Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 65-53,Σχολια & Παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Κλειδωμένο
Pablito
Δημοσιεύσεις: 2240
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 21:24

Re: Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 65-53,Σχολια & Παραλειπομενα

Δημοσίευση από Pablito »

Γενικα η ποιοτητα της ομαδας περαν του Βασιλειαδη ειναι πολυ κακη, δε ξερω αν φταινε τα λεφτα που εχουν παρθει αυτοι οι παιχτες,αλλα νομιζω οτι και με 15.000 μπορεις να βρεις εναν ψηλο που να ξερει να κανει τα βασικα. Το παληκαρι ο Μπαλαμπαν σιγουρα δεν ειναι για μπασκετ στην Α' ΕΚΑΣΘ με το ζορι θα μπορουσε να σταθει.

Εχουμε παρει 2 ιδιους παιχτες (Τεπιτς,Ντουβνιακ) για τον πρωτο ξεραμε οτι το δυνατο του σημειο ειναι η αμυνα,αλλα το σουτ του ειναι για τα σκυλια, ο Ντουβνιακ ειναι αναλογα με τις μερες του.

Ο Μαρκοβιτς ειναι τιμιος και νομιζω θα βοηθησει.Κακαρουδης,Μαργαριτης νομιζω θα δωσουν και αυτοι καποιες λυσεις.

Στον ασσο ερχεται το κλαμα, . Πηραμε τον Χατσερ μετριος παιχτης δεν νομιζω να μπορεσει να δωσει το κατι παραπανω!
Άβαταρ μέλους
palok
Δημοσιεύσεις: 10913
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 65-53,Σχολια & Παραλειπομενα

Δημοσίευση από palok »

να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους γιατί ίσως ήμουν ο πρώτος που ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ με την έλλειψη άσσου όταν κάποιοι προσπαθούσαν να με πείσουν οτι ο Tepic είναι άσσος, οτι έπαιζε άσσος στην Partizan, οτι έχει πολύ καλό σουτ απέξω, οτι παίζει Pick@roll κλπ.

ΟΜΩΣ

- είναι 1η αγωνιστική, wtf τι επιπέδου μπάσκετ ακριβώς περιμένετε?
- παίζαμε εκτός με μία ομάδα που νομίζω, αν αλλάξει και γρήγορα προπονητή, θα πάει καλά και στο πρωτάθλημα αλλά και μακριά στο eurocup. By the way, με συμπολίτη πρό 3 ημερών δεν έπαιξαν οι Carter, Sakota.
- παίξαμε χωρίς τον Τσόχλα που μέχρι που τραυματίστηκε είχε 4 ασσίστ (μην επαναλάβω πάλι οτι είναι ο μοναδικός μας playmaker- Το λέει ο Σούλης σε κάθε στιγμή μόνος του που τον βάζει να παίξει άσσος από το πρώτο σχεδόν λεπτό πλέον).
- ο Markovic έπαιξε μόνο 15-16 λεπτά. Θυμίζω οτι ήταν το κλειδί για τη νίκη μας με Cretan Kings.
- o Μαργαρίτης είναι (σχετικά) ανέτοιμος (καθόσον τραυματίας)
- ο Κακαρούδης προέρχεται από μεγάλο τραυματισμό (αν και επιθετικά φαίνεται να έχει επανέλθει)
- δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑΝ στο 5. ΚΑΝΕΝΑΝ. Και οι άλλοι έχουνε Μαυροκεφαλίδη.
- είμαστε 53-53 7 λεπτά πρίν το τέλος.

