Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Dinos_Liverpool
- Josey Wales
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Δεν ήξερε το παιδί ότι μόλις πήρες απολυτήριο από φαντάρος.nikolasf έγραψε:Γιατί πόσο είμαι;;.. Είμαι όσο νιώθω...pgetsos έγραψε:Να πω ότι ηλικιακά μου έκαναν μεγάλη εντύπωση ο Άσιμος που τον περίμενα 50+ και ο Νίκος που τον περίμενα ~30δηλαδή 28
Πάντως πραγματικά λυπάμαι που το έχασα το χτεσινό. Από την άλλη βέβαια το Σαββατιάτικο ξενύχτι άξιζε, αλλά το άτιμο το χανγκόβερ πέρασε μετά το απόγευμα της Κυριακής. Την επόμενη φορά θα είμαι οπωσδήποτε.
- kataramenos5
Να πω την αληθεια Νικο κι εγω εκει γυρω στα 35 σ εκανα.Μου ρθε λιγο εκπληξη οταν σε ειδα.Τα γραπτα σου νεανιζουν.nikolasf έγραψε:Γιατί πόσο είμαι;;.. Είμαι όσο νιώθω...pgetsos έγραψε:Να πω ότι ηλικιακά μου έκαναν μεγάλη εντύπωση ο Άσιμος που τον περίμενα 50+ και ο Νίκος που τον περίμενα ~30δηλαδή 28
-
Asimos
Επειδη οι Νοτιοι πηραν λιγακι αερα κ οι γριες δεν εχουν δωσει εισητηρια,την κυριακη 18-10-2015 κ απο τις 1 το μεσημερι εως αργα το βραδυ θα εχουμε κοκορετσια-σουβλακια-πανσετες-λουκανικα-σουτζουκακια κτλ κτλ κτλ κτλ στον συνδεσμο μας στην ολοκαινουρια αυλη μας που θα δουμε κ το παιχνιδι με την γρια.
Ανοικτη προσκληση για ολους Βορειους -Νοτιους Ανατολικους Δυτικους νεογνα υπερηλικες γκρινιαρηδες κ μη.
Εχουμε πληρως εξοπλισμενη καβα (απο τσιπουρο μεχρι τηλιο) φυσικα καλο θα ηταν να φερετε κανα κοψιδι κ εσεις γιατι ποτε δεν ξερεις
Ο ερυθρος σταυρος μας εχει παραχωρησει ενα ασθενοφορο για εκτακτα περιστατικα οποτε δεν υπαρχει φοβος για τιποτα
Μην φοβαστε για το οτι δεν θα χωρεσουμε η αυλη μπορει να εξυπηρετησει ανετα 150+ ατομα
Δεν υπαρχει προβλημα αν βρεχει χιονιζει κτλ κτλ
Οσοι δεν μπορεσουν να ερθουν χανουν την επομενη συναντηση που θα εχει φαγγρια-μπαρμπουνια-ουριτσες
Ανοικτη προσκληση για ολους Βορειους -Νοτιους Ανατολικους Δυτικους νεογνα υπερηλικες γκρινιαρηδες κ μη.
Εχουμε πληρως εξοπλισμενη καβα (απο τσιπουρο μεχρι τηλιο) φυσικα καλο θα ηταν να φερετε κανα κοψιδι κ εσεις γιατι ποτε δεν ξερεις
Ο ερυθρος σταυρος μας εχει παραχωρησει ενα ασθενοφορο για εκτακτα περιστατικα οποτε δεν υπαρχει φοβος για τιποτα
Μην φοβαστε για το οτι δεν θα χωρεσουμε η αυλη μπορει να εξυπηρετησει ανετα 150+ ατομα
Δεν υπαρχει προβλημα αν βρεχει χιονιζει κτλ κτλ
Οσοι δεν μπορεσουν να ερθουν χανουν την επομενη συναντηση που θα εχει φαγγρια-μπαρμπουνια-ουριτσες
- kataramenos5
Μου λες μη χανεσαι και χαθηκες ,στα μειλ πια δεν απαντας
Αλλες παρεες εκανες και τωρα μας ξεχνάς?
Αλλες παρεες εκανες και τωρα μας ξεχνάς?
Α ρε mpouJr δεν παίρνει 2η φορά στον ίδιο μήνα να ανέβω βόρεια αλλιώς θα σου έλεγα;;; 
Yπάρχει κάποιο θέμα για προτάσεις για το forum που δεν το έχω βρει?
Anyway, στην παρακάτω φωτό

οι υπό-συζητήσεις θέλουν μια ανανέωση(καιρό τώρα) ώστε να μας γλιτώσουν από περιττά κλικ
Anyway, στην παρακάτω φωτό

οι υπό-συζητήσεις θέλουν μια ανανέωση(καιρό τώρα) ώστε να μας γλιτώσουν από περιττά κλικ
-
Μπαρκαρούτσος

Μόνο μπασκετικά θέματα στα ενεργά, εκτός από το γυναικείο ποδόσφαιρο και άλλα άσχετα με αθλήματα..
15/10/2015 19:33
- kataramenos5
kataramenos5 έγραψε:Που χαθηκατε ρε οι καφενοβιοι?
εδω ειμαι ρε προσπαθω να λυσω καποιες αποριες