κι αν είχαμε εισιτήρια να πας Καυτατζόγλειο που και να μη πας εσύ θα πάνε άλλοι τόσοι προτιμότερο να τα δώσεις στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Να το πουμε κι αλλιως για τους ποδοσφαιροφιλους.Καλος χρυσος ο Σαντος αλλα ποσα χρονια θα αντεχατε να βλεπετε αυτο το ..μισο μηδεν στο 91' χωρις καποιο τιτλο?
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Στο μπάσκετ όμως πρέπει να παίξεις δεν μπορεί να κερδίζεις με 60 πόντους συνέχεια ή η καλή άμυνα θα σου φέρει εύκολους πόντους.
Όσο για τον Σάντος, εξαρτάται πάντα απ' τους επόμενους...Αν ο επόμενος είναι ο Άγγελος (αυτό κι αν είναι πισωγύρισμα και κόλλημα στο παρελθόν) τότε χίλιες φορές Σάντος.
Προφανώς και ο Σούλης αν είχε μεγαλύτερη άνεση δεν θα κολλούσε μόνο σ'αυτούς που ξέρει από παλιά.
Όταν δεν μπορείς να βρεις ούτε στυλ Όντουμ τότε καταλαβαίνεις πόσο δύσκολα είμαστε...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Σιγά μην Πάει ο κόσμος να δει ομαδα κομπάρσο δίχως στόχους. Το μπάσκετ ως άθλημα έχει πεθάνει. Οποίος το αγαπάει βλέπει nba.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Εγώ προτιμώ να δω ΠΑΟΚ-Τρίκαλα απ'το να δω τελικούς ΝΒΑ.
Επίσης πηγαίνω europa league αν και μάλλον δεν θα το πάρουμε ;) .
Το ίδιο και στη σούπα-λιγκ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ, ΑΔΕΡΦΕΣ, ΘΕΙΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΦΙΛΕΣ, ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ!

http://www.paokbc.gr/news/news/4514

O ΠΑΟΚ και το ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ για τον καρκίνο του μαστού

Ο Οκτώβριος είναι μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει την προσπάθεια ενημέρωσης και πρόληψης που γίνεται σε όλη την Ευρώπη και το κάνει με διάφορους τρόπους.

Στις εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ στους αγώνες του Eurocup τον Οκτώβριο, θα υπάρχει μία ροζ κορδέλα, καθώς το ροζ χρώμα είναι αυτό που παγκοσμίως χρησιμοποιείται για την ευαισθητοποίηση, την πρόληψη και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού. Για την ενέργεια αυτή υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη της Euroleague Basketball, που επικροτεί τέτοιου είδους κινήσεις.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ επίσης και σε συνεργασία με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, προσφέρουν εξαιρετικά προνομιακές τιμές και σημαντική έκπτωση σε όλους τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Szolnoki Olaj, αλλά και όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ τον Οκτώβριο…

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ την σχετική ανακοίνωση με την προσφορά του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης, για τις χωρίς παραπεμπτικό εξετάσεις πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού.

:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

ΙΒΑΝ ΘΕΕ ΠΑΡΕ(;) ΤΗΝ Κ.Α.Ε...

Εικόνα

Θέλω να στα πω πριν γίνουν...

Και να τα σκεφτείς τώρα που,ίσως,ακόμα μπορείς να κάνεις κάτι...

Γιατί μετά...Δύσκολα...

Υπάρχει εδώ και καιρό στη Θεσσαλονίκη η άποψη ότι ο Ιβάν ''πρέπει'' να πάρει την Κ.Α.Ε. Τα επιχειρήματα απλά και μέχρι ένα σημείο,κατανοητά.''Η παρούσα διοίκηση,ΠΑΟΚτσάκια μεν,αλλά χωρίς χρήματα.Θέλουμε κάποιον να βάλει χρήμα,να πληρώσει τα χρέη,να εκτοξεύσει την ομάδα κ.τ.λ. κ.τ.λ.''.Λοιπόν.Μαζί σας!

Θέλω να σας θέσω όμως μερικές παραμέτρους που καλό είναι να τις ξέρετε ΤΩΡΑ και όχι να τις μάθετε-καταλάβετε μετά...