ε ΜΗΝ ΤΑ ΜΑΜΑΤΕ ΟΛΑ

PS: πάρτε ψηλό κανονικό παίκτη μπάσκετ μέχρι την Τετάρτη.
Άβαταρ μέλους
BigBaby
Δημοσιεύσεις: 1222
Εγγραφή: Τετ 22 Οκτ 2014, 23:36

Re: Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 65-53,Σχολια & Παραλειπομενα

Δημοσίευση από BigBaby »

Αν ειχαμε καλυτερο ψηλο δεν θα ειχαμε κανενα θεμα....η ομαδα σε λιγο θα δεσει απλα θελουμε ψηλο.
Ο Μπαλαμπαν ειναι ο Σερβος Καλλες (ισως και χειροτερος).
Πρεπει να παρουμε ενα Σεντερ Αμερικανο αθλητικο (rim protector) και θα ειμαστε πολυ καλοι.
Δημιουργικα θελουμε δουλεια αλλα αγωνα με τον αγωνα θα μαθαινουν οι νεοι τα συστηματα και θα
ανταπεξελθουμε.
Με Μαργαριτη ανετοιμο-χωρις Χαραλαμπιδη-τον νεοαποκτηθεντα Χατσερ- και χωρις λυση κατω απο το
καλαθι εκτος εδρας βαλαμε πολυ δυσκολα στην Αεκ που ηταν πληρης.


Σουλη εμεις ακομα και με την ''αντιτουριστικη'' οπως ονομαζουν την ομαδα μας εκει ειμαστε και στηριζουμε.
dtown
Δημοσιεύσεις: 894
Εγγραφή: Πέμ 30 Σεπ 2010, 20:24

Re: Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 65-53,Σχολια & Παραλειπομενα

Δημοσίευση από dtown »

Σιγα τα δυσκολα που τους βαλαμε.Κοντρα σε πενταδα Νωντα Παπαντωνιου-Καλαμποκη-Σακοτα-Μιλοσεβιτς-Λουκα (που δεν τους λες και ντιτροιτ πιστονς των 80σ) καναμε να σκοραρουμε 7 λεπτα.Οχι απλα δεν σκοραραμε μια επιθεση της προκοπης δεν βγαλαμε.Τους βαζαμε δυσκολα οσο εβαζε τα τριποντα ο Κωστας με κρεμασμενους αντιπαλους πανω του.Κατα τ'αλλα δεν εχουμε τιποτα.Κοντρα σε τετοιες ομαδες ουτε που θα διεκδικουμε νικη.Θα μας παιζουν αμυνα 5 λεπτα και θα χανουμε τα αβγα και τα πασχαλια γιατι ουτε γρηγορα ποδια εχεις,ουτε δημιουργικους γκαρντ.Μενει να δουμε αν μπηκε και ο Ρουλης στο γκρουπ των ομαδων "χανοουμε αλλα ειμαστε ικανοποιημενοι γιατι παλεψαμε για 3 δεκαλεπτα" μετα τους γαυροβαζελους και την ΑΕΚ.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27
Δημοσιεύσεις: 1816
Εγγραφή: Δευ 21 Ιούλ 2008, 16:30
Τοποθεσία: ΣΕΡΡΕΣ

Re: Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 65-53,Σχολια & Παραλειπομενα

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Είμαστε χάλια!!!!!!!!
Ούτε μια επίθεση σωστή δεν κάναμε!!!!!
Οι άλλοι ήταν από άλλο πλανήτη1!Δεν πιάνονταν και χάσαμε χωρίς να τους πιέσουμε!
Με τόσους αγώνες η ομάδα δεν έχει στρώσει και μάλλον θα παλέψουμε για την σωτηρία μας!


Μάλλον το forum αρχίζει να χαλάει!Λυπάμαι πολύ για το επίπεδο!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54496
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 65-53,Σχολια & Παραλειπομενα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Από πού ήταν οι άλλοι;; :shock:
Οκ, μπάσκετ δεν ξέρω το Χριστό μου, αλλά όχι και από άλλον πλανήτη..!


