Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Ακόμα κι όταν υποτίθεται ότι παίζει καλά είναι τραγική η εθνική.
Στο 1-1 το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης είναι στον Σταφυλίδη. Πολύ κακός υπολογισμός της φάσης.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αλλα λινκ σε ειστριμ και σοπκαστ στον παρακατω συνδεσμο
http://www.livefootballol.com/streaming ... ngary.html
http://www.livefootballol.com/streaming ... ngary.html
- navigator11
Μόλις συντονίστηκα από βαρεμάρα να ρίξω ένα βλέφαρο κι ακούω στην ευκαιρία του Πέλκα να τον αποκαλεί ο ... σπίκερ όχι ως παίχτη του ΠΑΟΚ αλλά με βάση την πατρίδα του (;) τα Γιαννιτσά!!! Ενδιαφέρον δίχως άλλο.
Αντιδρασάρα στο γκολ που ρούφηξε η εθνικη ο Σταφυλίδης. Παραδόξως δεν τον ανέφερε ως πρώην παίχτη μας τοτε.
Η πρόβλεψή μου για αυτήν την ομάδα είναι πως ξαναμπαίνει στη λεωφόρο την ... κλασική. Και λόγω έλλειψης παιχτών με προσωπικότητα και εξαιτίας του ότι πρόκειται για το πουτανάκι του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.
Αντιδρασάρα στο γκολ που ρούφηξε η εθνικη ο Σταφυλίδης. Παραδόξως δεν τον ανέφερε ως πρώην παίχτη μας τοτε.

Η πρόβλεψή μου για αυτήν την ομάδα είναι πως ξαναμπαίνει στη λεωφόρο την ... κλασική. Και λόγω έλλειψης παιχτών με προσωπικότητα και εξαιτίας του ότι πρόκειται για το πουτανάκι του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 11 Οκτ 2015, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παραλίγο να φάνε και γκολ από τρελή καραμπόλα. Τώρα που ισορόπησε η Ουγγαρία μπορεί να το πάρει κιόλας.
Εξω ο Σταφυλίδης.
Εξω ο Σταφυλίδης.
Είπε στο γκολ οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ κ ο ένας πρώην συνεργάστηκανnavigator11 έγραψε:Μόλις συντονίστηκα από βαρεμάρα να ρίξω ένα βλέφαρο κι ακούω στην ευκαιρία του Πέλκα να τον αποκαλεί ο ... σπίκερ όχι ως παίχτη του ΠΑΟΚ αλλά με βάση την πατρίδα του (;) τα Γιαννιτσά!!! Ενδιαφέρον δίχως άλλο.
Αντιδρασάρα στο γκολ που ρούφηξε η εθνικη ο Σταφυλίδης. Παραδόξως δεν τον ανέφερε ως πρώην παίχτη μας τοτε.![]()
![]()
Καλα εδω ειπε οτι δεν εγινε τιποτα με τον Χολεμπας που πεταξε την φανελα στη Β.Ιρλανδια..
- navigator11
Οκ. Το τόνισα πως δεν έβλεπα από την αρχή.karlat85 έγραψε:Είπε στο γκολ οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ κ ο ένας πρώην συνεργάστηκανnavigator11 έγραψε:Μόλις συντονίστηκα από βαρεμάρα να ρίξω ένα βλέφαρο κι ακούω στην ευκαιρία του Πέλκα να τον αποκαλεί ο ... σπίκερ όχι ως παίχτη του ΠΑΟΚ αλλά με βάση την πατρίδα του (;) τα Γιαννιτσά!!! Ενδιαφέρον δίχως άλλο.
Αντιδρασάρα στο γκολ που ρούφηξε η εθνικη ο Σταφυλίδης. Παραδόξως δεν τον ανέφερε ως πρώην παίχτη μας τοτε.![]()
![]()
Τεράστια απορία. Από την στιγμή που ο σαμαρης πωλήθηκε στα εξωτερικά και πήρε φράγκα (πόσα άγνωστο ) ο πακιστανός παράγων, για ποιόν στον ουτσο λόγο είπαμε πως παίζει στο εθνικό συγκρότημα; ;;
Το πως εγινε κωλοχανειο η εθνική φαινεται απο πολλα
Ακομα και απο τα νούμερα Φορτούνη 10 κια πελκα 7
Ακομα και απο τα νούμερα Φορτούνη 10 κια πελκα 7
Για ξεκάρφωμα, το ίδιο ισχύει και για τον γυφτογλου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Αυτά τα παιδιά και μερικά ακόμη με Προπονητή μπορούν να βγάλουν μάτια....
Απλά τώρα παίζουν στον αυτόματο, και να αναλογιστεί κανείς τον μέσο όρο ηλικίας και εμπειρίας, και πόσο έχουν παίξει μαζί, πάλι καλά!!!
Απλά τώρα παίζουν στον αυτόματο, και να αναλογιστεί κανείς τον μέσο όρο ηλικίας και εμπειρίας, και πόσο έχουν παίξει μαζί, πάλι καλά!!!

Τελικώς, κάτι άφησε ο, κατά κάποιους εμπαθείς, πρωθυπουργός της Καμάρας!MANIAKOS έγραψε:Και οι 3 της κ 20
Βαρύ διάστρεμμα ο σταφ