Αν το τοπίο στο ποδόσφαιρο είναι ζόρικο από άποψης εσόδων,στο μπάσκετ-και στο βόλεϊ επίσης-είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ. Όταν ζητάς από κάποιον να μπει στο μπάσκετ για να το ''εκτοξεύσει'',είναι σα να του ζητάς να πετάξει έναν πακτωλό χρημάτων σε έναν τρύπιο κουβά. Θα γίνω αναλυτικός...Ακόμα και αν ο Π.Α.Ο.Κ. κατακτούσε μια μέρα την Ευρωλίγκα,τα έσοδα του από αυτή την κατάκτηση θα ήταν σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ...Στο μπάσκετ αδέρφια,ΑΥΤΑ είναι τα έσοδα.Συν ότι εισπράξει από εισιτήρια και τις όποιες χορηγίες. ΡΩΤΑΩ. Ξέρει κανείς σας να μου πει πόσα λεφτά χρειάζονται για να κάνεις ομάδα που όχι απλά να παίξει,αλλά και να κερδίσει την Ευρολίγκα..;;;

Πάμε παρακάτω. Τον Ιβάν δε θα τον γνωρίσουμε τώρα.Έχουμε ένα ικανότατο δείγμα γραφής από το ποδόσφαιρο για το πως κινείται,για το πως σκέφτεται και πράττει...Έχει κανείς σας την εντύπωση ότι θα κρατήσει αυτούς που έχουμε τώρα-και τους εμπιστευόμαστε-και την επόμενη μέρα; Πιστεύει κανείς σας ότι στην Κ.Α.Ε. δε θα υπάρχει ο αντίστοιχος ρώσος ''τοποτηρητής'' όπως υπάρχει η Μαρία στην Π.Α.Ε.; Σας πληροφορώ ότι ήδη υπάρχει,απλά δεν είναι γένους θηλυκού...Και ακόμα και αν κρατήσει τη σημερινή-καθ'όλα πετυχημένη διοίκηση-είναι σίγουρο ότι αυτοί οι άνθρωποι έχοντας πλέον ΑΛΛΟΝ να αποφασίζει τελικά,θα έχουν τα ίδια αποτελέσματα; Ξαναρίξε μια ματιά στην Π.Α.Ε...

Πάμε παρακάτω. Πες μου-γιατί εγώ δε μπορώ να βρω-έναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σοβαρό λόγο που ο Ιβάν θέλει την Κ.Α.Ε. Σοβαρό,όχι μαλακίες του στυλ ''να χτυπήσει το κατεστημένο,η το μπάτζετ είναι χαμηλότερο άρα είναι ευκολότερη η διάκριση''. Γιατί,τέτοιες μαλακίες ακούω και εξοργίζομαι...Ο Ιβάν έχει με το μπάσκετ όση σχέση έχω εγώ με την αστροναυτική...Πες μου! ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ο σκοπός του;

Απαντήσεις έχω,εκτιμήσεις επίσης...Δεν είναι ακόμα η ώρα να τις δημοσιοποιήσω,να με συμπαθάς...Θέλω-κατ'αρχήν-να σε προβληματίσω,να σε κάνω να σκεφτείς(αν θες)...

Κράτησα κάτι για το τέλος,αυτό που είμαι βέβαιος ότι θα με ρωτούσες.''Και τι άλλο μπορούμε ρε Alter Ego να κάνουμε;''

Αυτό,ναι,θα στο απαντήσω και θα το κάνω τώρα.

Θα σου δώσω δύο στοιχεία,ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ.

Α) Οι άνθρωποι της Κ.Α.Ε.(σε αντίθεση με αυτούς της Π.Α.Ε.),φρόντισαν και όλες οι οφειλές της ομάδας είναι ΣΑΦΕΙΣ και ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΕΣ. Άρα εδώ δεν υπάρχει ''σκορποχώρι'',δεν υπάρχει κακοδιαχείρηση,δεν υπάρχουν ''μαύρες τρύπες'',δεν υπάρχουν ''περίεργες'' καρτέλες,δεν υπάρχουν διπλά βιβλία.Ότι υπάρχει είναι γνωστό,διακανονισμένο και συγκεκριμένο.

Β) Και εδώ-μάλλον-θα εκπλαγείς! ΑΝ αυτό το γήπεδο-στολίδι που έχουμε ήταν ΓΕΜΑΤΟ με εισιτήρια και εισιτήρια διαρκείας,ο Π.Α.Ο.Κ. όσο και αν σου φαίνεται περίεργο,ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΙΒΑΝ...! Είναι απόλυτα μετρημένο και τεκμηριωμένο ότι ΜΟΝΟ με την συμμετοχή σου και μου μέσω της παρουσίας μας στο γήπεδο,η ομάδα όχι μόνο δε θα είχε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα στο να πληρώνει τα χρέη της,αλλά θα μπορούσε να έχει και ΔΙΠΛΑΣΙΟ μπάτζετ από το σημερινό,με ότι αυτό σημαίνει...

Λύση λοιπόν αδερφέ μου υπήρχε πάντα...Και εξακολουθεί να υπάρχει...Και ακόμα και αν δε την ήξερες,τη μαθαίνεις τώρα...

Κάτσε τώρα εσύ,εγώ,ο άλλος και σκέψου.Τι θα μπορούσε να γίνει και τι τελικά θα γίνει...