Ο Carter γιατί έπαιξε τόσο λίγο;
Άβαταρ μέλους
ilovegame27
Δημοσιεύσεις: 1816
Εγγραφή: Δευ 21 Ιούλ 2008, 16:30
Τοποθεσία: ΣΕΡΡΕΣ

Re: Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 65-53,Σχολια & Παραλειπομενα

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Roman φίλε μου ειρωνικό ήταν για αυτούς που περίμεναν να νικήσουμε με 20 πόντους και από τα σχόλια τους φαινόμασταν ομάδα τοπικού
Άβαταρ μέλους
desperando
Δημοσιεύσεις: 11915
Εγγραφή: Τρί 12 Μάιος 2009, 13:20
Τοποθεσία: κάπου εκεί έξω
Επικοινωνία:

Re: Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 65-53,Σχολια & Παραλειπομενα

Δημοσίευση από desperando »

σε ξαναρωτησα να μου πεις τι σου άρεσε από τον χτεσινό ΠΑΟΚ

αν θες μπορείς να πεις χωρίς ειρωνεία
Άβαταρ μέλους
ilovegame27
Δημοσιεύσεις: 1816
Εγγραφή: Δευ 21 Ιούλ 2008, 16:30
Τοποθεσία: ΣΕΡΡΕΣ

Re: Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 65-53,Σχολια & Παραλειπομενα

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Περιμένεις από τον πρώτο αγώνα να σου αρέσει η ομάδα?
Εγώ είμαι αισιόδοξος αν πάρουμε έναν κανονικό ψηλό!
Σε κακή μέρα είχαμε Τέπιτς και Ντούβνιακ που δεν είναι επιπέδου τοπικού!Περιμένω να επανέλθει σε καλή κατάσταση ο Μαργαρίτης που είναι για μένα καλύτερος από τους ψηλούς της ΑΕΚ εκτός από Μαυροκεφαλίδη!Ο Μάρκοβιτς φορτώθηκε η μάλλον τον φόρτωσαν με φάουλ νωρίς!Ο Τσόχλας τραυματίστηκε σε κρίσιμη περίοδο!
Ο Χάτσερ μόλις πάτησε Θεσ/νικη και πιστεύω θα βοηθήσει στο οργανωτικό τομέα και με την καλή άμυνα του!
Θέλει πίστη η ομάδα και αισιοδοξία και να μην σταυρώνουμε από το πρώτο ματς

Σορρυ που άργησα να απαντήσω φίλε αλλά έπαιζα με την κόρη μου
Agopian
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:36

Re: Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 65-53,Σχολια & Παραλειπομενα

Δημοσίευση από Agopian »

Όσοι ζήσαμε τις μεγάλες στιγμές του '90, εδώ και 15 χρόνια βλέπουμε μιά ομάδα που μας είχε συνηθήσει κάθε χρονιά σε πορείες πρωταθλητισμού, με παικταράδες στο ρόστερ, με γούστα στην κερκίδα, πλέον να είναι στη μετριότητα, με ταβάνι την 3η θέση. Ήμουν από τους τυχερούς που βρέθηκα στο τελευταίο μας ματς στο Παλέ (ημιτελικός με γαύρο, τρελή καζούρα σε ιωαννίδη, χαμός στο γήπεδο, με ...Μπαζάρεβιτς και Σωτήρη Νικολαϊδη να κάνουν τα δικά τους, ματσάρα) αλλά και στο 1ο ματς στο Παλατάκι, τελικός με βάζελο. Εκεί ήταν και η μεγάλη καμπή για την ομάδα μας. Πέρα από τα διοικητικά που επακολούθησαν, η αλήθεια είναι μία. Για να τραβηχτεί κάποιος στο Παλατάκι πρέπει να χει -ισχυρό- κίνητρο,να γουστάρει την ομάδα. Για αυτό και έχει φουλ κόσμο κυρίως σε -κάποια- ματς ντέρμπι ή σε ειδικές καταστάσεις (πχ τελικοί χάντμπολ-βόλεϊ, ημιτελικός πέρσι με βάζελο κτλ). Η Τούμπα (και το Παλέ μέχρι το 2000) είναι κοντά με τα πόδια, πάει κανείς άνετα και σύντομα με λεωφορείο, έχει και τη γύρω οικογενειακή ατμόσφαιρα, είναι άλλη φάση. Ο λαϊκός ΠΑΟΚτσής (η βάση του κόσμου μας) για να πάει μέχρι το Παλατάκι θέλει ΚΙΝΗΤΡΟ, για να σκάσει και μιά και δυό και τρείς φορές δεκάευρω (έτσι πως είναι τα πράγματα) θέλει κίνητρο. Τις μεγάλες ομάδες τις κάνουν οι ΜΕΓΑΛΟΙ παίκτες και η ΙΣΧΥΡΗ έδρα...Προσωπικά δεν αμφισβητώ ούτε την αγάπη για την ομάδα, ούτε την εντιμότητα, ούτε τη γνώση για το μπάσκετ του Σούλη ή του Μπάνε και των υπολοίπων. Πιστεύω αυτό ισχύει για όλους (σχεδόν) τους συνοπαδούς. Πάντως, κακά τα ψέματα, η ομάδα στο ματς με την ΑΕΚ και συγκριτικά με την ΑΕΚ έδειξε να χει φοβερές αδυναμίες στη ρακέτα, κάτι που φαίνεται και στο μάτι, όπως επίσης και σε βάθος πάγκου (δες ροστερ ΑΕΚ). Βασιλειάδης όαση, μοναδικός σέντερ ο Μπαλαμπαν που το παλικάρι δεν κάνει, Μαργαρίτης ο γνωστός και θα ανέβει αφού έρχεται από τραυματισμό, Μάρκοβιτς θα βοηθήσει αλλά είναι 4άρι κι αυτός, Κακαρούδης- Τσόχλας (έβγαλε 2 φοβερές ασσίστ) - Δέδας τα δίνουν όλα τα παλικάρια αλλά έχουν ένα ταβάνι απόδοσης, Ντούβνιακ ανύπαρκτος, ο Τέπιτς ας ελπίσουμε να ανεβάσει ποσοστά από το 0%, ο Λιάπης μου φαίνεται τρακαρισμένος όταν έχει την μπάλα, ο Κώττας δε παίρνει χρόνο. Αν ο Χάτσερ είναι λίγο καλύτερος από την προηγούμενή του θητεία θα βοηθήσει, δεν είναι...σουπερσταρ, αλλά είναι σταθερός, ενώ ο Χαραλαμπίδης άγνωστο αν και πότε θα επιστρέψει. Κλείνοντας: Παρά τις αδυναμίες στο ρόστερ (τέτοιο μπάτζετ = τέτοιο ρόστερ), με την επιβαλλόμενη προσθήκη σέντερ- θηρίου (όχι όμως... αμπάλουμπαν) που ελπίζουμε ότι θα γίνει, η ομάδα μπορεί να κοντραριστεί για την 4άδα (ως αουτσάιντερ αφού Κούλα- Ρούλης φαίνονται πιο δυνατοί) και για μια αξιοπρεπή παρουσία στην Ευρώπη. Μεγάλος στόχος ο τελικός κυπέλου. Ένα μεγάλο ματς, ένα τρόπαιο μπορεί να δώσει ΟΠΑΔΙΚΗ ώθηση στην ομάδα και να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για τις επόμενες σεζόν!
Άβαταρ μέλους
ilovegame27
Δημοσιεύσεις: 1816
Εγγραφή: Δευ 21 Ιούλ 2008, 16:30
Τοποθεσία: ΣΕΡΡΕΣ

Re: Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 65-53,Σχολια & Παραλειπομενα

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Agopian μαζί σου!
Η πιο τεκμηριωμένη άποψη για την κατάσταση της ομάδας χωρίς μηδενισμούς και επισημαίνοντας τις αδυναμίες που έχει το ρόστερ την φετινή χρονιά!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54496
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 65-53,Σχολια & Παραλειπομενα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τέλος από εδώ, επόμενος αγώνας μας στην Ευρώπη με την Szolnoki Olaj...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”