Μακάρι όλα να πάνε κατ'ευχήν.Μακάρι.Δε το πιστεύω,αλλά το εύχομαι.Και μακάρι να μη χρειαστεί ΠΟΤΕ να με θυμηθείς...

Όμως,κάποια στιγμή,πρέπει να σκεφτόμαστε και το τι εμείς κάνουμε,το τι εμείς θα μπορούσαμε να κάνουμε...Ξέρω,δε σου λέω ''εύηχα'' πράγματα,σου λέω όμως την αλήθεια.

Γράφτηκε από τον Alter Ego 22........24 Μάρτιος 2015

http://kerkida1926.gr/
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Έτσι ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Μια απλή πρόσθεση των χρημάτων αν ήταν γεμάτο το γήπεδο στα μισά ματς να κάνεις και καταλαβαίνεις για τι χρήματα μιλάμε...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Taseos »

Αυτη η απλοικη σκεψη μου θυμιζει το αλλο επικο. Ειναστε 1,5 εκ να βαλουμε απο 20 ευρω και δεν εχουμε κανεναν.
φυσικα κ ο σαββιδης θα παρει την καε κ θα του ειναι κ πολυ χρησιμη. Γιατι με ελαχιστα χρηματα θα δωσει οραμα κ κινητρο να γεμισει το γηπεδο κ θα εκμεταλευτει μια γηπεδαρα ακομη. και μετα αφου γεμισει το γηπεδο εχοντας στοχους και ομαδα θα μπορει να υπολογιζει σε εναν ισοσκελισμενο προυπολογισμο. Το να λες σημερα εσοδα εξοδα ενω ειναι στον πατο κ τα δυο ειναι ανουσιο. Και σιγα τα λεφτα που χρειαζεται να ριξει ο ιναν. Εναν νετσιντ η εναν στοχ τον χρονο. Για αυτον της πλακας χρηματα
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ενώ το να θεωρεί κανείς δεδομένο πως, έτσι και μπει ο Ιβάν, το γήπεδο θα γεμίσει δεν είναι απλοϊκή σκέψη.
Θα έχουμε δηλαδή 8000 με Κηφισιές και Ρέθυμνα. ΣΤΑΝΤΑΡ.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Οχι. Θα χουμε 3000 ατομα. οσα χρειαζεται για βαση μια μπασκετικη ομαδα. Στην ελλαδα κανια δεν εχει παραπανω σε καθε ματς. καταφερε ο δροσος κ πουλησε διαρκειας, δεν θα καταφερει ο σαββιδης;
Άβαταρ μέλους
nickzark

Δημοσίευση από nickzark »

Και να μπει ο Ιβαν δεν πιστευω δυστυχως οτι θα εχουμε 3000 κοσμο.Θα αργησει αυτο.Μονο με αποτελεσματα κτλ θα παει τοσος κοσμος.Κακα τα ψεματα
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Taseos έγραψε:Αυτη η απλοικη σκεψη μου θυμιζει το αλλο επικο. Ειναστε 1,5 εκ να βαλουμε απο 20 ευρω και δεν εχουμε κανεναν.
φυσικα κ ο σαββιδης θα παρει την καε κ θα του ειναι κ πολυ χρησιμη. Γιατι με ελαχιστα χρηματα θα δωσει οραμα κ κινητρο να γεμισει το γηπεδο κ θα εκμεταλευτει μια γηπεδαρα ακομη. και μετα αφου γεμισει το γηπεδο εχοντας στοχους και ομαδα θα μπορει να υπολογιζει σε εναν ισοσκελισμενο προυπολογισμο. Το να λες σημερα εσοδα εξοδα ενω ειναι στον πατο κ τα δυο ειναι ανουσιο. Και σιγα τα λεφτα που χρειαζεται να ριξει ο ιναν. Εναν νετσιντ η εναν στοχ τον χρονο. Για αυτον της πλακας χρηματα
Τα άτομα βρίσκονται, στη Τούμπα έχουμε σταθερά 15-20 χιλιάρικα. Άλλο 4 χιλιάρικα μέσο όρο άλλο 1.5 εκατομμύριο

Από του ΆΛΛΟΥ την τσέπη, όλα τα ποσά "αστεία" είναι
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Ιβαν για το μπασκετ του ΠΑΟΚ, κομματι απο το 3ο μερος της συνεντευξης!

-Υπήρχε πολύς κόσμος που περίμενε ότι αυτό το καλοκαίρι θα αναλαμβάνατε μεγαλομέτοχος στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

«Γιατί, είναι σημαντικό ποιος είναι κύριος μέτοχος; Σημαντικό είναι ποιος δίνει τα χρήματα. Εμείς δίνουμε χρήματα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”